Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

μπισκοτακι ειχα βαλει κιλα πριν την εγκυμοσυνη, οποτε αποθεματα υπαρχουν και καλο ειναι να βαλω οσο το δυνατον λιγοτερα. Ξεκινησα 61.5 και θεωρω οτι πρεπει να κρατιεμαι στα κατωτατα φυσιολογικα. Το τικερακι το εβαλα για κινητρο.

κ εγω ξεκινησα με 62 μετα πηγα 61 τωρα δεν ξερω ποσο ειμαι ελπιζω να μην εβαλα.. 4 σεμπτεμβρη θα ξερω

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ti βιταμίνη? Ε? Τα ψιλοφοβαμαι λιγο αυτα μωρε επειδη δεν ειναι και τοσο ενυδατικα...

Εγω εψαξα εψαξα και βρηκα μια αμερικανικη εταιρια που φερνει βιολογικα και 100% χωρις φαρμακα και πηρα μια αλλα μυριζει εντονα το αγγουρι και δε το θελω δε το θελω...ουτε στη σαλατα δε το τρωω να φανταστεις μονο σε αυτη την εγκυμοσυνη το εχω παθει αυτο!! Ε την εβαζα στην αρχη με κλειστη μυτη και τωρα τιποτα!!! Λεω να παρω κανα Κορρε αλλα και παλι καπως μυριζουν αυτα!! Δεν εχετε υποψη καμια κρεμα χωρις αρωμα (και μη μου πειτε κλινικ!!)??

Θα σου πω κατι αλλα μην γελασεις!!(χαχαχαχαα) εαν σου μυριζουν ολα μεχρι να σου περασει μπορεις να βαζεις στην κοιλια σου jel KY λιπαντικο που ειναι water based σαν αυτο που σου βαζουν στον υπερηχο και αυτο ενηδατωνει!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Ti βιταμίνη? Ε? Τα ψιλοφοβαμαι λιγο αυτα μωρε επειδη δεν ειναι και τοσο ενυδατικα...

Εγω εψαξα εψαξα και βρηκα μια αμερικανικη εταιρια που φερνει βιολογικα και 100% χωρις φαρμακα και πηρα μια αλλα μυριζει εντονα το αγγουρι και δε το θελω δε το θελω...ουτε στη σαλατα δε το τρωω να φανταστεις μονο σε αυτη την εγκυμοσυνη το εχω παθει αυτο!! Ε την εβαζα στην αρχη με κλειστη μυτη και τωρα τιποτα!!! Λεω να παρω κανα Κορρε αλλα και παλι καπως μυριζουν αυτα!! Δεν εχετε υποψη καμια κρεμα χωρις αρωμα (και μη μου πειτε κλινικ!!)??

κ baby oil μπορεις να βαλεις αλλα η λαδιλα μετα??

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια..τι κανετε?

Πηγαμε στον γιατρο ο μπεμπης μας ειναι καλα ευτυχως.....ο πλακουντας ειναι χαμηλα αλλα δεν καλυπτει τον τραχηλο και εχει περιθωριο λιγες εβδομαδες ακομα για να ανεβει

.........μακαρι να ανεβει!!!!!!

Και οσο για τον τραχηλο τζαμπα το κλαμα που εριξα και η αγωνια που περασαμε..δεν ειναι ουτε 3 εκατοστα που ξεραμε στην αρχη ουτε 3.85 που μαθαμε μετα.....καταρχην ο τραχηλος δεν μπορει μεγαλωνει μονο μυκραινει και ηταν λαθος οι μετρησεις..ειναι 4.5 εκατοστα κανονικοτατος.......αρα δυο τα λαθη του γιατρου :|

Τωρα το μονο που με προβληματιζει ειναι να φυγω απο αυτον χωρις κουβεντα η να του πω τι εγινε?

