Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καταρχην, sapi μου, σιδερενια τωρα! να παει και να μην ξαναρθει... εγω ειμαι και λιγο-πολυ προληπτικη πια (ειδικα με καποιους φιλους) γι αυτο θα σου πω, να βαλεις ενα ματακι πανω σου, να σας φυλαει απτην γλωσσοφαγια...

συνεχιζω επανερχομενη στην κρεμα... εγω εννοουσα προσωπου! γενικα προ εγκυμοσυνης ειχα μικτο δερμα, ομως μεχρι την 12-13 εβδ ημουν ολο σπυρακια, λιπαροτητα, κλπ... απο κει και μετα εχω ενα δερμα (φτου-φτου) μωρουδιακο, που λεει κι ο αντρας μου! οι καψουλιτσες ειναι skincode απτο φαρμακειο, ελβετικη εταιρεια που βασιζεται στην νανοτεχνολογικη προσεγγυση του καλλυντικου, χωρις συντηρητικα κλπ, αλλα με συνθεση με μικροσφαιριδια! γενικα το εψαχνα απο πριν πολυ και η κρεμα της που εχω ειναι σουπερ, αλλα τωρα ιδρωνω πολυ και σαν να μην τη θελει το δερμα μου... οποτε τη φυλαω για μετα και βαζω τα αμπουλακια!

στην κοιλια εχω αρχισει απο την 12η εβδομαδα frezyderm prevenstria και simulcium εναλλαξ, πολυ καλες και οι δυο, αλλα πριν κανα 2 βδομαδες αρχισα να πεταω κατι μικρουλες ραγαδουλες χαμηλα δεξια-αριστερα... μακαρι να ναι μονο αυτες!

στο στηθος, στις θηλες βαζω της fissan τωρα και με το που γεννησω μου ειπαν καλυτερα την purelan...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Καλημερα κοριτσια..τι κανετε?

Πηγαμε στον γιατρο ο μπεμπης μας ειναι καλα ευτυχως.....ο πλακουντας ειναι χαμηλα αλλα δεν καλυπτει τον τραχηλο και εχει περιθωριο λιγες εβδομαδες ακομα για να ανεβει

.........μακαρι να ανεβει!!!!!!

Και οσο για τον τραχηλο τζαμπα το κλαμα που εριξα και η αγωνια που περασαμε..δεν ειναι ουτε 3 εκατοστα που ξεραμε στην αρχη ουτε 3.85 που μαθαμε μετα.....καταρχην ο τραχηλος δεν μπορει μεγαλωνει μονο μυκραινει και ηταν λαθος οι μετρησεις..ειναι 4.5 εκατοστα κανονικοτατος.......αρα δυο τα λαθη του γιατρου :|

Τωρα το μονο που με προβληματιζει ειναι να φυγω απο αυτον χωρις κουβεντα η να του πω τι εγινε?

Η αληθεια ειναι οτι σαν ανθρωπο τον συμπαθησα γι'αυτο και δεν αναφερα καθολου τοονομα του στον καινουργιο γιατρο και προσεχα πολυ τις λεξεις που χρησιμοποιησα για να μην φανει σαν κατηγορια

Μπραβο κοριτσακι! Ολα καλα, λοιπον! Οσο για τον παλιο γιατρο, αστον... να κερδισεις κατι, δεν κερδιζεις! να χασεις, χανεις! ...χρονο, ψυχραιμια, διαθεση! κοιτα να στε καλα και απλως οπου σε ρωτανε ουτε να τον αναφερεις...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

kalhmera!

τι κανετε

sapi ολα καλα ευχομαι να τα ξεπερασετε συντομα

ελενακι και να μηνεις στον γιατρο σου θα εισαι με την αμφιβολια και την ανασφαλεια

δεν νομιζω οτι χρειασετε να του πεις κατι! ασκοπες κουβεντες!

