Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, little miracle είπε:

δεν ξερω πως το εννοει η bluey , αλλα γενικα απο οσα μου εχουν πει εμενα εικονα ειναι οταν απλα στον υπερηχο φαινονται πολλα ωοθυλακια, ενω συνδρομο οταν συνοδευεται η εικονα απο συγκεκριμενες τιμες στις lh-fsh καθως και συμπτωματολογια (μεγαλοι αστατοι κυκλοι, τριχοφυια, ευκολη αυξηση βαρους με πολυ λιπος η το αντιθετο / ανδρικο φαινοτυπο κτλ)

Δεν έχω καταλάβει την διαφορά αλλά έχω ακούσει όλα αυτά που λες και εσύ και εγώ δεν έχω τίποτα από όλα αυτά απλά φαίνεται στον υπέρηχο πολλά ωοθυλάκια για αυτό λέω πως μάλλον έχω εικόνα και όχι σύνδρομο 

Just now, Blu24 είπε:

Δεν έχω καταλάβει την διαφορά αλλά έχω ακούσει όλα αυτά που λες και εσύ και εγώ δεν έχω τίποτα από όλα αυτά απλά φαίνεται στον υπέρηχο πολλά ωοθυλάκια για αυτό λέω πως μάλλον έχω εικόνα και όχι σύνδρομο 

Και για αυτό μάλλον και η ΑΜΗ μου είναι λίγο πάνω από το όριο 

Ποσες δεν κανουν ή δεν γνωρίζουν για την ωορηξια τους?

Ωορηξια δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο???  

76

1. 1. Ωορηξια δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο???

• ΑΚΑΝΟΝΙΣΤΟΣ ΚΥΚΛΟΣ
    • ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΈΣ ΩΟΘΗΚΕΣ
    • ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΩΟΡΗΞΙΑ

Recommended Posts

Κορίτσια μου καλησπέρα!!!Συγνώμη που δεν μπήκα πιο νωρίς όμως ήμουν χάλια..Με πέθανε η κοιλιά μου ως συνήθως!Οπως καταλαβαίνετε μου ήρθε περίοδος το πρωί,όμως δεν μασάμε!!!Πάμε δυναμικά για αυτο τον μήνα!!!Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον και εύχομαι πολύ πολύ γρήγορα να λέμε όλες για θετικά τεστάκια!!!Φιλιά πολλά!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τώρα γυρίσαμε από βόλτα....Και ακόμη η μικρή μου δεν κοιμήθηκε....Τι νέα; Η Αναστασία τίποτα;;;

Μαράκι ποια χάπια παίρνεις με λυγαριά; πόσο κάνουν; και σταμάτησες τα υπόλοιπα φάρμακα ή βιταμίνες που έπαιρνες;

Starkieser σας επιτρέπει να ¨δουλεύετε" στην εγκυμοσύνη ο γιατρός σας;

Ο άντρας μου είχε ρωτήσει τον γιατρό και του είχε πει μετά το α τριμηνο επιτρέπεται αλλά ήρεμα. Και του απαντάει ο δικός μου: δεν θα παλέψουμε κιόλας!!!:tongue::tongue::tongue:Εκείνη την στιγμή έμπαινα στο γραφείο του γιατρού που ήταν οι δυο τους και κατάλαβα τί λέγανε και γέλαγε ο χαζός ο άντρας μου. Σημειωτέον εγώ ήμουν έγκυος και είχα ορέξεις, ήθελα .... και ο άντρας μου φοβόταν και δεν ήθελε... Τον κυνήγαγα!!!:D:D:D

Κορίτσια μου καλησπέρα!!!Συγνώμη που δεν μπήκα πιο νωρίς όμως ήμουν χάλια..Με πέθανε η κοιλιά μου ως συνήθως!Οπως καταλαβαίνετε μου ήρθε περίοδος το πρωί,όμως δεν μασάμε!!!Πάμε δυναμικά για αυτο τον μήνα!!!Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον και εύχομαι πολύ πολύ γρήγορα να λέμε όλες για θετικά τεστάκια!!!Φιλιά πολλά!!!

Μην στεναχωριέσαι, θα το δεις το θετικό τεστ την επόμενη φορά!!!

Μην στεναχωριέσαι, θα το δεις το θετικό τεστ την επόμενη φορά!!!

Δεν στενοχωριέμαι κοριτσάκι!Ολα θα πάνε καλά!!!Εχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον γιατρούλη μου!!!! :P

Τώρα γυρίσαμε από βόλτα....Και ακόμη η μικρή μου δεν κοιμήθηκε....Τι νέα; Η Αναστασία τίποτα;;;

Μαράκι ποια χάπια παίρνεις με λυγαριά; πόσο κάνουν; και σταμάτησες τα υπόλοιπα φάρμακα ή βιταμίνες που έπαιρνες;

Starkieser σας επιτρέπει να ¨δουλεύετε" στην εγκυμοσύνη ο γιατρός σας;

Ο άντρας μου είχε ρωτήσει τον γιατρό και του είχε πει μετά το α τριμηνο επιτρέπεται αλλά ήρεμα. Και του απαντάει ο δικός μου: δεν θα παλέψουμε κιόλας!!!:tongue::tongue::tongue:Εκείνη την στιγμή έμπαινα στο γραφείο του γιατρού που ήταν οι δυο τους και κατάλαβα τί λέγανε και γέλαγε ο χαζός ο άντρας μου. Σημειωτέον εγώ ήμουν έγκυος και είχα ορέξεις, ήθελα .... και ο άντρας μου φοβόταν και δεν ήθελε... Τον κυνήγαγα!!!:D:D:D

