Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, little miracle είπε:

δεν ξερω πως το εννοει η bluey , αλλα γενικα απο οσα μου εχουν πει εμενα εικονα ειναι οταν απλα στον υπερηχο φαινονται πολλα ωοθυλακια, ενω συνδρομο οταν συνοδευεται η εικονα απο συγκεκριμενες τιμες στις lh-fsh καθως και συμπτωματολογια (μεγαλοι αστατοι κυκλοι, τριχοφυια, ευκολη αυξηση βαρους με πολυ λιπος η το αντιθετο / ανδρικο φαινοτυπο κτλ)

Δεν έχω καταλάβει την διαφορά αλλά έχω ακούσει όλα αυτά που λες και εσύ και εγώ δεν έχω τίποτα από όλα αυτά απλά φαίνεται στον υπέρηχο πολλά ωοθυλάκια για αυτό λέω πως μάλλον έχω εικόνα και όχι σύνδρομο 

Just now, Blu24 είπε:

Δεν έχω καταλάβει την διαφορά αλλά έχω ακούσει όλα αυτά που λες και εσύ και εγώ δεν έχω τίποτα από όλα αυτά απλά φαίνεται στον υπέρηχο πολλά ωοθυλάκια για αυτό λέω πως μάλλον έχω εικόνα και όχι σύνδρομο 

Και για αυτό μάλλον και η ΑΜΗ μου είναι λίγο πάνω από το όριο 

Ποσες δεν κανουν ή δεν γνωρίζουν για την ωορηξια τους?

Ωορηξια δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο???  

76

1. 1. Ωορηξια δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο???

• ΑΚΑΝΟΝΙΣΤΟΣ ΚΥΚΛΟΣ
    • ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΈΣ ΩΟΘΗΚΕΣ
    • ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΩΟΡΗΞΙΑ

Recommended Posts

Εχεις χρονο,δεν εισαι για εξωσωματικη ακομα.Σε ενα χρονο μπορουν να αλλαξουν τα παντα...χαιρομαι που ενω εχουμε ενα πολυ κακο προβλημα δεν σε πιανουν υστεριες...Στο εχω ξαναπει,εγω στα 29 ειχα πολλα που πηγαιναν χαλια και ουτε που φανταζομουνα οτι θα ημουν σε αυτη τη θεση μετα απο ενα χρονο.Του χρονου θα εισαι συ στη θεση μου!

Προς το παρόν δεν με πιάνουν ιστερίες.... αχ μακάρι να ακολουθήσω τα χνάρια σου και του χρόνου να είμαι με ένα baby στην κοιλιά.... Καλά το μωράκι είναι κουκλάκι με το σκουφάκι.... και γω θέλω!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλησπερα κοριτσια!Σορρυ για τους τονους,ειμαι απο το κινητο..Εγω ακομη εδω..ποναει λιγο η μεση μου κ εχω υγρα..Δεν κανω τεστ κοριτσια ηιατι ο γιατρος ειπε να περιμενω..Εκτος αυτου ψαχνοντας στο ιντερνετ ειδα για ωχρινικες δυσλειτουργειες κ το επιμονο ωχρο σωματιο και κοπηκαν λιγο οι ελπιδες μου.. :-(

Πότε σου είπε η γιατρός σου να κάνεις τεστ ή χοριακή???

Ααα μια χαρα και εγω δεν μπορω να καταλαβω πως μπηκε αυτη η σοκολατα πριν στο στομα μου και εκεινο το κομμαι της τυροπιτας...χαχαχχα!!Τουλαχιστον σε εσενα μπαινουν υγιεινα πραγματα...πολυ καλο για βραδυνο νομιζω!!

χαχαχαχα :D:D:D πώς να μπήκε η ατιμη η σοκολάτα στο στόμα σου??? και γω δεν μπορώ να καταλάβω............ και η τυρόποπιτα??? μα πώς μπαίνουν στο στόμα μας χωρις να θέλουμε????

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εχεις δικιο..Βρε κοριτσια αν ημουν δεν θα ειχα κανενα συμπτωμα;Περα απο κατι πονακια κ τωρα η μεση μου λιγο πρησμενο στηθος δεν εχω κατι αλλο.. :-( Μετρηθηκα πριν λιγο κ ειχα 37.. Και παγωνουν τα ποδια μου..