βρες αλλον

αυτος που πηγες τι ελεγε;;; πως τον ειδες;;;

κουκλες με τις κρεμες και εγω δεν ξερω τι να κανω

προσωπου βαζω μια της orifleme αλλα οταν την θυμαμαι

και στην κοιλια φισαν μαμα

στην 1η μου εγκυμοσυνη δεν εκανα μεγαλη κοιλια αλλα ουτε και ραγαδες!

τωρα ειμαι λιγο πιο ανησυχη! το baby oιl βγαινει και σε τζελ, ξερετε αν κανει δουλεια;;;

ριτσα τι κανουν τα ζουζουνια σου;

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

kalhmera!

τι κανετε

sapi ολα καλα ευχομαι να τα ξεπερασετε συντομα

ελενακι και να μηνεις στον γιατρο σου θα εισαι με την αμφιβολια και την ανασφαλεια

δεν νομιζω οτι χρειασετε να του πεις κατι! ασκοπες κουβεντες!

βρες αλλον

αυτος που πηγες τι ελεγε;;; πως τον ειδες;;;

κουκλες με τις κρεμες και εγω δεν ξερω τι να κανω

προσωπου βαζω μια της orifleme αλλα οταν την θυμαμαι

και στην κοιλια φισαν μαμα

στην 1η μου εγκυμοσυνη δεν εκανα μεγαλη κοιλια αλλα ουτε και ραγαδες!

τωρα ειμαι λιγο πιο ανησυχη! το baby oιl βγαινει και σε τζελ, ξερετε αν κανει δουλεια;;;

ριτσα τι κανουν τα ζουζουνια σου;

καλα ειναι ροδουλα μου ζωηρευουν!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

βρε κοριτσια να σας ρωτησω κατι??

εχει καμια σας ταχυκαρδια??με επιασε πριν λιγο κ με κουραζει μου φερνει κατι σαν λυποθημια κ ενα ρεξιμο παραξενο τωρα ειμαι πιο καλα. μετρησα κ την πιεση μου 11,5 με 6,5 κ 109 παλμους. νιωθω λες κ θα πετασει η καρδια μου..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

καλο μεσημερι!!

σαπι μου ευυχως ολα καΛα με το μωρακι σου!! αυτο ειναι το σημαντικο!!!φυσικα και ολοι εσεις!! το αυτοκινητο δεδν πειραζει παιξτε κανενα λοττο:D

ριτσα μου φτερουγισμα στην καρδια ενιωθα πριν κανενα μηνα αλλα μου ειχε κατεβει ο θυροειδης ΤΗS παρα πολυ και αυξησα το χαπι σε μισο και απο τοτε δεν το ξαναενιωσα

εχω διαβασει και αν δεν παιρνουμε σιδηρο (που λογικα θα παιρνεις) μπορει να νιωθεις ταχυπαλμιες και λαχανιασματα λογω αναιμιας

οσο για τις κρεμες ...προσωπου εχω του κορρε με γιαουρτι αλλα δεν την βαζω την ξεχναω την εχω και στο ψυγειο...βαζω μονο την αντιηλιακη με γιαουρτι κι αυτη του κορρε επισης

οσο για τις ραγαδες στην αρχη εβαζα babyoil , τωρα μολις τελειωσε μια του mothercare με αμυγδαλαιλεο και σημερα θα παω στο φαρμακειο να παρω της frezyderm

ελενακι δεν νομιζω να ξαναπας στο γιατρο σου , οποτε τι νοημα εχει να του τα πεις? καλα κι εγω θα ηθελα να του τα πω...αλλα για να μην χαλαστει η ψυχολογια σου το λεω

UzVGp2.png

με πιανει συνεχεια βεβαια κ σαν δυσφορια αλλα σημερα κρατησε πολυ ωρα,

Μήπως είναι επειδή σου πιέζει το διάφραγμα η μήτρα; Δεν το έχω πάθει γιατί είμαι ακόμη στον 4ο αλλά έχω ακούσει οτι συμβαίνει.... Δεν το είχες πάθει στις προηγούμενες εγκυμοσύνες;

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

καλο μεσημερι!!

