Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, little miracle είπε:

δεν ξερω πως το εννοει η bluey , αλλα γενικα απο οσα μου εχουν πει εμενα εικονα ειναι οταν απλα στον υπερηχο φαινονται πολλα ωοθυλακια, ενω συνδρομο οταν συνοδευεται η εικονα απο συγκεκριμενες τιμες στις lh-fsh καθως και συμπτωματολογια (μεγαλοι αστατοι κυκλοι, τριχοφυια, ευκολη αυξηση βαρους με πολυ λιπος η το αντιθετο / ανδρικο φαινοτυπο κτλ)

Δεν έχω καταλάβει την διαφορά αλλά έχω ακούσει όλα αυτά που λες και εσύ και εγώ δεν έχω τίποτα από όλα αυτά απλά φαίνεται στον υπέρηχο πολλά ωοθυλάκια για αυτό λέω πως μάλλον έχω εικόνα και όχι σύνδρομο 

Just now, Blu24 είπε:

Δεν έχω καταλάβει την διαφορά αλλά έχω ακούσει όλα αυτά που λες και εσύ και εγώ δεν έχω τίποτα από όλα αυτά απλά φαίνεται στον υπέρηχο πολλά ωοθυλάκια για αυτό λέω πως μάλλον έχω εικόνα και όχι σύνδρομο 

Και για αυτό μάλλον και η ΑΜΗ μου είναι λίγο πάνω από το όριο 

Ποσες δεν κανουν ή δεν γνωρίζουν για την ωορηξια τους?

Ωορηξια δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο???  

76

1. 1. Ωορηξια δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο???

• ΑΚΑΝΟΝΙΣΤΟΣ ΚΥΚΛΟΣ
    • ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΈΣ ΩΟΘΗΚΕΣ
    • ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΩΟΡΗΞΙΑ

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!!!!!!!!!!

Πολύ γελάω με το Πεταλουδίτσα του αφρού !!! :D:D:D:D

Ναι και εγώ υποφέρω, τα γλυκά με φωνάζουν: Θελουμε να μας φας!!!!

Να δω πού θέλω να πάω και σε ενδοκρινολόγο για έλεγχο του θυροειδούς...που θα μου πουν πάλι να χάσω βάρος..........

Κανά νέο;;;;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!!!!!!!!

Πολύ γελάω με το Πεταλουδίτσα του αφρού !!! :D:D:D:D

Ναι και εγώ υποφέρω, τα γλυκά με φωνάζουν: Θελουμε να μας φας!!!!

Να δω πού θέλω να πάω και σε ενδοκρινολόγο για έλεγχο του θυροειδούς...που θα μου πουν πάλι να χάσω βάρος..........

Κανά νέο;;;;

ηλιοβασίλεμα γεια σου!

Ρε παιδιά μου τη σπ'αει αυτή καραμέλα των γιατρών με τα κιλα... επειδή αυτοι είναι ανήμποροι να μας βοηθήσουν λύνοντας το πρόβλημά μας οριστικά, μας έχουν πρήξει με τα κιλά......... ε τα έχω πάρει.... και 60 που ήμουν τα ίδια άκουγα και στα 60 ήμουν καλά γιατί έχω ύψος 1,73. ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!! τα πήρα λίγο κορίτσια αλλά αφού δεν μπορούν να μας βοηθήσουν ας μη μας ρίχνουν και την ψυχολογία συνεχως!!!!!!!

Καλησπέρα κορίτσια!!Τι κάνετε?Εγω ακόμη εδώ...Δεν ξέρω τι να πιστέψω τελικά...Χχαχχαχααχα!Χθες βράδυ είχα 36.7 είχα και κάτι ψιλοπονάκια και είπα το πρωί θα μου έρθει..Μετρήθηκα το πρωί 36.8.. :idea: και ούτε πονάκια ούτε τίποτα..Είχα μόνο διάφανα υγρά,αέρια.. :oops: δυσκοιλιότητα και το πρήξιμο στο στήθος που συνεχίζετε όμως δεν με ενοχλεί.. Το απόγευμα θα πάρω τηλέφωνο τον γιατρό..

Εσείς όλες καλά?

Αναστασία τον πήρες τον γιατρό;;;;;;;;;;;;;;;;;

Άντε να έχουμε ευχάριστα νέα, να αλλάξουμε και τα στοιχεία μας στο πινακάκι!!!

πού είστε; τί καιρό έχετε; εδώ όλη μέρα αέρα...αλλά όχι βροχή!!!

