Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 37 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια 346 η χοριακη!!! Καλή νομίζω είναι. Η TSH από 0,89 πήγε 1,55 όμως είναι μια χαρά αλλά θα μιλήσω και με τον ενδοκρινολογο μου. Σε δύο μέρες τώρα πάλι άγχος για το διπλασιασμό. 

Μπράβο κορίτσι μου! Τέτοια νέα να ακούμε. Καλούς διπλασιασμούς τώρα. Θα πάνε όλα καλά 🫶🏻

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Kαλημέρα κορίτσια! Έχω κάτι ανεξήγητα νεύρα σήμερα, μάλλον ορμονικό είναι αλλά πραγματικά θέλω να δείρω όλον τον κόσμο εκτός του γιου μου και του μωρού που που έχω στην κοιλίτσα! Επειδή είδα ότι μιλήσατε και για θηλασμό, ό,τι θέλετε μπορώ να σας πω βάση εμπειρίας. Θηλάζω αποκλειστικά το πρώτο μου παιδάκι εδώ κι έναν χρόνο (6 μηνών εισάγαμε κι άλλες τροφές) και θα προσπαθήσω να κάνω τάντεμ δηλαδή να θηλάσω μαζί το πρώτο και το δεύτερο. Η γυναικολόγος και ο παιδίατρος με έχουν διαβεβαιώσει ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, μου έδωσαν συγχαρητήρια μάλιστα. Πρόκειται για μία από τις ωραιότερες εμπειρίες της ζωής μου και εφόσον βολεύει το συνεχίζω. Όσες θέλετε να θηλάσετε θα πρέπει με υπομονή να έχετε το μωράκι σας δίπλα σας από τη στιγμή της γέννησης και συγκεκριμένα πάνω στο στήθος. Δεν είναι απαραίτητο το 2ωρο, μπορει να θέλει και συχνότερα ειδικά στην αρχή. Δεν υπάρχει χρονικό περιθώριο, ο επιτυχημένος θηλασμός γίνεται απεριόριστα και ανεμπόδιστα μακριά από χρονογράμματα και ρολόγια ανάλογα με την επιθυμία του βρέφους. Όσο μεγαλώνει πιθανότατα θα περνάνε μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα από θηλασμό σε θηλασμό αλλά κι αυτό δεν είναι απαραίτητο. Θα εξαρτηθεί από τις ανάγκες του μωρού. Είναι όμορφο συναίσθημα να θρέφεις το μωρό σου!!

καλημερα!!!!!

μου δημιουργησες μια απορια... ειχα ακουσει οτι οταν εισαι εγκυος δεν πρεπει να θηλαζεις γιατι το γαλα ειναι δηλητηριο κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης, δεν ισχυει κατι τετοιο?

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα κορίτσια!

πώς είστε σήμερα;

για το όνομα περιμένουμε να μάθουμε πρώτα το φύλο και μετά θα σας πω...;)

καλημερα τιτουλα!

εγω εδω στο υπνδωματιο παρεα με εσας

ο κουμπαρος κοιματε στο σαλονι

και ο αντρας μου δουλεια

εσυ????

UzVGp2.png

εννοειται θα ρωτησω!!!!!!:D:D:D

θα σου ελεγα να ερθεις σπιτι μου αλλα ειναι μικρο και εχουμε ενα διπλο κρεβατι φανταζεσαι 2 ετοιμογεννες στο ιδιο σπιτι???χααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

ευχαριστω να σαι καλα αλλα για ποια θα πρωτοτρεχουν??? χαχαχχα εμεις ειμαστε 4 ατομα..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

αχ!

εμενα η πεθερα μου γενικα δεν μιλαει(τουλαχιστον δεν την εχω ακουσει ποτε να μιλαει και να ανακετευεται!) αλλα στο ονομα την ειπε την σποντα της!!!!!!

ελεγα οτι θα τον βγαλουμε Παντελη (γιατι το θελει πολυ ο αντρας μου να τιμησουμε τον πατερα του) αλλα θα του βγαλουμε και ενα δευτερο ονομα και θα τον φωναζουμε με το αλλο ονομα και τοτε πεταγεται η πεθερα μου και λεει" ε τοτε αφου ειναι να τον φωναζεται με αλλο ονομα , μην τον βγαλεται και καθολου Παντελη!" (σποντα)

δεν μιλησα αλλα καταλαβα οτι δεν υπαρχει πειπτωση να τον φωναζουμε με το αλλο ονομα και λεω απο μεσα μου οκ θα του δωσω αλλο ονομα κι αν δεν του αρεσει οταν μεγαλωσει θα το αλλαξει μονος του

μετα πο 1 εβδομαδα ριξαμε εναν καυγα με τον αντρα μου για το ονομα!!

η μανα του προφανως του μιλησε και ιδιαιτερος (μη χεσω!!:evil:) και ο αντρας μου ξαφνικα αρχισε να μου λεει οτι δευτερο ονομα δεν θα του βγαλουμε

τελικα περασε το δικο του:cry::evil: αλλα το παιδι μου δεν υπαρχει περιπτωση να τον φωναζω Παντελη μονο Ακη, βεβαια θα υπαρχουν διαφοροι που θα τον λενε Παντελη αλλα ... αλλα

δεν θελω να μιλησω παραπανω γιατι μια φορα ειχα φοβηθει πολυ και ειπα ας ειναι καλα το παιδι μου κι αν ειναι αγορι θα τον βγαλω Παντελη(τα παντα ελεημον) οποτε δεν μιλαω !δεν ξερω μηπως τον Αγιο τον ενοχλει που θα τον φωναζω και Ακη:oops::oops::oops:

Εγώ αυτό με το 2ο όνομα μόνη μου το σκέφτηκα, δεν το έχω πει ακόμη στον άντρα μου... :rolleyes: Κάτσε να δούμε αν είναι αγοράκι ή κοριτσάκι και βλέπουμε... Αλλά θέλει πολύ να βγάλει όνομα γονιών, ακόμα και των δικών μου, δεν έχει προτίμηση, απλά θέλει να το κάνει για την παράδοση αλλά εγώ δε θέλω!

