Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Pe7_Pe7 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!

Θα προχωρήσουμε σε προεμφυτευτικό έλεγχο PGT-A.

Έχετε να προτείνετε κάποιο εργαστήριο και αν γνωρίζετε το κόστος περίπου; 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

Καλησπέρα!

Αν επιτρέπεται σε ποιο κέντρο κάνατε τον προεμφυτευτικό και πόσο ήταν το κόστος; 

Καλησπέρα!!

Σου έστειλα προσωπικό μήνυμα γιατί δεν ξέρω αν επιτρέπεται να αναφέρουμε τιμές εδώ.

Ποσες δεν κανουν ή δεν γνωρίζουν για την ωορηξια τους?

Ωορηξια δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο???  

76

1. 1. Ωορηξια δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο???

• ΑΚΑΝΟΝΙΣΤΟΣ ΚΥΚΛΟΣ
    • ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΈΣ ΩΟΘΗΚΕΣ
    • ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΩΟΡΗΞΙΑ

Recommended Posts

Κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις.. μέσα στην ατυχία σου είχες και τα τυχερά σου, Σοφάκι!!!!

η Ζουζούνα σου περιμένει αδερφάκι....... πετάνε τα άτιμα φοβερές ατάκες!!! δεν μπορώ να φανταστώ το παιδί μου να πηγαίνει σχολέιο.... θα καμαρώνω σαν γύφτικο σκεπάρνι.... Σε βλέπω με κυάλια στο μπαλκόνι ηλιοβασίλεμα να παρακολουθείς το καμάρι σου....

Κυαλια, ε;;;καλη ιδεα!!!!!!!!!!!!!χι χι αλλα εγω σκεφτομαι, το αλλο. Στα διαλειμματα θα κατεβαινω και θα πηγαινω στο καμαρι μου να το δω από το προαυλιο.... ξερεις 8-12 ειναι πολλες ωρες που θα λειπει στο σχολειο ;););)

Περηφανη και συγκινημενη την παρακολουθησα φετος που πρωτοπηγε παιδικο σταθμο και ειπε τα ποιηματα στις γιορτες!!! Κορίτσια, σας το ευχομαι αληθινα να γινετε μανουλες, είναι το πιο σημαντικο αξιωμα που μπορουμε να εχουμε!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κυαλια, ε;;;καλη ιδεα!!!!!!!!!!!!!χι χι αλλα εγω σκεφτομαι, το αλλο. Στα διαλειμματα θα κατεβαινω και θα πηγαινω στο καμαρι μου να το δω από το προαυλιο.... ξερεις 8-12 ειναι πολλες ωρες που θα λειπει στο σχολειο ;););)

Περηφανη και συγκινημενη την παρακολουθησα φετος που πρωτοπηγε παιδικο σταθμο και ειπε τα ποιηματα στις γιορτες!!! Κορίτσια, σας το ευχομαι αληθινα να γινετε μανουλες, είναι το πιο σημαντικο αξιωμα που μπορουμε να εχουμε!!!

Συμφωνώ... είναι ευλογία να γίνεις γονιός!!!

ρε κορίτσια ο ανιψιός μου έπαιζε θεατρο στον παιδικό και το τι κλάμμα είχα ρίξει όταν τον είδα στην σκηνή, δεν λέγεται... έκλαιγα σε όλη την παράσταση σαν την Μάρθα Βούρτση..... δεν μπορούσα να κρατηθώ... αν κάνω και παιδί δεν με βλέπω καθόλου καλά...

Αχ ψυχουλα μου!!!Η καλη μου το θελει το μπεμπακι...Καλα ε μη μαθω οτι πας εξω απο το σχολειο και κλαις θα σε φαωωωωωωωω...τα κοροιδευουμε αυτα οταν τα βλεπουμε στο παιδικο...Σε θελω βραχο,μη μου το ανχωνεις το παιδι!!Θα κλαιμε ολες μαζι μετα εδω...Θα το στειλουμε ολες μαζι σχολειο...χαχαχαχ!