:) Γεια και χαρά σε όλες! Ελπίζω να είστε όλες πολύ καλά! Καλωσορίσω επίσης κι εγώ από την πλευρά μου τα νέα μέλη στο θέμα μας.

επιτέλους βρίσκω την ευκαιρία να σας πώ ότι 1) μου αρέσει πολύ το πικανακάκι που φτιάξατε, με οδηγούς τις εγγυούλες μας! 2) ότι κατά καιρούς έμπαινα να δω τα νέα σας αλλά δεν το είχα και πολύ για να απαντήσω, ήθελα λίγο χρόνο για ...διάβασμα! Έτσι ξεσκόνισα κάτι βιβλία σχετικά με την ανεξήγητη ή ψυχολογική υπογονιμότητα, οπότε ένα σας λέω κορίτσια, η ψυχραιμία και η αποδοχή του εαυτού μας και του σώματός μας παίζει πολύ καταλυτικό ρόλο στο προβλημά μας... Ξέρω βέβαια ότι το τελευταίο που θέλουμε να ακούμε είναι το γνωστό : όχι άγχος και όχι άγχος!Κι όμως!

Τα δικά μου, τέλειωσα με τις ενέσεις, οι δόσεις ήταν πολύ μικρές.Την 13η μέρα έίχα 1 ωάριο, έκανα πρεγκνυλ και σήμερα το πρωί την έγχυση. Με πόνεσε αρκετά γιατί είχα σπασμούς και δεν περνούσε εύκολα (ενώ την προηγούμενη φορά ούτε που κατάλαβα για πότε έγινε)? και τώρα έχω φορτωθεί με 3 υπόθετα ουτροτζεστάν την ημέρα για τις επόμενες 14 ημέρες! Ουφ, άντε και πως θα περάσουν:rolleyes: :rolleyes: Προσωπικά ήθελα να έχω άλλο ένα ωάριάκι, αυτό περίμενα με τις μενοπουρ, αλλά ο γιατρός ήταν ικανοποιημένος με την ανταπόκριση, μου είπε να κάνω κανονικά τη ζωή μου και να πάω και για μπάνια στη θάλασσα, εγώ λέω να αφήσω όμως λίγες μέρες να περάσουν. Αυτά τα ολίγα από εμένα!

qouUp3.png76k7p2.png

147.gif

Διαφημίσεις

:) Γεια και χαρά σε όλες! Ελπίζω να είστε όλες πολύ καλά! Καλωσορίσω επίσης κι εγώ από την πλευρά μου τα νέα μέλη στο θέμα μας.

επιτέλους βρίσκω την ευκαιρία να σας πώ ότι 1) μου αρέσει πολύ το πικανακάκι που φτιάξατε, με οδηγούς τις εγγυούλες μας! 2) ότι κατά καιρούς έμπαινα να δω τα νέα σας αλλά δεν το είχα και πολύ για να απαντήσω, ήθελα λίγο χρόνο για ...διάβασμα! Έτσι ξεσκόνισα κάτι βιβλία σχετικά με την ανεξήγητη ή ψυχολογική υπογονιμότητα, οπότε ένα σας λέω κορίτσια, η ψυχραιμία και η αποδοχή του εαυτού μας και του σώματός μας παίζει πολύ καταλυτικό ρόλο στο προβλημά μας... Ξέρω βέβαια ότι το τελευταίο που θέλουμε να ακούμε είναι το γνωστό : όχι άγχος και όχι άγχος!Κι όμως!

Τα δικά μου, τέλειωσα με τις ενέσεις, οι δόσεις ήταν πολύ μικρές.Την 13η μέρα έίχα 1 ωάριο, έκανα πρεγκνυλ και σήμερα το πρωί την έγχυση. Με πόνεσε αρκετά γιατί είχα σπασμούς και δεν περνούσε εύκολα (ενώ την προηγούμενη φορά ούτε που κατάλαβα για πότε έγινε)? και τώρα έχω φορτωθεί με 3 υπόθετα ουτροτζεστάν την ημέρα για τις επόμενες 14 ημέρες! Ουφ, άντε και πως θα περάσουν:rolleyes: :rolleyes: Προσωπικά ήθελα να έχω άλλο ένα ωάριάκι, αυτό περίμενα με τις μενοπουρ, αλλά ο γιατρός ήταν ικανοποιημένος με την ανταπόκριση, μου είπε να κάνω κανονικά τη ζωή μου και να πάω και για μπάνια στη θάλασσα, εγώ λέω να αφήσω όμως λίγες μέρες να περάσουν. Αυτά τα ολίγα από εμένα!

