Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια!

Θα προχωρήσουμε σε προεμφυτευτικό έλεγχο PGT-A.

Έχετε να προτείνετε κάποιο εργαστήριο και αν γνωρίζετε το κόστος περίπου; 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

On 18/3/2025 at 12:39 ΜΜ, Venus. είπε:

Όχι 2 βλαστοκυστες έχω βάλει κ εγω 

Λόγω προεμφυτετικου ελέγχου για μεσογειακή αναιμία έχω μόνο βλαστοκυστες..

Καλησπέρα!

Αν επιτρέπεται σε ποιο κέντρο κάνατε τον προεμφυτευτικό και πόσο ήταν το κόστος; 

Ποσες δεν κανουν ή δεν γνωρίζουν για την ωορηξια τους?

Ωορηξια δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο???  

76

1. 1. Ωορηξια δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο???

• ΑΚΑΝΟΝΙΣΤΟΣ ΚΥΚΛΟΣ
    • ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΈΣ ΩΟΘΗΚΕΣ
    • ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΩΟΡΗΞΙΑ

Recommended Posts

Κοριτσια να ρωτησω κατι γενικα;εχετε κανει ολες τις εξετασεις που υπαρχουν;ξερω οτι ακουγεται χαζο αλλα ειχα μια φιλη που ελεγε γιατι δεν πιανει παιδι και δεν ειχε κανει ποτε σαλπιγκογραφια αλλα ουτε και σπερμοδιαγραμμα ο αντρας της.απλα για μερικες απο εμας ειναι δεδομενα και για αλλες ειναι κατι καινουργιο...η κολλητη μου ειναι στην ηλικια μου,30 χρονων,και ανακαλυψαν οτι ενω εχει ωοθηλακια δεν εχουν ωαρια μεσα...κανει ωορηξια τακτικα αλλα χωρις νοημα.εκανε εξωσωματικη και απο τα 7 ωοθηλακια μεσα ειχε ωαριο το ενα και δυστυχως μετριας ποιοτητας...κανενας δεν μπορει να πει οτι εχεις ωαριο αν δεν παρει το ωοθηλακιο και το ανοιξει αλλα υπαρχουν ορμονικες που σου δινουν μια ιδεα...τις εχετε κανει αυτες;Τωρα τα λεω αυτα γιατι αν δεν εισαι 100% σιγουρη για το προβλημα σου τοτε δεν μπορεις να βρεις και τη σωστη λυση.

εγώ δεν έχω κάνει εδω σαλπιγγογραφία, ουτε σπερμοδιάγραμμα... με έβαλες σε σκέψεις με το ωάριο... αν είναι χαμηλής ποιότητας φαίνεται στις αιματολογικές???? μάλλον θα αλλάξω γιατρό......

ναι Μαρακι μου φυσικα και θυμαμαι που μιλαγαμε!!!

εσυ ολα καλα ? παιδευεσαι ακομα ε?ευχομαι να σου πανε ολα καλα και πολυ πολυ συντομα να ερθει το μωρακι σου!!!

αυτο μου ειπε και η κοπελα απο την Κυπρο,οτι δεν ειναι φαρμακο αλλα βιταμινες αντιστοιχες με αυτες που πινω ηδη απλα η δικες μου εχουν ινοσιτολη 50 mg ενω το ινοφερτ 2000mg και φυλλικο εχουν οι δικες μου οπως και το ινοφερτ..απλα οι δικες μου εχουν και αλλες βιταμινες μεσα..παντως εκει μου ειπε ολοι οι γιατροι τις προτινουν,απλα διαβασα και εγω οτι δινονται στις πολυκυστικες και ειπα μηπως δεν ειναι καταλληλες για μενα

η αντισταση στην ινσουλινη ξερεις τι ειναι?

Μαράκι, ακόμα παιδεύομαι.... εσύ από ότι θυμάμαι δεν είχατε κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα (κάνω λάθος?). καλή επιτυχία και σε σένα, Μαράκι!!!!