Ενταξει, αντεχω δεν κλαιω εξω απο σχολειο!!! Θα πηγαινω σπιτι μου να κλαιω ;););)

Οχι ρε μανουλα μη το κανεις ετσι το μωρο...δηλαδη θα του δημιουργεις το ανγχος του αποχωρισμου σε καθε διαλλειμα;Κριμα ειναι το μωρο!!!Δεν αντιλαμβανονται τα πραγματα το ιδιο οπως εμεις και θα ειναι λογικο αν νομιζει καθε φορα που σε βλεπει πως θα την παρεις σπιτι...!!Ολες θα τα καταφερουμε να γινουμε μανουλες και θα ειμαστε το πρωτο γκρουπ που θα τερματισει αλλαζοντας το θεμα του προς κατι καλυτερο απο το θεμα που ξεκινησε!!!

Διαφημίσεις

Ενταξει, αντεχω δεν κλαιω εξω απο σχολειο!!! Θα πηγαινω σπιτι μου να κλαιω ;););)

Ξερεις τι λενε ε; Εμεις οι βρεφονηπιοκομη γινομαστε οι χειροτερες μανες,οτι αντεχουμε να κανουμε στα ξενα μωρα και να συμβουλευουμε τους γονεις,δεν μπορουμε να τα κανουμε στο δικο μας...ελπιζω να ειμαι η εξερεση, αν και δεν το κοβω ,γιατι οτι εχουμε μαθει κανει τη ζωη του γονιου πολυ πιο ευκολη...!Παναγια μου οτι θελει θα με κανει!!!

Η Present, χάθηκε.... τι έγινε τελικά με τις ενεσούλες?????

Μια συνάδελφος λέει ότι σε 2 χρόνια που θα φύγει ο γιος της είτε φοιτητής, είτε φαντάρος θα πάρει σκύλο... τελικά το δέσιμο της μάνας με τα παιδιά είναι πολύ μεγάλο.....

Δάσκαλε που δίδασκεις... starkieser!!!!! θα σε κάνει ότι θέλει το μικρό!!!!! και όταν το επιθυμείς τοσο πολυ δεν σε νοιάζει να το κακομάθεις κι όλας.. αλλά αυτό θα έχει επιπτώσεις στην μετέπειτα ζωή του ...

Η Present, χάθηκε.... τι έγινε τελικά με τις ενεσούλες?????

Μια συνάδελφος λέει ότι σε 2 χρόνια που θα φύγει ο γιος της είτε φοιτητής, είτε φαντάρος θα πάρει σκύλο... τελικά το δέσιμο της μάνας με τα παιδιά είναι πολύ μεγάλο.....

Δάσκαλε που δίδασκεις... starkieser!!!!! θα σε κάνει ότι θέλει το μικρό!!!!! και όταν το επιθυμείς τοσο πολυ δεν σε νοιάζει να το κακομάθεις κι όλας.. αλλά αυτό θα έχει επιπτώσεις στην μετέπειτα ζωή του ...

Αυτο φοβαμαι Μαρακι πως επειδη το παλεψα τοσο πολυ δεν θα μπω καν στη διαδικασια να σκεφτω την διαπαιδαγωγιση του και θα κανω ενα παιδι αχωνευτο γιατι θα ειναι τοσο κακομαθημενο...Μα δεν ειναι μονο κακο για εμας σαν γονεις,στον παιδικο σταθμο τα κακομαθημενα παιδακια δεν τα παιζουν τα αλλα παιδια και εχουμε μεγαλο προβλημα μεχρι να καταφερουμε να τα βαλουμε στην ομαδα με καποιο τροπο.Δεν θελω να ειναι απομονομενω το παιδι μου γιατι εγω δεν αντεχα ψυχικα να το τιμωρισω οταν εκανε κατι κακο...ειναι τοσο εγωιστικο και δεν θελω να ειμαι εγωιστρια μανα!!!

