Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, little miracle είπε:

αυτο να κανεις, διεγερση και να ευχεσαι σε καλυτερες βλαστοκυστες. εξαλλου μετα την τριτη μερα που το σπερμα εχει κανει τη δουλεια του, τα ωαρια μας παιζουν ρολο. ενα καλο ωαριο θα αντιστρεψει ακομα και τυχον ανωμαλιες. γι αυτο λεω μην χανεις χρονο. καλως η κακως οι γιατροι λενε πως απο τα 35 και μετα καθε χρονο, πεφτει η ποιοτητα. και το βλεπεις και στα στατιστικα των αυχενικων. ηλικια ανδρα δεν ρωτανε, ουτε αν εχει υψηλο κατακερματισμο και dfi. ενω η δικια μας ηλικια απο μονη της βλεπεις να μεταβαλει ραγδαια τα ποσοστα συνδρομων απο χρονο σε χρονο. αλλες πιθανοτητες συνδρομων δινουν σε ενα ωαριο 25αρας , αλλες 30αρας, αλλες 35αρας κοκ. φτανεις γυρω στα 40 με 1/100 by default. απο τροπο ζωης κτλ εσυ κανεις τα παντα σωστα για τα ωαρια σου. ηλικιακα εισαι κομπλε. πραγματικα εγω αυτο θα ετρεχα. να μαζεψω οσα περισσοτερα. και να ελπιζω να πετυχω πολυ καλες βλαστοκυστες αυτη τη φορα. αν εχεις καλες βλαστοκυστες, θα προχωρησουν. δεν σε φοβιζει τιποτα αλλο. 

Δυστυχώς και αυτό δεν ισχύει. Αποδεδειγμένα πλέον με μελέτες τα σπερματοζωάρια φθίνουν με την ηλικία σε μορφολογίες, βλάβες dfi, διπλασιασμούς κλπ κλπ. Απλα οι γιατροί μας δεν είναι ανδρολόγοι και δεν ασχολούνται οι περισσότεροι. Ευτυχώς έχω χτίσει ένα πολύ καλό team και αυτό με βοηθάει κ εμένα πολύ να ξέρω που βρίσκομαι και δεν πάω στα χαμένα. Με βοηθάει και το υπόβαθρο μου δεν θα πω ψέματα, γι αυτό και έχω ψάξει τόσα πολλά που στις περισσότερες γυναίκες τα ψάχνουν μετά από αποβολές. Η αλήθεια είναι πως πάω με άλλον αέρα αυτή τη φορά. Πολύ πιο ήρεμη και συγκρατημένη, πιο σίγουρη πώς να το πω. Αν δεν είχα κάνει όσα έκανα θα με έτρωγαν τα αν και οι υποθέσεις. Τουλαχιστον δεν χάνω άλλο χρόνο και πάω για έμβρυα, αυτό ψάχνω τα καλά έμβρυα. Ε που θα πάει βρε κορίτσια δεν θα τα βρω; Δεν μπορώ να εντοπίσω κάτι ουσιαστικό που να μου τα χαλάει. Μέχρι και η ΑΜΗ μου για την ηλικία μου είναι απλά μέτρια. Συζητήσαμε και για το εύθραυστο χ αν και την γνώμη μου την είπα στον γιατρό μου αλλά δεν υπάρχουν και ενδείξεις. Θα δω, μπορεί να την κάνω την εξέταση από περιέργεια και μόνο. 

1 ώρα πρίν, linaa είπε:

Άμα δικαιουσε προεμφυτικο ζητά το θα κερδίσεις πάρα πολλά ! 

Δυστυχώς δεν δικαιούμαι προεμφυτευτικό 🫠 τον έχω ζητήσει από πριν ακόμα κάνω την πρώτη μου ένεση. Το θεωρώ πολύ άδικο που στην Ελλάδα δεν επιτρέπουν τον προεμφυτευτικό σε όλες τις περιπτώσεις ivf. 

Ποσες δεν κανουν ή δεν γνωρίζουν για την ωορηξια τους?

Ωορηξια δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο???  

76

1. 1. Ωορηξια δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο???

