Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Καλημερα! Εμας κατι εδειξε αλλα ο γιατρος δεν ειπε τπτ γιατι θελει να βεβαιωθει πρωτα. 5/9 το επομενο ραντεβου, αντε να δουμε! Και φανταστειτε τοτε να μην εχει καλη θεση! Κι εγω στη γεννα, παραδοσιακα!

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσακια με ορεξεις!!! Πεφτει πεινα βλεπω ε? Αχ...να συγκρατηθουμε ρε παιδια γιατι θα γινουμε φαλαινες εντελως και πώς θα τα χασουμε μετα?!! Εγω ειμαι στα +3 κιλα ακομα αλλά βλέπω το δεικτη να θέλει να τα ξεπερασει αυτα τα 3 και τρελαινομαι!!

Π.χ. σημερα εκανα βλακεια, πηρα το σιδηρο 7.30 η ωρα και δεν εφαγα πρωινο φυσικα (γιατι πινω γαλα με κορνφλεικς) και αναγκαστικά πήρα απ'εξω ενα μιλκο 0% και κρακερακια χωρις ζαχαρη...(μιλκο εχω να πιω κανα 2 χρονια με τις διαιτες και τις διατροφες που κανω..), αλλά δεν εβρισκα κι ενα μικρο γαλατακι να αγορασω...κι ετσι την εκανα την αμαρτια μου!! Πριν λιγο ηρθε μια συναδελφος πρωι πρωι με πατατες τηγανητες στρογγυλες (!) εφτιαξε λεει για τα παιδια κι εφερε και στο γραφειο κι επειδη με προσεχουνε τωρα λεει να φαω κι εγω!! Της λεω πρεπει να με προσεχετε να ΜΗ τρωω!!!! Πειρασμοι παιδια πειρασμοι!!! Εχει να παει ο ντακος συννεφο!!!!!Και τα βραδυνα κομμενα, γιαουρτακι και γαλατακι! Εχω κολλησει και μια διαιτα για εγκυους στο ψυγειο...τη κοιταω πού και πού (αχαχχαχα) αλλά δε την ακολουθω. Μια φιλη μου πηγε σε διατροφολογο απο την αρχη και πηρε μονο 8 κιλα αλλα γεννησε προωρα, την ειχε κανονισει για 12 λεει...και σκεφτομαι λέτε να αξίζει το κόπο και τα λεφτα εννοειται...

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια με ορεξεις!!! Πεφτει πεινα βλεπω ε? Αχ...να συγκρατηθουμε ρε παιδια γιατι θα γινουμε φαλαινες εντελως και πώς θα τα χασουμε μετα?!! Εγω ειμαι στα +3 κιλα ακομα αλλά βλέπω το δεικτη να θέλει να τα ξεπερασει αυτα τα 3 και τρελαινομαι!!

Π.χ. σημερα εκανα βλακεια, πηρα το σιδηρο 7.30 η ωρα και δεν εφαγα πρωινο φυσικα (γιατι πινω γαλα με κορνφλεικς) και αναγκαστικά πήρα απ'εξω ενα μιλκο 0% και κρακερακια χωρις ζαχαρη...(μιλκο εχω να πιω κανα 2 χρονια με τις διαιτες και τις διατροφες που κανω..), αλλά δεν εβρισκα κι ενα μικρο γαλατακι να αγορασω...κι ετσι την εκανα την αμαρτια μου!! Πριν λιγο ηρθε μια συναδελφος πρωι πρωι με πατατες τηγανητες στρογγυλες (!) εφτιαξε λεει για τα παιδια κι εφερε και στο γραφειο κι επειδη με προσεχουνε τωρα λεει να φαω κι εγω!! Της λεω πρεπει να με προσεχετε να ΜΗ τρωω!!!! Πειρασμοι παιδια πειρασμοι!!! Εχει να παει ο ντακος συννεφο!!!!!Και τα βραδυνα κομμενα, γιαουρτακι και γαλατακι! Εχω κολλησει και μια διαιτα για εγκυους στο ψυγειο...τη κοιταω πού και πού (αχαχχαχα) αλλά δε την ακολουθω. Μια φιλη μου πηγε σε διατροφολογο απο την αρχη και πηρε μονο 8 κιλα αλλα γεννησε προωρα, την ειχε κανονισει για 12 λεει...και σκεφτομαι λέτε να αξίζει το κόπο και τα λεφτα εννοειται...

