Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 37 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια 346 η χοριακη!!! Καλή νομίζω είναι. Η TSH από 0,89 πήγε 1,55 όμως είναι μια χαρά αλλά θα μιλήσω και με τον ενδοκρινολογο μου. Σε δύο μέρες τώρα πάλι άγχος για το διπλασιασμό. 

Μπράβο κορίτσι μου! Τέτοια νέα να ακούμε. Καλούς διπλασιασμούς τώρα. Θα πάνε όλα καλά 🫶🏻

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

βρε κοριτσια να σας ρωτησω κατι??

εχει καμια σας ταχυκαρδια??με επιασε πριν λιγο κ με κουραζει μου φερνει κατι σαν λυποθημια κ ενα ρεξιμο παραξενο τωρα ειμαι πιο καλα. μετρησα κ την πιεση μου 11,5 με 6,5 κ 109 παλμους. νιωθω λες κ θα πετασει η καρδια μου..

τα συμπτωματα αναιμιας περιλαμβανουν αισθημα κοπωσης, πονους στο θωρακα ή πονοκεφαλους και περιστασιακα αισθημα παλμων ή λαχανιασματα . αν εχετε ανοιχτοχρωμο δερμα και εμφανισετε αναιμια, πιθανοτατα θα ειστε πολυ ωχρη. σε περιπτωση αναιμιας, συνταγογραφουνται συμπληρωματα σιδηρου

κοριτσια εγω εχω απο την αρχη τις εγκυμοσυνης και ειναι πολυ εκνευριστικο και κουραστικο! ακανα εξετασεις θυροηδη και βγηκαν καλες , ωστοσο λιγο αναιμια την εχω ( και στιγμα) περνω κια σιδιρο , με ενοχλει τοσο πολυ που θελω να παω σε καρδιολογο!

Σημερα θα παω σε αιματολογο γιατι κανω αντιπηκτικες , ελπιζω να μου τις κοψει αλλα δεν το βλεπω!:(

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

κοριτσια εγω εχω απο την αρχη τις εγκυμοσυνης και ειναι πολυ εκνευριστικο και κουραστικο! ακανα εξετασεις θυροηδη και βγηκαν καλες , ωστοσο λιγο αναιμια την εχω ( και στιγμα) περνω κια σιδιρο , με ενοχλει τοσο πολυ που θελω να παω σε καρδιολογο!

Σημερα θα παω σε αιματολογο γιατι κανω αντιπηκτικες , ελπιζω να μου τις κοψει αλλα δεν το βλεπω!:(

τελευταια φορα ηταν ο αιματοκριτης μου 34 ειναι αναιμια??

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

τελευταια φορα ηταν ο αιματοκριτης μου 34 ειναι αναιμια??

ritsa ,εγω κοριτσι μου σε ολη την εγκυμοσυνη μεχρι 35 εβδομαδες ειχα αιματοκριτη 32 και επερνα σιδηρο πρωι βραδυ, στις 36 εβδομαδες πηγε 36.Προ εγκυμοσυνης ο αιματοκριτης μου ηταν 40 και μια μερα μετα την γεννα 39.Σε ρουφαει λιγο το μωρακι σου ελπιζω να περνεις σιδηρο μην ανησηχεις ειναι απο τα πρωτα πραγματα που κοιτανε οι γιατροι.

Οσο για το λαχανιασμα ε λιγο λογικο εισαι 20 εβδομαδων η καρδια σου δουλευει διπλα και υποστιριζει και το μωρακι σου ασε που σιγα σιγα θα αρχισει να σε πιεζει και στο διαφραγμα οποτε λογικα να λαχανιασεις.

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

Ροδουλα , να σε ρωτησω γιατι με ενδιαφερει πολυ το θεμα αντιπηκτικες γιατι κανεις ? Προληπτικα η εκανες καποιο πακετο εξετασεων?

