Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

θα ρωτησω το γιατρο αν εχει κατι να μου δωσει γιατι το σιδηρο με κανει χειροτερα

ρωτησε τον μηπως σου δωσει κατι σαν αυτο http://www.pharmazon.gr/product_info.php?products_id=1051

το επαιρνε μια φιλη στην εγκυμοσυνη και μετα...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

αα σε ευχαριστω παρα πολυ!!!!!!!!!

τιποτα, κοπελα μου! μπορεις να το παραγγειλεις κι on-line αν σου δωσει το οκ ο γιατρος...

ασχετο, αλλα σαν πιο εμπειρη... τη βαλιτσα μαιευτηριου ποτε αρχιζες να την φτιαχνεις?

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

τιποτα, κοπελα μου! μπορεις να το παραγγειλεις κι on-line αν σου δωσει το οκ ο γιατρος...

ασχετο, αλλα σαν πιο εμπειρη... τη βαλιτσα μαιευτηριου ποτε αρχιζες να την φτιαχνεις?

στο πρωτο 6 μηνων κ στο δευτερο 7-8 μηνων.. αχ ποτε θα ερθει αυτη η ωρα????

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

στο πρωτο 6 μηνων κ στο δευτερο 7-8 μηνων.. αχ ποτε θα ερθει αυτη η ωρα????

θα ρθει, θα ρθει!!! εγω απλα σκεφτομαι και αγχωνομαι οτι αν τη φτιαξω απο τωρα με χειμωνιατικα, αφου εχω ΠΗΤ 19-11-12, αν χρειαστει νωριτερα θα ναι εκτος εποχης... ασε που δεν εχω παρει τιποτα ακομα! αλλα βιβλια, περιοδικα, blogs ολοι λενε 7-8 να τα χεις ετοιμα... :shock::shock::shock:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

θα ρθει, θα ρθει!!! εγω απλα σκεφτομαι και αγχωνομαι οτι αν τη φτιαξω απο τωρα με χειμωνιατικα, αφου εχω ΠΗΤ 19-11-12, αν χρειαστει νωριτερα θα ναι εκτος εποχης... ασε που δεν εχω παρει τιποτα ακομα! αλλα βιβλια, περιοδικα, blogs ολοι λενε 7-8 να τα χεις ετοιμα... :shock::shock::shock:

Εσύ δεν είσαι και τόσο μακριά ε; Τώρα μπήκες στον 7ο; Μόλις που θα έχουν αρχίσει τα κρύα τότε... :P

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

ναι γιατι ποτε δεν ξερεις, το μωρο ειναι ετοιμο απο 7 μηνων.. εγω στη κλινικη που γενναω δεν χρειαζεται να παρω κατι για το μωρο μονο το ρουχαλι που θα φυγουμε κουβερτα κ εσωρουχα ολα τα αλλα τα εχει η κλινικη τη δικη μου βαλιτσα πρεπει να ετοιμασω πιτζαμες ρουχα εσωρουχα σερβιετες ε κ λιγα καλυντικα!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

τελος σεπτεμβρη πρεπει να τα εχεις ετοιμα..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

ναι γιατι ποτε δεν ξερεις, το μωρο ειναι ετοιμο απο 7 μηνων.. εγω στη κλινικη που γενναω δεν χρειαζεται να παρω κατι για το μωρο μονο το ρουχαλι που θα φυγουμε κουβερτα κ εσωρουχα ολα τα αλλα τα εχει η κλινικη τη δικη μου βαλιτσα πρεπει να ετοιμασω πιτζαμες ρουχα εσωρουχα σερβιετες ε κ λιγα καλυντικα!

κι εμενα στο ΛΗΤΩ που γενναω τσι μου ειπαν, για το μωρο μονο 1 ρουχαλακι εξοδου και εσωρουχα... αλλα και παλι! τα ιδια του φορας οκτωβρη με 30 βαθμους και τα ιδια νοεμβρη με 20?

οσο για τα δικα μου, οκ σουτιεν, εσωρουχα, καλλυντικα, πετσετες, κλπ πες ειναι τα ιδια, αλλα πιτζαμες, ρομπα, ρουχα?

μπερδεμα...

μαλλον θα αρχισω μεσα στον σεπτεμβρη να τα μαζευω με το δελτιο καιρου στο χερι!!! :cool:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

δεν θα του φορεσω τα ωραια ρουχαλακια του????

αχ αυτο με την κλινικη που δεν θελω ειναι οτι μου θα μου τον παιρνουν... δεν θα μου τον αφηνουν να τον χαζευω ολη μερα....

UzVGp2.png

Εσύ δεν είσαι και τόσο μακριά ε; Τώρα μπήκες στον 7ο; Μόλις που θα έχουν αρχίσει τα κρύα τότε... :P

ειμαι 27+ εβδ οποτε κλεινω σχεδον τον 7ο και παω για 8ο σιγα σιγα...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

κι εμενα στο ΛΗΤΩ που γενναω τσι μου ειπαν, για το μωρο μονο 1 ρουχαλακι εξοδου και εσωρουχα... αλλα και παλι! τα ιδια του φορας οκτωβρη με 30 βαθμους και τα ιδια νοεμβρη με 20?

οσο για τα δικα μου, οκ σουτιεν, εσωρουχα, καλλυντικα, πετσετες, κλπ πες ειναι τα ιδια, αλλα πιτζαμες, ρομπα, ρουχα?

μπερδεμα...

μαλλον θα αρχισω μεσα στον σεπτεμβρη να τα μαζευω με το δελτιο καιρου στο χερι!!! :cool:

σχεδον χειμωνας ειναι κ θα ειναι λιγο ημερων θα του εχεις κ κουβερτακι να του βαλεις ενα φορμακι βελουτε!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

δεν θα του φορεσω τα ωραια ρουχαλακια του????

αχ αυτο με την κλινικη που δεν θελω ειναι οτι μου θα μου τον παιρνουν... δεν θα μου τον αφηνουν να τον χαζευω ολη μερα....

αν η κλινικη που θα πας εχει rooming in (καπως ετσι νομιζω), μπορεις να τον εχεις συνεχεια διπλα σου! απλα εγω θα προτιμησω να τον θηλαζω μεν αποκλειστικα (αρα να μου τον φερνουν συχνα) αλλα να μην τον εχω συνεχεια... δεν ξερω και πως θα μαι... σιγουρα με ραμματα (αφου θα βγει και η περιδεση) μπορει και με καισαρικη... θα δουμε! παντως τοτε θα θελεις και 2ο βαλιτσακι, του μπεμπουλη σου!:cool:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...