Σε είχα στο μυαλό μου....Μπράβο που ανταποκρίθηκες στις ενέσεις έστω και με ένα ωάριο!!! Καλή αναμονή και ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τώρα κάνε την ζωή σου, μπαίνε και στη παρέα να χαζολογούμε και θα δεις, θα περάσουν νερό οι 14 μερούλες!!!!!!!!!!!!

PRESENT

Τις ενέσεις τις πήρες με δική σου χρέωση, όχι μέσω εοπυυ (θυμάμαι καλά;) Πόσο κόστισαν οι ενέσεις και πόσο η σπερματέγχυση; Σπερματέγχυση έκανες λόγω προβληματικού σπέρματος ή για πιο μεγάλα ποσοστά επιτυχίας; Σόρρυ που σε ζάλισα, αλλά επειδή δεν έχω φτάσει σε αυτά ακόμη...αναρωτιέμαι αν και ελπίζω να μην τα ζήσω...

Καλη επιτυχια κουκλα μου,λπιζω να μην καταλαβεις το πως θα περασι ο καιρος.Μην σκας για το ενα ωαριο και εγω ενα ειχα στη πρωτη σπερματενχυση και επιασα και η αληθεια ειναι οτι μονο ενα χρειαζετε ;).Θα συμφωνισω μαζι σου για τις δραστηριοτητες,τωρα εχεις κατι σοβαρο που πρεπει να προσεξεις,η θαλασσα δεν φευγει απο τη θεση της ουτε και οι δουλειες τελειωνουν,για πιο λογο να ρισκαρεις την προσπαθεια σου;Τ υποθετα ειναι πραγματικα πολυ σπαστικα αλλα και πολυ χρησιμα...

PRESENT

Τις ενέσεις τις πήρες με δική σου χρέωση, όχι μέσω εοπυυ (θυμάμαι καλά;) Πόσο κόστισαν οι ενέσεις και πόσο η σπερματέγχυση; Σπερματέγχυση έκανες λόγω προβληματικού σπέρματος ή για πιο μεγάλα ποσοστά επιτυχίας; Σόρρυ που σε ζάλισα, αλλά επειδή δεν έχω φτάσει σε αυτά ακόμη... αναρωτιέμαι αν και ελπίζω να μην τα ζήσω...

Καλη επιτυχια κουκλα μου,λπιζω να μην καταλαβεις το πως θα περασι ο καιρος.Μην σκας για το ενα ωαριο και εγω ενα ειχα στη πρωτη σπερματενχυση και επιασα και η αληθεια ειναι οτι μονο ενα χρειαζετε :wink:.Θα συμφωνισω μαζι σου για τις δραστηριοτητες,τωρα εχεις κατι σοβαρο που πρεπει να προσεξεις,η θαλασσα δεν φευγει απο τη θεση της ουτε και οι δουλειες τελειωνουν,για πιο λογο να ρισκαρεις την προσπαθεια σου;Τ υποθετα ειναι πραγματικα πολυ σπαστικα αλλα και πολυ χρησιμα...

Nα είστε καλά κορίτσια! :cool::shock::D

όλο το πακέτο, σπερματέγχυση+ενέσεις, κόστισαν 300+240 ευρώ αντίστοιχα. Δεν με ζαλίζεις Ηλιοβασίλεμα, άλλωστε αυτό δεν είπαμε να κάνουμε, να βοηθάμε η μια την άλλη! Κάναμε την έγχυση κυρίως γιατί απέτυχαν οι άλλες προσπάθειες μας, και είπαμε να την αναβαθμίσουμε. Με το σπέρμα είμαστε ΟΚ, η ωορρηξία μας είναι το ζήτημα και μετά...οτι ήθελε προκύψει πάλι. Τώρα με προβλημάτισε λίγο αυτό με τον τράχηλο που δεν περνούσε το σπέρμα, αλλά ο γιατρός είπε ότι στο τέλος στέφθηκε με επιτυχία η επιχείρηση!! Starkieser τι κάνει το μπεμπεδάκι σου; Σε ξεσηκώνει; ........... :D Αυτά τα παλιουπόθετα είναι μπελάς, τα έχω ξαναπάρει άλλη μια φορά και έπεσα σε λήθαργο. Θα προσέξω κάποιες μέρες τώρα με τις δραστηριότητες, από την άλλη έχω πάρει και την άδειά μου και θέλω κάπως να την αξιοποιήσω για να περάσει κάπως και ο χρόνος.. Μαράκι τι μου κάνεις; πολλά φιλάκια!

qouUp3.png76k7p2.png

147.gif

ηλιοβασίλεμα γεια σου!