λες τωρα το χειμωνα να τρωμε πιο πολυ??? εγω χωρις διαιτα στην δευτερη εγκυμοσυνη εβαλα 5.5 κιλα δεν το εκανα επιτηδες. δεν ξερεις λοιπον μπορει να μην βαλεις πολλα..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Καλημέρα, ομορφες!

eleni_dimitris : μπραβο, κοπέλα μου! αυτο εχει σημασια, να ναι καλα! και στον β'επιπεδου, θελει δε θελει, θα μαθετε το φυλο! ειναι και οι μετρησεις που πρεπει να γινουν...

mpiskotaki : μην αγχωνεσαι τοσο πολυ με τα κιλα... οκ, αν προσεχεις σε λογικα πλαισια, θα βαλεις λιγοτερα! νομιζω πως αν δεν ειχες ηδη απο πριν παραπανω ή δεν εχεις προβλημα με ζαχαρο και εχοντας παρει μολις 3 εισαι καλα! ο διατροφολογος μου κανει λιγο υπερβολη! ...αν εχεις βεβαια διαθεση, χρονο, υπομονη και :shock:χρημα:cool:, οκ!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Άσε, εμένα με ζύγισε χτες ο γιατρός και ήμουν +5 από την 6η εβδομάδα που είχα ζυγιστεί... Αλλά μεσολάβησαν και διακοπές και επίσης είχα να πάω και τουαλέτα από την Παρασκευή!!! Αλλά όπως κι αν έχει, μου είπε να προσέχω γιατί θέλει να πάρω 10 -12 κιλά συνολικά και είμαι ήδη στα μισά! :cry:

Κι εμείς που δουλεύουμε είναι ακόμη πιο δύσκολο να τρώμε καλά... Εγώ το πρωί πήγα για εξετάσεις αίματος και άρα δεν είχα φάει πρωινό και μετά πήρα ένα χυμό πορτοκάλι και μία τυροπιτούλα.... :shock:

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

ΧΧΧ στη τυροπιτουλα α πα πα, μια φορα πηρα μια σπανακοπιτα κι ηταν μεσα στο λαδι μπλιαχ. Θα προτιμησω της πεθερουλας τις πιτουλες!

Η αληθεια Κατια μου ειναι οτι εχω ενα θεματακι με τα κιλα, παντα στη διαιτα ημουνα και στα σταδια να τρεχω μη τυχον και παχυνω, κι εκει που εχασα πριν 5 μηνες 7 κιλα (σε διαστημα 4 μηνων) και μου κανανε φαρδια τα ρουχα μου τωρα ξαναγυρναω στο medium και καπως μου φαινεται! Αλλά θα συνηθισω πού θα παει...στις μεγαλες λιγουρες θα πινω νερα!!!Αχχαχαχα!!!

ΥΓ: impatient εχεις βαλει τικερ για χασιμο κιλων??? Γιατι???

ΥΓ2: τι ενυδατικη βαζετε ρε κοριτσια γιατι εγω την εχω κοψει επιδη μου μυριζε μια φυτικη χωρις φαρμακα που ειχα παρει!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Διαφημίσεις

ΧΧΧ στη τυροπιτουλα α πα πα, μια φορα πηρα μια σπανακοπιτα κι ηταν μεσα στο λαδι μπλιαχ. Θα προτιμησω της πεθερουλας τις πιτουλες!