Αυτο φοβαμαι Μαρακι πως επειδη το παλεψα τοσο πολυ δεν θα μπω καν στη διαδικασια να σκεφτω την διαπαιδαγωγιση του και θα κανω ενα παιδι αχωνευτο γιατι θα ειναι τοσο κακομαθημενο...Μα δεν ειναι μονο κακο για εμας σαν γονεις,στον παιδικο σταθμο τα κακομαθημενα παιδακια δεν τα παιζουν τα αλλα παιδια και εχουμε μεγαλο προβλημα μεχρι να καταφερουμε να τα βαλουμε στην ομαδα με καποιο τροπο.Δεν θελω να ειναι απομονομενω το παιδι μου γιατι εγω δεν αντεχα ψυχικα να το τιμωρισω οταν εκανε κατι κακο...ειναι τοσο εγωιστικο και δεν θελω να ειμαι εγωιστρια μανα!!!

Επειδή αυτό που περιγράφεις το φοβάμαι και γω... σκέφτομαι την εξής λύση: στο καπάκι 2ο μωρό ώστε η προσοχή να μην επικεντρωθεί αποκλειστικά στο 1ο.... και έχω ακούσει ότι μετά τη γέννα η γυναικά είναι πολυ γόνιμη.... αν κάνω λαθος διορθώστε με....

Επειδή αυτό που περιγράφεις το φοβάμαι και γω... σκέφτομαι την εξής λύση: στο καπάκι 2ο μωρό ώστε η προσοχή να μην επικεντρωθεί αποκλειστικά στο 1ο.... και έχω ακούσει ότι μετά τη γέννα η γυναικά είναι πολυ γόνιμη.... αν κάνω λαθος διορθώστε με....

Οχι δικιο εχεις απλα εγω δεν εχω λεφτα για δευτερο παιδι...ενα και να δω πως θα τα βγαλω περα...οχι οτι αν ερθει θα κανω κατι κακο αλλα δεν θα προσπαθησω κι ολας...Η αληθεια ειναι αν το πιασουμε και απο τη σοβαρη πλευρα,ποτε δεν ειναι καλο να χρησιμοποιεις ενα παιδι για να γλιτωσεις μια κατασταση,παλι εγωιστρια δεν σε κανει;Το ξερω οτι δεν το ειπες με αυτο το τροπο,απλα λεω γενικα!!!;)

Διαφημίσεις

Οχι δικιο εχεις απλα εγω δεν εχω λεφτα για δευτερο παιδι...ενα και να δω πως θα τα βγαλω περα...οχι οτι αν ερθει θα κανω κατι κακο αλλα δεν θα προσπαθησω κι ολας...Η αληθεια ειναι αν το πιασουμε και απο τη σοβαρη πλευρα,ποτε δεν ειναι καλο να χρησιμοποιεις ενα παιδι για να γλιτωσεις μια κατασταση,παλι εγωιστρια δεν σε κανει;Το ξερω οτι δεν το ειπες με αυτο το τροπο,απλα λεω γενικα!!!;)

Σίγουρα δεν είναι καλό να χρησιμοποιείς ένα παιδί για να γλυτώσεις κάτι, αλλά αν ψάξουμε ποια είναι τα βαθύτερα κίνητρα που μας κάνουν να θέλουμε ένα παιδί θα είναι άλλα από αυτά που νομίζουμε..... αλλά το πάμε πολύ βαθειά το θέμα κορίτσια και γω άρχισα να βλέπω αστεράκια!!!

σας καληνυχτίζω και θα τα πούμε αύριο!!! όνειρα γλυκα σε όλες!!!! :D

starkieser Θα γινεις μανα και θα τα μαθεις ολα σταδιακά με τις εμπειρειες της ζωης!!! Ίσα ισα το επαγγελμα σου σε εχει φερει σε επαφη με παιδάκια οποτε ήδη εχεις γνωσεις... Μην φοβασαι οτι θα τα κανεις ολα ασχημα ή ολα υπερβολικά! Μετα την αποκτηση του μπεμπε, θα δεις οτι θα πραττεις με γνωμονα το μωρό και το καλο του!!!

Εγω με την κορη μου εχουμε μεγαλο δεσιμο. Της προσφερω την αγάπη μου απεριοριστα και με ενοχλει που οι φιλοι μου που εχουν ηδη 2ο παιδι, λενε οτι την κακομαθαινω και οτι θα δεινοπαθησω!!! Δηλαδη να της στερεισω την αγαπη μου για να μαθει να με μοιραζεται; για ποιον λογο από τωρα; Μοιραζεται τα παιχνιδια της αλλα τη μαμα της την θελει μονο δικια της!!! Αν αποκτησει αδερφακι, θα μαθει τοτε να με μοιραζεται!!!

