Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω εχω την πεθερα μου που ξερει να τα ξεχωριζει (αγορι-κοριτσι) απτο σχημα της κοιλιας, απτο στηθος, απτο προσωπο, με ενα κολπο με σοδα και τα ουρα, με την ημερομηνια συλληψης και τα αστρα, κλπ!!! :D:D:D:D:tongue::tongue::tongue: μιλαμε για μαστερ γυναικολογιας! :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

xaxaxaxaaxaxaaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa

κι εμενα μου ελεγε στην αρχη κωλους εκανες! κορη θα ειναι

ρε κοριτσια γιατι εκανα κωλους????? κι ο αντρας μου σημερα με κοροιδευε:evil::evil::evil: μηπως τους επαθα απο το πολυ καθισιο????

α επισης ελεγε η πεθερα μου στον αντρα μου(το γιο της) αν κοιματε πολυ ειναι κορη

και με επαιρνε τηλεφωνο ο ντρας μου για να με ξυπνησει για να μην ειναι κορη:shock:

αν εχεις το Θεο σου!!!! καλα για πλακα τα εκανε αλλα το θεμα ειναι οτι με ξυπναγε!!!!!!!!!:evil:

UzVGp2.png

δεν εχουμε τα μεγαλα σουπερ μαρκετ κ οι τιμες ειναι διαφορετικες σε ολα κ φυσικα πιο ακριβα απο ροδο. ασε..ψωνιζουμε μερικες φορες απο ροδο.

καθε φορα που ερχεστε για υπερηχο να ερχεστε με το αυτοκινητο και να το γεμιζετε με το σουπερ μαρκετ που ειναι κατω απο το ιατρειο(ειναι οικονομικο-αν και το γαλα που παιρνω απο 88 λεπτα το βρηκα 98 την τελευταια φορα που πηγα....)

ελπιζω να μην πληρωνεται υπερβαρο στο καραβι οπως με τις βαλιτσες στα αεροπλανα:tongue::tongue::tongue:!

UzVGp2.png

τι να κανουν κι αυτοι? κατι πρεπει να πουν!!! εμενα σοβαρο σημαδι οτι ειναι γιος ηταν 1ο οτι εχω ανεβει τουλαχιστον 3 νουμερα σουτιεν (οι γιοι τρωνε παραπανω λεει) και 2ο η κοιλια ειναι ολη μπροστα και στρογγυλη (αν ειχα κορη θα ειχα παρει και δεξια-αριστερα, θα χα πλατυνει).... ααα... στην Κρητη ετσι λενε!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

τι να κανουν κι αυτοι? κατι πρεπει να πουν!!! εμενα σοβαρο σημαδι οτι ειναι γιος ηταν 1ο οτι εχω ανεβει τουλαχιστον 3 νουμερα σουτιεν (οι γιοι τρωνε παραπανω λεει) και 2ο η κοιλια ειναι ολη μπροστα και στρογγυλη (αν ειχα κορη θα ειχα παρει και δεξια-αριστερα, θα χα πλατυνει).... ααα... στην Κρητη ετσι λενε!

επιμενω στην ερωτηση : γιατι εχω δεξια αριστερα και κωλους????????????γιατι εχω πλατυνει?:confused::confused::confused::confused::confused::confused:

απο το πολυ καθισιο ε?

αχ εχε χαρη μιξκρε μπομπιρα που δεν μπορω να κανω γενικη...(στην κοιλια μου το λεω)

UzVGp2.png

καθε φορα που ερχεστε για υπερηχο να ερχεστε με το αυτοκινητο και να το γεμιζετε με το σουπερ μαρκετ που ειναι κατω απο το ιατρειο(ειναι οικονομικο-αν και το γαλα που παιρνω απο 88 λεπτα το βρηκα 98 την τελευταια φορα που πηγα....)

ελπιζω να μην πληρωνεται υπερβαρο στο καραβι οπως με τις βαλιτσες στα αεροπλανα:tongue::tongue::tongue:!

οχι δεν πληρωνουμε υπερβαρο αλλα το εισητηριο για αμαξι μονο για να ερθουμε ειναι 38Ε κ 16 το ατομο.. εκτος κ αν ειμαστε τυχεροι κ τεριαζει το ραντεβου με το καραβι το διαγορας που ειναι πιο οικονομικο αλλα κ παλι δεν προλαβαινουμε με γιατρους φτανει 10:30 κ φευγει 3 κ παντα ολο κ καποια δουλεια εχουμε..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

επιμενω στην ερωτηση : γιατι εχω δεξια αριστερα και κωλους????????????γιατι εχω πλατυνει?:confused::confused::confused::confused::confused::confused:

απο το πολυ καθισιο ε?

αχ εχε χαρη μιξκρε μπομπιρα που δεν μπορω να κανω γενικη...(στην κοιλια μου το λεω)

πιο πολυ καθισιω απο μενα αποκλειεται!!! οποτε μαλλον το αντιθετο... μηπως με την ορθοστασια κατεβαζεις κωλους???

1lqJp2.png

EO6lp3.png

κ εμενα η κοιλια μου δεν ειναι πλατια..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

απο το πολυ καθισιο ε?

ειναι τετοια η εγκυμοσυνη σου θα φυγουν..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

γενικα στα νησια, σας χτυπανε στις τιμες! τωρα με την κριση, δεν ειναι πιο λογικα τα πραγματα?

δεν θα το ελεγα... ολο τα ακριβαινουν...για το σουπερ μαρκετ μιλαω πιο πολυ

τα ρουχα και ολα αυτα τα ειδη καπως πες οτι δεν τα ακριβαινουν αλλο...

αλλα τα μινι μαρκετ της γειτονιας το ξεκ..λιαζουν το θεμα!

σημερα που πηρα κια μου φανηκε ακριβος... αλλα δεν μιλησα... δεν θυμαμαι και ποσο ειχε...

παντως τον πληρωσα 10 ευρω το κιλο (μοσχαρισιος κιμας) πολλα δεν ειναι???αν θυμαμαι καλα ηταν γυρω στο 8?

UzVGp2.png

οχι δεν πληρωνουμε υπερβαρο αλλα το εισητηριο για αμαξι μονο για να ερθουμε ειναι 38Ε κ 16 το ατομο.. εκτος κ αν ειμαστε τυχεροι κ τεριαζει το ραντεβου με το καραβι το διαγορας που ειναι πιο οικονομικο αλλα κ παλι δεν προλαβαινουμε με γιατρους φτανει 10:30 κ φευγει 3 κ παντα ολο κ καποια δουλεια εχουμε..

ε μα δεν συμφερει 38 ευρω:shock::shock::shock: το αυτοκινητο για να πας ενα σουπερ μαρκετ!!!!!!!!!

UzVGp2.png

κ εμενα η κοιλια μου δεν ειναι πλατια..

εεε...τοτε θα στα αλλαξει ο γιατρος!!! :tongue: μπερδευτηκε με τη didi.... αχ Παναγια μου!!! αντι να λενε δοξα το Θεο... που ολα ειναι καλα!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

πιο πολυ καθισιω απο μενα αποκλειεται!!! οποτε μαλλον το αντιθετο... μηπως με την ορθοστασια κατεβαζεις κωλους???

αχαχαχαχαχαχαχα ποια ορθοστασια ???

σημερα επειδη εκανα δυσκολο φαγητο εκατσα 3-4 ωρες ορθια μονο την υπολοιπη μερα ειμαι στον υπολογιστη!!!

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...