Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, little miracle είπε:

δεν ξερω πως το εννοει η bluey , αλλα γενικα απο οσα μου εχουν πει εμενα εικονα ειναι οταν απλα στον υπερηχο φαινονται πολλα ωοθυλακια, ενω συνδρομο οταν συνοδευεται η εικονα απο συγκεκριμενες τιμες στις lh-fsh καθως και συμπτωματολογια (μεγαλοι αστατοι κυκλοι, τριχοφυια, ευκολη αυξηση βαρους με πολυ λιπος η το αντιθετο / ανδρικο φαινοτυπο κτλ)

Δεν έχω καταλάβει την διαφορά αλλά έχω ακούσει όλα αυτά που λες και εσύ και εγώ δεν έχω τίποτα από όλα αυτά απλά φαίνεται στον υπέρηχο πολλά ωοθυλάκια για αυτό λέω πως μάλλον έχω εικόνα και όχι σύνδρομο 

Just now, Blu24 είπε:

Δεν έχω καταλάβει την διαφορά αλλά έχω ακούσει όλα αυτά που λες και εσύ και εγώ δεν έχω τίποτα από όλα αυτά απλά φαίνεται στον υπέρηχο πολλά ωοθυλάκια για αυτό λέω πως μάλλον έχω εικόνα και όχι σύνδρομο 

Και για αυτό μάλλον και η ΑΜΗ μου είναι λίγο πάνω από το όριο 

Ποσες δεν κανουν ή δεν γνωρίζουν για την ωορηξια τους?

Ωορηξια δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο???  

76

1. 1. Ωορηξια δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο???

• ΑΚΑΝΟΝΙΣΤΟΣ ΚΥΚΛΟΣ
    • ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΈΣ ΩΟΘΗΚΕΣ
    • ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΩΟΡΗΞΙΑ

Recommended Posts

Οι ενεσεις για προκληση στην περίπτωση μας που δεν παμε για εξωσωματική ειναι λιγοτερη ποσότητα και εχουν φτηνα.. γυρο στα 14 ευρω. Δεν εχουν 400 -600 ευρω οπως ειχα δει στο ιντερνετ και τρελαθηκα! Τα φεμαρα ναι κανονικα τα δινουν σαν θεραπεια αποκαταστασης για τον καρκινο του μαστου.. εχουν 60 ευρω και τα περνεις με συμμετοχή 25 ευρω αν θυμάμαι καλα..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δρουν στην υποφυση για να παραξει περισσοτερη fsh και να μεγαλωσουν τα ωοθηλακια. Οι ενεσεις ειναι απο μονες τους ορμονες fsh και lh για να μεγαλωσουν τα ωοθηλακια και να γινει ωορηξια. Γιαυτολεω οτι ειναι πιο αποτελεσματικες απο τα χαπια. Ετσι εχω ακουσει κ γω.. και λογικο μου ακουγεται

Καλημερα και Χρονια πολλα!!!

Καλη Παναγια!!!

Τι κανετε;;;

Εγω χαθηκα γιατι πηγαμε διακοπες και γυρισαμε πριν λιγες μερες!!!

Πειτε μου τα νεα σας!

Τα δικα μου οπως τα γνωριζεται!!!!!!:):):)

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Εμένα ο πρώτος γυναικολόγος που μόλις κάναμε τον 1ο κύκλο με κλομιφαίνη, είδαμε 1 ωάριο και μετά στον 2ο κύκλο, δεν αναπτύχθηκε ωάριο, μου είπε να μην κανω άλλη προσπάθεια με κλομιφαίνη, ούτε σε αλλες μερες ουτε σε μεγαλύτερη δοση....και οτι οι ενέσεις κοστίζουν περίπου 250? ανά κύκλο...

