Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλε πολυ ντροπιαρικο το δικο σας!!!

δεν προσπαθουσατε να το ξυπνησετε?

εμενα δεν με μετρησε ο δικος μου

θα του το πω πια στον υπερηχο σεπτεμβριου γιατι στον υπερηχο που πηγα τον αυγουστο ξεχασα να τον ρωτησω!!!!

Άσε, είμαι να σκάσω! Ξύπνιο ήταν, το σκουντήξαμε από εδώ, το σκουντήξαμε από εκεί, τίποτα! Ανένδοτο και ντροπαλό!

Ούτε στην αυχενική σε είχε μετρήσει;

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Δεν είναι πολύ αργά στην Β επιπέδου; Δεν ξέρω, με αυτά που έχω ακούσει έχω αγχωθεί λίγο... Αλλά πραγματικά περίμενα ότι σήμερα θα το μάθαινα το φύλο, αμάν! :?

Οχι δεν ειναι αργα τοτε γινεταιι εκτος και ειχε δει κατι ο γιατρος σου στην αυχενικη η στους αλλους υπερηχους τοτε θα σε ειχε στειλει νωριτερα.Μην

ανησηχεις και μην αγχωνεσαι.Δεν θελουν ολες οι γυναικες περιδεσι.Εκτος και αν υπαρχει λογος να μην εμπιστευεσαι τον γιατρο σου η να εχεις καποιο θεμα οποτε να ανησηχεις!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Άσε, είμαι να σκάσω! Ξύπνιο ήταν, το σκουντήξαμε από εδώ, το σκουντήξαμε από εκεί, τίποτα! Ανένδοτο και ντροπαλό!

κατ , κοιταξα τωρα και την αυχενικη μου και την β επιπεδου και βλεπω μονο στην β επιπεδου και στο dobbler οτι μου εχει μετρησει τον τραχηλο:tongue:

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

Οχι δεν ειναι αργα τοτε γινεταιι εκτος και ειχε δει κατι ο γιατρος σου στην αυχενικη η στους αλλους υπερηχους τοτε θα σε ειχε στειλει νωριτερα.Μην

ανησηχεις και μην αγχωνεσαι.Δεν θελουν ολες οι γυναικες περιδεσι.Εκτος και αν υπαρχει λογος να μην εμπιστευεσαι τον γιατρο σου η να εχεις καποιο θεμα οποτε να ανησηχεις!

Οκ, απλά όταν πήγα για την αυχενική είπε ο γιατρός εκεί να μετρήσει και τον τράχηλο και τελικά δεν τον μέτρησε. Και το είπα σήμερα στο γιατρό μου και μου λέει "γιατί δεν τον μέτρησε;" Λες και ήταν αυτονόητο!

Δεν έχει δει κάτι ο γιατρός, αλλά όταν έθιξα εγώ το θέμα σήμερα με ρώτησε αν έχω καθόλου συσπάσεις, αλλά εγώ δεν έχω. Το μόνο κακό είναι πως πέρσι είχα κάνει μια επέμβαση με laser, αλλά και γι'αυτό μου είπε ότι πολλές φορές μπορεί να κάνει πιο κοντό τον τράχηλο αλλά τον κάνει και πιο ανθεκτικό στο να ανοίξει!

οχι δεν με ειχε μετρησει, τον ρωτησα τοτε στην αυχενικη αν θυμαμαι καλα αλλα δεν με μετρησε...ισως να ειδε οτι δεν χρειαζομαι?

UzVGp2.png

κοβω τωρα δυο φετες και θα το ντελιβερισω προσωπικος κυρια μου!!

ααα πουλακι μου εχεις ηδη στο σπιτι σου!!!