WvYwp2.png I9Cbp2.png

ritsa ,εγω κοριτσι μου σε ολη την εγκυμοσυνη μεχρι 35 εβδομαδες ειχα αιματοκριτη 32 και επερνα σιδηρο πρωι βραδυ, στις 36 εβδομαδες πηγε 36.Προ εγκυμοσυνης ο αιματοκριτης μου ηταν 40 και μια μερα μετα την γεννα 39.Σε ρουφαει λιγο το μωρακι σου ελπιζω να περνεις σιδηρο μην ανησηχεις ειναι απο τα πρωτα πραγματα που κοιτανε οι γιατροι.

Οσο για το λαχανιασμα ε λιγο λογικο εισαι 20 εβδομαδων η καρδια σου δουλευει διπλα και υποστιριζει και το μωρακι σου ασε που σιγα σιγα θα αρχισει να σε πιεζει και στο διαφραγμα οποτε λογικα να λαχανιασεις.

μαρκελα μου δεν ειναι οτι λαχανιαζω εγω συνεχεια ταχυκαρδια οι παλμοι μου πανε 110, τρωω λιγο κ νιωθω σα να ζαλιζομαι. η αληθεια ειναι οτι μεγαλωσε πολυ η κοιλια μου κ ισως με πιεζει στο διαφραγμα. σιδηρο δεν παιρνω ο γιατρος μου εδωσε αλλα κανω εμετους αμα το πιο με πειραζει κ περιμενω 4 του σεπτεμβρη να παω να με δει κ να του το πω αν μπορει να μου δωσει καποιο αλλο σιδηρο. κ εγω πανω απο 40 αιματοκριτη ειχα, μαλλον απο τους εμετους που εκανα γιατι δεν ετρωγα επεσε στην αυχενικη που εκανα 36 κ στην α' επιπεδου που εκανα πηγε 34.

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Καλησπερα κοριτσια

Τι κανετε?

Διαβαζω αυτα που γραφετε για τις κλινικες και ονειρευομαι την μερα που θα κραταω τι μωρακι μου αγκαλια....μου φαινεται ατελειωτος ο καιρος αλλα πιστευω πως τελικα θα περασει γρηγορα

Βγηκαν και τα αποτελεσματα του papp-a ολα καλα μου ειπε ο αντρας μου στο τηλ

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

αν η κλινικη που θα πας εχει rooming in (καπως ετσι νομιζω), μπορεις να τον εχεις συνεχεια διπλα σου! απλα εγω θα προτιμησω να τον θηλαζω μεν αποκλειστικα (αρα να μου τον φερνουν συχνα) αλλα να μην τον εχω συνεχεια... δεν ξερω και πως θα μαι... σιγουρα με ραμματα (αφου θα βγει και η περιδεση) μπορει και με καισαρικη... θα δουμε! παντως τοτε θα θελεις και 2ο βαλιτσακι, του μπεμπουλη σου!:cool:

απο οσο θυμαμαι που ειχα παει στην κουμπαρα μου πριν 3 χρονια,ο βαφτηστικος μου ηταν σε ενα δωματτιο με αλλα 10 νεογεννητα και τα χαζευες απο ενα παραθυρο

ετσι κι αλλιως εχω σκοπο μονο να τον θηλασω, οποτε θα μου τον φερνουν καθε 2 ωρες:D ???

και την νυχτα?

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

απο οσο θυμαμαι που ειχα παει στην κουμπαρα μου πριν 3 χρονια,ο βαφτηστικος μου ηταν σε ενα δωματτιο με αλλα 10 νεογεννητα και τα χαζευες απο ενα παραθυρο

ετσι κι αλλιως εχω σκοπο μονο να τον θηλασω, οποτε θα μου τον φερνουν καθε 2 ωρες:D ???

και την νυχτα?

ναι και να το απαιτησεις να στο φερνουν καθε φορα που ξυπναει και θελει να φαει!γιατι καμια φορα βαριουντε και τους δινουν ζαχαρονερο η συμπληρωμα και μετα το μωρο δυσκολευεται να πιασει την θηλη.