Βρήκα αυτό σε ένα site για την αντίσταση στην ινσουλίνη..

Αντίσταση στην ινσουλίνη ονομάζεται η κατάσταση κατά την οποία έχει χαθεί, εν μέρει, η ικανότητα της ινσουλίνης να βάζει τη γλυκόζη (λέγεται και “ζάχαρο” του αίματος) μέσα στους ιστούς του σώματος. Η ινσουλίνη, μια ορμόνη που εκκρίνεται από το πάγκρεας (και συγκεκριμένα από τα βήτα κύτταρα του παγκρέατος) είναι απαραίτητη για να εισέλθει η γλυκόζη στα περισσότερα κύτταρα του σώματος, όπου χρησιμοποιείται για να παράγει ενέργεια.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαράκι και τι έδειξαν οι εξετάσεις σου για τα ωοθηλάκια???

Παιδιά θα χρειαστώ ψυχίατρο και όχι απλά ψυχολόγο και το ΄λέω αυτό γιατί νιώθω χαμένη... δεν ξέρω που να απευθυνθώ και πώς να κινηθώ...

Παιδιά θα χρειαστώ ψυχίατρο και όχι απλά ψυχολόγο και το ΄λέω αυτό γιατί νιώθω χαμένη... δεν ξέρω που να απευθυνθώ και πώς να κινηθώ...

ναι Μαρια μου,εμας δεν εδειξαν τιποτα οι εξετασεις,ολοι μας λενε οτι φταιει το αγχος..με καποια ορμονικη εξεταση φαινεται αυτο για τα ωοθυλακια αλλα αυτη τη στιγμη εχει κολλησει το μυαλο μου και δε θυμαμαι με ποια απο ολες...εχω κανει παρα πολλες..θα τις ψαξω και θα σου πω.

το μονο που θυμαμαι σιγουρα ειναι οτι με την ΑΜΗ βλεπεις ποιοτητα και ποσοτητα (αποθεμα ωαριων)

χωρις να ειμαι 100% σιγουρη,θυμαμαι που ειχα κανει προγεστερονη νομιζω 18η μερα του κυκλου,βεβαια η μερα παει αναλογα και με τον κυκλο, και οταν ειχε βγει το αποτελεσματα θυμαμαι που μου ειπε ο ενδοκρινολογος οτι πραγματι ειχα κανει κανονικη ωορυξια εκεινο τον κυκλο

δεν εχεις κανει ποτε ορμονολογικο?γιατι δε ρωτας το γιατρο σου?

να εισαι ψυχραιμη,μην αγχωνεσαι τοσο γιατι και το αγχος επιδινωνει τα θεματακι που εχεις με την ωορυξια

εγώ δεν έχω κάνει εδω σαλπιγγογραφία, ουτε σπερμοδιάγραμμα... με έβαλες σε σκέψεις με το ωάριο... αν είναι χαμηλής ποιότητας φαίνεται στις αιματολογικές???? μάλλον θα αλλάξω γιατρό......

Μαράκι, ακόμα παιδεύομαι.... εσύ από ότι θυμάμαι δεν είχατε κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα (κάνω λάθος?). καλή επιτυχία και σε σένα, Μαράκι!!!!

Βρήκα αυτό σε ένα site για την αντίσταση στην ινσουλίνη..

Αντίσταση στην ινσουλίνη ονομάζεται η κατάσταση κατά την οποία έχει χαθεί, εν μέρει, η ικανότητα της ινσουλίνης να βάζει τη γλυκόζη (λέγεται και “ζάχαρο” του αίματος) μέσα στους ιστούς του σώματος. Η ινσουλίνη, μια ορμόνη που εκκρίνεται από το πάγκρεας (και συγκεκριμένα από τα βήτα κύτταρα του παγκρέατος) είναι απαραίτητη για να εισέλθει η γλυκόζη στα περισσότερα κύτταρα του σώματος, όπου χρησιμοποιείται για να παράγει ενέργεια.