Ευτυχως δεν εχω ορεξεις,θα ηταν περιεργο να θελω να κανω εμετο να ποναω και να θελω και σεξ,αλλα ακομα και να θελω δεν προκειται να ρισκαρω το καλο του μωρου ουτε και αν μου υπογραψουν πως οι πιθανοτητες ειναι 1 στο 1000000000.μου φαινεται αδιανοοητο να εχω φαει τη ζωη μου για ενα σκοπο και να το ρισκαρω γιατι τωρα θυμιθηκα να ζησω...Ευτυχως και ο αντρας μου εχει τα ιδια μυαλα και μου εχει πει απο την αρχη πως μεχρι να γεννηθει το μωρο δεν θελει ουτε να το συζηταμε το θεμα...Απλα θελω να πω οτι για εμενα θα ηταν σαν να κλαιγομαι για καττι χρονια και μολις τα καταφερω να μην του δινω πλεον σημασια ωστε αν παθει κατι να κλαιγομαι και παλι...!!Δεν ξερω αν βγαζω νοημα..

Διαφημίσεις

Αχ μη μου τις θυμιζεις αυτες τις δουλειες,καλα τις εχω ξεχασει 4 μηνες τωρα...:?:-?:?...εσυ ομως;ποια ειναι η δικιολογια σου;ε;ε;ε;

χαχαχα κι όμως έχω δικαιολογία γιατί ο άντρας μου δουλεύει βραδινός και είμαι μόνη... αλλά εκμεταλευόμαστε τα απογευματα μια χαρα :oops::oops:

starkieser, εσενα στο απαγορεψε ο γυναικολογος?????

ηλιοβασιλεμα, παιρνω το ινοφερτ και λυγαρια (agnus castus vitex), βοηθουν το ΣΠΩ....

http://www.helpforhealth.gr/index.php?target=products&product_id=33596

Αναστασία, τι να πω...... :rolleyes::rolleyes:

Δεν στενοχωριέμαι κοριτσάκι!Ολα θα πάνε καλά!!!Εχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον γιατρούλη μου!!!! :P

Είναι πολύ καλό να έχεις εμπιστοσύνη στο γιατρό σου!!!

Εγώ δεν έχω, πια δυστυχώς.... Ή μάλλον δεν θέλω να εξαρτιέμαι από τις οδηγίες του γιατρού!!!!!!!!! Θέλω να το πιάσω φυσιολογικά το σποράκι, γίνεται;;; Το προσπαθώ πάντως....

χαχαχα κι όμως έχω δικαιολογία γιατί ο άντρας μου δουλεύει βραδινός και είμαι μόνη... αλλά εκμεταλευόμαστε τα απογευματα μια χαρα :oops::oops:

starkieser, εσενα στο απαγορεψε ο γυναικολογος?????

ηλιοβασιλεμα, παιρνω το ινοφερτ και λυγαρια (agnus castus vitex), βοηθουν το ΣΠΩ....

http://www.helpforhealth.gr/index.php?target=products&product_id=33596

Αναστασία, τι να πω...... :rolleyes::rolleyes:

Οχι,εγω μου το απαγορευω...δεν θελω ουτε για ενα δευτερολεπτο,αν γινει κατι,να σκεφτο οτι εφτεξα εγω...Μου εχω απαγορευσει τα παντα και εχω το κεφσαλι μου ησυχο

Μαράκι να πείς να έχουμε καλή επιτυχία όλες μας την επόμενη φορά!! :P:p:p

Mπράβο Αναστασία μου, χαίρομαι που το πήρες χαλαρά... έτσι πρέπει να σκεφτόμαστε όλες μας, ΘΕΤΙΚΑ!!!!! κάποια στιγμή θα ρθει ο νινι δεν μπορει.... δεν πρέπει να μας ρίχνει ... το λέω σε σένα για να το ακούω και γω!!! ;)

Διαφημίσεις

Οχι,εγω μου το απαγορευω...δεν θελω ουτε για ενα δευτερολεπτο,αν γινει κατι,να σκεφτο οτι εφτεξα εγω...Μου εχω απαγορευσει τα παντα και εχω το κεφσαλι μου ησυχο

starkieser, και γω νομίζω έτσι θα λειτουργούσα..... φύλαγε τα ρούχα σου, που λέει και η παροιμία!!!! μετά θα έχετε καιρό για παιχνιδάκια...

Είναι πολύ καλό να έχεις εμπιστοσύνη στο γιατρό σου!!!

Εγώ δεν έχω, πια δυστυχώς.... Ή μάλλον δεν θέλω να εξαρτιέμαι από τις οδηγίες του γιατρού!!!!!!!!! Θέλω να το πιάσω φυσιολογικά το σποράκι, γίνεται;;; Το προσπαθώ πάντως....

ασχετο,αν θυμασαι,μεχρι ποτε σου εκανε ο γιατρος κολπικο υπερηχο με το μωρο;στο θεμα του γιατρου συμφωνω μαζι σου,δεν ειναι Θεος ο γιατρος και κανενας δεν αξιζει 100% της εμπιστοσυνη,μια πισινη παντα ειναι χρησιμη!

Καλά κάνεις και προσέχεις starkieser!!!Εγώ τι να πώ ήμουν λυσσάρα, ήθελα αλλά δεν κάναμε!!! :tongue::tongue::tongue:

Πότε έχεις β επιπέδου;

τελειος διαφορετικη περιπτωση ομως η δικια σου,δεν εβαλες σε τοσο κοπο και κυνδινο το σωμα σου για να το ρισκαρεις μετα για να κανεις απλα σεξ.καταλαβες πως το εννοω.η πραξη ειναι πολυ ασημαντη μπροστα στις μεχρι τωρα θυσιες...εγω εχω ριξει ολα μου τα λεφτα σε αυτο το μωρο,μετα απο αυτο τελειωνει το θεμα για εμενα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...