Ακουσεμε σε παρακαλω,αναγνωριζω αυτη τη συμπεριφορα απο τον εαυτο μου και δεν θα σου βγει σε καλο,σε καμια μας δεν βγηκε που καναμε ετσι!!Κανενας δεν μπορει να σου πει οτι δεν θα κανεις μωρο,κατα 99,9% θα κανεις με τον ενα τροπο ή τον αλλο,εισαι τοσο μικρη και δεν σου κανει καλο ολη αυτη η πιεση που βαζεις στον εαυτο σου να πετυχεις μια εγκυμοσυνη τωρα,τωρα,τωρα...!Ναι θελεις μωρο,σε νιωθουμε ολες εδω μεσα,αλλα κατα τη δικη μου γνωμη και εμπειρια πρεπει να κανεις σωστα βηματα και ηρεμα,οχι με το παραμικρο να βγαζεις συμπερασματα και να τρελενεσαι...Η εμμονη με πραγματα για παραδειγμα το να μετρας τη θερμοκρασια σου συνεχεια μπορει να οδηγισει σε ανχωδεις διαταραχη,ειναι οπως οταν τρως τα νυχια απο αγχος, οταν κουνας το ποδι πανω κατω απο νευρα...!Δεν θα σου ξαναμιλησω για το θεμα γιατι γινομαι κουραστικη,απλα θα ηθελα και εγω καποιος να με ειχε σταματησει πριν καταντησω ετσι με την ψυχολογια μου...!Δεν ειναι ο στοχος να κανεις μωρο και αν εισαι τοσο χαλια ψυχολογικα που να εισαι δυστιχισμενη και εσυ και αυτο,ο στοχος ειναι να ερθει ενα μωρο με μια μανουλα χαρουμενη,τα μωρα δεν φτιαχνουν κακες καταστασεις...Τελος δεν ξαναμιλαω!

Τελικα δεν θα φαω την γαλοπουλα....

Ειπα να μην το παραχ?σω!!!!

Καλα κ εγω στην εγκυμοσυνη απορουσα πως ετρωγα 2-2 τα κομματια κανταιφι!!!:tongue::tongue::tongue:

Α οχι γλυκια μου,δεν μου φταιει το μωρακι,παντα εβρισκαν οι σοκολατες το στομα μου,εγω δεν ηθελα,ηταν κυριολεκτικα βιασμος,νομιζω πως ειχαν συνεργο το χερι μου αλλα τα στοιχεια δεν ειναι αρκετα για καταδικη ακομα!!!

Ακουσεμε σε παρακαλω,αναγνωριζω αυτη τη συμπεριφορα απο τον εαυτο μου και δεν θα σου βγει σε καλο,σε καμια μας δεν βγηκε που καναμε ετσι!!Κανενας δεν μπορει να σου πει οτι δεν θα κανεις μωρο,κατα 99,9% θα κανεις με τον ενα τροπο ή τον αλλο,εισαι τοσο μικρη και δεν σου κανει καλο ολη αυτη η πιεση που βαζεις στον εαυτο σου να πετυχεις μια εγκυμοσυνη τωρα,τωρα,τωρα...!Ναι θελεις μωρο,σε νιωθουμε ολες εδω μεσα,αλλα κατα τη δικη μου γνωμη και εμπειρια πρεπει να κανεις σωστα βηματα και ηρεμα,οχι με το παραμικρο να βγαζεις συμπερασματα και να τρελενεσαι...Η εμμονη με πραγματα για παραδειγμα το να μετρας τη θερμοκρασια σου συνεχεια μπορει να οδηγισει σε ανχωδεις διαταραχη,ειναι οπως οταν τρως τα νυχια απο αγχος, οταν κουνας το ποδι πανω κατω απο νευρα...!Δεν θα σου ξαναμιλησω για το θεμα γιατι γινομαι κουραστικη,απλα θα ηθελα και εγω καποιος να με ειχε σταματησει πριν καταντησω ετσι με την ψυχολογια μου...!Δεν ειναι ο στοχος να κανεις μωρο και αν εισαι τοσο χαλια ψυχολογικα που να εισαι δυστιχισμενη και εσυ και αυτο,ο στοχος ειναι να ερθει ενα μωρο με μια μανουλα χαρουμενη,τα μωρα δεν φτιαχνουν κακες καταστασεις...Τελος δεν ξαναμιλαω!

Δεν σε παρεξηγω!Ειμαι πολυ καλα σε σχεση με παλιοτετα!Ειχα παει σε ψυχολογο..Ναι εχω εμμονη ομως το παλευω!Βασικα θελω να ξερω τι μου γινετε εξου κ η θερμομετρηση ολη την ωρα!Φυσικα δεν το ειπα στον γιατρο για αυτα που ψαχνω στο ιντερνετ κ το θερμομετρο γιατι θα με βρισει!χαχα Ευχαριστω ποκυ παντως!Ολες σας ευχαριστω πκυμε ανεχεστε!

Δεν σε παρεξηγω!Ειμαι πολυ καλα σε σχεση με παλιοτετα!Ειχα παει σε ψυχολογο..Ναι εχω εμμονη ομως το παλευω!Βασικα θελω να ξερω τι μου γινετε εξου κ η θερμομετρηση ολη την ωρα!Φυσικα δεν το ειπα στον γιατρο για αυτα που ψαχνω στο ιντερνετ κ το θερμομετρο γιατι θα με βρισει!χαχα Ευχαριστω ποκυ παντως!Ολες σας ευχαριστω πκυμε ανεχεστε!

αχ γλυκια μου φροντισε την ψυχη σου γιατι αυτη δεν γιατρευεται ευκολα...

Διαφημίσεις

Α οχι γλυκια μου,δεν μου φταιει το μωρακι,παντα εβρισκαν οι σοκολατες το στομα μου,εγω δεν ηθελα,ηταν κυριολεκτικα βιασμος,νομιζω πως ειχαν συνεργο το χερι μου αλλα τα στοιχεια δεν ειναι αρκετα για καταδικη ακομα!!!