οι φιλη μου μου ειπε πως της βρηκαν μια ορμονη που εδιχνε οτι δεν κανει ωαρια,αλλα δεν ηταν σιγουροι αν αυτο συμβαινει καθε μηνα οι τους περισσοτερους.την κακη ποιοτητα και το αν πραγματικα τα ωοθυλακια ειναι γεματα μπορει να τα δει ο γιατρος μονο αν στα βγαλει.οι ορμονη δινει μια εικονα στο περιπου.δεν ειχα τετοιο προβλημα και δεν γνωριζω πολλα,ο γιατρος θα στα πει καλυτερα...ακουμε λιγο τωρα για τους γιατρους,εγω εχω παει σε πανω απο 17 γυναικολογους και 8 ενδοκρινολογους,αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι αν ο γιατρος σου δεν σου κανει λεπτομερεις εξετασεις,αν δεν σου εξηγει ακριβως τι συμβαινει και δεν δοκιμαζει μαζι σου τα απλα πριν σε στειλει στα δυσκολα και ακριβα τοτε δεν αξιζει να τον κρατησεις.εγω δεν ειμαι συναισθηματικος τυπος,εψαχνα γιατρο τσακαλι και οχι καποιον να με νταντευει,το λεω γιατι καποιες κοπελες θελουν ασφαλεια και κατανοηση εγω θελω αποτελεσματα,αγαπη εχω απο τον αντρα μου χαχαχαχ!!!!αν βλεπεις οτι δεν ασχολειται λεπτομερος και σοβαρα μαζι σου,πανε καπου οσο ειναι νωρις.αυτο ομως εσυ θα το καταλαβεις καλυτερα.σαλπιγκογραφια και σπερματογραφιμα ειναι 2 απο τις υποχρεωτικες εξετασεις που πρεπει να εχεις αν θελεις να ξερεις ακριβως τι συμβαινει αλλα και αν θελεις να σου δωσει το ΕΟΟΠΥ τις ενεσεις σου για σπερματενχυση.

ναι Μαρια μου,εμας δεν εδειξαν τιποτα οι εξετασεις,ολοι μας λενε οτι φταιει το αγχος..με καποια ορμονικη εξεταση φαινεται αυτο για τα ωοθυλακια αλλα αυτη τη στιγμη εχει κολλησει το μυαλο μου και δε θυμαμαι με ποια απο ολες...εχω κανει παρα πολλες..θα τις ψαξω και θα σου πω.

το μονο που θυμαμαι σιγουρα ειναι οτι με την ΑΜΗ βλεπεις ποιοτητα και ποσοτητα (αποθεμα ωαριων)

χωρις να ειμαι 100% σιγουρη,θυμαμαι που ειχα κανει προγεστερονη νομιζω 18η μερα του κυκλου,βεβαια η μερα παει αναλογα και με τον κυκλο, και οταν ειχε βγει το αποτελεσματα θυμαμαι που μου ειπε ο ενδοκρινολογος οτι πραγματι ειχα κανει κανονικη ωορυξια εκεινο τον κυκλο

δεν εχεις κανει ποτε ορμονολογικο?γιατι δε ρωτας το γιατρο σου?

να εισαι ψυχραιμη,μην αγχωνεσαι τοσο γιατι και το αγχος επιδινωνει τα θεματακι που εχεις με την ωορυξια

Η αλήθεια είναι ότι ορμονολογικό έλεγχο έχω να κάνω καιρό.... αλλά τώρα που θα πάω σε καμιά βδομάδα για έλεγχο ωορρηξίας θα της πω να μου γράψει να κάνω έναν εκτενή ορμονολογικό έλεγχο!!

Εσείς Μαράκι, εφόσον είναι όλα καλά στις εξετάσεις σας, πρέπει να κινηθείτε σε άλλα μονοπάτια... της χαλάρωσης κτλ. Δεν πίστευα ότι το άγχος αποτελεί αναστακτικό παράγοντα στη σύλληψη αλλά τελικά μάλλον ισχύει..... αν και δεν μπορώ να κατανανοήσω πως λειτουργεί ανασταλτικά....

