Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλημέρα!! Πόσο χάρηκα!! Είδες κορίτσι μου;;; Τελικά οι πονοκέφαλοι όπως και στην δική μου περίπτωση ήταν σημάδι εμφύτευσης!! Να έχεις μια τέλεια χοριακη 🥰

Πραγματικά αυτό σκεφτόμουν!!! Κι ότι τελικά τα ανύπαρκτα συμπτώματα καμία φορά είναι το σύμπτωμα που ψάχνουμε! Ειλικρινά είχα αναθαρρυσει τότε που μου είπες ότι είχες κι εσύ πονοκεφαλους γιατί σε άλλες εμβρυομεταφορες με πονοκέφαλο είχα πάρει κουλούρα οπότε λέω και τώρα έτσι θα είναι. Σε ευχαριστώ πολύ!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Παντελης (του πεθερου) αλλα τον φωναζω ηδη Ακη:D τον μπομπιρα στην κοιλια μου εννοω οχι τον πεθερο!!!!:D:tongue::D:tongue:

Κι εμείς έχουμε σχεδόν αποφασίσει! Αν είναι αγόρι Αστέριος! Αν είναι κορίτσι Σοφία-Παρασκευή!

ODhsp2.png

as1cOCA0g410000NDczOTBifDU3YmR8U2UgcGVyaW1lbm91bWUgc2UuLi4.gif

Κι εγώ αυτό πιστεύω... Δηλαδή αν δε σου αρέσουν τα ονόματα και ξέρεις πως μάλλον δεν θα αρέσουν και στα παιδιά σου, πρέπει να τα φορτώσεις με ένα χάλια όνομα για όλη τους τη ζωή;;; Εγώ δηλαδή σκέφτομαι κυρίως το παιδί, όχι εμένα! Στους γονείς σου δίνεις χαρά και μόνο που τους χαρίζεις ένα εγγονάκι, έτσι δεν είναι;

Μάλλον όμως αυτό με τα 2 όνοματα είναι η μέση λύση...

ναι αν οντως δεν θελετε.. μπορειτε να βγαλετε κ αλλο ονομα κ το φωναζετε με οποιο θελετε κ οταν μεγαλωσει διαλεγει. η οπως η didi απο παντελης ακης κ αυτο ειναι ωραιο!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Κι εγώ αυτό πιστεύω... Δηλαδή αν δε σου αρέσουν τα ονόματα και ξέρεις πως μάλλον δεν θα αρέσουν και στα παιδιά σου, πρέπει να τα φορτώσεις με ένα χάλια όνομα για όλη τους τη ζωή;;; Εγώ δηλαδή σκέφτομαι κυρίως το παιδί, όχι εμένα! Στους γονείς σου δίνεις χαρά και μόνο που τους χαρίζεις ένα εγγονάκι, έτσι δεν είναι;

Μάλλον όμως αυτό με τα 2 όνοματα είναι η μέση λύση...

Συμφωνω απολυτα.....αυτο με τα δυο ονοματα και γω το θελω αλλα δεν ξερω αν θα τα καταφερω να το περασω.....

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Εμείς σαν πρώτο θα βγάλουμε από τη μεριά του άντρα μου ότι κι αν είναι. Είχα ένα θέμα στην αρχή επειδή έχω ίδιο όνομα με την πεθερά μου αλλα το Σοφία είναι ωραίο ονομα κι έχει πολλά υποκοριστικά. Το Παρασκευή το θέλει ο άντρας μου λόγω της Αγίας Παρασκευής! Ετσι θα βάλουμε δύο! Αστέριο λένε τον πεθερό μου αλλα τον φωνάζουν Στέλιο, εμείς Αστέριο θα τον φωνάζουμε! Ο άντρας μου έλεγε αν είναι κορίτσι να το βγάλουμε μόνο Παρασκευή αλλα μετά που το σκέφτηκα δεν ήθελα γιατί το δεύτερο πρώτα ο Θεός θα θέλει πάλι από τη μερια του να βγει και γι'αυτό το ξεκαθάρισα, ότι κι αν είναι το πρώτο θα παει από τους δικούς σου κι ότι κι αν είναι το δεύτερο από τους δικούς μου! Τον μπαμπά μου τον έλεγαν Θεόφιλο και μου αρέσει πολύ! Την μαμά μου την λένε Μαρία!

