Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Ποσες δεν κανουν ή δεν γνωρίζουν για την ωορηξια τους?

Ωορηξια δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο???  

76

1. 1. Ωορηξια δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο???

• ΑΚΑΝΟΝΙΣΤΟΣ ΚΥΚΛΟΣ
    • ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΈΣ ΩΟΘΗΚΕΣ
    • ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΩΟΡΗΞΙΑ

Recommended Posts

Τι άλλα νεα βρε κορίτσια;;;;;;;;;;;;;

Εγω τιποτα....κανενα συμπτωμα...............όντας στην 29η μέρα...........

Θέλω να πάω να δειξω σαλπιγγογραφια, ορμονικες, σπερμοδιαγραμμα στους γιατρούς...

Προγεστερόνη δεν εκανα...δεν ξερω, δεν θυμαμαι και αν εχω κανει ποτέ...

Γίνεται την 21η ανεξαρτητως μεγεθους κυκλου; δηλαδη εγω πού δεν ξέρω πότε θα αδιαθετησω, στις 30-40-50 μερες, πότε πρεπει να κανω προγεστερονη;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τι άλλα νεα βρε κορίτσια;;;;;;;;;;;;;

Εγω τιποτα....κανενα συμπτωμα...............όντας στην 29η μέρα...........

Θέλω να πάω να δειξω σαλπιγγογραφια, ορμονικες, σπερμοδιαγραμμα στους γιατρούς...

Προγεστερόνη δεν εκανα...δεν ξερω, δεν θυμαμαι και αν εχω κανει ποτέ...

Γίνεται την 21η ανεξαρτητως μεγεθους κυκλου; δηλαδη εγω πού δεν ξέρω πότε θα αδιαθετησω, στις 30-40-50 μερες, πότε πρεπει να κανω προγεστερονη;

Εχει δικια της ημερα η προγεστερονη;Δεν το ηξερα...Κοιτα απο οτι ξερω απο εμενα που δεν ειχα περιοδο,μου εδειναν χαπια να μου ερθει περιοδος και μου επερναν αιμα σαν να ειχα κυκλο 28 ημερων...

Εχει δικια της ημερα η προγεστερονη;Δεν το ηξερα...Κοιτα απο οτι ξερω απο εμενα που δεν ειχα περιοδο,μου εδειναν χαπια να μου ερθει περιοδος και μου επερναν αιμα σαν να ειχα κυκλο 28 ημερων...

Ναι , νομιζω διάβασα στο ιντερνετ κάτι για 21η μερα...

Και εγω παίρνω πριμολουτ= προγεστερονη οταν θελω να προκαλεσω περιοδο...αλλά μετρηση της δεν θυμαμαι να εχω κανει ποτε...

Τώρα με ΤΗΠ 2/7, είμαι πια στην 29η προς 30η μέρα...δεν εχω παρει ακομη προγεστερονη για να προκαλέσω περίοδο και αναρωτιόμουν έχει νόημα να κανω εξεταση προγεστερονης;;; τί συμπέρασμα βγαίνει από αυτη την ορμόνη;

Ναι , νομιζω διάβασα στο ιντερνετ κάτι για 21η μερα...

Και εγω παίρνω πριμολουτ= προγεστερονη οταν θελω να προκαλεσω περιοδο...αλλά μετρηση της δεν θυμαμαι να εχω κανει ποτε...

Τώρα με ΤΗΠ 2/7, είμαι πια στην 29η προς 30η μέρα...δεν εχω παρει ακομη προγεστερονη για να προκαλέσω περίοδο και αναρωτιόμουν έχει νόημα να κανω εξεταση προγεστερονης;;; τί συμπέρασμα βγαίνει από αυτη την ορμόνη;

Η προγεστερονη δεν παχαινει το ενδομητριο για να σου ερθει περιοδος;Οντως αν παρεις προγεστερονη για να εχεις περιοδο τι νοημα εχει η εξεταση;

Εγω παίρνω προγεστερονη για να αδιαθετησω...Τωρα δεν εχω παρει ακόμη;

Δηλαδή κάποια κοπέλα χωρις λήψη προγεστερονης, ελέγχει αιματολογικα την ορμονη για να δει μόνο αν προκειται να αδιαθετήσει;

Διαφημίσεις

Εγω παίρνω προγεστερονη για να αδιαθετησω...Τωρα δεν εχω παρει ακόμη;

Δηλαδή κάποια κοπέλα χωρις λήψη προγεστερονης, ελέγχει αιματολογικα την ορμονη για να δει μόνο αν προκειται να αδιαθετήσει;

Και εγω αυτο καθομαι και σκεφτομαι τωρα,τι βλεπουν δηλαδη αν παχαινει αρκετα το ενδομητριο ωστε να κρατησει το μωρο;τωρα θα διαβαζει καποια που ξερει αυτα που γραφω και θα γελαει!!!

εχει κολλησει τωρα το μυαλο και προσπαθω να θυμηθω τι κοιτουσαν σε εμενα πριν την σπερματενχυση,η Lh και η Ε2 ηταν για την ποιοτητα της ωορηξιας και προγεστερονη μου εδειναν μετα για να παχυνει το ενδομητριο,καλα το εκαψα,δεν βρισκω νοημα για την εξεταση αυτη,αφου την ωορηξια την βλεπεις με υπερηχο και το αν ειχες ωαριο ή οχι το βλεπεις στο περιπου με αλλες ορμονες...Καντην εσυ παντως,αφου σου την εδωσαν κατι θα την θελουν...

Διαφημίσεις

Γειά σας κοριτσάκια.. καινούργια στην παρεα! ΣΠΩ και γω.. ειμαι 24χρ. Και προσπαθουμε για νινακι 11 μηνες.. στην αρχη ελευθερα.. μετα ξεκίνησα glucophage 850 ενα τη μερα.. μετα προσθέσαμε και ενα φακελακι inofert τη μέρα.. περίοδο δε βλεπω παρα μονο οταν παρω primolut στις 40 μερες.. εχω και υποθυρεοειδη.. ολα τα καλα! Αυτό το μήνα ειπαμε να κανουμε πρόκληση ωορηξιας με femara χαπακια ( ειναι σαν τη κλομιφαινη αλλα καλυτερο..) ειμαι CD 20η και μεχρι την 14η που εκανα υπέροχο δεν ειχαν μεγαλωσει αρκετά.. τωρα περιμενουμε μεχρι 20/8 να δουμε αν καναμε τιποτα .. αλλιως παμε για round 2 :) αυταααα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...