Διαφημίσεις

χαχαχαχχα βρε Μαρακι μια χαρα εισαι,απλα ειναι μπερδεμενα ολα αυτα στην αρχη και ειναι λογικο να ζοριζεσαι.εγω ειπα για ψυχολογο στην κοπελα μηπως και χρειαζεται υποστηριξη για να ηρεμισει,εγω χρειαζομουνα και οπως ειδες ειναι μια χαρα ηρεμη...αν δεν το δεις σαν κατι τραγικο αλλα σαν κατι που απλα πρεπει να λυσεις θα γινουν ολα πιο ευκολα...λοιπον πανε στο γιατρο σου και σε ενα τετραδιο γραψε τους στοχους σου εναν εναν,δηλαδη,πρωτος στοχος:να κανω λες μα ολες τις εξετασεις που πρεπει,τελειωνε με αυτο και μετα δες για το παρακατω...εμενα με βοηθησε οταν με επιαναν οι υστεριες μου...δεν ειναι αντε γιουργια, πανικος, παμε για εξωσωματικη και δεν ξερουμε τι μας φτεει,εχεις σκεφτει οτι ισως ειναι κατι απλο και δεν το εχεις βρει ακομα και να απετεις να σου εξηγουνε ακριβως τι γινεται,σαν αν εισαι μωρο δημοτικου και δεν ξερεις που πανε τα 4,ιναι δικαιωμα σου!

οι φιλη μου μου ειπε πως της βρηκαν μια ορμονη που εδιχνε οτι δεν κανει ωαρια,αλλα δεν ηταν σιγουροι αν αυτο συμβαινει καθε μηνα οι τους περισσοτερους.την κακη ποιοτητα και το αν πραγματικα τα ωοθυλακια ειναι γεματα μπορει να τα δει ο γιατρος μονο αν στα βγαλει.οι ορμονη δινει μια εικονα στο περιπου.δεν ειχα τετοιο προβλημα και δεν γνωριζω πολλα,ο γιατρος θα στα πει καλυτερα...ακουμε λιγο τωρα για τους γιατρους,εγω εχω παει σε πανω απο 17 γυναικολογους και 8 ενδοκρινολογους,αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι αν ο γιατρος σου δεν σου κανει λεπτομερεις εξετασεις,αν δεν σου εξηγει ακριβως τι συμβαινει και δεν δοκιμαζει μαζι σου τα απλα πριν σε στειλει στα δυσκολα και ακριβα τοτε δεν αξιζει να τον κρατησεις.εγω δεν ειμαι συναισθηματικος τυπος,εψαχνα γιατρο τσακαλι και οχι καποιον να με νταντευει,το λεω γιατι καποιες κοπελες θελουν ασφαλεια και κατανοηση εγω θελω αποτελεσματα,αγαπη εχω απο τον αντρα μου χαχαχαχ!!!!αν βλεπεις οτι δεν ασχολειται λεπτομερος και σοβαρα μαζι σου,πανε καπου οσο ειναι νωρις.αυτο ομως εσυ θα το καταλαβεις καλυτερα.σαλπιγκογραφια και σπερματογραφιμα ειναι 2 απο τις υποχρεωτικες εξετασεις που πρεπει να εχεις αν θελεις να ξερεις ακριβως τι συμβαινει αλλα και αν θελεις να σου δωσει το ΕΟΟΠΥ τις ενεσεις σου για σπερματενχυση.

έχεις απόλυτο δίκιο για τους γιατρούς.... η αλήθεια είναι ότι βολεύτηκα σε αυτήν και επαναπαύτηκα... και γω έχω αλλάξει πολλούς γιατρούς αλλά ρε κορίτσια όλοι τους ήταν τα πάνω - πάνω... αφού κανένας δεν μου εξηγούσε γιατί δεν έχω περίοδο... από τα 15 μου η μάνα μου με έτρεχε στους γιατρούς..... και δεν μας εξηγούσαν (ίσως δεν ήξεραν).... καλά τότε και με το ΙΚΑ τι ταλαιπωρεια τραβούσαμε για τις εξετάσεις....

