Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, little miracle είπε:

δεν ξερω πως το εννοει η bluey , αλλα γενικα απο οσα μου εχουν πει εμενα εικονα ειναι οταν απλα στον υπερηχο φαινονται πολλα ωοθυλακια, ενω συνδρομο οταν συνοδευεται η εικονα απο συγκεκριμενες τιμες στις lh-fsh καθως και συμπτωματολογια (μεγαλοι αστατοι κυκλοι, τριχοφυια, ευκολη αυξηση βαρους με πολυ λιπος η το αντιθετο / ανδρικο φαινοτυπο κτλ)

Δεν έχω καταλάβει την διαφορά αλλά έχω ακούσει όλα αυτά που λες και εσύ και εγώ δεν έχω τίποτα από όλα αυτά απλά φαίνεται στον υπέρηχο πολλά ωοθυλάκια για αυτό λέω πως μάλλον έχω εικόνα και όχι σύνδρομο 

Just now, Blu24 είπε:

Δεν έχω καταλάβει την διαφορά αλλά έχω ακούσει όλα αυτά που λες και εσύ και εγώ δεν έχω τίποτα από όλα αυτά απλά φαίνεται στον υπέρηχο πολλά ωοθυλάκια για αυτό λέω πως μάλλον έχω εικόνα και όχι σύνδρομο 

Και για αυτό μάλλον και η ΑΜΗ μου είναι λίγο πάνω από το όριο 

Ποσες δεν κανουν ή δεν γνωρίζουν για την ωορηξια τους?

Ωορηξια δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο???  

76

1. 1. Ωορηξια δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο???

• ΑΚΑΝΟΝΙΣΤΟΣ ΚΥΚΛΟΣ
    • ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΈΣ ΩΟΘΗΚΕΣ
    • ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΩΟΡΗΞΙΑ

Recommended Posts

Η αγωνία στο κόκκινο για την Αναστασία μας!!!!!!!!! Πω πω την σκέφτομαι που θα πηγαίνει στο μπάνιο και θα μπαίνει σε πειρασμό, να το κάνει τώρα ή να περιμένει το πρωί!!!!!!!!!!

Καλή τύχη και μακάρι να το έχεις πιάσει το σποράκι σου!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια μίλησα με τον γιατρό μου!Μου είπε αύριο το πρωί να κάνω τέστ..Εγω πήρα διπλό και τρώγομαι να κάνω το ένα απόψε!!!Στείλτε μου θετική ενέργειαααααααααα!Χαχαχαχχαχαχα

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!!!!!!!!

Αναστασία τί έγινε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Καλημερα κοριτσιααα!!!

Αναστασια μας εχεις σε αναμμενα καρβουνα!!!

Μπες βρε κοριτσακι μου και πες μας!!

Ελπιζω η καθυστερηση να οφειλεται στο οτι πανηγυριζεις το θετικο τεστακι!!!:D:D:D

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Pesent, πολύ χαίρομαι που έκανες ένα βήμα παραπάνω!! Εύχομαι και ελπίζω να μην παιδευτείς άλλο και να φουσκώσει η κοιλίτσα!!!!! Μην ανησυχείς για το ένα ωάριο που ήταν ένα, μακάρι να κάναμε και μεις ένα ;););););););)

Θα περάσουν οι μερες, μην ανησυχείς!!!! να μπαίνεις και εδώ να εμψυχώνουμε η μία την άλλη!!! Η ψυχολόγος μας είναι η starkieser!!!! Αυτό με το σπέρμα που δεν περνούσε γιατί??? Επίσης, θέλω να σε ρωτήσω αν πήγαινες κάθε μέρα για υπέρηχο και αν έκανες αιματολογικές μέρα παρα μέρα με τις ενεσούλες, γιατί διαβάζω ότι θέλουν στενή παρακολούθηση!!!!

Εμείς - εγώ νέα δεν έχω γιατί το ωάριο δεν μας κάνει την τιμή να μεγαλώσει!! Πολύ χαίρομαι για σένα, θα προσευχόμαστε όλες μαζί να πάνε όλα καλά και να αλλάξεις και στο πινακάκι μας!!!!