Η αληθεια ειναι οτι σαν ανθρωπο τον συμπαθησα γι'αυτο και δεν αναφερα καθολου τοονομα του στον καινουργιο γιατρο και προσεχα πολυ τις λεξεις που χρησιμοποιησα για να μην φανει σαν κατηγορια

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Πηγαμε στον γιατρο ο μπεμπης μας ειναι καλα ευτυχως.....ο πλακουντας ειναι χαμηλα αλλα δεν καλυπτει τον τραχηλο και εχει περιθωριο λιγες εβδομαδες ακομα για να ανεβει

Και οσο για τον τραχηλο τζαμπα το κλαμα που εριξα και η αγωνια που περασαμε..δεν ειναι ουτε 3 εκατοστα που ξεραμε στην αρχη ουτε 3.85 που μαθαμε μετα.....καταρχην ο τραχηλος δεν μπορει μεγαλωνει μονο μυκραινει και ηταν λαθος οι μετρησεις..ειναι 4.5 εκατοστα κανονικοτατος.......αρα δυο τα λαθη του γιατρου :|

Τωρα το μονο που με προβληματιζει ειναι να φυγω απο αυτον χωρις κουβεντα η να του πω τι εγινε?

Η αληθεια ειναι οτι σαν ανθρωπο τον συμπαθησα γι'αυτο και δεν αναφερα καθολου τοονομα του στον καινουργιο γιατρο και προσεχα πολυ τις λεξεις που χρησιμοποιησα για να μην φανει σαν κατηγορια

Μια χαρα! Να ηρεμησεις τωρα και να σκεφτεσαι τα καλυτερα. Στη θεση σου, μιας και δε μου κανει κεφι να ερχομαι αντιμετωπη με αβολες καταστασεις, δεν θα ενημερωνα τον παλιο γιατρο για τις εξελιξεις. Βεβαια αν εσυ νιωθεις οτι πρεπει να το βγαλεις απο μεσα σου, καν το.

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Να φυγεις και να μη πεις κουβεντα...μη φοβασαι δε θα παρεξηγησει...νομιζεις οτι θα σε θυμαται?!! Ακου εκει 2 λαθη!! Να αλλαξεις γρηγορα γιατρο!

Επανερχομαι στις κρεμες...

Για τη κοιλια βαζω μια "παστα" της vital touch που την εψαξα κι αυτη ειδικη για εγκυμοσυνη και μετα θα παρω τη simulcium

Θα πάρω τη bepanthol μου φαινεται να ξενοιασω, ελπιζοντας να μη βγαλω φλουμπες!!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

μπράβο κοριτσάκι!

Όλα καλα τελικά!;)

487Yp3.png

cYn6p3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου καλημέρα!!! Εχω μέρες να σας γράψω γιατί είχαμε μια περιπέτεια..

Την Κυριακή πήγαμε στη θαλασσα χαλαρά! Οταν γυρνούσαμε είπαμε να περάσουμε από κάτι φίλους να τους δούμε λίγο και μετά να πηγαίναμε σπίτι(ήταν και 1 ώρα απόσταση). Ετσι όπως πηγαίναμε μέσα στο χωριό με 30 ένας άλλος έκανε αναστροφή κι έπεσε επάνω μας... Λέει δε μας είδε από τον ήλιο. Αλλα τρακάραμε για τα καλα... Ειχα και τον αδερφό μου πίσω που είναι 9 χρονών... Κατατρόμαξα.... Πήγαμε στο νοσοκομείο και μας είδαν οι γιατροί, εμένα πρώτα ο γυναικολόγος, και στην αρχή δεν έβρισκε το μωρο, μετά δεν έβρισκε την καρδούλα.... Η δικιά μου καρδούλα να δείτε που πήγε. Μετά τα βρήκε όλα και λέει οτι είναι μια χαρα. Αλλα είχαν κάτι προπολεμικά μηχανήματα... Δευτέρα πήγα στην γιατρό μου κι όλα μια χαρά!!! Φτηνά τη γλιτώσαμε.. Ο αδερφός μου τίποτα δεν έπαθε, μόνο τρόμαξε. Εγώ λιγες μελανιές στα πόδια και λίγο ο αυχένας τραντάχτηκε, ο άντρας μου μια χαρά!!!! Τώρα δεν έχουμε αμάξι και τρέχουμε σε τροχαία και ασφάλειες να δουμε τι θα γίνει...