Να φανταστείς starkieser, από σας μαθαίνω τα περισσότερα αντί να μου τα εξηγεί η γιατρός μου... ευτυχώς είστε και σεις και ανοίγουν τα μάτια μας..... να είστε καλά ρε κορίτσια..... starkieser έχεις κάνει διατριβή στους γιατρούς και συ... όλες είμαστε πονεμενη ιστορία...

χαχαχαχχα βρε Μαρακι μια χαρα εισαι,απλα ειναι μπερδεμενα ολα αυτα στην αρχη και ειναι λογικο να ζοριζεσαι.εγω ειπα για ψυχολογο στην κοπελα μηπως και χρειαζεται υποστηριξη για να ηρεμισει,εγω χρειαζομουνα και οπως ειδες ειναι μια χαρα ηρεμη...αν δεν το δεις σαν κατι τραγικο αλλα σαν κατι που απλα πρεπει να λυσεις θα γινουν ολα πιο ευκολα...λοιπον πανε στο γιατρο σου και σε ενα τετραδιο γραψε τους στοχους σου εναν εναν,δηλαδη,πρωτος στοχος:να κανω λες μα ολες τις εξετασεις που πρεπει,τελειωνε με αυτο και μετα δες για το παρακατω...εμενα με βοηθησε οταν με επιαναν οι υστεριες μου...δεν ειναι αντε γιουργια, πανικος, παμε για εξωσωματικη και δεν ξερουμε τι μας φτεει,εχεις σκεφτει οτι ισως ειναι κατι απλο και δεν το εχεις βρει ακομα και να απετεις να σου εξηγουνε ακριβως τι γινεται,σαν αν εισαι μωρο δημοτικου και δεν ξερεις που πανε τα 4,ιναι δικαιωμα σου!

χαχαχα τι ωραία που τα λες... μάρεσε αυτό που είπες "άντε γιουργια, πανικός πάμε για εξωσωματική" χααχαχα... τώρα που θα πάω θα την ξεζουμίσω στις ερωτήσεις αλλά θα τις γράψω γιατί όταν πάω εκεί παθαίνω αμνησία και ξεχνάω τι θέλω να ρωτήσω... το παθαίνετε και σεις αυτό στους γιατρούς??? μετά ερχομαι σπίτι και λέω τι γίνεται τώρα... τουβλό πάω, τούβλο γυρίζω... μετά ψάχνω στο ίντερνετ και γίνεται πανικός από απορίες.....

έχεις απόλυτο δίκιο για τους γιατρούς.... η αλήθεια είναι ότι βολεύτηκα σε αυτήν και επαναπαύτηκα... και γω έχω αλλάξει πολλούς γιατρούς αλλά ρε κορίτσια όλοι τους ήταν τα πάνω - πάνω... αφού κανένας δεν μου εξηγούσε γιατί δεν έχω περίοδο... από τα 15 μου η μάνα μου με έτρεχε στους γιατρούς..... και δεν μας εξηγούσαν (ίσως δεν ήξεραν).... καλά τότε και με το ΙΚΑ τι ταλαιπωρεια τραβούσαμε για τις εξετάσεις....

Να φανταστείς starkieser, από σας μαθαίνω τα περισσότερα αντί να μου τα εξηγεί η γιατρός μου... ευτυχώς είστε και σεις και ανοίγουν τα μάτια μας..... να είστε καλά ρε κορίτσια..... starkieser έχεις κάνει διατριβή στους γιατρούς και συ... όλες είμαστε πονεμενη ιστορία...