• ΑΚΑΝΟΝΙΣΤΟΣ ΚΥΚΛΟΣ
    • ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΈΣ ΩΟΘΗΚΕΣ
    • ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΩΟΡΗΞΙΑ

Recommended Posts

Ανήκω στην επιτροπή Αθήνας και μέχρι να μου σηκώσουν το τηλ πέρασαν 3 μέρες!όταν δε το σήκωσαν μου ανέφεραν την ημερομηνία για το 2014!!! Το έκλεισα το ραντεβού έτσι για να υπάρχει,

αλλά αποφασίσαμε να τα βάλουμε τώρα από την τσέπη μας για ενέσεις + σπερματέυχγυση, αφήνοντας πίσω τις διακοπές. Ακόμη δεν ξέρω πολλές λεπτομέρειες ούτε καν για ποιές ενέσεις μιλάμε, μέσα στην εβδομάδα θα ξαναμιλήσουμε με το γιατρό να μας δώσει συντεταγμένες, ότι μάθω θα σας ενημερώσω. Πάνω - κάτω μου είπε ότι θα μας κοστίσει (+τα δικά του έξοδα) γύρω στα 500-600 ευρώ :shock:

Γιατι ρε κοριτσια κοστιζει 600 ευρω σε δημοσιο?τι εχει συμβει,εγω πριν 5 μηνες εκανα σπερματενχυση και τοσα εδωσα σε ιδιωτικο και μια φιλη μου τον προηγουμενο μηνα εκανε σε δημοσιο εξωσωματικη και δεν εδωσε δραχμη,εκτος απο το ποσοστο που δινουμε για τις ενεσεις,80 ευρω...δεν καταλαβαινω!

Και εγώ θα κλείσω το ραντεβού με επιτροπή για να υπάρχει....και θα δούμε!

Μόλις σου πει λεπτομέρειες ο γιατρός σου, ενημέρωσέ μας!!! Γιατί αν περιμένω να μάθω από τον δικό μου, σώθηκα!!!

Μέσα στη βδομάδα θα πάω και σε άλλο γιατρό για να δω τί θα μου πει και αυτός!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα από Μεσολόγγι Αιτ/νίας!!! Εσύ ;

Μην ανησυχείς, κάνε ό,τι πρέπει, όλες τις εξετάσεις, όλους τους υπερήχους, το τηλέφωνο του γιατρού κοντά σου για οποιαδήποτε ανησυχία ή απορία και κάθε μέρα που περνάει θα είσαι πιο κοντά στον ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΣΤΟΧΟ!!!

Πού να νιώσεις το πρώτο "φτερούγισμα" από το μωρό και θα αναρωτιέσαι είναι το μωρό μου;;; !!! Έμαθες το φύλο; Φαντάζομαι όχι γιατί είναι νωρίς ακόμη. Εμείς το μάθαμε και το είδαμε φορα παρτίδα στην β επιπέδου! Μόλις έκατσα στον υπέρηχο, πιάσαμε την κόρη μου με ανοιχτά τα πόδια!!!:)

απο Κατερινη ειμαι.οχι δεν ειδαμε φυλο,ακομα και να υπηρχε περιπτωση να το δουμε δεν θα το βλεπαμε γιατι το νινι ειχε κατσει οκλαδον σαν πασσας στα Γιαννενα,χαχαχα!!!Σεξουλιαρα η δικια σου ετσι?πηρε ποζα για την μαμα...χαχαχα!!!

Εγω μαρακι μου πηγα σε ιδιωτικη κλινικη για να τελειωνο και δεν χριαστικε ουτε επιτροπη να περασω,τα κανονιζανε εκεινοι με γνωστους.πληρωσα 440 ευρω για τη διαδικασια και 80 ευρω για τα φαρμακα μεσω εοππυ.χωρις εοππυ κοστιζουν οι ενεσεις μονο 1650 ευρω,δυστιχως εχω χαρισει τις δικες μου σε μια κοπελα,μου ειχαν περισεψει για εναν ολοκληρο κυκλο.τωρα για τα ωαρια που λες,εμας με τις πολυκυστικες δεν μας αφηνουν να κανουμε πολλα ωαρια γιατι κυνδινευουμε απο υπερδιεγερση και επειδη εγω εχω παθει πιστεψεμε ειναι κατι πολυ σοβαρο,μας δινουν δοσεις για να κανουμε 2-3 το πολυ ωαρια και αυτο με φοβο.αν ο γιατρος σου δεν ειναι κολοκυθας θα το προσεξει πολυ αυτο,αν παλι ειναι κολοκυθας προσεξετο εσυ και μη δεχτεις να παρεις μεγαλη δοσει αν δεις πως κανεις πολλα ωαρια.εγω ειχα κανει 40 ωαρια την δευτερη φορα και με τρεχαν για να με προλαβουν για να μην κανω αιμοκαθαρση...δεν θελω να σε τρομαξω απλα να σου πω πως εχεις και εσυ τον ελενχο και μπορεις και πρεπει να μιλησεις αν δεις κατι παρομοιο να σου συμβαινει.