Νομιζω οτι εχεις τρανταχτες αποδειξεις για να ενοχοποιησεις τον χερι σου και το στομα σου!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Νομιζω οτι εχεις τρανταχτες αποδειξεις για να ενοχοποιησεις τον χερι σου και το στομα σου!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Ελα ρε συ μη με καρφωνεις ετσι στην ψυχρα,ειμαι μονο 85 κιλα,πεταλουδιτσα του αφρου...Αχ εχω πολυ αγωνια για εσενα,αντε να περασουνε οι μερες...!Χα παθαινω υστερια εγω για εσενα!!

Ελα ρε συ μη με καρφωνεις ετσι στην ψυχρα,ειμαι μονο 85 κιλα,πεταλουδιτσα του αφρου...Αχ εχω πολυ αγωνια για εσενα,αντε να περασουνε οι μερες...!Χα παθαινω υστερια εγω για εσενα!!

Ασε τις υστεριες στην ακρη....

Δεν ειναι καιρος τωρα...

Οταν με το καλο γεννησεις σου επιτρεπω να γινεις υστερικη με την παρτη μου!

Παντως εγω δεν νομιζω να κλωσσισω αυτον τον μηνα!!!χαχαχα!!!

Ευχομαι να διαψευσθω ομως!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Ασε τις υστεριες στην ακρη....

Δεν ειναι καιρος τωρα...

Οταν με το καλο γεννησεις σου επιτρεπω να γινεις υστερικη με την παρτη μου!

Παντως εγω δεν νομιζω να κλωσσισω αυτον τον μηνα!!!χαχαχα!!!

Ευχομαι να διαψευσθω ομως!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Δεν ξερω γιατι αλλα νιωθω κατι,δεν μπορω να το περιγραψω και δεν ειναι λιγουρα χαχαχχα!!Μια αισιοδιξια,λες το μωρο μου να μου στελνει μηνυμα οτι ερχετε κι αλλο μωρακι;Αν πεσει μεσα του χρωστα κερασμα χαχαχχαχα!!!

Δεν ξερω γιατι αλλα νιωθω κατι,δεν μπορω να το περιγραψω και δεν ειναι λιγουρα χαχαχχα!!Μια αισιοδιξια,λες το μωρο μου να μου στελνει μηνυμα οτι ερχετε κι αλλο μωρακι;Αν πεσει μεσα του χρωστα κερασμα χαχαχχαχα!!!

Αν ηταν λιγουρα ειμαι βεβαιη οτι θα ειχες βρει τις καταλληλες λεξεις να την περιγραψεις!!!

Αν το μωρο εχει πεσει μεσα θα σου στειλω σοκολατοπιτα με το περιστερι!!

:D:D:D:D

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Διαφημίσεις

Αν ηταν λιγουρα ειμαι βεβαιη οτι θα ειχες βρει τις καταλληλες λεξεις να την περιγραψεις!!!

Αν το μωρο εχει πεσει μεσα θα σου στειλω σοκολατοπιτα με το περιστερι!!

:D:D:D:D

παιζεις ενα πολυ επικυνδινο παιχνιδι κυρια μου,κανενας δεν μας ταζει σοκολατα και τη βγαζει καθαρη,θα κρατησουμε την υποσχεση σας!!!

παιζεις ενα πολυ επικυνδινο παιχνιδι κυρια μου,κανενας δεν μας ταζει σοκολατα και τη βγαζει καθαρη,θα κρατησουμε την υποσχεση σας!!!

Βρε κρατα εσυ την αισιοδοξια και αν ειμαι εγω εγκυος μου στελνεις διευθυνσεις και σου στελνω με κουριερ σοκολατοπιτα!(να ξερουμε οτι θα ερθει,μην την φαει το περιστερι στην τελικη....;);););))

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Βρε κρατα εσυ την αισιοδοξια και αν ειμαι εγω εγκυος μου στελνεις διευθυνσεις και σου στελνω με κουριερ σοκολατοπιτα!(να ξερουμε οτι θα ερθει,μην την φαει το περιστερι στην τελικη....;);););))

Ετσι,ετσι ταιστεμε,εξαλλου οταν ανεβαινω εγω στη ζυγαρια εκεινη γραφει"σημασια εχει ο χαρακτηρας":tongue:

Ετσι,ετσι ταιστεμε,εξαλλου οταν ανεβαινω εγω στη ζυγαρια εκεινη γραφει"σημασια εχει ο χαρακτηρας":tongue:

A εσενα αυτο σου γραφει;

Εμενα λεει "ενας-ενας παρακαλω":tongue::tongue:

jPnnp3.png

P92Ip3.png

καλημέρα Κορίτσια!!!

Βλέπω ότι όταν εγώ πάω για ύπνο τότε ξεσαλώνετε, τότε σας πιάνει οίστρος........ αλλά δεν μπορώ να κρατηθώ γιατί ξυπνάω στις 5!!!!!

Αναστασία, είχαμε κανένο νέο????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...