Μας εκαναν γιατρους με το ζορι ρε Μαρακι,λες εγω να ειχα ορεξη τοσα χρονια να τρωω τον καθε μπιπ στα μουτρα;Εχω παει σε γιατρο και του ειπα με το καλημερα,θα ασχολειθεις με το προβλημα μου η τζαμπα ηρθα;Εχω γινει πολυ σκληρη και αυστηρη με τους γιατρους γιατι βαρεθηκα να με εχουν σαν ενα ακομα ραντεβου που θα τους δοσει ευκολα λεφτα.Θες τα λεφτα μου κυριε,τοτε να δουλεψεις για να τα παρεις!Δεν τους εχεις αναγκη εσυ περισσοτερο απο οτι σε εχουν εκεινοι...Στο τελος ομως,μπορει να σου εχουν φαει λεφτα,μπορει να σου εχει πεσει η ψυχολογια,μπορει να μην πανε ακριβως καλα τα πραγματα,αλλα μην αφησεις τιποτα να σου στερησει την ευτυχια χωρις να δωσεις αγωνα.Βαλε τα παντα στο μυαλο σου σε μια σειρα και πανω τους!

Μας εκαναν γιατρους με το ζορι ρε Μαρακι,λες εγω να ειχα ορεξη τοσα χρονια να τρωω τον καθε μπιπ στα μουτρα;Εχω παει σε γιατρο και του ειπα με το καλημερα,θα ασχολειθεις με το προβλημα μου η τζαμπα ηρθα;Εχω γινει πολυ σκληρη και αυστηρη με τους γιατρους γιατι βαρεθηκα να με εχουν σαν ενα ακομα ραντεβου που θα τους δοσει ευκολα λεφτα.Θες τα λεφτα μου κυριε,τοτε να δουλεψεις για να τα παρεις!Δεν τους εχεις αναγκη εσυ περισσοτερο απο οτι σε εχουν εκεινοι...Στο τελος ομως,μπορει να σου εχουν φαει λεφτα,μπορει να σου εχει πεσει η ψυχολογια,μπορει να μην πανε ακριβως καλα τα πραγματα,αλλα μην αφησεις τιποτα να σου στερησει την ευτυχια χωρις να δωσεις αγωνα.Βαλε τα παντα στο μυαλο σου σε μια σειρα και πανω τους!

Μαρέσει η φιλοσοφία σου πάνω σε αυτό το θέμα.... μακάρι να ήσουν πιο κοντά να σε παίρνω μαζί μου στον υπέρηχο... χαχαχα :D

θέλουν και λίγο τσαμπουκά γιατί βιάζονται να μας ξεπετάξουν.... εγώ από την αγωνία μου τα χάνω εκεινη την ώρα.. θα πηγαίνω με τον δικηγόρό μου στη γιατρό... χαχα πλάκα κάνω

Διαφημίσεις

Μαρέσει η φιλοσοφία σου πάνω σε αυτό το θέμα.... μακάρι να ήσουν πιο κοντά να σε παίρνω μαζί μου στον υπέρηχο... χαχαχα :D

θέλουν και λίγο τσαμπουκά γιατί βιάζονται να μας ξεπετάξουν.... εγώ από την αγωνία μου τα χάνω εκεινη την ώρα.. θα πηγαίνω με τον δικηγόρό μου στη γιατρό... χαχα πλάκα κάνω

Αν γινεις μανουλα ποιος θα υπερασπιζεται το μωρο σου;εσυ!σου στερουν λοιπον την ευκαιρια να γινεις μανα και να εχεις και την υγεια σου,αυτο ειναι απαραδεχτο.δεν θελεις δικηγορο,εισαι μια χαρα δυνατη και μονη σου,απλα δεν εχεις αγανακτησει αρκετα.οπως ειπες γραψε τις ερωτησεις σου και αν δεις πως βιαζεται να σε ξεπεταξει,ξεπεταξε την εσυ και ψαξε για κατι καλυτερο.Μονο ο Θεος θα πει αν θα κανεις μωρο η οχι,κανενας ομως γιατρος δεν θα σου το στερησει αυτο!

καλημέρα κορίτσι!!!

δεν έχεις κάνει ποτέ υπέρηχο να δεις τι γίνεται με την ωοορηξία σου???