starkieser, 40 ωάρια????? Θέε μου, τι σου έκαναν πειράματα??? εμένα η γιατρός μου δεν κάνει ενέσεις.. πρέπει να πάω σε άλλη.... αλλά από ότι κατάλαβα με τον ΕΟΠΠΥ πρέπει να περάσεις από επιτροπή, η οποία αργεί πολύ... και δεν μπορώ να περιμένω τόσο.... αχ γιατί να είναι τόσο ακριβά???

απο Κατερινη ειμαι.οχι δεν ειδαμε φυλο,ακομα και να υπηρχε περιπτωση να το δουμε δεν θα το βλεπαμε γιατι το νινι ειχε κατσει οκλαδον σαν πασσας στα Γιαννενα,χαχαχα!!!Σεξουλιαρα η δικια σου ετσι?πηρε ποζα για την μαμα...χαχαχα!!!

Και γω νομίζω ότι θα κάνεις κορίτσι... δεν ξέρω αλλά έτσι από διαίσθηση.... τον επόμενο μήνα θα ξέρεις το φύλο, γερό να είναι το μωρουλίνι σου... στον άντρα σου πως ανακοίνωσες την εγκυμοσύνη σου???

εγώ σκέφτομαι διάφορους τρόπους, αν μείνω έγκυος, πώς να του το πω αλλά στο τέλος δεν θα κρατηθώ νομίζω και θα του πως όπως να είναι... τζάμπα θα πάνε οι σχεδιασμοί!!!

Και γω νομίζω ότι θα κάνεις κορίτσι... δεν ξέρω αλλά έτσι από διαίσθηση.... τον επόμενο μήνα θα ξέρεις το φύλο, γερό να είναι το μωρουλίνι σου... στον άντρα σου πως ανακοίνωσες την εγκυμοσύνη σου???

εγώ σκέφτομαι διάφορους τρόπους, αν μείνω έγκυος, πώς να του το πω αλλά στο τέλος δεν θα κρατηθώ νομίζω και θα του πως όπως να είναι... τζάμπα θα πάνε οι σχεδιασμοί!!!

Το ειπα με τον πιο χαζο τροπο...:(.περιμενα περιοδο εκεινες τις μερες και ημουν καθε μερα με ενα τεστ εγκυμοσυνης στο χερι,εχω αγορασει μια ντουζινα πανφθηνα και με την πρωτη ευκαιρια εμπενα στην διαδικασια του τεστ,να μην στα πολυλογο πονουσα τοσο πολυ που παρακαλουσα να μου ερθει περιοδος να ησυχασω,αλλα μου ξυνοταν να κανω και αλλο τεστ.εκανα ενα και εκατσα διπλα στον αντρα μου με το τεστ στο χερι γκρινιαζοντας για τους πονους.Αρχισα να λεω,ποναω να δεις οτι κατι επαθα,να δεις πως εχω καποια κυστη,να δεις πως θα τρεχουμε στα νοσοκομεια παλι και τοτε βλεπω το τεστ και του λεω να δεις που ειμαι εγκυος!!!μειναμε κοκαλο να κοιταμε μια γραμμουλα τοσο αχνη που νομιζα στη αρχη πως ειναι στην φαντασια μου,αφου ηθελα 3 μερες για να εχω καθυστεριση.εκανα 5 τεστ εκεινη την ημερα και καθε τεστ εβγαινε και πιο σκουρο,μεχρι που εκανα τη χοριακη και με πηρε ο αντρας μου και μου ειπε πως ειμαι εγκυος κλαιγοντας...Δεν ειχα μπει καν στη διαδικασια για το πως θα του το πω γιατι δεν υπηρχε διαδικασια που να μην ηταν διπλα μου,ουτε καν στα τεστ εγκυμοσυνης δεν με αφηνε μονη γιατι ηξερε πως μετα θα πλανταξω στο κλαμα και ηθελε να με εχει αγκαλια.

