Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Pe7_Pe7 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!

Θα προχωρήσουμε σε προεμφυτευτικό έλεγχο PGT-A.

Έχετε να προτείνετε κάποιο εργαστήριο και αν γνωρίζετε το κόστος περίπου; 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

Καλησπέρα!

Αν επιτρέπεται σε ποιο κέντρο κάνατε τον προεμφυτευτικό και πόσο ήταν το κόστος; 

Καλησπέρα!!

Σου έστειλα προσωπικό μήνυμα γιατί δεν ξέρω αν επιτρέπεται να αναφέρουμε τιμές εδώ.

Ποσες δεν κανουν ή δεν γνωρίζουν για την ωορηξια τους?

Ωορηξια δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο???  

76

1. 1. Ωορηξια δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο???

• ΑΚΑΝΟΝΙΣΤΟΣ ΚΥΚΛΟΣ
    • ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΈΣ ΩΟΘΗΚΕΣ
    • ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΩΟΡΗΞΙΑ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαρια θα σε δειρω,ειμαστε η ιδια περιπτωση,τι λεμε τοσο καιρο;Δεν θα της περαση της ωορηξιας,στο κατω κατω ποιος την ρωτησε,θα κανεις ωορηξια αργα η γρηγορα και θα πουν και ενα τραγουδι οι σαλπιγκες.Εχεις καθε δικαιωμα να φρικαρεις,κατσε χτυπησου,κλαψε βγαλτο απο μεσα σου και μετα οταν ηρεμισεις σκεψου το παρακατω...αστο μεχρι το σεπτεμβρη ηρεμισε δεν εισαι μεγαλη...ψαξτο καλα και μετα κανε την πιο σωστη επιλογη...και αν δεν μπορεις να το παλεψεις μονη σου θα το παλεψουμε μαζι,εγω θα σου δινω τα χαστουκια και εσυ θα νευριαζεις και θα ορμας πιο δυνατα,ξερεις μπας και συνελθουμε και απο το αλλο το θεμα μας...:tongue::P

starkieser, όντως είμαι για ξύλο γιατί από χτες είμαι πολύ χάλια και με βλέπει και ο άντρας μου έτσι και τον στεναχωρώ και κεινον... εκείνος προσπαθεί να μην μου ρίχνει την ψυχολογία και γω νευριάζω και μαζί του από πάνω αλλά έτσι ξεσπάω μάλλον! ευτυχώς είναι πολύ ήρεμος γενικα. δώσε μου όσα χαστούκια θέλεις γιατί μυαλό δεν βάζω!!! είσαι περίπτωση που μου δίνει κουράγιο γιατί ειμαστε ίδιες σε πολλά ακόμα και στις ΚΠ.

Να την ακους την γκαστρωμενη βρικολακα!!!!!!;););)

Ελα μου πως εισαι; Το μπεμπε;

Ηλιοβασίλεμα, την ακούω και πολύ μάλιστα την γκαστρωμένη βρικόλακα γιατί μας βάζει λίγο μυαλό, το οποίο το χάσουμε κάπου ανάμεσα στην κλομιφένη και την ωορρηξία.... :tongue::tongue::tongue::tongue:

Α σευχαριστώ και για το site του ΕΟΠΥΥ!!!

Καλα ειμαι απλα ζαλιζομαι πολυ τις τελευταιες μερες και αυριο θα δωσω αιμα για θυροειδη και ερυθρα αιμοσφαιρια μηπως κατι δεν ειναι οπως πρεπει...Δεν δαγκωσα πολλους λαιμους φαινεται αυτη τη βδομαδα...Αιμααααααααααααα:evil::evil::evil:

Κοίτα κάνε τις εξετάσεις σου και δεν ξέρω τι θα κάνεις αλλά σε θέλω power και να προσέχεις τον εαυτό σου... μήπως κάποια τιμή είναι χαμηλή και σε συνδυσμό με εγκυμοσύνη και καλοκαίρι σε ρίχνουν??? ψάξτο καλά!!! (μήπως αγχώνεσαι γι αυτό??)