Γι αυτο που λεμς με τα διαλειμματα, αστειυομαι. Αλλα οντως το νηπιαγωγειο, ειναι στη γειτονια μου και καθημερινα περναω απο διπλα για να παω στο σουπερ ή στο φουρνο ή στην υπολοιπη αγορά. Περνωντας λοιπον, μπορει να με βλεπει και από μονη της η κορη μου και προτιμω να την χαιρετησω, από το να νομιζει οτι δεν θελω να της μιλησω!

starkieser Θα γινεις μανα και θα τα μαθεις ολα σταδιακά με τις εμπειρειες της ζωης!!! Ίσα ισα το επαγγελμα σου σε εχει φερει σε επαφη με παιδάκια οποτε ήδη εχεις γνωσεις... Μην φοβασαι οτι θα τα κανεις ολα ασχημα ή ολα υπερβολικά! Μετα την αποκτηση του μπεμπε, θα δεις οτι θα πραττεις με γνωμονα το μωρό και το καλο του!!!

Εγω με την κορη μου εχουμε μεγαλο δεσιμο. Της προσφερω την αγάπη μου απεριοριστα και με ενοχλει που οι φιλοι μου που εχουν ηδη 2ο παιδι, λενε οτι την κακομαθαινω και οτι θα δεινοπαθησω!!! Δηλαδη να της στερεισω την αγαπη μου για να μαθει να με μοιραζεται; για ποιον λογο από τωρα; Μοιραζεται τα παιχνιδια της αλλα τη μαμα της την θελει μονο δικια της!!! Αν αποκτησει αδερφακι, θα μαθει τοτε να με μοιραζεται!!!

Γι αυτο που λεμς με τα διαλειμματα, αστειυομαι. Αλλα οντως το νηπιαγωγειο, ειναι στη γειτονια μου και καθημερινα περναω απο διπλα για να παω στο σουπερ ή στο φουρνο ή στην υπολοιπη αγορά. Περνωντας λοιπον, μπορει να με βλεπει και από μονη της η κορη μου και προτιμω να την χαιρετησω, από το να νομιζει οτι δεν θελω να της μιλησω!

Ναι αν δεν μπορεις να το αποφυγεις,να σε βλεπει εννοω,ειναι περιεργη η κατασταση και θα εξαρτιθει απο το πως θα το παρει η ιδια...Απλα θα ηταν καλο να μαθει σταδιακα πως καποια στιγμη θα πρεπει να μοιραστει τη μαμα γιατι αν μεινεις εγκυος και το προσπαθησεις μετα θα ειναι πολυ δυσκολο και για εσενα και το παιδι...κανενα μωρο δεν το παιρνει καλα το αδερφακι του,απλα αλλα το περνουν καλυτερα και αλλα χειροτερα...οσο πιο καλα το προετοιμασεις τοσο πιο ευκολο θα ειναι κυριος για εκεινη...Οσο για την αγαπη που λες,ειμαι μαζι σου ποτε δεν εβλαψε η πολυ αγαπη,μονο η εξαρτιση απο το παιδι για λαθος λογους...!

Σίγουρα δεν είναι καλό να χρησιμοποιείς ένα παιδί για να γλυτώσεις κάτι, αλλά αν ψάξουμε ποια είναι τα βαθύτερα κίνητρα που μας κάνουν να θέλουμε ένα παιδί θα είναι άλλα από αυτά που νομίζουμε..... αλλά το πάμε πολύ βαθειά το θέμα κορίτσια και γω άρχισα να βλέπω αστεράκια!!!

σας καληνυχτίζω και θα τα πούμε αύριο!!! όνειρα γλυκα σε όλες!!!! :D

Καλα μαρακι δεν το συζητω εχεις απολυτο δικιο,ο πραγματικος λογος που κανουμε παιδια ειναι καθαρα εγωιστικος...δεν υπαρχει κανενας αλλος λογος...ειναι στο dna μας...ονειρα γλυκα,τα λεμε αυριο!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...