Γεια σου Μαράκι! καλά τα λες! ακόμα κι 1 μας φτάνει απλά νόμιζα ότι με τις ενέσεις θα έκανα μεγαλύτερη αυγουλοπαραγωγή, αν και τελικά φαίνεται ότι δεν είναι αυτό το κριτήριο. Εστω να είναι 1 αλλά ας είναι καλό! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

δεν χρειάστηκε πολύ στενή παρακολούθηση, γιατί δεν πήρα μεγάλες δόσεις, ούτε μου τις αυξησε στην πορεία, μόνο 2 υπερήχους έκανα, την 9 και την 13η ημέρα, πιο πολύ έτρεξα για να βρω τις ενέσεις και για να τις κάνω κάθε μέρα την ίδια ώρα σε φαρμακείο, γιατί ήταν απίθανο να τις κάνω μόνη μου. Πιστεύω ότι αυτό με τις αιματολογικές χρειάζεται μόνο αν τις παίρνεις σε ποσοτητα!:rolleyes: στην σπερματέγχυση λίγο ταλαιπωρήθηκα, ήταν θεωρώ (χωρίς να μπορώ να το αποδείξω κιόλας) μάλλον της στιγμής ότι κάπως αγχώθηκα αυτό που συνέβη να προκαλέσω ασυνείδητα κάποιο σπασμό στην επίμαχη περιοχή με αποτέλεσμα να μην περνά εύκολα το σωληνάκι με το σπέρμα. Πόνεσα για λίγο, μετά όλα καλά, ευτυχώςδεν είχα άλλη ενόχληση.

Δεν μεγάλωσε το ωαριάκι σου ή μήπως χρειάζεται να του δώσεις λίγο χρόνο ακόμη; αν ξεκινήσεις με ομοιοπαθητικά και που πολύ καλά θα κάνεις, είσαι πολύ νέα και έχεις πολύ χρόνο για να το "φτιάξεις το σύστημά" σου (ας το πούμε κι έτσι χιχι) να θυμάσαι όχι καφέ!

ΦΙΛΆΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!!!!!!!!

ΥΓ. Καλά αποτελέσματα Αναστασία και από εμένα!!!

qouUp3.png76k7p2.png

147.gif

Διαφημίσεις

Καλό απόγευμα present!!! Πώς περνάς; Την σπερματέγχυση την έκανες σε κάποιο κέντρο ή την έκανε ο γιατρός που σε παρακολουθεί;

Εγώ με ΤΗΠ 2/7 ξαναπήρα για 3η φορά κλομιφαίνη και δεν έκανα ωάριο όταν έκανα υπέρηχπ την 9η μέρα... Είπα να αφήσω λίγο το σώμα μου ήσυχο και να δω πίνοντας μόνο με τα ινοφερτ και τα Glucophage πότε και αν θα αδιαθετήσω...Βέβαια, αν δω ότι τελειωνει και ο Αύγουστος και δεν έχω αδιαθετήσει, θα πάρω πριμολουτ...

Έκλεισα ραντεβού με Εοπυυ για επιτροπή στις 29/10...

Γεια σου Μαράκι! καλά τα λες! ακόμα κι 1 μας φτάνει απλά νόμιζα ότι με τις ενέσεις θα έκανα μεγαλύτερη αυγουλοπαραγωγή, αν και τελικά φαίνεται ότι δεν είναι αυτό το κριτήριο. Εστω να είναι 1 αλλά ας είναι καλό! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

δεν χρειάστηκε πολύ στενή παρακολούθηση, γιατί δεν πήρα μεγάλες δόσεις, ούτε μου τις αυξησε στην πορεία, μόνο 2 υπερήχους έκανα, την 9 και την 13η ημέρα, πιο πολύ έτρεξα για να βρω τις ενέσεις και για να τις κάνω κάθε μέρα την ίδια ώρα σε φαρμακείο, γιατί ήταν απίθανο να τις κάνω μόνη μου. Πιστεύω ότι αυτό με τις αιματολογικές χρειάζεται μόνο αν τις παίρνεις σε ποσοτητα!:rolleyes: στην σπερματέγχυση λίγο ταλαιπωρήθηκα, ήταν θεωρώ (χωρίς να μπορώ να το αποδείξω κιόλας) μάλλον της στιγμής ότι κάπως αγχώθηκα αυτό που συνέβη να προκαλέσω ασυνείδητα κάποιο σπασμό στην επίμαχη περιοχή με αποτέλεσμα να μην περνά εύκολα το σωληνάκι με το σπέρμα. Πόνεσα για λίγο, μετά όλα καλά, ευτυχώςδεν είχα άλλη ενόχληση.