Ρε παιδιά μου τη σπ'αει αυτή καραμέλα των γιατρών με τα κιλα... επειδή αυτοι είναι ανήμποροι να μας βοηθήσουν λύνοντας το πρόβλημά μας οριστικά, μας έχουν πρήξει με τα κιλά......... ε τα έχω πάρει.... και 60 που ήμουν τα ίδια άκουγα και στα 60 ήμουν καλά γιατί έχω ύψος 1,73. ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!! τα πήρα λίγο κορίτσια αλλά αφού δεν μπορούν να μας βοηθήσουν ας μη μας ρίχνουν και την ψυχολογία συνεχως!!!!!!!

και εγω μαρια μου 54 κιλα ημουν,σκελετος για τον σωματοτυπο μου και τιποτα σταγονα απο περιοδο!!!Ε λενε και αυτοι,καντα ολα και ισως κατι να πιασει,δεν λεω οτι τα κιλα ειναι καλο πραγμα αλλα δεν ειμαστε ολες ιδιες και δεν εχουμε ολες το ιδιο προβλημα ωστε να λενε σε ολες μας τα ιδια!!!Η αληθεια ειναι οτι δεν ξερουν τι εχουμε,δεν μπορουν να μας γιατρεψουν,μονο να μειωσουν τα συμπτωματα.Ειχα παει Θεσσαλονικη στο Αχεπα στο διευθυντη του γυναικολογικου τμηματος,συστημενη απο βουλευτη(ναι επεσα τοσο χαμηλα) και αφου με ξεψυρισε με εξετασεις και ολα τα υπολοιπα και αφου περασαν 3 βδομαδες με πειραματα,μου εκλεισε ραντεβου σε μια αιθουσα και καλεσε τους φοιτητες απο το πανεπιστημιο για να κανουν μαθημα πανω στην σπανια περιπτωση μου...Δεν ηξερα αν επρεπε να κλαψω ή να γελασω!!!

Διαφημίσεις

Nα είστε καλά κορίτσια! :cool::shock::D

όλο το πακέτο, σπερματέγχυση+ενέσεις, κόστισαν 300+240 ευρώ αντίστοιχα. Δεν με ζαλίζεις Ηλιοβασίλεμα, άλλωστε αυτό δεν είπαμε να κάνουμε, να βοηθάμε η μια την άλλη! Κάναμε την έγχυση κυρίως γιατί απέτυχαν οι άλλες προσπάθειες μας, και είπαμε να την αναβαθμίσουμε. Με το σπέρμα είμαστε ΟΚ, η ωορρηξία μας είναι το ζήτημα και μετά...οτι ήθελε προκύψει πάλι. Τώρα με προβλημάτισε λίγο αυτό με τον τράχηλο που δεν περνούσε το σπέρμα, αλλά ο γιατρός είπε ότι στο τέλος στέφθηκε με επιτυχία η επιχείρηση!! Starkieser τι κάνει το μπεμπεδάκι σου; Σε ξεσηκώνει; ........... :D Αυτά τα παλιουπόθετα είναι μπελάς, τα έχω ξαναπάρει άλλη μια φορά και έπεσα σε λήθαργο. Θα προσέξω κάποιες μέρες τώρα με τις δραστηριότητες, από την άλλη έχω πάρει και την άδειά μου και θέλω κάπως να την αξιοποιήσω για να περάσει κάπως και ο χρόνος.. Μαράκι τι μου κάνεις; πολλά φιλάκια!

Δεν ξερω τι κανει το μωρακι μου εκει μεσα...οταν το βλεπουμε στον υπερηχο ολο χορευει αλλα οταν κανω εξετασεις αιματος το παιδι μου βγαζει αλλο χαρακτηρα...Υπουλο μικρο πλασματακι,με εχει ξεζουμισει :P:p:p Σκεφτομαι να αγορασω κατι για το μωρο αλλα εχω και τα ψυχωτικα μου και νομιζω πως θα το γρουσουζεψω αν αγορασω κατι απο τωρα...!!!

Pesent, πολύ χαίρομαι που έκανες ένα βήμα παραπάνω!! Εύχομαι και ελπίζω να μην παιδευτείς άλλο και να φουσκώσει η κοιλίτσα!!!!! Μην ανησυχείς για το ένα ωάριο που ήταν ένα, μακάρι να κάναμε και μεις ένα ;););););););)

Θα περάσουν οι μερες, μην ανησυχείς!!!! να μπαίνεις και εδώ να εμψυχώνουμε η μία την άλλη!!! Η ψυχολόγος μας είναι η starkieser!!!!

