Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

λοξυγγας του μωρου και το ενιωθα τοσο εντονα απο την 17 εβδομαδα?????

ροδακινο ειχα φαει λιγο πριν τους νιωσω αυτους τους χτυπους

δεν εχει σημασια αν αυτοι οι χτυποι εχουν τον ιδιο ρυθμο κ φυσικα σε ενα σημειο το αντρακι σου εχει λοξυγγα..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κ εγω ευχαριστηθηκα δουλειες σημερα μετα απο πολυ καιρο χλωρινιασα τοιχους πορτες τα παντα.. κ μετα ξαπλααα χαχαχαχα

χρησιμοποιεις χλωρινη κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης?

ρωταω γιατι νομιζα οτι δεν κανει και χρησιμοποιω μονο αζαξ

UzVGp2.png

δεν εχει σημασια αν αυτοι οι χτυποι εχουν τον ιδιο ρυθμο κ φυσικα σε ενα σημειο το αντρακι σου εχει λοξυγγα..

αχου το ζουζουνι μου... συγκινηθηκα τωρα! χαχαχαχαχαχαχαχ γελαω γιατι θα γινω μια χαζομαμα....

UzVGp2.png

χρησιμοποιεις χλωρινη κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης?

ρωταω γιατι νομιζα οτι δεν κανει και χρησιμοποιω μονο αζαξ

ναι τι να κανω?? τα δαχτυλακια στους τοιχους απο τα παιδια μου πως αλλιως να τα καθαρισω??

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

η μαμα δεν εχει αντοχες!! αλλα εγω ζηταω:D:D:D

κι εγω φτιαχνω γλυκα

αλλα για να μην μενουν στο σπιτι τα παραγγελνω απο τη μαμα για να τρωω μονο 1 κομματι κι οχι ολοκληρο ταψι!!!!!

μαλλον τσιζκεικ θα της ζητησω που το κανει και τελειο!!!και ειναι ευκολο για αυτην

αλλα πες κι εσυ καμια ιδεα..

cheesecake μιαμ μιαμ... αλλες ιδεες? brownies, πορτοκαλοπιτα, μωσαικο, γλυκο ψυγειου (με κρεμουλες και μπισκοτα), cupcakes, μπακλαβα, καριοκες, ρολο με μαρμελαδα... θες κι αλλα? ασε...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

ναι τι να κανω?? τα δαχτυλακια στους τοιχους απο τα παιδια μου πως αλλιως να τα καθαρισω??

:D:D:D

υπαρχει ενα σφουγγαρακι ειδικο για να καθαριζεις τοιχους το εχω παρει ειναι πολυ καλο αλλα ειναι για λιγες χρησεις μονο, καθως αυτο συρικνωνεται!!σαν την γομα ενα πραγμα:D:D:D

UzVGp2.png

υπαρχει ενα σφουγγαρακι ειδικο για να καθαριζεις τοιχους το εχω παρει ειναι πολυ καλο αλλα ειναι για λιγες χρησεις μονο, καθως αυτο συρικνωνεται!!σαν την γομα ενα πραγμα:D:D:D

το χω κι εγω, πραγματικα σαν γομα!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

cheesecake μιαμ μιαμ... αλλες ιδεες? brownies, πορτοκαλοπιτα, μωσαικο, γλυκο ψυγειου (με κρεμουλες και μπισκοτα), cupcakes, μπακλαβα, καριοκες, ρολο με μαρμελαδα... θες κι αλλα? ασε...

αχαχαχαχαχαχαχαχα πρεπει να καταπιεζεσαι με τα γλυκα!!!!

πορτοκαλοπιτα σκεφτοταν να κανει!

μπακλαβα, καριοκες, δεν τα τρωω γενικα οτι εχει ξηρους καρπους δεν τα τρωω ΜΟΝΟ την ιον αμυγδαλου!!!!!!!!!!!μιαμ μιαμ!!!!!

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

ναι αλλα καθαριζει ας πουμε λαδια?

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

αχαχαχαχαχαχαχαχα πρεπει να καταπιεζεσαι με τα γλυκα!!!!

πορτοκαλοπιτα σκεφτοταν να κανει!

μπακλαβα, καριοκες, δεν τα τρωω γενικα οτι εχει ξηρους καρπους δεν τα τρωω ΜΟΝΟ την ιον αμυγδαλου!!!!!!!!!!!μιαμ μιαμ!!!!!

καριοκες τις εκανα με κεικ παλιο τριμματα, φουντουκι και κερασακι και γινονταν τελειες! καλα, γενικα ειμαι γλυκατζου... αλλα απτη μερα που εκανα το τεστ δεν πολυεχω ορεξη για γλυκα, πιο πολυ αλμυρα! απλα μου κατσε η φωτο της ροδουλας σημερα! εβαλα τωρα σε ενα γιαουρτακι λιγο κανελα και το παιζω οτι και καλα τρωω ρυζογαλο... μια χαρα!:rolleyes:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

καριοκες τις εκανα με κεικ παλιο τριμματα, φουντουκι και κερασακι και γινονταν τελειες! καλα, γενικα ειμαι γλυκατζου... αλλα απτη μερα που εκανα το τεστ δεν πολυεχω ορεξη για γλυκα, πιο πολυ αλμυρα! απλα μου κατσε η φωτο της ροδουλας σημερα! εβαλα τωρα σε ενα γιαουρτακι λιγο κανελα και το παιζω οτι και καλα τρωω ρυζογαλο... μια χαρα!:rolleyes:

κ εγω σε αυτη την εγκυμοσυνη ειμαι πιο πολυ του αλμυρου. φαε το ρυζογαλακι σου!! χαχαχαχα:P

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...