Διαφημίσεις

starkieser, 40 ωάρια????? Θέε μου, τι σου έκαναν πειράματα??? εμένα η γιατρός μου δεν κάνει ενέσεις.. πρέπει να πάω σε άλλη.... αλλά από ότι κατάλαβα με τον ΕΟΠΠΥ πρέπει να περάσεις από επιτροπή, η οποία αργεί πολύ... και δεν μπορώ να περιμένω τόσο.... αχ γιατί να είναι τόσο ακριβά???

Ναι αν πας σε δημοσιο νοσοκομιο πρεπει να περασεις επιτροπη,εγω δεν περασα γιατι ειχαν τα μεσα τους απο την κλινικη,εκαναν ενα τηλεφωνο και επερνα την αδεια για τα φαρμακα απο γιατρο του ικα,καταλαβες?40 ωαρια και μαλιστα 6 εκατοστα το καθενα.απο 75 μοναδες την πρωτη φορα την δευτερη μου εδωσαν 100 μοναδες και να σκεφτεις πως τις γυναικες χωρις πολυκυστικες τις δινουν 450-750 μοναδες.με τοσο μικρη δοση και κατεληξα να κανω αντιπικτικες για 2 μηνες,να εχει γεμισει υγρα η μητρα μου,ο πονος αφοριτος και καθε 2 μερες στο νοσοκομειο για αιμα και υπερηχο.για αυτο ειχα πει και νωριτερα πως αυτα τα φαρμακα δεν ειναι παιχνιδι,δεν ειναι κλομιφενη,η κλομιφενη ειναι φαρμακο πιο πολυ ψυχολογιας παρα αποτελεσματικοτητας.εννοω πως το δινουν με πολυ μικρες πιθανοτητες επιτυχιας.

κοριτσια, εδώ στην πόλη μου δεν έχουμε και κανένα γιατρό που να αξίζει.... όλοι είναι γιατρουδάκια... τυχερές αυτές που είναι από Αθήνα, Θεσσαλονίκη και βολεύονται!!! εγώ είμαι από Ξάνθη

κοριτσια, εδώ στην πόλη μου δεν έχουμε και κανένα γιατρό που να αξίζει.... όλοι είναι γιατρουδάκια... τυχερές αυτές που είναι από Αθήνα, Θεσσαλονίκη και βολεύονται!!! εγώ είμαι από Ξάνθη

Ναι πραγματικα βολευει πολυ,εγω εχω την Θεσσαλονικη διπλα.Δηλαδη εσυ θα προσπαθησεις με γιατρο απο την Ξανθη?Δεν σε βολευει καθολου να κανεις το ταξιδι μεχρι καποιο κεντρο?Αν συνεργαστει και με τον γυναικολογο σου θα χριαστει να πας το πολυ 3 φορες,οχι οτι ειναι λιγες,αλλα εχουν καλυτερο εξοπλησμο τα κεντρα εξωσωματικης απο τους τοπικους γιατρους.

Άσε μέχρι την β επιπέδου 20η-22η εβδομάδα κύησης που πηγαινοερχόμασταν στον γυναικολόγο μου, δεν είχαμε δει τίποτα. Θέλαμε και οι δύο μας κορίτσι!!!

Πήγαμε σε άλλη πιστοποιημένη γιατρό για την β επιπέδου και μολις ξεκινά η εξέταση, με ρωταει η γιατρός: το φύλο το λέμε; Και της απαντάμε με λαχτάρα: αν το δειτε, ναι!!!γιατί μέχρι τώρα δεν ξέρουμε! Και μας λέει: κοιταξτε στον υπέρηχο, το πουλάκι της!!! Το θυμάμαι ακόμη πως κοιτάζαμε σαν χαζοί και οι δύο μας!!!!

Διαφημίσεις

Άσε μέχρι την β επιπέδου 20η-22η εβδομάδα κύησης που πηγαινοερχόμασταν στον γυναικολόγο μου, δεν είχαμε δει τίποτα. Θέλαμε και οι δύο μας κορίτσι!!!

Πήγαμε σε άλλη πιστοποιημένη γιατρό για την β επιπέδου και μολις ξεκινά η εξέταση, με ρωταει η γιατρός: το φύλο το λέμε; Και της απαντάμε με λαχτάρα: αν το δειτε, ναι!!!γιατί μέχρι τώρα δεν ξέρουμε! Και μας λέει: κοιταξτε στον υπέρηχο, το πουλάκι της!!! Το θυμάμαι ακόμη πως κοιτάζαμε σαν χαζοί και οι δύο μας!!!!