σαπι μου ευυχως ολα καΛα με το μωρακι σου!! αυτο ειναι το σημαντικο!!!φυσικα και ολοι εσεις!! το αυτοκινητο δεδν πειραζει παιξτε κανενα λοττο:D

ριτσα μου φτερουγισμα στην καρδια ενιωθα πριν κανενα μηνα αλλα μου ειχε κατεβει ο θυροειδης ΤΗS παρα πολυ και αυξησα το χαπι σε μισο και απο τοτε δεν το ξαναενιωσα

εχω διαβασει και αν δεν παιρνουμε σιδηρο (που λογικα θα παιρνεις) μπορει να νιωθεις ταχυπαλμιες και λαχανιασματα λογω αναιμιας

οσο για τις κρεμες ...προσωπου εχω του κορρε με γιαουρτι αλλα δεν την βαζω την ξεχναω την εχω και στο ψυγειο...βαζω μονο την αντιηλιακη με γιαουρτι κι αυτη του κορρε επισης

οσο για τις ραγαδες στην αρχη εβαζα babyoil , τωρα μολις τελειωσε μια του mothercare με αμυγδαλαιλεο και σημερα θα παω στο φαρμακειο να παρω της frezyderm

ελενακι δεν νομιζω να ξαναπας στο γιατρο σου , οποτε τι νοημα εχει να του τα πεις? καλα κι εγω θα ηθελα να του τα πω...αλλα για να μην χαλαστει η ψυχολογια σου το λεω

δεν παιρνω σιδηρο γιατι με ανακατευει χειροτερα..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

Μήπως είναι επειδή σου πιέζει το διάφραγμα η μήτρα; Δεν το έχω πάθει γιατί είμαι ακόμη στον 4ο αλλά έχω ακούσει οτι συμβαίνει.... Δεν το είχες πάθει στις προηγούμενες εγκυμοσύνες;

ναι αλλα οχι τοσο νωρις, ειναι σχεδον απο την αρχη το ειπα βεβαια στο γιατρο μου αλλα μου ειπε ειναι φυσιολογικο. αλλα επειδη παρα ειναι εντονα οταν ξανα παω θα του το πω αν υπαρχει κατι

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

κ σημερα δεν εφαγα σχεδον τιποτα το πρωι οταν ξυπνησα πονουσα το στομαχι μου δεν μπορουσα να φαω κατι, κατα τις 10:30 εφαγα 1 μπανανα κ την εκανα αμεσως εμετο κ το μεσημερι 2 πηρουνιες μπριζολα ψητη 5-6 πατατες τηγανιτες κ σταματησα γιατι δεν αντεχα δυσφορια ζαλαδα ταχυκαρδια. ολα πια τα εχω να παω να με διαβασει κανενας παπας λεω εγω

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

τα συμπτωματα αναιμιας περιλαμβανουν αισθημα κοπωσης, πονους στο θωρακα ή πονοκεφαλους και περιστασιακα αισθημα παλμων ή λαχανιασματα . αν εχετε ανοιχτοχρωμο δερμα και εμφανισετε αναιμια, πιθανοτατα θα ειστε πολυ ωχρη. σε περιπτωση αναιμιας, συνταγογραφουνται συμπληρωματα σιδηρου

UzVGp2.png

τα συμπτωματα αναιμιας περιλαμβανουν αισθημα κοπωσης, πονους στο θωρακα ή πονοκεφαλους και περιστασιακα αισθημα παλμων ή λαχανιασματα . αν εχετε ανοιχτοχρωμο δερμα και εμφανισετε αναιμια, πιθανοτατα θα ειστε πολυ ωχρη. σε περιπτωση αναιμιας, συνταγογραφουνται συμπληρωματα σιδηρου

δεν εχω αναιμια. ισως να ειναι απο το στομαχι μου. γιατι μου προκαλει μετα ρεψιμο.

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...