Καλημερα κοριτσια!

Μαρία- μαράκι πώς είσαι σήμερα; ξύπνησες κάπως πιο ήρεμη; Πάρε τηλεφωνα να κλεισεις ραντεβού για να υπάρχει και σιγα σιγα πηγαινε και στην αλλη γιατρο, καντε και τις εξετασεις που χρειαζονται και συνεχιστε μαζί με μας τις προσπαθειες και την αναμονη ωορρηξιας...

Εγραψα συνταγες την σαλπιγγογραφια και το σπερμοδιαγραμμα και εκτος του σκιαγραφικού υγρου που μου εγραψε πάλι ο γυναικολόγος και πληρωσα συμμετοχή 6? στο φαρμακείο, πήγαμε και τις καναμε στο πανεπιστημιακό νοσοκομειο του Ρίου και δεν πληρωσαμε τιποτα!!!

Το ιδιωτικό εργαστηριο που προωθούν οι περισσότεροι γιατροί της περιοχής μου, ήθελε 75? για το σπερμοδιαγραμμα...

starkieser πήγες για εξετάσεις; εχεις ακόμη τις ζαλάδες; Πότε πας στον γυναικολόγο σου για υπερηχο;

Γεια σου Ηλιοβασίλεμα!!!

μπορώ να πω ότι είμαι καλύτερα σήμερα... έφαγα τη φρίκη χτες και σήμερα συνειδητοποιώ ότι πρέπει να προσπααθήσω περισσότερο και να μην το βάλω κάτω... σαν να πείσμωσα περισσότερο....

Ναι θα κλείσω ραντεβού και όλα θα πάρουν το δρόμο τους!!!!

Το σπερμοδιάγραμμα θα το δείξετε ή το δείξατε??? τι έγινε τελικά???

starkieser, πώς είσαι σήμερα???

present, χάθηκες.......

Διαφημίσεις

Τι να πεις; 5/12, ε; Η Αθηνα εχει αναμονή για 3ο του 2014!!!!

Πάντως σκεφτομαι να ξαναπαρω τηλεφωνο, να κλαφτω λιγο και καλά και αν υπαρχει ακυρωση αλλου ραντεβου, μηπως μου κλεισουν νωριτερα από 29/10. Διαβασα στο φορουμ, οτι μια κοπελα στη Πατρα αντι για Νοεμβρη που ηταν το πρωτο διαθεσιμο, της εκλεισαν τελικα σφηνα σε αλλα ραντεβου για 13/8!!!

Δεν πηγαμε ακομη για το σπερμοδιαγραμμα.

Μακαρι να μην τα χρειαστουμε τα ραντεβου!!!

κοριτσαρες μου σας βλεπω αναμενες σημερα με σχεδια και με πολυ φορα και μου αρεσει...εγω μολις ξυπνησα γιατι ως σωστος βρικολακας πρεπει να κραταω τα προσχηματα...πηγα για αιμα το πρωι αλλα μου ειπαν αποτελεσματα δευτερα,το θεμα ειναι οτι με επιασε ενας τρελος πονος στην κοιλια που χτυπουσε στη μεση μου που με εστειλε τρεχοντας στο γιατρο,τελικα μετα απο μια κριση πανικου που δεν την αφησα να με κανει κουμαντο,εκανα τον υπερηχο μου και ακομα γελαωωω.Περιτο να πω οτο το νινι μου εγινε τοσο μεγαλο που πιανει ολο τον υπερηχο τωρα και σιγουρα μοιαζει σε μενα γιατι αρνειται πισματικα να ανοιξει τα ποδια του να δουμε τι ειναι...προσπαθουσε η γυναικολογος να ακουσει την καρδια και αυτο εκανε τουμπες και δεν την αφηνε,,αχ το αγαπωωωωωωωωωωωω!!!!Εχετε μπλεξει σε σπιρα με σπουργιτια οπως λεει και ο αντρας μου εκει κατω,αν εισασταν πιο κοντα στη λαρισα θα ειχατε τελειωση...υπομονη και τρελααααααα,εχω μπολικη θελει καμια?