Ο δεύτερος γιατρος που πηγαίνω γιατί τον βρίσκω πιο εύκολα διαθέσιμο, μου είπε ότι μπορώ να πάρω μεχρι 6 φορες την κλομιφαινη, να μην αγχώνομαι και βλέπουμε για ενεσεις....Με αυτόν να με παρακολουθεί, πηρα 3η φορά κλομιφαίνη αλλά κ πάλι δεν υπήρχαν ωαρια...

Αφησα να περάσουν οι μερες μηπως αδιαθετουσα από μονη μου αλλα τελικά πηρα πριμολουτ για να αδιαθετησω μετα απο 50μερες περίπου.

Να μην δοκιμάσω 4η φορα την κλομιφαίνη;;; λετε παλι να μην εχει αποτέλεσμα;

Τα ΦΕΜΑΡΑ τα παίρνεις όπως και την κλομιφαίνη;

Διαφημίσεις

i want to be mama πώς είσαι; ξεκουραστήκατε;;;;;;;;;

εγω τα ίδια....

Τωρα περιμένω περίοδο επειδή πήρα πριμολουτ και εχω μια ημικρανια....

Δεν ξεκουραστηκαμε γιατι ειμασταν στην γυρα συνεχεια αλλα περασαμε τελεια!!

Μακαρι να ειχαμε αλλες 10 μερες!!!

Αντε κοριτσακι μου να σου ερθει να ηρεμησεις!

Οσο για την κλομιφαινη κι εγω ξερω οτι μπορεις να την παρεις μεχρι 6 κυκλους!!!Οχι ομως παραπανω....

Εμενα λογικα αυτον τον μηνα καθυστερησε η ωορρηξια μου...Περιμενα για τις 15/8 ωορρηξια αλλα απο εχθες ξεκινησαν τα υγρα....Και κατι πονακια χαμηλα...

Να ρωτησω πονακια πρεπει να εχουμε μονο δεξια ή αριστερα για να πουμε οτι ειναι ωορρηξια ή και διαχυτα στην κοιλια;;;;

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Εμενα ο γιατρος μου ειπε να τα παρω απο τη 2η μερα μεχρι την 5η. Ενα το πρωι και ενα το βραδυ. Ειναι χαπακια των 2.5 mg αρα εγω έπαιρνα 5mg τη μερα για 4 μερες. Ειδε με τα υπερηχα οτι θα χρειαστεί να κανω και ενεσεις γιατι μονο με τα χαπια δεν μεγαλωνουν. Να φανταστεις τη 14η μερα το μεγαλυτερο ηταν 12 χιλ. Ο γιατρος σου σιγουρα ξερει καλύτερα.. αλλα δε χανεις τιποτα να τον ρωτήσεις.

Ηλιοβασίλεμα πιστευω πως δεν πρεπει να εξαντλήσεις και τις 6 προσπαθειες μονο με κλομιφαινη.. μπορει να χρειάζεται να κανεις συνδιασμο κλομιφ και ενεσεων για κανα 2 κυκλους για καλυτερο αποτελεσμα και δεν θα μπορεις..

με τα φεμαρα παντως δεν θα εχεις περιορισμο προσπαθειων γιατι αποβάλλεται αμεσως απο τον οργανισμο..

σαν να προωθω τα φεμαρα ακουγεται χαχαχ απλα το λεω για να καταλάβεις τη διαφορα αναμεσα τους.. τα πλεονεκτηματα κτλ

i want to be mama αν τα πονάκια είναι διάσπαρτα, ίσως είχες ωάρια και στις 2 ωοθήκες, οπότε ακόμη καλύτερα!!!!!

Σόφη δεν ξέρω...σίγουρα οι γιατροί ξέρουν...αρκεί να ενδιαφέρονται...

Ξεκίνησα και από χθες διατροφή, με πολλά γεύματα....και τροφές που ταιριάζουν σε αντίσταση στην ινσουλινη...γιατι με αυτά και αυτά από Φεβρουάριο που σταμάτησα τα αντισυλληπτικά και η περίοδος έχρεται όποτε να΄ναι και με λήψη χαπιων, έχω παχυνει 5-6 κιλά τουλάχιστον και δυστυχως εφτασα τα 82....