ODhsp2.png

as1cOCA0g410000NDczOTBifDU3YmR8U2UgcGVyaW1lbm91bWUgc2UuLi4.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα Κοριτσια,

πωπω τι θεμα ανοιξατε!Εγω ειχα ξεκαθαρισει στον αντρα μου οτι θα βγαλω τον πατερα του μονο και μονο διοτι εχει πεθανει και ο ανθρωπος ειχε 5 αγορια και ολοι εκαναν παιδια και κανεις δεν ειχε βγαλει το ονομα του.Η πεθερα μου ειχε λυσαξει ακομα πριν μαθουμε το φυλο του μωρου και ελεγε αν ειναι κοριτσι να παρει το ονομα μου και της λεω ,εμεις αν το πρωτο ειναι αγορι περνει απο του μπαμπα το σοι αν ειναι κοριτσι περνει απο της μαμας (στραβωσε πολυ και ελεγε τα δικα της) Αλλα ρε κοριτσια ξερετε πως λενε την πεθερα μου ?ΕΥΠΡΑΞΙΑ!!!!!Ε ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΕΥΠΡΑΞΙΑ!της λεω πως θα το φωναζουν το παιδι στο σχολειο ?εφοσον και εσας σας λενε ΕΥΠΡΑΞΙΑ και δεν σας αρεσει και ολοι σας φωναζουν ΕΥΗ.ΕΕΕ μου λεει αλλο αυτο και εγω λεει οταν πηγαινα σχολεια με φωναζαν ΦΡΑΞΟΥΛΑ!!!!ΑΚΟΥΣΤΕ ΓΕΛΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΜΟΘ ΓΝΩΜΗ!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Καλημερα Κοριτσια,

πωπω τι θεμα ανοιξατε!Εγω ειχα ξεκαθαρισει στον αντρα μου οτι θα βγαλω τον πατερα του μονο και μονο διοτι εχει πεθανει και ο ανθρωπος ειχε 5 αγορια και ολοι εκαναν παιδια και κανεις δεν ειχε βγαλει το ονομα του.Η πεθερα μου ειχε λυσαξει ακομα πριν μαθουμε το φυλο του μωρου και ελεγε αν ειναι κοριτσι να παρει το ονομα μου και της λεω ,εμεις αν το πρωτο ειναι αγορι περνει απο του μπαμπα το σοι αν ειναι κοριτσι περνει απο της μαμας (στραβωσε πολυ και ελεγε τα δικα της) Αλλα ρε κοριτσια ξερετε πως λενε την πεθερα μου ?ΕΥΠΡΑΞΙΑ!!!!!Ε ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΕΥΠΡΑΞΙΑ!της λεω πως θα το φωναζουν το παιδι στο σχολειο ?εφοσον και εσας σας λενε ΕΥΠΡΑΞΙΑ και δεν σας αρεσει και ολοι σας φωναζουν ΕΥΗ.ΕΕΕ μου λεει αλλο αυτο και εγω λεει οταν πηγαινα σχολεια με φωναζαν ΦΡΑΞΟΥΛΑ!!!!ΑΚΟΥΣΤΕ ΓΕΛΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΜΟΘ ΓΝΩΜΗ!

εεεε ναι ειναι λιγο παραξενο ονομα κ το ακουω κ πρωτη φορα..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Καλημερα Κοριτσια,

αν βγαλεις του πεθερου σου μετα εχει σειρα η μητερα σου!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

XAXA! Από ότι βλέπω, όλες πικραμένες είμαστε με αυτό το θέμα! Πάντως επειδή κι εμένα με βάφτισαν με 2 ονόματα (της γιαγιάς μου και ένα άσχετο που ήταν η επιλογή τους και έτσι με φωνάζουν), σίγουρα οι γονείς μου δε θα έχουν αντιρρήσεις σε αυτό το σενάριο.... Το θέμα είναι ο σύζυγος και οι γονείς του.... :?