Αυτό με το σπέρμα που δεν περνούσε γιατί??? Επίσης, θέλω να σε ρωτήσω αν πήγαινες κάθε μέρα για υπέρηχο και αν έκανες αιματολογικές μέρα παρα μέρα με τις ενεσούλες, γιατί διαβάζω ότι θέλουν στενή παρακολούθηση!!!!

Εμείς - εγώ νέα δεν έχω γιατί το ωάριο δεν μας κάνει την τιμή να μεγαλώσει!! Πολύ χαίρομαι για σένα, θα προσευχόμαστε όλες μαζί να πάνε όλα καλά και να αλλάξεις και στο πινακάκι μας!!!!

και εγω μαρια μου 54 κιλα ημουν,σκελετος για τον σωματοτυπο μου και τιποτα σταγονα απο περιοδο!!!Ε λενε και αυτοι,καντα ολα και ισως κατι να πιασει,δεν λεω οτι τα κιλα ειναι καλο πραγμα αλλα δεν ειμαστε ολες ιδιες και δεν εχουμε ολες το ιδιο προβλημα ωστε να λενε σε ολες μας τα ιδια!!!Η αληθεια ειναι οτι δεν ξερουν τι εχουμε,δεν μπορουν να μας γιατρεψουν,μονο να μειωσουν τα συμπτωματα.Ειχα παει Θεσσαλονικη στο Αχεπα στο διευθυντη του γυναικολογικου τμηματος,συστημενη απο βουλευτη(ναι επεσα τοσο χαμηλα) και αφου με ξεψυρισε με εξετασεις και ολα τα υπολοιπα και αφου περασαν 3 βδομαδες με πειραματα,μου εκλεισε ραντεβου σε μια αιθουσα και καλεσε τους φοιτητες απο το πανεπιστημιο για να κανουν μαθημα πανω στην σπανια περιπτωση μου...Δεν ηξερα αν επρεπε να κλαψω ή να γελασω!!!

ακριβώς μόνο τα συμπτώματα ξέρουν να μειώσουν γιατι δεν ξερουν από που προέρχεται το ΣΠΩ....

εσύ πήγες για να σε εξετάσει και αυτός σε χρησιμοποίησε για να εκπαιδεύσει φοτητές?????

να είσαι περήφανη γιατί βοήθησες την επιστήμη starkieser, :tongue::tongue::tongue::tongue:

πειραματόζωα είμαστε και είμαι σίγουρη γι αυτό....... για γέλια και για κλάμματα είμαστε... μην το ψάχνεις!!! απλά μου την δίνουν στα νεύρα γιατί και δεν ξέρουν τι πρέπει να κάνουμε και μας ζαλίσουν με τα κιλά... και γω το ίδιο, ποτέ δεν είχα περίοδο!!!!!!

Ξεκίνησα και τη λυγαριά vitex agnus castus, είχα πάρει μισό κουτάκι αλλά διάβασα ότι θέλει 3 μήνες για να κάνει δράση... εγώ το είχα πάρει 20 μέρες και απογοτευτηκα αλλά θέλει χρόνο... κάνει καλό στο αναπαρωγικο μας σύστημα και βοηθάει στο ΣΠΩ!!!!

Κορίτσια μίλησα με τον γιατρό μου!Μου είπε αύριο το πρωί να κάνω τέστ..Εγω πήρα διπλό και τρώγομαι να κάνω το ένα απόψε!!!Στείλτε μου θετική ενέργειαααααααααα!Χαχαχαχχαχαχα

Κορίτσια μίλησα με τον γιατρό μου!Μου είπε αύριο το πρωί να κάνω τέστ..Εγω πήρα διπλό και τρώγομαι να κάνω το ένα απόψε!!!Στείλτε μου θετική ενέργειαααααααααα!Χαχαχαχχαχαχα

Καλή επιτυχία μεσα απο την καρδιά μου!!!!! Αυριο το πρωί να μας ανακοινώσεις τα ευχάριστα!!!!!!!!!!!!!! Να είναι + το τεστ!!!!!!!!!!!!!!!!

Περίμενε μέχρι αύριο, απασχολήσου με κάτι άλλο..... μην το κάνεις απόψε!!!!! Κάνε λίγο υπομονη ακόμα!!!!!!!!! ;););)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...