Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Ποσες δεν κανουν ή δεν γνωρίζουν για την ωορηξια τους?

Ωορηξια δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο???  

76

1. 1. Ωορηξια δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο???

• ΑΚΑΝΟΝΙΣΤΟΣ ΚΥΚΛΟΣ
    • ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΈΣ ΩΟΘΗΚΕΣ
    • ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΩΟΡΗΞΙΑ

Recommended Posts

Καλησπέρα κοριτσάκια!!! Μόλις μπανιαριστηκαμε με την κόρη μου και της έβαλα βραδυνό. Είχαμε πάει το απόγευμα θάλασσα και εξαντλήθηκε...

starkieser Πόσο σίδηρο παίρνεις; 1 ή 2 χάπια;

Μαράκι και εγώ πίνω ινοφερτ, 1 φακ/μερα σε ολο τον κυκλο....περίπου για 2 μηνες...Για να δούμε!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ασε Μαρακι και εχω παρει πολλες αμαρτιες με αυτο το θεμα...προχθες ακομα οργιστηκα με την ναρκωμανη που εκανε υγειες μωρο και το σκοτωσε γιατι εκλαιγε...Η αδερφη μου ειχε ριξει 5 και εχασε αλλα δυδιμα και εκανε μια χαρα παιδι οταν ακριβως το ηθελε και εγω χτυπιομουνα τοσα χρονια και μου ειχε πει οτι εκβιαζω τη μανα μου με τις αρρωστιες μου,γιατι εγω θελω να αρρωσταινω,περναω τελεια!!Ναι το ιδιο μου ελεγαν και εμενα στο παιδικο και εγω τους απαντησα με πολυ θρασσος πως οταν ανοιγεις τα ποδια ξερεις τι θα συμβει δεν ηρθε το μωρο καταλαθος,το βουλωσανε και δεν μου ξαναειπαν μαλ...Εχω ενα σοβαρο προβλημα,οτι οταν ακουω μαλ...απο ατομα που δεν θα επρεπε να μιλανε δεν μπορω και απανταω...θα μου πεις τι σε νοιαζει...απλα η αχαριστεια με χτυπαει στα νευρικα μου κυτταρα...Κατσε ακομα δεν το γεννησα,δεν εχω γλιτωσει ακομα τα βλεματα.Παρεπιπτωντος πηρα και τις εξετασεις με το αιμα σημερα και το μωρο μου επισημα ειναι βρυκολακας...δεν μπορω να ανεβασω τον αιματοκριτη μου με τιποτα...με ρουφαει με το καλαμακι το τερατακι μου!!!Ασε ο θυροειδης τα εχει παιξει τελειως!!!

Δεν έχεις εσυ σοβαρό πρόβλημα όπως λες.. αλλά οι άλλοι που σου λένε μ@λ@κ....ς!!!!! Ε πως να μην εξοργιστείς... και γω τελευταία τα έχω πάρει στο κρανίο με τις βλακείες που ακούω και δεν ξέρω πότε θα τους πάρει η μπάλα.....μερικούς και μερικές!!!!!! υπάρχουν πολλοί εκεί έξω, οι οποίοι είναι για σφαλιαρίτσες..... ε΄γ ω και από φίλες έχω κρατήσει 2.. δεν μπορώ να ακούω κουλαμάρες και μπιχτές.... έχω που έχω τα προβλήματά μου, δεν αντέχω άλλα χτυπήματα!!!

Α μάλιστα, για αυτό ζαλιζόσουν.... ο αιματοκρίτης φταίει.. και τι σου είπε να κάνεις???? ο θυροειδής τι ανέβηκε??? χαπάκι παίρνεις??? να πάρεις τηλ τη γιατρό σου να μιλήσετε?? Σίδηρο παίρνεις??? και γενικώς συμπληρώματα???

Καλησπέρα κοριτσάκια!!! Μόλις μπανιαριστηκαμε με την κόρη μου και της έβαλα βραδυνό. Είχαμε πάει το απόγευμα θάλασσα και εξαντλήθηκε...

Μαράκι και εγώ πίνω ινοφερτ, 1 φακ/μερα σε ολο τον κυκλο....περίπου για 2 μηνες...Για να δούμε!

Ηλιοβασίλεμα, η αλήθεια είναι ότι στηρίζω πολλές ελπίδες στο ινοφερτ, μήπως και γλυτώσω τις ορμόνες κα πάρει μπρος το σύστημα από μόνο του......

Παίρνα 2 φακελάκια τη μέρα μετα από προτροπή της γιατρού... και μου είπε μην φοβάσαι τίποτα, είναι φυσικό συμπλήρωμα........ Για να δούμε τι θα θα δούμε με αυτο το ίνοφερτ...... μακάρι να μας βοηθήσει να τελειώνουμε!!!

πήγατε θαλασσα... καλά κάνατε έχει πολλή ζέστη σήμερα!!!! μαμ και νανι το μικρό μετα από τετοια κουραση!!!

