Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 37 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια 346 η χοριακη!!! Καλή νομίζω είναι. Η TSH από 0,89 πήγε 1,55 όμως είναι μια χαρά αλλά θα μιλήσω και με τον ενδοκρινολογο μου. Σε δύο μέρες τώρα πάλι άγχος για το διπλασιασμό. 

Μπράβο κορίτσι μου! Τέτοια νέα να ακούμε. Καλούς διπλασιασμούς τώρα. Θα πάνε όλα καλά 🫶🏻

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

δεν θα του φορεσω τα ωραια ρουχαλακια του????

αχ αυτο με την κλινικη που δεν θελω ειναι οτι μου θα μου τον παιρνουν... δεν θα μου τον αφηνουν να τον χαζευω ολη μερα....

κοιτα didi οταν γεννησα στη παλια κλινικη ηταν τελεια ημουν με την μητερα μου κ το μωρο μου κ οποιος ηθελε ερχοταν το κακο μονο ηταν οτι οταν γυρησα πισω ημουν πιο κουρασμενη κ ειχα κ παρα πολλα ρουχαλακια να πλυνω κ να σιδερωσω. στη καινουρια κλινικη δεν ειναι κ οτι καλυτερο αλλα το οτι σου κρατανε το μωρο κοιμασαι ολη νυχτα κ δεν εχεις κ φορμακια να πλυνεις.. κ εγω στη αρχη ελεγα θελω το μωρο μου μαζι μου πως ειναι ετσι κ πολλα αλλα. αλλα ημουν τοσο κουρασμενη κ εφαγα κ αρκετα ραμματα κ ηθελα να ξεκουραστω κ μου ηρθε κουτι το να παιρνουν το μωρο.. το κακο ειναι οτι τα αδερφακια του θα θελουν να το δου κ απαγορευετε. κ θα μου λειψουν τα παιδακια μου:(:(

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

σχεδον χειμωνας ειναι κ θα ειναι λιγο ημερων θα του εχεις κ κουβερτακι να του βαλεις ενα φορμακι βελουτε!!

κι εσωρουχακι μακρυ μανικι? εχω δει και κατι φορμες εξοδου, σαν μπουφαν, αλλα μηπως θα παει χαμενη, αφου δεν θα βγαινουμε συχνα χειμωνιαζοντας? ααα και σκουφακι, γαντακια, καλτσακια φανταζομαι...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

κοιτα didi οταν γεννησα στη παλια κλινικη ηταν τελεια ημουν με την μητερα μου κ το μωρο μου κ οποιος ηθελε ερχοταν το κακο μονο ηταν οτι οταν γυρησα πισω ημουν πιο κουρασμενη κ ειχα κ παρα πολλα ρουχαλακια να πλυνω κ να σιδερωσω. στη καινουρια κλινικη δεν ειναι κ οτι καλυτερο αλλα το οτι σου κρατανε το μωρο κοιμασαι ολη νυχτα κ δεν εχεις κ φορμακια να πλυνεις.. κ εγω στη αρχη ελεγα θελω το μωρο μου μαζι μου πως ειναι ετσι κ πολλα αλλα. αλλα ημουν τοσο κουρασμενη κ εφαγα κ αρκετα ραμματα κ ηθελα να ξεκουραστω κ μου ηρθε κουτι το να παιρνουν το μωρο.. το κακο ειναι οτι τα αδερφακια του θα θελουν να το δου κ απαγορευετε. κ θα μου λειψουν τα παιδακια μου:(:(

δεν θα μπορουν να ερθουν κατω... στην εισοδο του μαιευτηριου? εγω οταν πηγα για την περιδεση μια μανουλα (2η μερα ηταν μεσα) ηταν κατω με τη ρομπα της και αγκαλια με εναν κουκλο 2 σχεδον χρονων (τον πρωτο της) και τον ταιζε τοστακι... γλυκας!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

κι εσωρουχακι μακρυ μανικι? εχω δει και κατι φορμες εξοδου, σαν μπουφαν, αλλα μηπως θα παει χαμενη, αφου δεν θα βγαινουμε συχνα χειμωνιαζοντας? ααα και σκουφακι, γαντακια, καλτσακια φανταζομαι...

ναι μακρυ μανικι! αν δεν ειναι ακρυβη αυτη που ειδες θα παρεις ενα νουμερο λιγο μεγαλυτερο.. δεν ειναι κ αχριστη κ στο παιδιατρο να το πας αν κανει πολυ κρυο ειναι καλη!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

δεν θα μπορουν να ερθουν κατω... στην εισοδο του μαιευτηριου? εγω οταν πηγα για την περιδεση μια μανουλα (2η μερα ηταν μεσα) ηταν κατω με τη ρομπα της και αγκαλια με εναν κουκλο 2 σχεδον χρονων (τον πρωτο της) και τον ταιζε τοστακι... γλυκας!