Δεν μεγάλωσε το ωαριάκι σου ή μήπως χρειάζεται να του δώσεις λίγο χρόνο ακόμη; αν ξεκινήσεις με ομοιοπαθητικά και που πολύ καλά θα κάνεις, είσαι πολύ νέα και έχεις πολύ χρόνο για να το "φτιάξεις το σύστημά" σου (ας το πούμε κι έτσι χιχι) να θυμάσαι όχι καφέ!

Καλησπερα κοριτσια,εμενα μου εκαναν υπερηχο μερα παρα μερα και το ιδιο εδεινα και αιμα,η δοση ηταν η πιο μικρη 75 μοναδες.μηπως εξαρτατε απο ποσα ωοθηλακια εχουν ενεργοποιηθει απο το φαρμακο,γιατι ο φοβος ειναι για υπερδιεγερση.Εμενα στο πρωτο υπερηχο ειχαν μεγαλωσει 11 ωαρια.Αν και θεωρω οτι ειναι προτημοτερο σε εμας με πολυκυστικες να γινονται πολυ υπερηχοι,η υπερδιεγερση δεν ειναι αστειο πραγμα και ειναι προτημοτερο να πας 3 φορες παραπανω στο γιατρο και ας μη χρειαζεται απο το να καταληξεις στο νοσοκομειο...

Δεν ξερω τι κανει το μωρακι μου εκει μεσα...οταν το βλεπουμε στον υπερηχο ολο χορευει αλλα οταν κανω εξετασεις αιματος το παιδι μου βγαζει αλλο χαρακτηρα...Υπουλο μικρο πλασματακι,με εχει ξεζουμισει :P:p:p Σκεφτομαι να αγορασω κατι για το μωρο αλλα εχω και τα ψυχωτικα μου και νομιζω πως θα το γρουσουζεψω αν αγορασω κατι απο τωρα...!!!

άντε βρε μη σκέφτεσαι τετοια. Αν περνώντας έξω από τα παιδικά θέλεις να ορμήξεις μέσα, κανε το! Μη σε σταματούν τέτοιες σκέψεις! το δύσκολο είναι να διαλέξεις χρώματα, μεγέθη για την εποχή, καλά βαρβακερά υφάσματα και άλλα τέτοια, ξέρεις! :D:D:D:D:D:D:D:D

qouUp3.png76k7p2.png

147.gif

άντε βρε μη σκέφτεσαι τετοια. Αν περνώντας έξω από τα παιδικά θέλεις να ορμήξεις μέσα, κανε το! Μη σε σταματούν τέτοιες σκέψεις! το δύσκολο είναι να διαλέξεις χρώματα, μεγέθη για την εποχή, καλά βαρβακερά υφάσματα και άλλα τέτοια, ξέρεις! :D:D:D:D:D:D:D:D

Ναι ειναι και αυτο ενα θεμα,δεν μου κανει τη χαρη να ανοιξει τα ποδια να δω τι ειναι,αλλα και τα ουδετερα χρωματα δεν με χαλανε.Χθες με πεθανε το στομαχι μου,πηρα ενα μαλοξ και ακομα το σκεφτομαι,αν και ρωτησα τη γιατρο,που ηταν ετοιμη να με στειλει νοσοκομειο!!Ειναι φυσιολογικοι ολοι αυτοι οι πονοι,νιωθω εξαντλημενη!

Διαφημίσεις

xaxaxa, Present μου, και γω έτσι θα νόμιζα ότι με τις ενέσεις κάνεις αβγουλοπαραγωγή :tongue::tongue::tongue::tongue: αλλά εντάξει όχι και να πάθουμε υπερδιέγερση...... α γιαυτό πόνεσες επειδή αγχώθηκες και πόνεσες... όλα αυτά πέρασαν πια και περιμένουμε τα ευχάριστα!!!!!

Αυτό το σύστημά μας, όλο προσπαθούμε να το φτιάξουμε και όλο χαλασμένο είναι :tongue::tongue::tongue::tongue: από τη μία σκέφτομαι, τα χημικά δεν μας πιάνουν, τα φυσικά θα μας πιάσουν... αλλά θα δοκιμάσω!!! δεν το βάζω κάτω!!!!! Καλή επιτυχία να έχεις και να πάνε όλα τέλεια!!!!!! ;););)

Ρε κορίτσια, η Αναστασία χάθηκε.... καλό είναι αυτό ή κακό.....