περνω 2 χαπια και τωρα μου ειπε να παρω 3 και να παρω και ενα ακομη χαπι φυλλικου...Αχ θαλασσα,εχω να την δω 3 χρονια και απεχει απο το σπιτι μου 15 λεπτα

Δεν έχεις εσυ σοβαρό πρόβλημα όπως λες.. αλλά οι άλλοι που σου λένε μ@λ@κ....ς!!!!! Ε πως να μην εξοργιστείς... και γω τελευταία τα έχω πάρει στο κρανίο με τις βλακείες που ακούω και δεν ξέρω πότε θα τους πάρει η μπάλα.....μερικούς και μερικές!!!!!! υπάρχουν πολλοί εκεί έξω, οι οποίοι είναι για σφαλιαρίτσες..... ε΄γ ω και από φίλες έχω κρατήσει 2.. δεν μπορώ να ακούω κουλαμάρες και μπιχτές.... έχω που έχω τα προβλήματά μου, δεν αντέχω άλλα χτυπήματα!!!

Α μάλιστα, για αυτό ζαλιζόσουν.... ο αιματοκρίτης φταίει.. και τι σου είπε να κάνεις???? ο θυροειδής τι ανέβηκε??? χαπάκι παίρνεις??? να πάρεις τηλ τη γιατρό σου να μιλήσετε?? Σίδηρο παίρνεις??? και γενικώς συμπληρώματα???

παιρνω απο ολα σιδηρο μαγνησιο ασβεστιο βιταμινη c τ4 και φυλλικο οξυ....ολη μερα χαπακονομαι,κουραστηκε το στομαχι μου να χωνευει φαρμακα...ο θυροειδης ηταν στο 6 απο 2,5 που επρεπε να ειναι,πηρα μεγαλυτερη δοση τ4 επεσε στα 2,7,μου εδωσε μεγαλυτερη δοση ξανα και αντι να πεσει ανεβηκε στα 3,5

Διαφημίσεις

Μαρακι 2 φακελακια καθημερινά;

Εμενα ετσι μου το ειχε ξεκινησει τον Μαιου που τα πρωτοπηρα με 2 φακ από 1η μερα έως την ωορρηξία. Τα σταματησα και τα ξαναξεκινησα τον Ιουνιο με 2 φακ μέχρι να μου πει οτι δεν εχω ωαριο και ενα μηνα τωρα πινω από μονη μου 1 φακ/καθημερινα και πίνω και 1 φιλικό και 2 σιδηρα που εχω χαμηλη φεριτινη και 2 Glucophage...Να ξέχασα κάτι άλλο;;;:tongue::tongue:

starkieser Κάνε υπομονή για τη θάλασσα, θα την απολαμβάνετε με το μπεμπε γοργονάκι σας από του χρόνου!!!!;););)

Εμενα ετσι μου το ειχε ξεκινησει τον Μαιου που τα πρωτοπηρα με 2 φακ από 1η μερα έως την ωορρηξία. Τα σταματησα και τα ξαναξεκινησα τον Ιουνιο με 2 φακ μέχρι να μου πει οτι δεν εχω ωαριο και ενα μηνα τωρα πινω από μονη μου 1 φακ/καθημερινα και πίνω και 1 φιλικό και 2 σιδηρα που εχω χαμηλη φεριτινη και 2 Glucophage...Να ξέχασα κάτι άλλο;;;:tongue::tongue:

starkieser Κάνε υπομονή για τη θάλασσα, θα την απολαμβάνετε με το μπεμπε γοργονάκι σας από του χρόνου!!!!;););)

Αχ αυτο σκεφτομαι συνεχεια,πως του χρονου αν ολα πανε καλα θα ειμαστε στη θαλασσα μετο νινι μου και θα καμαρωνω σαν γυφτικο σκεπαρι!!

παιρνω απο ολα σιδηρο μαγνησιο ασβεστιο βιταμινη c τ4 και φυλλικο οξυ....ολη μερα χαπακονομαι,κουραστηκε το στομαχι μου να χωνευει φαρμακα...ο θυροειδης ηταν στο 6 απο 2,5 που επρεπε να ειναι,πηρα μεγαλυτερη δοση τ4 επεσε στα 2,7,μου εδωσε μεγαλυτερη δοση ξανα και αντι να πεσει ανεβηκε στα 3,5

Κοριτσάκια, βλέπω όλες χαπακωνόμαστε άσχημα.... αλλά τι να κάνουμε αφού από όλα τα καλά έχουμε..... και γω παίρνω Τ4 των 75.

Ελά ρε starkieser, διπλα την έχεις την θάλασσα, πήγαινε καμιά βολτίτσα να χαλαρώσεις.... το όνειρό μου είναι ένα σπίτι δίπλα στην θάλασσα, εκεί που σκάει το κύμα όμως....... και στην ηρεμιά να υπάρχει ψυχή :)

Κοριτσάκια, βλέπω όλες χαπακωνόμαστε άσχημα.... αλλά τι να κάνουμε αφού από όλα τα καλά έχουμε..... και γω παίρνω Τ4 των 75.