Ελπίζω εδώ να μενει το κακό!

ODhsp2.png

as1cOCA0g410000NDczOTBifDU3YmR8U2UgcGVyaW1lbm91bWUgc2UuLi4.gif

Την Κυριακή πήγαμε στη θαλασσα χαλαρά! Οταν γυρνούσαμε είπαμε να περάσουμε από κάτι φίλους να τους δούμε λίγο και μετά να πηγαίναμε σπίτι(ήταν και 1 ώρα απόσταση). Ετσι όπως πηγαίναμε μέσα στο χωριό με 30 ένας άλλος έκανε αναστροφή κι έπεσε επάνω μας... Λέει δε μας είδε από τον ήλιο. Αλλα τρακάραμε για τα καλα... Ειχα και τον αδερφό μου πίσω που είναι 9 χρονών... Κατατρόμαξα.... Πήγαμε στο νοσοκομείο και μας είδαν οι γιατροί, εμένα πρώτα ο γυναικολόγος, και στην αρχή δεν έβρισκε το μωρο, μετά δεν έβρισκε την καρδούλα.... Η δικιά μου καρδούλα να δείτε που πήγε. Μετά τα βρήκε όλα και λέει οτι είναι μια χαρα. Αλλα είχαν κάτι προπολεμικά μηχανήματα... Δευτέρα πήγα στην γιατρό μου κι όλα μια χαρά!!! Φτηνά τη γλιτώσαμε.. Ο αδερφός μου τίποτα δεν έπαθε, μόνο τρόμαξε. Εγώ λιγες μελανιές στα πόδια και λίγο ο αυχένας τραντάχτηκε, ο άντρας μου μια χαρά!!!! Τώρα δεν έχουμε αμάξι και τρέχουμε σε τροχαία και ασφάλειες να δουμε τι θα γίνει...

Περαστικα κοριτσι μου! Ευτυχως οπως ειπες δεν τραυματιστηκε κανενας σοβαρα, το αμαξι ειναι ενα θεμα αλλα προεχει το να ειστε ολοι καλα. Ελπιζω να βρειτε γρηγορα ακρη με ασφαλειες κι επισκευες και να μη ταλαιπωρηθειτε με τα τρεξιματα.

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Δοξα το θεο που εισρε καλα ολοι.....τα σιδερα γινονται.....καλα ξεμπερδεματα ευχομσι κα να μεινρι οπως ειπες το κακο εδω

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Να 'στε καλά Κορίτσια!!!! Ευχαριστώ για την συμπαράσταση! Τα σίδερα γίνονται... Η τρομάρα δεν παίζεται.... Πήγα κι ήρθα που λένε! Ευχομαι να μην συμβεί σε κανεναν!!! Εσείς από ότι διαβάζω ολά καλά! Αντε να δω κι εγώ πότε θα μαθω το φύλο.............................

Τι είναι Αγοράκι ή Κοριτσάκι;;;;;;;

Κοριτσάκι ή Αγοράκι;;;;;;;;;;;;

ODhsp2.png

as1cOCA0g410000NDczOTBifDU3YmR8U2UgcGVyaW1lbm91bWUgc2UuLi4.gif

Αμαν ρε κοριτσι τι πηγες να παθεις!!!!! Η Παναγια ηταν μαζι σας!!! Αστα τα αυτοκινητα και τα διαδικαστικά...εσεις να ειστε καλα και να κανεις το σταυρο σου που δεν επαθε τιποτα το μωρο!!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...