και εμεις κοριτσι θελουμε,τρελενομαστε για ενα κοριτσακι αλλα δεν θελουμε να φανουμε αχαριστοι.Λες να παρει και σε εμας τοσο πολυ?θα σκασω μεχρι τοτε...!!

και εμεις κοριτσι θελουμε,τρελενομαστε για ενα κοριτσακι αλλα δεν θελουμε να φανουμε αχαριστοι.Λες να παρει και σε εμας τοσο πολυ?θα σκασω μεχρι τοτε...!!

Συνήθως πιο νωρίς, αναγνωρίζουν τα αγοράκια! Οπότε εμάς επειδή καθυστερούσε να φανεί το φύλο , μας έδινε ελπίδες ότι είχαμε κοριτσάκι! Μου είχε κάνει και η γιαγιά μου το έθιμο με το ψαλίδι και το μαχαίρι και είχε βγει κορίτσι!!! ;)

Γεια σας κορίτσια μου!!!

Τι νέα έχουμε??? καμιά εξέλιξη?? Η εγκυούλα μας πώς πάει???

Εγώ σταμάτησα τα πριμολουτ την Δευτέρα και ακόμα δεν ήρθε η περίοδος... τα πήρα 5 μέρες επί 2 χάπια. Κορίτσια διάβαζα τώρα για την κλομιφένη και πάνω από 6 μήνες είναι επικίνδυνο να την πάρει κανείς γιατί ο καρκίνος παραμονεύει για τις ωοθήκες....

και γω έλεγα αν δεν πετύχει αυτό το μήνα που είναι ο έκτος, να ξαναέπαιρνα για να κάνω 2 σπερματεγχύσεις....

Σήμερα έμαθα για μια γνωστή περιμένει το τρίτο της παιδάκι.... με την πρώτη προσπάθεια και να σου το μωράκι ήρθε... εμένα με έχουν ζαλίσει όλοι πότε θα κάνουμε παιδί και όλο ρωτάνε... ακόμα και στη δουλειά και με φέρνουν σε δύσκολη θέση.... τι να πω ότι προσπαθούμε σχεδόν 3 χρόνια και τίποτα.... αν και παντρευτήκαμε πριιν 10 μήνες.....

Γεια σας κορίτσια μου!!!

Τι νέα έχουμε??? καμιά εξέλιξη?? Η εγκυούλα μας πώς πάει???

Εγώ σταμάτησα τα πριμολουτ την Δευτέρα και ακόμα δεν ήρθε η περίοδος... τα πήρα 5 μέρες επί 2 χάπια. Κορίτσια διάβαζα τώρα για την κλομιφένη και πάνω από 6 μήνες είναι επικίνδυνο να την πάρει κανείς γιατί ο καρκίνος παραμονεύει για τις ωοθήκες....

και γω έλεγα αν δεν πετύχει αυτό το μήνα που είναι ο έκτος, να ξαναέπαιρνα για να κάνω 2 σπερματεγχύσεις....

Σήμερα έμαθα για μια γνωστή περιμένει το τρίτο της παιδάκι.... με την πρώτη προσπάθεια και να σου το μωράκι ήρθε... εμένα με έχουν ζαλίσει όλοι πότε θα κάνουμε παιδί και όλο ρωτάνε... ακόμα και στη δουλειά και με φέρνουν σε δύσκολη θέση.... τι να πω ότι προσπαθούμε σχεδόν 3 χρόνια και τίποτα.... αν και παντρευτήκαμε πριιν 10 μήνες.....

Σε μενα τα πριμολουτ ειτε με 2χαπια/ημερα για 5 μερες ή 1χ/ημ για 10 μερες, μου φερνουν την περίοδο την 4η μέρα μετά το τελος της ληψης τους. Δηλαδή αν σταματούσα Δευτερα, θα αδιαθετούσα Παρασκευή!

Σε τι δοσολογια έχεις πάρει την κλομιφαινη; 2χαπια απο 2η εως και 6η μερα; μετά pregnyl; ποσα ωαρια σου εκανε καθε φορά; Όλες τις φορες που πηρες κλομιφαινη, ειχες ωαριο;

Προσπαθησε αυτά που ακούς να μην σε επηρεαζουν! Τί να πω και εγω που επειδή εχω περιττό βαρρος και κοιλίτσα μεγάλη, με βλεπουν και με ρωτανε εισαι εγκυος;;;:oops::oops::oops::oops: Με τον πονο μου παίζουν!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...