Η αληθεια Κατια μου ειναι οτι εχω ενα θεματακι με τα κιλα, παντα στη διαιτα ημουνα και στα σταδια να τρεχω μη τυχον και παχυνω, κι εκει που εχασα πριν 5 μηνες 7 κιλα (σε διαστημα 4 μηνων) και μου κανανε φαρδια τα ρουχα μου τωρα ξαναγυρναω στο medium και καπως μου φαινεται! Αλλά θα συνηθισω πού θα παει...στις μεγαλες λιγουρες θα πινω νερα!!!Αχχαχαχα!!!

ΥΓ: impatient εχεις βαλει τικερ για χασιμο κιλων??? Γιατι???

ΥΓ2: τι ενυδατικη βαζετε ρε κοριτσια γιατι εγω την εχω κοψει επιδη μου μυριζε μια φυτικη χωρις φαρμακα που ειχα παρει!

μπισκοτακι ειχα βαλει κιλα πριν την εγκυμοσυνη, οποτε αποθεματα υπαρχουν και καλο ειναι να βαλω οσο το δυνατον λιγοτερα. Ξεκινησα 61.5 και θεωρω οτι πρεπει να κρατιεμαι στα κατωτατα φυσιολογικα. Το τικερακι το εβαλα για κινητρο.

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

η αληθεια ειναι οτι την εχω ψιλοκαταργησει την κρεμα... εννοω οτι δεν βαζω καθε μερα. σαν να μην τη δεχεται το δερμα μου... μονο κατι καψουλιτσες βιταμινης της skincode (φαρμακειο) μου καθονται καλα και βαζω μερα παρα μερα...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

εγω κοριτσια δεν βαζω καθολου κρεμα.. στην πρωτη μου εγκυμοσυνη εβαζα συνεχεια με αποτελεσμα να κανω ραγαδες στην κοιλια. στην δευτερη δεν εβαλα καθολου κ δεν εβγαλα αλλες κ τωρα δεν βαζω παλι. δεν λεω οτι φταινε οι κρεμες αλλα αν το δερμα εχει την ταση να κανει η δεν εχει την ελαστικοτητα οι κρεμες δεν κανουν τιποτα..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Ti βιταμίνη? Ε? Τα ψιλοφοβαμαι λιγο αυτα μωρε επειδη δεν ειναι και τοσο ενυδατικα...

Εγω εψαξα εψαξα και βρηκα μια αμερικανικη εταιρια που φερνει βιολογικα και 100% χωρις φαρμακα και πηρα μια αλλα μυριζει εντονα το αγγουρι και δε το θελω δε το θελω...ουτε στη σαλατα δε το τρωω να φανταστεις μονο σε αυτη την εγκυμοσυνη το εχω παθει αυτο!! Ε την εβαζα στην αρχη με κλειστη μυτη και τωρα τιποτα!!! Λεω να παρω κανα Κορρε αλλα και παλι καπως μυριζουν αυτα!! Δεν εχετε υποψη καμια κρεμα χωρις αρωμα (και μη μου πειτε κλινικ!!)??

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

η αληθεια ειναι οτι την εχω ψιλοκαταργησει την κρεμα... εννοω οτι δεν βαζω καθε μερα. σαν να μην τη δεχεται το δερμα μου... μονο κατι καψουλιτσες βιταμινης της skincode (φαρμακειο) μου καθονται καλα και βαζω μερα παρα μερα...

Κρεμα για το προσωπο η για την κοιλια??

Εγω εβαζα bepanthol για το προσωπο και αμυγδαλελαιο στην κοιλια.Εχεις και καποια stretxh marks απο πριν και ευτυχως με το αμυγδαλελαιο ενω εδειχνει οτι δεν εκανε δουλεια οταν γεννησα που ξεφουσκωσα αποτομα δεν εκανα αλλες ραγαδες!Αρα ηρθα στο συμπερασμα οτι τελικα μαλλον εκανε δουλεια!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...