Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κουκλιτσες, σας χαιρετω, με καλει ο αδερφος μου στο skype απο Λονδινο... φιλια!!!

οκ κι εγω ολο λεω να παω να ξαπλωσω λιγο γιατι κουραστηκα καθιστη κι ολο εδω ειμαι!

φιλια πολλα !!!!

UzVGp2.png

Κορίτσια, μόλις γύρισα από το γιατρό! Ευτυχώς το μωράκι μου είναι μια χαρά, είδα και 5 δαχτυλάκια στο κάθε χέρι, είδα τη σπονδυλική στήλη, ματάκια, μυτούλα, κτλ. Το μόνο που δεν είδα ΠΑΛΙ είναι το φύλο!!!!!!!!! :evil: Είχε κάτσει στο πλάι με κλειστά τα πόδια και δεν μας άφηνε να δούμε τίποτα. Στο τέλος έβαλε και το χέρι του μπροστά στο πρόσωπο για να μην το βλέπουμε καθόλου! Πεισματάρικο σαν τη μαμά του! :P Θα σκάσω μέχρι τον άλλο μήνα που θα ξαναπάω!

Αλλά όταν είπα στο γιατρό για τον τράχηλο, μου είπε ότι ίσως κανονίσει άλλο ένα υπέρηχο γύρω στην 19η εβδομάδα για να τον μετρήσει αλλά από ότι κατάλαβα, αυτός δεν μπορεί να το δει, πρέπει να πάω εκεί που έκανα την αυχενική. Εσάς σας έχει μετρήσει ο γιατρός σας;

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

Κορίτσια, μόλις γύρισα από το γιατρό! Ευτυχώς το μωράκι μου είναι μια χαρά, είδα και 5 δαχτυλάκια στο κάθε χέρι, είδα τη σπονδυλική στήλη, ματάκια, μυτούλα, κτλ. Το μόνο που δεν είδα ΠΑΛΙ είναι το φύλο!!!!!!!!! :evil: Είχε κάτσει στο πλάι με κλειστά τα πόδια και δεν μας άφηνε να δούμε τίποτα. Στο τέλος έβαλε και το χέρι του μπροστά στο πρόσωπο για να μην το βλέπουμε καθόλου! Πεισματάρικο σαν τη μαμά του! :P Θα σκάσω μέχρι τον άλλο μήνα που θα ξαναπάω!

Αλλά όταν είπα στο γιατρό για τον τράχηλο, μου είπε ότι ίσως κανονίσει άλλο ένα υπέρηχο γύρω στην 19η εβδομάδα για να τον μετρήσει αλλά από ότι κατάλαβα, αυτός δεν μπορεί να το δει, πρέπει να πάω εκεί που έκανα την αυχενική. Εσάς σας έχει μετρήσει ο γιατρός σας;

ωραια ολα μια χαρα!!! αντε με το καλο να γεννησεις!! εμενα δεν με μετρησε ποτε!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

αχ τι σου εκανε η ροδουλα...

παντως πριν 1 εβδομαδα εφαγα το γαλακτομπουρεκο μου! ο εφτιαξε η αδερφη μου

τωρα πρεπει να σκεφτω αλλο γλυκο ...(η αδερφη μου εφυγε για κρητη οποτε θα το φτιαξει η μαμα)

πολυ θα ηθελα μια lemon pie με την μαρεγκα απο πανω!!(σιγα μην μου τη φτιαξει η μανα μου!!! οποτε πρεπει να σκεφτω αλλο γλυκο να της παραγγειλω...)

¨εππππππππππππππ μαρεγκα-ωμο αυγο δεν κανει!φαε ενα σιροπιαστο να σου στειλω εγω κανενα τριγωνακι απο εδω βορεια!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

για σκεψου να πει εσενα κορη κ εμενα γιο??? χαχαχαχα

χαχαχαχαχαχαχαχ εμεις την ειδαμε και την πουλαρα και τα καμπανακια της:D:D:D:D:D ειπαμε επιδειξιας το παιδι μου(ελπιζω μονο στην κοιλια ) μην βγει και παιζει σε ταινιες με τον...αχ πως τον λενε αυτον απο την Τηλο....κολλησα!

UzVGp2.png

Στην Β επιπεδου θα τον μετρησουν υπερηχογραφικα τον τραχηλο εκτος και αν σε στειλει πιο νωρις.

WvYwp2.png I9Cbp2.png

εμενα κ στα 3 παιδια μου ειπε το φυλο τους στην αυχενικη ο γιος μου σε ολους τους υπεριχους ηταν με ανοιχτα τα ποδια. στην κορη μου μου ειπε 90% κορη κ τωρα στη δευτερη κορη μου ειπε 70% κορη κ οταν ξανα πηγα μου λεει ειναι κορακλα! χαχχααχαχ

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

¨εππππππππππππππ μαρεγκα-ωμο αυγο δεν κανει!φαε ενα σιροπιαστο να σου στειλω εγω κανενα τριγωνακι απο εδω βορεια!

ψημενη μαρεγκα....δεν κανει? σοβαρα? ευτυχως δεν ετυχε να φαω...

αχ θα σε απογοητευσω... τριγωνακια πανοραματος πρεπει να ειμαι ο μοναδικος ανθρωπος που δεν τα τρωει...αλλα κανενα τσουρεκι απο του τερκενλη δεν θα ελεγα οχι:D

UzVGp2.png

καλε πολυ ντροπιαρικο το δικο σας!!!

δεν προσπαθουσατε να το ξυπνησετε?

εμενα δεν με μετρησε ο δικος μου

θα του το πω πια στον υπερηχο σεπτεμβριου γιατι στον υπερηχο που πηγα τον αυγουστο ξεχασα να τον ρωτησω!!!!

UzVGp2.png

ψημενη μαρεγκα....δεν κανει? σοβαρα? ευτυχως δεν ετυχε να φαω...

αχ θα σε απογοητευσω... τριγωνακια πανοραματος πρεπει να ειμαι ο μοναδικος ανθρωπος που δεν τα τρωει...αλλα κανενα τσουρεκι απο του τερκενλη δεν θα ελεγα οχι:D

ψημενη κανει πως δεν κανει!ωμη δεν κανει.Με καστανο η με σοκολατα το τσουρεκι ? να σου στειλω βρε!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

εμενα κ στα 3 παιδια μου ειπε το φυλο τους στην αυχενικη ο γιος μου σε ολους τους υπεριχους ηταν με ανοιχτα τα ποδια. στην κορη μου μου ειπε 90% κορη κ τωρα στη δευτερη κορη μου ειπε 70% κορη κ οταν ξανα πηγα μου λεει ειναι κορακλα! χαχχααχαχ

μηπως στον δικο μας γιατρο ανοιγουν τα ποδια τους?????

UzVGp2.png

Στην Β επιπεδου θα τον μετρησουν υπερηχογραφικα τον τραχηλο εκτος και αν σε στειλει πιο νωρις.

Δεν είναι πολύ αργά στην Β επιπέδου; Δεν ξέρω, με αυτά που έχω ακούσει έχω αγχωθεί λίγο... Αλλά πραγματικά περίμενα ότι σήμερα θα το μάθαινα το φύλο, αμάν! :?

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...