Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

δεν κανει μωρε... μου χει πει ο γιατρος να τα αποφευγω! και επειδη το σαββατο που ερχεται θα χει γεννεθλια ο αντρας μου, λεω να κρατηθω για τοτε! ααααχχχχ...

λιγο αν το νιωθεις εντονα να φας γλυκο να ξερεις δεν ειναι κ οτι καλυτερο να μην φας. για τη μυρωδια που λενε..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω ειμαι ξαπλωμενη γιατι εκανα δουλειες κ με ψιλο επιασε το ισχιον μου αλλα ολα καλα!!! το μωρακι σαλευει??

παλι σε επιασε..ωχου... μηπως το πλακωνεις στον υπνο σου και το πρωι με τις δουλειες το επιβαρυνεις?

ναι κατι κανει στην κοιλια μου!!!να ρωτησω ... η πρωτη κλωτσια ειστε σιγουρες οτι ειναι κλωτσια?

χθες το βραδυ ενιωθα κατω απο τον αφαλο προς τα αριστερα 5-6 χτυπιματακια απανωτα αλλα δεν ξερω αν ηταν κλωτσιες ή κανενας σπασμος...

και επισης σημερα μετα τον μουσακα που ξαπλωσα 5 λεπτα ενιωσα ενα μονο σπασμο πιο χαμηλα κοντα στο σκωλικοειδητη

ζεν τσερω....:rolleyes:

μου φαινεται απο την λαχταρα να νιωσω κλωτσια τα βλεπω ολα κλωτσιες!!!

παντως χθες ειπα στον αντρα μου , οτι θα μου λειψει αυτο το γαργαλητο που νιωθω οταν ξεκινησει να μου δινει μονο τις κλωτσιες!

UzVGp2.png

αχ τι σου εκανε η ροδουλα...

παντως πριν 1 εβδομαδα εφαγα το γαλακτομπουρεκο μου! ο εφτιαξε η αδερφη μου

τωρα πρεπει να σκεφτω αλλο γλυκο ...(η αδερφη μου εφυγε για κρητη οποτε θα το φτιαξει η μαμα)

πολυ θα ηθελα μια lemon pie με την μαρεγκα απο πανω!!(σιγα μην μου τη φτιαξει η μανα μου!!! οποτε πρεπει να σκεφτω αλλο γλυκο να της παραγγειλω...)

απο ιδεες εχω πολλες, αν θες! αλλα τι αντοχες εχει η μαμα, ειναι το θεμα!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

πιο καλο απο ολα ειναι το γαλα! μακαρι να μπορουσα να πιω με ανακατευει:(

γαλα ηπια!!!! αλλωστε απο τοτε που επαθα αυτον τον πονο στο νεφρο το ασβεστιο το πινω μερα παρα μερα οποτε σημερα δεν ηπια ασβεστιο κι ετσι ηπια τελικα γαλα αντι για 3ο κομματι μουσακα!

UzVGp2.png

κ εγω πριν λιγο σκεφτομουνα να κανω κανενα κουλουρακι αλλα θα με πιασει η μεση μου τοση ωρα ορθια..

αντε, καλε! σημερα που εκανες και δουλειες και πονας? αστο... αλλη μερα!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

παλι με επιασε..ωχου... μηπως το πλακωνεις στον υπνο σου και το πρωι με τις δουλειες το επιβαρυνεις?

ναι κατι κανει στην κοιλια μου!!!να ρωτησω ... η πρωτη κλωτσια ειστε σιγουρες οτι ειναι κλωτσια?

χθες το βραδυ ενιωθα κατω απο τον αφαλο προς τα αριστερα 5-6 χτυπιματακια απανωτα αλλα δεν ξερω αν ηταν κλωτσιες ή κανενας σπασμος...