Αλλά σε κάτι τέτοια ονόματα όπως Ευπραξία, αναγκαστικά πρέπει να το αλλάξεις και να το φωνάζεις Εύη ή κάτι άλλο...

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Οχι μονο παραξενο αλλα και ΧΑΛΙΑ!!!!Δηλαδη ειναι που ειναι το επωνυμο ενας σιδηροδρομος φανταζεσαι να εχεις και ονομα Ευπραξια? και λεει μπορειτε να το φωναζετε Ευπραξουλα η Φραξουλα!Θα παει το μωρο 10 χρονων για να μπορει να το πει!οχι οχι !Ετσι και αλλιως εγω το ξεκαθαρισα στον αντρα μου του λεω παθαμε οτι παθαμε και το θεμα τους ηταν το ονομα.Αμα με το καλο μεινω παλι εγκυος θα το ταξω το παιδι και οτι θελουν ας λενε!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

Και εγω δυο ονοματα εχω Μαρια Μαρκελλα και με φωναζουν και με τα δυο αλλα ειναι και τα δυο ωραια ονοματα (θεωρω).

Τιποτα θα το ταξω το παιδι να ησηχασω , ειδικα μετα απο οτι μας ετυχε ΧΕΣΤ..ΚΑ τι θα πει η πεθερα μου (γιατι οι γονεις μου δεν ζουν και του αντρα μου ο πατερας δεν ζει )

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Ονόματα είναι το θέμα ε?? Κι εγω δε ξερω...ασε να σιγουρευτουμε για το φυλο και βλεπουμε!

Βρε Didi μου οχι και δηλητηριο το γαλα της μανας!!! Υπάρχει καλύτερο πράγμα?! Οι απόψεις περί θηλασμού έχουν αλλάξει και πλέον όλες θηλάζουν τα μωρά τους...και δε μπορω να ακουω αυτο το κλασικο "δεν ειχα γαλα"...αν το αφησεις σε αφηνει φυσικα!! Ελπίζω να μπορεσω να ξαναθηλάσω το μωρο μου, είναι απίστευτη εμπειρία κκαι κάνει απίστευτο καλό και στο μωρό και στη μαμα.

καλημέρες!!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Οχι μονο παραξενο αλλα και ΧΑΛΙΑ!!!!Δηλαδη ειναι που ειναι το επωνυμο ενας σιδηροδρομος φανταζεσαι να εχεις και ονομα Ευπραξια? και λεει μπορειτε να το φωναζετε Ευπραξουλα η Φραξουλα!Θα παει το μωρο 10 χρονων για να μπορει να το πει!οχι οχι !Ετσι και αλλιως εγω το ξεκαθαρισα στον αντρα μου του λεω παθαμε οτι παθαμε και το θεμα τους ηταν το ονομα.Αμα με το καλο μεινω παλι εγκυος θα το ταξω το παιδι και οτι θελουν ας λενε!

Αχ μαρκελα...πεστη Φρίντα...πολλή κουλτούρα έτσι?? Ή Φένια...ετσι στο ασχετο!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Καλημερα Κοριτσια,

σιγουρα καποια ονοματα ειναι... αστα να πανε! αλλα ακομα κι ετσι, να ναι καλα τα παιδακια μας και το ονομα τους... δε βαριεσαι. εγω ειμαι πιο παραδοσιακη και μου αρεσει κιολας που το παιδακι μου, θα παρει το ονομα του πεθερου μου Μιχαηλ, αλλα και ο αντρας μου δεν εχει θεμα που θα βαλουμε και δευτερο ονομα... το ταμα ειναι ταμα!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...