ναι μπορω να κατεβω αλλα ισως τα γκρινιασω!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

ναι μακρυ μανικι! αν δεν ειναι ακρυβη αυτη που ειδες θα παρεις ενα νουμερο λιγο μεγαλυτερο.. δεν ειναι κ αχριστη κ στο παιδιατρο να το πας αν κανει πολυ κρυο ειναι καλη!

ειδα ειναι 0-3, 3-6, 6-9, κλπ... αρα μαλλον 3-6? ειναι αρκετα καλη τιμη και οπως λες εστω στον παιδιατρο να τη βαλουμε καλα θα ναι...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

εγω ειμαι συμη η κλινικη ροδο κ δεν ξερω τι θα κανω γιατι με δυο παιδια ο αντρας μου δεν ειναι κ οτι καλυτερο κ σε ξενοδοχειο. κ αν γεννησω γιορτες θα πρεπει να τα εχω μαζι μας αν οχι μπορω να αφησω την μικρη στη μαμα μου κ να ερθει ο αντρας μου με το γιο μου. ειναι ενα μπερδεμα

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

εγω ειμαι συμη η κλινικη ροδο κ δεν ξερω τι θα κανω γιατι με δυο παιδια ο αντρας μου δεν ειναι κ οτι καλυτερο κ σε ξενοδοχειο. κ αν γεννησω γιορτες θα πρεπει να τα εχω μαζι μας αν οχι μπορω να αφησω την μικρη στη μαμα μου κ να ερθει ο αντρας μου με το γιο μου. ειναι ενα μπερδεμα

αααα... ναι.... εσεις εχετε και τα καραβια! εσυ, αν θυμαμαι καλα ειχες 2 φ.τ., οποτε λογικα πας για φυσιολογικο... θα σαι ροδο απο καποια ημερομηνια και μετα? δεν ξερω, αλλα φανταζομαι δεν εχει καραβι συνεχεια...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

αααα... ναι.... εσεις εχετε και τα καραβια! εσυ, αν θυμαμαι καλα ειχες 2 φ.τ., οποτε λογικα πας για φυσιολογικο... θα σαι ροδο απο καποια ημερομηνια και μετα? δεν ξερω, αλλα φανταζομαι δεν εχει καραβι συνεχεια...

ναι δεν εχει καραβι συνεχεια κ φοβαμαι κ για τους καιρους κ πρεπει να παμε σε ξενοδοχειο κ τα εξοδα ειναι πιο πολλα.. θα ρωτησω το γιατρο αν το μωρο ειναι ετοιμο λιγες ημερες πριν τα χριστουγεννα κ να με γεννησει γιατι ξενοδοχειο κ σε αλλο μερος για γιορτες δεν λεει, πολλα λεφτα....

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

ναι δεν εχει καραβι συνεχεια κ φοβαμαι κ για τους καιρους κ πρεπει να παμε σε ξενοδοχειο κ τα εξοδα ειναι πιο πολλα.. θα ρωτησω το γιατρο αν το μωρο ειναι ετοιμο λιγες ημερες πριν τα χριστουγεννα κ να με γεννησει γιατι ξενοδοχειο κ σε αλλο μερος για γιορτες δεν λεει, πολλα λεφτα....

ναι βρε παιδι μου... διακοπες για γεννα ειναι αυτες! τι να κανετε... με το καλο να ρθει εκεινη η ωρα και για τα αλλα... υπομονη!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

ναι βρε παιδι μου... διακοπες για γεννα ειναι αυτες! τι να κανετε... με το καλο να ρθει εκεινη η ωρα και για τα αλλα... υπομονη!

ναι ας ερθει με το καλο!! κ να δουμε μεχρι τοτε τι θα γινει! εσυ θα εισαι η πρωτη δηλ της παρεας?? ωραια!!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

ναι ας ερθει με το καλο!! κ να δουμε μεχρι τοτε τι θα γινει! εσυ θα εισαι η πρωτη δηλ της παρεας?? ωραια!!!

ναι... θα κανω την αρχη! και πιστευω να φερω γουρι!!! παρακαλαω μονο να περασει ο καιρος και να φτασουμε μεχρι τελους χωρις απροοπτα... δοξα την Παναγια μεχρι τωρα ολα καλα... αλλα με την περιδεση παντα υπαρχει μια ανησυχια! ........ειμαι πεισμωμενη ομως και θα τα καταφερουμε με το Μιχαλιω μου!!!:tongue:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

αληθεια... εχετε αποφασισει ονοματακι για τα μωρακια σας? εμεις Μιχαηλ-Παναγιωτης με το καλο! του παππου και το ταμα μου να μου τον φερει η χαρη Της!

με το καλο το μωρακι σου τωρα μην φοβασαι!!! εγω φωτεινη χρυσοβαλαντου. το ονομα της μαμας μου κ τις αγιας χρυσοβαλαντου!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...