ναι δεν διευκρινησα πως εγω περνω τα τεστακια που ειναι μια λωριδα χαρτακι και οχι αυτα με τα πλαστικα θηκακια και τις μαρκες.μια χαρα μου εβγαζαν τα αποτελεσματα,η μονη ταλαιπωρια αν μπορεις να το πεις ετσι ,ειναι οτι θελουν ποτηρακι.Μπηκα ττωρα αι τα 40 τεστ ωορηξιας τα βγαζει 7,84 ευρω με εξοδα αποστολης στα 2 ευρω.πολυ διαφημιση εκανα φτανει χαχχα

Καλησπερα starkieser απο που τα επερνες τα τεστακια?

κοριτσαρες μου σας βλεπω αναμενες σημερα με σχεδια και με πολυ φορα και μου αρεσει...εγω μολις ξυπνησα γιατι ως σωστος βρικολακας πρεπει να κραταω τα προσχηματα...πηγα για αιμα το πρωι αλλα μου ειπαν αποτελεσματα δευτερα,το θεμα ειναι οτι με επιασε ενας τρελος πονος στην κοιλια που χτυπουσε στη μεση μου που με εστειλε τρεχοντας στο γιατρο,τελικα μετα απο μια κριση πανικου που δεν την αφησα να με κανει κουμαντο,εκανα τον υπερηχο μου και ακομα γελαωωω.Περιτο να πω οτο το νινι μου εγινε τοσο μεγαλο που πιανει ολο τον υπερηχο τωρα και σιγουρα μοιαζει σε μενα γιατι αρνειται πισματικα να ανοιξει τα ποδια του να δουμε τι ειναι...προσπαθουσε η γυναικολογος να ακουσει την καρδια και αυτο εκανε τουμπες και δεν την αφηνε,,αχ το αγαπωωωωωωωωωωωω!!!!Εχετε μπλεξει σε σπιρα με σπουργιτια οπως λεει και ο αντρας μου εκει κατω,αν εισασταν πιο κοντα στη λαρισα θα ειχατε τελειωση...υπομονη και τρελααααααα,εχω μπολικη θελει καμια?

και συ με φόρα ξεκίνησες σήμερα, βρικολακάκι!!!!!!!

μπράβο που άντεξες στον υπέρηχο.... έτσι σε θέλω με γέλιο!!!!! μεγάλωσε έ??? να δεις που είναι κορίτσι και σαν σεμνη δεσποινίς δεν ανοίγει πόδια... τι την περάσατε ότι και ότι.... α όλα κι όλα!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

και συ με φόρα ξεκίνησες σήμερα, βρικολακάκι!!!!!!!

μπράβο που άντεξες στον υπέρηχο.... έτσι σε θέλω με γέλιο!!!!! μεγάλωσε έ??? να δεις που είναι κορίτσι και σαν σεμνη δεσποινίς δεν ανοίγει πόδια... τι την περάσατε ότι και ότι.... α όλα κι όλα!!!!!!!!!!!

Σου στελνω μηνυμα...

Πολυ χαιρομαι για το νινι σου που το ειδες στον υπερηχο και υπερνικησες τις φοβιες σου!!!

Και μενα η κορη μου ήταν σεμνη στους υπερηχους, μονο σε αυτον της β επιπεδου με το καλημερα ειχε ανοιξει φορα παρτιδα τα ποδια της και με το που κανει να ξεκινησει η γιατρος, με ρωταει αν λεει το φυλο και της λεω αν το δειτε, ναι να μαθουμε! " ε κοιταξτε μονοι σας το πουλακι της κορης σας" πω πω ακομη το θυμαμαι!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...