Οι γονείς μου μόνο με έχουν ρωτήσει αν σκοπεύω να βάλω όνομα από το σόι αλλά τους απάντησα φλου. Τα πεθερικά είναι διακριτικά προς το παρόν... :shock:

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

κοιτα μας αρεσει δεν μας αρεσει τα ονοματα ειναι μια τιμη για τους γονεις. εγω στο γιο μου εβγαλα το ονομα του πατερα μου κ ευτυχως γιατι τον εχασα πριν 2 1/2 χρονια κ ετσι προλαβε κ ακουσε το ονομα του. εβγαλα του μπαμπα μου πρωτα γιατι τον πεθερο μου τον ειχαν βγαλει τα αλλα του τα παιδια την πεθερα κανενας κ αν εκανα κοριτσι την πεθερα ε δεν γινετε να ειναι ολα δικα τους. κ ετσι ο γιος μου του πατερα μου η κορη της πεθερας κ η τριτη κορη της μαμας μου αν ηταν γιος θα εβγαζα τον πεθερο. ο γιος μου ειναι μανωλης δεν μου πολυ αρεσει αλλα ειναι του μπαμπα μου κ του ειχα κ αδυναμια κ ετσι μου αρεσε. την κορη μου την εβγαλα βασιλειαννα βασιλεια η πεθερα κ αννα ταξιμο κ το εκανα ενα. κ φωτεινη το τριτο τι να κανω να πω δεν μου αρεσουν?? ας ειναι καλα τα παιδια μου.

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Καλημερα κοριτσια....ελπιζω να ειστε ολες καλα

Μεγαλο θεμα αυτο με τα ονοματα..πολυ θα ηθελσ να καθησουμε με τον αντρα μου και να βρουμε ενα ονομα μαζι..που θα αρεσει και στους δυο οπως κανουν αλλου..αλλα δυστυχως υπαρχει αυτο με τους γονεις..εγω δεν θεωρω οτι τιμας τους γονεις δινοντας απλα ενα ονομα..υπαρχουν τοσα που μπορεις να κανεις!!!!!!

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Εγώ αυτό με το 2ο όνομα μόνη μου το σκέφτηκα, δεν το έχω πει ακόμη στον άντρα μου... :rolleyes: Κάτσε να δούμε αν είναι αγοράκι ή κοριτσάκι και βλέπουμε... Αλλά θέλει πολύ να βγάλει όνομα γονιών, ακόμα και των δικών μου, δεν έχει προτίμηση, απλά θέλει να το κάνει για την παράδοση αλλά εγώ δε θέλω!

Οι γονείς μου μόνο με έχουν ρωτήσει αν σκοπεύω να βάλω όνομα από το σόι αλλά τους απάντησα φλου. Τα πεθερικά είναι διακριτικά προς το παρόν... :shock:

και εμενα διακριτικα ηταν! μεχρι πριν ενα μηνα περιπου που ανακατευθηκαν

ισως ο πεθερος μου να μην ειπε και τπτ! γενικα δεν τον ακουω να μιλαει και πολυ, η πεθερα μου μιλαει συνεχεια!!! και λεει συνεχεια τις ιδιες και τις ιδιες ιστοριες:eek: δεν αντεχω πια και της λεω"το ξερω μου το εχετε πει ξανα " και μετα ο αντρας μου για πλακα λεει"θες να πεις οτι βαριεσαι τη μαμα μου να σου μιλαει" γκρρρρρρρ:evil: πλακα πλακα αλλα μου τη δινει οταν το λεει...

βεβαια δεν ξερω αν μιλαει ο πεθερος μου οταν ειναι μονοι τους...

γιατι πολλες φορες η πεθερα μου , λεει στον αντρα μου(μουρμουραει βασικα δεν λεει) "ελα ρε Κ..... φωναζει ο πατερας σου"

τωρα εγω απορω φωναζει??? δεν τον εχω ακουσει να φωαζει... σκεφτομαι οτι το λεει ετσι η πεθερα μου στον αντρα μου , μπας και της κανει το χατιρι...

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

Μεγαλο θεμα αυτο με τα ονοματα..πολυ θα ηθελσ να καθησουμε με τον αντρα μου και να βρουμε ενα ονομα μαζι..που θα αρεσει και στους δυο οπως κανουν αλλου..αλλα δυστυχως υπαρχει αυτο με τους γονεις..εγω δεν θεωρω οτι τιμας τους γονεις δινοντας απλα ενα ονομα..υπαρχουν τοσα που μπορεις να κανεις!!!!!!

καλημερα!

τελικα εμεις οι γυναικες ειμαστε πιο ανεξαρτητες , αυτοι οι αντρες τι μαμοθρεφτα!!!:D:D

UzVGp2.png

Κι εγώ αυτό πιστεύω... Δηλαδή αν δε σου αρέσουν τα ονόματα και ξέρεις πως μάλλον δεν θα αρέσουν και στα παιδιά σου, πρέπει να τα φορτώσεις με ένα χάλια όνομα για όλη τους τη ζωή;;; Εγώ δηλαδή σκέφτομαι κυρίως το παιδί, όχι εμένα! Στους γονείς σου δίνεις χαρά και μόνο που τους χαρίζεις ένα εγγονάκι, έτσι δεν είναι;

Μάλλον όμως αυτό με τα 2 όνοματα είναι η μέση λύση...

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...