κάτι είναι και αυτό, 44 μέρες κύκλος... εγώ δεν έχω καθόλου κύκλο!

Το γκλουκοφαζ το έπαιρνα και γω 4 μήνες, η ενδοκρινολόγος μου, μου το έδωσε αλλά δεν είδα διαφορά στον κύκλο.... αλλά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός.. εξάλλου εσύ έχεις κύκλο!

Καλησπερα!

Ο γιατρος μου ειπε να ξεκινησω για ενα 2μηνο τα χαπια να δουμε πως θα παει και μετα βλεπουμε.

Προς το παρον δεν θα κανω υπερηχο ωορρηξιας....

Τα χαπια μου ειπε οτι θα τα παιρνω μεχρι να μεινω εγκυος και για το 1ο τριμηνο της εγκυμοσυνης.

Αυριο θα εχω και τα αποτελεσματα των ορμονικων και πιστευω να εχουμε απο εκει μια πιο καθαρη εικονα το τι γινεται στον εσωτερικο μου κοσμο!!!:tongue::tongue::tongue:

Η αληθεια ειναι οτι ημουν παρα πολυ αγχωμενη το τελευταιο διαστημα αλλα τωρα εχω ηρεμισει.(φταιει το οτι αδιαθετησα κιολας και καλμαραν οι ορμονες μου)!!!

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Καλησπερα!

Ο γιατρος μου ειπε να ξεκινησω για ενα 2μηνο τα χαπια να δουμε πως θα παει και μετα βλεπουμε.

Προς το παρον δεν θα κανω υπερηχο ωορρηξιας....

Τα χαπια μου ειπε οτι θα τα παιρνω μεχρι να μεινω εγκυος και για το 1ο τριμηνο της εγκυμοσυνης.

Αυριο θα εχω και τα αποτελεσματα των ορμονικων και πιστευω να εχουμε απο εκει μια πιο καθαρη εικονα το τι γινεται στον εσωτερικο μου κοσμο!!!:tongue::tongue::tongue:

Η αληθεια ειναι οτι ημουν παρα πολυ αγχωμενη το τελευταιο διαστημα αλλα τωρα εχω ηρεμισει.(φταιει το οτι αδιαθετησα κιολας και καλμαραν οι ορμονες μου)!!!

γεια σας κορίτσια!!

i want to be mama, τι έγινε τελικά με τις εξετάσεις???όλα καλά???

γεια σας κορίτσια!!

i want to be mama, τι έγινε τελικά με τις εξετάσεις???όλα καλά???

Καλησπερα!!!

Ναι οι οι ορμονικες μου ειναι αψογες!!!

Δεν υπαρχει κανενα προβλημα....

Εχω ομως μια απορια....Σημερα εχω πονακια χαμηλα σαν τσιμπηματακια...το εχει παθει καμια απο εσας....

Ειμαι στην 7η μερα του κυκλου......

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Καλησπερα!!!

Ναι οι οι ορμονικες μου ειναι αψογες!!!

Δεν υπαρχει κανενα προβλημα....

Εχω ομως μια απορια....Σημερα εχω πονακια χαμηλα σαν τσιμπηματακια...το εχει παθει καμια απο εσας....

Ειμαι στην 7η μερα του κυκλου......

Καλησπερα κουκλα μου,νομιζω πως ολες εχουμε περασει αυτο το σταδιο με τα τσιμπιματακια και το τι μπορει να ειναι και το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν μπορεις να βγαλεις συμπερασμα χωρις να κανεις εναν υπερηχο .Τα τσιμπηματα μπορει να ειναι η αρχη της ωορηξιας σου,πονοι απο το εντερο σου,καποια κραμπα μικρη απο τη μητρα σου ή απολυτος τιποτα!αν θελεις να βεβαιωθεις πρεπει να κανεις υπερηχο αλλα κατα τη γνωμη μου δεν υπαρχει λογος!!!οτι και να ειναι θα φανει ξεκαθαρα σε λιγες ημερες!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...