Να ξεχαστώ και με την διατροφή και ελπίζω να εχω ωορρηξια....κάποια στιγμή....

Καλη επιτυχία με τη διατροφη.. εγω ειμαι 77 με υψος 1.72.. τωρα λεω να ξεκινήσω διατροφη και γυμναστικη στο σπιτι.. βοηθαει στο ΣΠΩ.. αντε να το παμε παρεα γιατι μονη μου δε το βλεπω να τα καταφερνω! :-)

Διαφημίσεις

i want to be mama αν τα πονάκια είναι διάσπαρτα, ίσως είχες ωάρια και στις 2 ωοθήκες, οπότε ακόμη καλύτερα!!!!!

Σόφη δεν ξέρω...σίγουρα οι γιατροί ξέρουν...αρκεί να ενδιαφέρονται...

Ξεκίνησα και από χθες διατροφή, με πολλά γεύματα....και τροφές που ταιριάζουν σε αντίσταση στην ινσουλινη...γιατι με αυτά και αυτά από Φεβρουάριο που σταμάτησα τα αντισυλληπτικά και η περίοδος έχρεται όποτε να΄ναι και με λήψη χαπιων, έχω παχυνει 5-6 κιλά τουλάχιστον και δυστυχως εφτασα τα 82....

Να ξεχαστώ και με την διατροφή και ελπίζω να εχω ωορρηξια....κάποια στιγμή....

Χαχαχα Ηλιοβασιλεμα με εκανες και γελασα!!!Εδω παλευω για ενα ωαριο!Σιγα να μην κανω και απο τις 2 ωοθηκες!!!Λες να ειναι οι κυστες που με πονανε;;;

Στην προηγουμενη περιοδο αντι για 5 μερες ειχα 6...Την εκτη μερα ειχα καφε...Να εφυγαν κυστουλες ή να ειναι τιποτα αλλο;;;

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Ναι Σόφη κάνε μου παρέα αλλά εγώ, βέβαια, είμαι πολύ εκτός κανονικού βαρους...αλλα όσα κ να χασω, καλό ειναι!!!

Γεννησα το 2009 όντας 86κιλα (στην εγκυμοσυνη πηρα μονο 6κιλα) και σαράντησα και είχα πέσει στα 70κιλά (31,5χρν και 1,60υψος) και λέω, ευκαιρία να φτάσω στο ιδανικο βαρος μιας που καμια 5ετια ταλαιπωριομουν με χαλια μεταβολισμο και δεν εχανα γραμμάριο αλλά συνεχώς ανέβαινε ο δεικτης της ζυγαριας...

Το 2011 ξεκινησα για πρωτη φορά εως κ σημερα τα Glucophage. Τοτε στις αρχες της θεραπειας και με σωστη διατροφη από τα 88 πηγα στα 74!!! και χαλαρωσα...Ομως εβλεπα σταθεροτητα βαρους παρολο λανθασμενης διατροφης και ήμουν ήσυχη....Μονο όταν ειχα ασταθη περιοδο, παχαινα...

Ετσι τον Φεβρουαριο 2013, σταματησα τα αντισυλληπτικα και ξαναειχα ασταθεια περιοδου και απο τα 77 που ημουν, εφτασα στα 82....36χρν!

Όσα κιλά και να χάσω και αν βαλω και μιση ωρα συστηματικη κινηση την ημερα...λιγο ποδηλατο ή περπατημα, ικανοποιημενη θα ειμαι!!! Αρκει να τα διατηρησω.............

Γιατί καλή μου I want to be mama, Μπορεί να πήρες εμπρός!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Λες ε;;;Εμεις παντως την σηκωσαμε την... σημαια!!!χαχαχα!!!

Αντε να δουμε τι θα γινει και αυτον τον μηνα!!!

Μακαρι να μας ερθει!!!:D:D:D:D

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...