και επισης σημερα μετα τον μουσακα που ξαπλωσα 5 λεπτα ενιωσα ενα μονο σπασμο πιο χαμηλα κοντα στο σκωλικοειδητη

ζεν τσερω....:rolleyes:

μου φαινεται απο την λαχταρα να νιωσω κλωτσια τα βλεπω ολα κλωτσιες!!!

παντως χθες ειπα στον αντρα μου , οτι θα μου λειψει αυτο το γαργαλητο που νιωθω οταν ξεκινησει να μου δινει μονο τις κλωτσιες!

δεν ξερω.. αν ειχαν οι χτυποι τον ιδιο ρυθμο στο ιδιο σημειο μπορει να ηταν κ λοξυγγας. κλωτσιες ειναι οχι σπασμος..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

κ εγω πριν λιγο σκεφτομουνα να κανω κανενα κουλουρακι αλλα θα με πιασει η μεση μου τοση ωρα ορθια..

και το ισχυο σου θα σε ποναει με την ορθοστασια!!!!

σημερα πηγα με τα ποδια να παρω κιμα μετα ηρθα και ξεκινησα το μαγειρεμα οποτε ημουν ορθια απο τις 1 μεχρι τις 4

και ξεπατωθηκα! αστα τα κουλουρακια για αλλη μερα!!!

UzVGp2.png

γαλα ηπια!!!! αλλωστε απο τοτε που επαθα αυτον τον πονο στο νεφρο το ασβεστιο το πινω μερα παρα μερα οποτε σημερα δεν ηπια ασβεστιο κι ετσι ηπια τελικα γαλα αντι για 3ο κομματι μουσακα!

3ο κομματι μουσακα??????? χαχχαααααχαχα παναγια μαζι σου!!!!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

δεν ξερω.. αν ειχαν οι χτυποι τον ιδιο ρυθμο στο ιδιο σημειο μπορει να ηταν κ λοξυγγας. κλωτσιες ειναι οχι σπασμος..

ερωτηση! αυτο με το λοξυγγα, επειδη το διαβασα, το νιωθεις σαν συνεχομενα χτυπηματακια σε συγκεκριμενο σημειο? γιατι, τοτε ο δικος μου πρεπει να χει μερικες φορες και δεν το χα καταλαβει!!!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

και το ισχυο σου θα σε ποναει με την ορθοστασια!!!!

σημερα πηγα με τα ποδια να παρω κιμα μετα ηρθα και ξεκινησα το μαγειρεμα οποτε ημουν ορθια απο τις 1 μεχρι τις 4

και ξεπατωθηκα! αστα τα κουλουρακια για αλλη μερα!!!

κ εγω ευχαριστηθηκα δουλειες σημερα μετα απο πολυ καιρο χλωρινιασα τοιχους πορτες τα παντα.. κ μετα ξαπλααα χαχαχαχα

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

ερωτηση! αυτο με το λοξυγγα, επειδη το διαβασα, το νιωθεις σαν συνεχομενα χτυπηματακια σε συγκεκριμενο σημειο? γιατι, τοτε ο δικος μου πρεπει να χει μερικες φορες και δεν το χα καταλαβει!!!

ναιιι!!!!!:P:p

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

απο ιδεες εχω πολλες, αν θες! αλλα τι αντοχες εχει η μαμα, ειναι το θεμα!

η μαμα δεν εχει αντοχες!! αλλα εγω ζηταω:D:D:D

κι εγω φτιαχνω γλυκα

αλλα για να μην μενουν στο σπιτι τα παραγγελνω απο τη μαμα για να τρωω μονο 1 κομματι κι οχι ολοκληρο ταψι!!!!!

μαλλον τσιζκεικ θα της ζητησω που το κανει και τελειο!!!και ειναι ευκολο για αυτην

αλλα πες κι εσυ καμια ιδεα..

UzVGp2.png

λοξυγγας του μωρου και το ενιωθα τοσο εντονα απο την 17 εβδομαδα?????

ροδακινο ειχα φαει λιγο πριν τους νιωσω αυτους τους χτυπους

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...