WvYwp2.png I9Cbp2.png

ναι και να το απαιτησεις να στο φερνουν καθε φορα που ξυπναει και θελει να φαει!γιατι καμια φορα βαριουντε και τους δινουν ζαχαρονερο η συμπληρωμα και μετα το μωρο δυσκολευεται να πιασει την θηλη.

κανει να πινουν πλεον ζαχαρονερο τα νεογεννητα????

να σας πω κατι να γελασετε

δεν την ξερω καλα την ιστορια στο περιπου

οταν η γιαγια μου γεννησε τον μπαμπα μου της ειπαν να του δινει ζαχαρονερο μην τυχον και δεν χορτενει με το γαλα της και η γιαγια μου 2-3 μερες του εδινε ζαχαρονερο και καθολου γαλα!!!!μετα δεν θυμαμαι ακριβως τι εγινε αλλα ηρθε ο γιατρος και γλυτωσε ο μπαμπας μου!:eek:

μπορω να μαθω αυριο την ιστορια πιο καλα , να ρωτησω τον μπαμπα μου να μου την πει!

αυριο ερχεται ο θειος μου και η αλλη μου γιαγια και η βαλιτσα με τα μωρουδιακα :D

UzVGp2.png

Ροδουλα , να σε ρωτησω γιατι με ενδιαφερει πολυ το θεμα αντιπηκτικες γιατι κανεις ? Προληπτικα η εκανες καποιο πακετο εξετασεων?

Δεν εχω κανει καμια εξεταση και σηεμρα ηταν η 1η μου επισκεψη στον αιματολογο!

Στην 1η εγκυμοσυνη γεννησα προωρα λογο προωρη γηρασνης του πλακουντα και εληψη αμνιακου υγρου!

Ο πλακουντας δεν αιματονοταν καλα και τωρα που εκανα την εξωσωματικη μου την εδωσε την ενεση ο γυναικολογος μου προληπτικα ,για να αιματονεται καλα ο πλακουντας ( καποια στιγμη μου ειπε οτι θα βοηθησει και στην εμφυτευση του εμβρυου στην μητρα)

>Σημερα ο αιματολογος μου πηρε αιμα και μετα μου ειπε οτι ο οργανισμος μου τελικα την χρειαζετε την ενεση και μαλιστα θα με εχει υπο παρακολουθηση γιατι

1ον τα κιλα μου (52) ενω ειναι λιγα ισως θα χρειαστει να μου αυξησει την δοση

2ον εχω 1 προωρο τοκετο στο ιστορικο μου

και 3ον στην μια κυηση ειχε σταματησει η καρδια του μωρου στην 9η εβδομαδα , ειναι σε οριακη εβδομαδα για να ξερει αν εχει παιξει καποιο ρολο!

παντος απογοητευτικα σημερα!μου ειπε οτι αν δεν αιματονεται καλα ο πλακουντας εχω τους ιδιους κυνδινους να γεννησω παλι προωρα και αυτο ειναι το λιγοτερο,αφου το ξερουμε το παρακολουθουμε,

Αυτο που με φοβιζει ειναι μην χασω παλι το μωρακι μου!

σε 4 εβδομαδες θα κανω μια εξεταση που λεγετε Αντι- Χα

μετα μιλησα και με την μαια και της ξανα ειπα για τους παλμους!

λοιπον οταν πεφτει η πιεση ανεβαινουν οι παλμοι +ολα τα αλα που προειπατε! εγω ειχα κοψει το αλατι αρα σαν πρωτο βημα το ξανα βαζω στην διατροφη μου!

επισης επειδη καθομαι πολλες ωρες ατονει ο οργανισμος και πεφτει η πιεση

Μου ειπε να κινουμε λιγο παραπανω!

Μου αλλαξε και το ραντεβου απο 30/8 μου το εκανε 3/9 ^#^$*^$*^#*&^# δεν περνανε που δεν περνανε οι μερες τωρα γιναν και ποιο πολλες! :evil::evil::evil::evil:

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...