Καλό απόγευμα present!!! Πώς περνάς; Την σπερματέγχυση την έκανες σε κάποιο κέντρο ή την έκανε ο γιατρός που σε παρακολουθεί; Εγώ με ΤΗΠ 2/7 ξαναπήρα για 3η φορά κλομιφαίνη και δεν έκανα ωάριο όταν έκανα υπέρηχπ την 9η μέρα... Είπα να αφήσω λίγο το σώμα μου ήσυχο και να δω πίνοντας μόνο με τα ινοφερτ και τα Glucophage πότε και αν θα αδιαθετήσω...Βέβαια, αν δω ότι τελειωνει και ο Αύγουστος και δεν έχω αδιαθετήσει, θα πάρω πριμολουτ... Έκλεισα ραντεβού με Εοπυυ για επιτροπή στις 29/10...

την έκανα στο Αττικό νοσοκομείο, γιατί εκεί είναι ο γιατρός που έχω τώρα, στο τμήμα της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής. Τώρα Ηλιοβασίλεμα είσαι δηλ. στην 17η ημέρα του κύκλου σου; δεν ξαναέκανες κανένα υπέρηχο; γιατί μπορεί να κάνεις και πιο αργοπορημένα ωορρηξία, άλλωστε 9η μέρα είναι πολύ νωρίς, δεν είναι; Εκτός κι αν έχεις πολύ μικρό κύκλο περιόδου.Εγώ υπήρχαν φορες που είχα και την 21η-22η ημέρα ωορρηξία...

καλά είσαι εσύ για Οκτώβριο, τουλάχιστον είναι εντός του έτους!εγώ που τηλ. στης Αθήνας το παράρτημα μου έκλεισαν για τον Ιανουάριο!!!!:rolleyes:

qouUp3.png76k7p2.png

147.gif

Επιτελους πηρατε φορα...

Ολη μερα μπαινοβγαινω μπας και δω νεα της Αναστασιας!

Μα τι κανει αυτο το κοριτσι;;;

Θελει να μας σκασει;;;;

Τσουπρες μου τι κανετε;;;;;;

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Τώρα Ηλιοβασίλεμα είσαι δηλ. στην 17η ημέρα του κύκλου σου; δεν ξαναέκανες κανένα υπέρηχο; γιατί μπορεί να κάνεις και πιο αργοπορημένα ωορρηξία, άλλωστε 9η μέρα είναι πολύ νωρίς, δεν είναι; Εκτός κι αν έχεις πολύ μικρό κύκλο περιόδου.Εγώ υπήρχαν φορες που είχα και την 21η-22η ημέρα ωορρηξία...

καλά είσαι εσύ για Οκτώβριο, τουλάχιστον είναι εντός του έτους!εγώ που τηλ. στης Αθήνας το παράρτημα μου έκλεισαν για τον Ιανουάριο!!!!:rolleyes:

Σήμερα είμαι στην 17η μέρα...Όταν πήγα για υπέρηχο την 9η μερα μου είπε ότι δεν δούλεψε η κλομιφαίνη και οτι δεν εχω κατάλληλο ωάριο...δεν μου είπε να ξαναπάω για υπέρηχο.

Σίγουρα δεν έχω μικρό κύκλο. Ρυθμισμένο στις 28-30 μέρες λόγω αντισυλληπτικών από το 2011... Όταν έμεινα έγκυος, πιθανολογώ ότι ήμουν στην 20η μέρα κύκλου...και λέω πιθανολογώ γιατί δεν είχα προηγούμενα με γιατρούς όσο αφορά τις ωορρηξιες ή τις προσπάθειες εγκυμοσύνης. 40-45 μέρες από την ΤΗΠ έκανα πρεντικτορ για να παρω ή όχι πριμολουτ και ήμουν έγκυος!!!

Και εγώ αυτές τις μέρες έχω λίγα υγρά...δεν ξέρω αν είναι από θάλασσες και τέτοια, αλλά μέσα μου εύχομαι να είναι κανά ωαριάκι που ψιλοδουλεύει...Προσπαθούμε να τηρούμε το "άθλημα" ανά 2 μέρες και ότι γίνει!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...