θα κοψεις 2 φετες ? μια για εμενα και μια για τον Ακη?(τον μπεμπη στην κοιλια μου)

UzVGp2.png

Τι εννοείς 2300 μόνο για τα δικά σου; Την αμοιβή του γιατρού για τη γέννα δηλαδή; Και τι εννοείς όταν λες τα λεφτά που έδωσες για το μωρό;

το κοριτσακι μου το γεννησα 8,5 μηνων και επειδη ηταν προωρο

ηταν στα μωρα με ειδηκη φροντιδα ( οχι θερμοκοιτηδα)

ειχε σωληνακι για το γαλα και δεν το εφερναν στο δωματιο

εκατσε και 3 μερες παραπανω απο οτι εκατσα εγω

ετσι πληρωσαμε εξτρα λευτα που τα πηραμε απο το εκαβ

δεν θυμαμαι να σου πω ποσα ηταν

Οκ, απλά όταν πήγα για την αυχενική είπε ο γιατρός εκεί να μετρήσει και τον τράχηλο και τελικά δεν τον μέτρησε. Και το είπα σήμερα στο γιατρό μου και μου λέει "γιατί δεν τον μέτρησε;" Λες και ήταν αυτονόητο!

Δεν έχει δει κάτι ο γιατρός, αλλά όταν έθιξα εγώ το θέμα σήμερα με ρώτησε αν έχω καθόλου συσπάσεις, αλλά εγώ δεν έχω. Το μόνο κακό είναι πως πέρσι είχα κάνει μια επέμβαση με laser, αλλά και γι'αυτό μου είπε ότι πολλές φορές μπορεί να κάνει πιο κοντό τον τράχηλο αλλά τον κάνει και πιο ανθεκτικό στο να ανοίξει!

ολα καλα θα πανε μην ανησυχεις !

δεν θα υπαρχει προβλημα!

σημασια εχει οτι το ειδες! και ειναι καλα!

αχ! ανυπομονω και εγω να το δω αλλα εχω μελλον ακομα!

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

Διαφημίσεις

ααα πουλακι μου εχεις ηδη στο σπιτι σου!!!

θα κοψεις 2 φετες ? μια για εμενα και μια για τον Ακη?(τον μπεμπη στην κοιλια μου)

ε καλα ειναι δυνατον να μην εχω? :tongue: Ασε που φτιαχνω και εγω οταν βαριεμαι και δεν εχω τι να κανω!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

images?q=tbn:ANd9GcQmlyWS7zIj--xAJpIEQpU9QshnUD9h-l7q-jSK_ZBvJO-p_T3qewκαι ενα τσουρεκακι για την ντιντι

εγω σημερα εφαγα κετεδακια και εσκασα!

αντε καληνυχτα και καλη χωνεψη!

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

γεια σας κοριτσιαααα!!!!!!!!

το απογευμα πηγα στο γιατρό, όλα είναι πολύ καλα, αλλα το τεμπελικο μωρό μου τωρα πλέον είναι κ ντροπαλό. τα ποδια κλειστά :( παλεβε ο γιατρος πόση ώρα αλλα αυτό μπρούμυτα κ να μην λέει να γυρίσει με τιποτα. 18/9 πάω για β επιπέδου κ ελπιζω τότε να μην κάνει ντροπές!!!!!!!!!

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

γεια σας κοριτσιαααα!!!!!!!!

το απογευμα πηγα στο γιατρό, όλα είναι πολύ καλα, αλλα το τεμπελικο μωρό μου τωρα πλέον είναι κ ντροπαλό. τα ποδια κλειστά :( παλεβε ο γιατρος πόση ώρα αλλα αυτό μπρούμυτα κ να μην λέει να γυρίσει με τιποτα. 18/9 πάω για β επιπέδου κ ελπιζω τότε να μην κάνει ντροπές!!!!!!!!!

Καλημέρα!

Τα ίδια με μένα έχεις πάθει, θα μάθουμε το φύλο στη γέννα όπως παλιά έτσι όπως πάμε! Ουφ, εντάξει, εσύ στη β επιπέδου σίγουρα θα μάθεις. Εγώ έχω ένα ραντεβού πιο πριν, στις 17/9 που θα είμαι 18w+5 και ίσως δω τότε...

Το σημαντικό όμως είναι ότι είναι καλά και μεγαλώνουν τα γλυκούλια μας και ας είναι και όσο ντροπαλά θέλουν! :shock:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...