Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

ναι αλλα καθαριζει ας πουμε λαδια?

μμμ τα λαδια δεν εχω δοκιμασει...

παντως οπου τυχει και λερωσω με λαδι το καθαριζω μονο με το σαπουνι των πιατων, δεν υπαρχει πιο καταλληλο για το λαδι!!!

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κ εγω σε αυτη την εγκυμοσυνη ειμαι πιο πολυ του αλμυρου. φαε το ρυζογαλακι σου!! χαχαχαχα:P

εσυ με τα παιδια εχεις και πιο πολλους πειρασμους! τσιπς, γαριδακια, μπισκοτα, κλπ... βλακειουλες που θελουν τα ζουζουνια!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

καριοκες τις εκανα με κεικ παλιο τριμματα, φουντουκι και κερασακι και γινονταν τελειες! καλα, γενικα ειμαι γλυκατζου... αλλα απτη μερα που εκανα το τεστ δεν πολυεχω ορεξη για γλυκα, πιο πολυ αλμυρα! απλα μου κατσε η φωτο της ροδουλας σημερα! εβαλα τωρα σε ενα γιαουρτακι λιγο κανελα και το παιζω οτι και καλα τρωω ρυζογαλο... μια χαρα!:rolleyes:

αχαχαχαχαχαχα γελαω πραγματικα!!!!!

οντως ρυζογαλο μπορεις να φας ειναι υγιεινοτατο και πλουσιο σε ασβεστιο!!!

η αληθεια ειναι οτι κι αγω μολις εμεινα εγκυος τρωω πιο λιγα γλυκα απο το συνηθισμενο μου

και μαλιστα μια ξαδερφη του αντρα μου μου ειχε πει στις αρχες: αν δεν σου κανει αισθηση να φας γλυκο τοτε ειναι γιος

δικιο ειχε τελικα...

UzVGp2.png

εσυ με τα παιδια εχεις και πιο πολλους πειρασμους! τσιπς, γαριδακια, μπισκοτα, κλπ... βλακειουλες που θελουν τα ζουζουνια!

δεν πολυ τρωνε τετοια αλλα κ τοστ να φανε που λεει ο λογος θα λαδωσουν

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

αχαχαχαχαχαχα γελαω πραγματικα!!!!!

οντως ρυζογαλο μπορεις να φας ειναι υγιεινοτατο και πλουσιο σε ασβεστιο!!!

η αληθεια ειναι οτι κι αγω μολις εμεινα εγκυος τρωω πιο λιγα γλυκα απο το συνηθισμενο μου

και μαλιστα μια ξαδερφη του αντρα μου μου ειχε πει στις αρχες: αν δεν σου κανει αισθηση να φας γλυκο τοτε ειναι γιος

δικιο ειχε τελικα...

να που δεν τρωω κ εγω γλυκα κ ειναι κοριτσι.. λες να μου το αλλαξει??????????

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

ριτσα να σε ρωτησω κατι ασχετο...

στη συμη εχετε μεγαλο σουπερμαρκετ? ειναι οικονομικο ή ειαι διπλες οι τιμες απο ροδο?

ρωταω γιατι οταν πηγα να αγορασω νεςκαφε απο το μινι μαρκετ στην Τηλο ειδα την τιμη και επαθα εγκεφαλικο!!!!

UzVGp2.png

δεν νομιζω:D:D:Dο γιατρος μας πεφτει παντα μεσα!

εγω εχω την πεθερα μου που ξερει να τα ξεχωριζει (αγορι-κοριτσι) απτο σχημα της κοιλιας, απτο στηθος, απτο προσωπο, με ενα κολπο με σοδα και τα ουρα, με την ημερομηνια συλληψης και τα αστρα, κλπ!!! :D:D:D:D:tongue::tongue::tongue: μιλαμε για μαστερ γυναικολογιας! :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

ριτσα να σε ρωτησω κατι ασχετο...

στη συμη εχετε μεγαλο σουπερμαρκετ? ειναι οικονομικο ή ειαι διπλες οι τιμες απο ροδο?

ρωταω γιατι οταν πηγα να αγορασω νεςκαφε απο το μινι μαρκετ στην Τηλο ειδα την τιμη και επαθα εγκεφαλικο!!!!

δεν εχουμε τα μεγαλα σουπερ μαρκετ κ οι τιμες ειναι διαφορετικες σε ολα κ φυσικα πιο ακριβα απο ροδο. ασε..ψωνιζουμε μερικες φορες απο ροδο.

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

εγω εχω την πεθερα μου που ξερει να τα ξεχωριζει (αγορι-κοριτσι) απτο σχημα της κοιλιας, απτο στηθος, απτο προσωπο, με ενα κολπο με σοδα και τα ουρα, με την ημερομηνια συλληψης και τα αστρα, κλπ!!! :D:D:D:D:tongue::tongue::tongue: μιλαμε για μαστερ γυναικολογιας! :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

να σου πω κατι πανω σε αυτο ολοι στο γιο μου επεμεναν οτι εχω κορη κ στην κορη μου οτι εχω γιο κ τωρα προχθες μου λεει μια γιο κρατας?

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

να σου πω κατι πανω σε αυτο ολοι στο γιο μου επεμεναν οτι εχω κορη κ στην κορη μου οτι εχω γιο κ τωρα προχθες μου λεει μια γιο κρατας?

εεε... καλα! η μαντεψια πες, οκ! αλλα η επιμονη, οτι ντε και καλα εγω το ξερα! (αφου τους το πεις φυσικα)...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...