Ελά ρε starkieser, διπλα την έχεις την θάλασσα, πήγαινε καμιά βολτίτσα να χαλαρώσεις.... το όνειρό μου είναι ένα σπίτι δίπλα στην θάλασσα, εκεί που σκάει το κύμα όμως....... και στην ηρεμιά να υπάρχει ψυχή :)

εγω πριν το μωρο επερνα μονο τ4 τον 25 τωρα εφτασα στα 75 και μαλλον θα μου τα ανεβασει παλι...δεν κανουν και καλο στις κρισεις τα παλιοχαπια αυτα...!που να παω ρε Μαρακι δεν μπορω να σταματησω με τουσ πονους και τις αναγουλες,το θεμα ειναι να πας να το ευχαριστηθεις,αν ειναι να ξερνας στο δρομο δεν εχει νοημα...περσυ ειχα τις διαδικασιες με την σπερματενχυση,φετοσ το νινι,του χρονου ελπιζω να μην υπαρχουν κακες δικιολογιες!!!

Τι κάνετε κοριτσάκια?Εγω εδώ,ΔΕΝ περιμένω αύριο..Διάβασα οτι τις τελευταίες μέρες οταν περιμένουμε να αδιαθετήσουμε το άγχος δεν παίζει ρόλο γιατι ήδη ο οργανισμός έχει μπεί στην διαδικασία της περιόδου και πήρα λίγο ακόμη θάρρος!Λέτε βρε κορίτσια?Θα είστε πολύ γουρλούδες έτσι και είμαι έγκυος τελικά!!!Αχ Παναγίτσα μου μακάρι!!!

Συνεχίζω να έχω δέκατα,και έχω ψιλοπονάκια περιόδου ώρες ώρες και σαν τραβήγματα στην κοιλιά!

Διαφημίσεις

Λίγες ώρες έμειναν!!!!!!!!!! Αύριο αν δεν δεις ρώσσους. θα πας για χοριακή ή έχεις τεστ από φαρμακείο;

Ναι!!!Λίγες ώρες έμειναν Παναγίτσα μου!!!!Αν δεν δω τους Ρώσους θα επικοινωνήσω με τον γιατρούλη μου για περαιτέρω οδηγίες!!! :P:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p

Αν ήταν να αδιαθετήσω δεν θα έπρεπε να πέσει η θερμοκρασία μου?

εγω πριν το μωρο επερνα μονο τ4 τον 25 τωρα εφτασα στα 75 και μαλλον θα μου τα ανεβασει παλι...δεν κανουν και καλο στις κρισεις τα παλιοχαπια αυτα...!που να παω ρε Μαρακι δεν μπορω να σταματησω με τουσ πονους και τις αναγουλες,το θεμα ειναι να πας να το ευχαριστηθεις,αν ειναι να ξερνας στο δρομο δεν εχει νοημα...περσυ ειχα τις διαδικασιες με την σπερματενχυση,φετοσ το νινι,του χρονου ελπιζω να μην υπαρχουν κακες δικιολογιες!!!

Καλημέρα κορίτσια!!!

Starkieser, το Τ4 μου το έδωσε η ενδοκρινολόγος γιατί λέει θα με βοηθήσεις στις ΚΠ... αν και εγώ δεν είδα βελτίωση!!!!!!!!!!!!!

ε ναι αν έχεις αναγούλες δεν μπορείς να πας βολτούλες.... του χρόνου θα πηγαίνεις με το μωρό.... και θα χαλαρώνετε!!!! ΚΑι δεν θα υπάρχουν "κακές" δικαιολογίες γιατί το μωρό θα σε ανανεώσει και θα κρατιέσαι δυνατή μόνο και μόνο γιατί θα σε χρειάζεται πολύ το καμάρι σου!!! ΤΕΡΜΑ σε όλα τα άσχημα!!!!!!!!!!

Καλημέρα κορίτσια!!!

Starkieser, του χρόνου θα πηγαίνεις με το μωρό.... και θα χαλαρώνετε!!!! ΚΑι δεν θα υπάρχουν "κακές" δικαιολογίες γιατί το μωρό θα σε ανανεώσει και θα κρατιέσαι δυνατή μόνο και μόνο γιατί θα σε χρειάζεται πολύ το καμάρι σου!!! ΤΕΡΜΑ σε όλα τα άσχημα!!!!!!!!!!

Συμφωνώ απολύτως και το εύχομαι να γίνει πέρα για πέρα αληθινό!!!!!!

Καλημέρα κορίτσια!!!!!!!

Καλημέρα κορίτσια μου!Τι κάνετε;Εγω ΔΕΝ περιμένω...αλα το πρωί θ

..ερμόμετρο κατα τις 7:30 και είχα 36.7 και ξανα κοιμήθηκα κ κατα τις 10:30 ειχα 37

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...