Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Το λεμε ετσι, ελαφρα τη καρδια, γιατι το μωρακι της ειναι καλα... στην δικη μου περιπτωση ομως, οπως και σε αλλες πολλες μανουλες δεν υπηρχε δυστυχως το περιθωριο να ρωτησουμε ή να διαμαρτυρηθουμε ή να αλλαξουμε γιατρο!!! εγω ξαφνικα, χωρις αλλο προβλημα, βρεθηκα να γενναω προωρα στην 20η εβδομαδα στα επειγοντα του ΕΛΕΝΑ, γιατι ο "κυριος" δεν απαντουσε στο τηλεφωνο του... και οταν τον βρηκε ο αντρας μου, του ειπε οτι αυτα συμβαινουν... και δεν προβλεπεται απο το πρωτοκολλο η εξεταση τραχηλου, μονο σε μετεπεβατικες περιπτωσεις, πολυδιμες και μετα απο καθ'εξην αποβολες... οσο για τον νεο γιατρο, υπαρχει κατι που λεγεται συναδελφικη αλληλεγυη... το λεω γιατι το ενιωσα! μην ψαξεις ελενη μου να βρεις ποιον θα στον κατηγορησει! βρες μονο εναν επιστημονα που να μπορεις να εμπιστευτεις και ταυτοχρονα ανθρωπο που μπορεις να ακουμπησεις πανω του ευθυνες, αγωνιες, ονειρα, αποριες, χαρες, ολα!!!

αυτο εννοειται....μα ουτε εγω προκειται να τον κατηγορησω....ουτε θα πω το ονομα του στον καινουργιο γιατρο απλα θα τον ρωτησω γιατι θελω βα ειμαι σιγουρη οτι δεν εκανα εγω λαθος....αν και δεν εκανα τπτ παραπανω απ'οτι μου ειπε οτι μπορω

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αυτο εννοειται....μα ουτε εγω προκειται να τον κατηγορησω....ουτε θα πω το ονομα του στον καινουργιο γιατρο απλα θα τον ρωτησω γιατι θελω βα ειμαι σιγουρη οτι δεν εκανα εγω λαθος....αν και δεν εκανα τπτ παραπανω απ'οτι μου ειπε οτι μπορω

σου μιλαω με ολες τις τυψεις που κουβαλαω ακομα για καποια πραγματα που εκανα (ψωνια, δουλειες, ορθοστασια, σεξ, κλπ) χωρις να ξερω την τοτε μου κατασταση... ομως δεν ειμαστε γιατροι! δεν μπορουμε να ξερουμε αν δεν μας πουνε τα ΜΗ και τα ΟΧΙ!!! το μονο που μετανιωνω και με πονα ακομα ειναι η επιλογη του γιατρου... εχεις το θαυματακι σου εκει, φυλαγμενο ακομα καλα... ετσι θα ναι μεχρι τελους! στο ευχομαι και θα μπειτε κι εσεις στην προσευχη μου! κανε μου ομως τη χαρη, να σαι ψυχραιμη, να πιστευεις και να εχεις καλη διαθεση! μιλα στο μικρακι σου!!! θα σου δωσει δυναμη και θα το κανει, αν και ειναι μικρουλι, να δεθει μαζι σου και να σου σταθει! η ζωη ειναι μαχη και για μας και για αυτα! ειστε τρεις και πρεπει να στε μαζι, δυνατοι και ενωμενοι! ολα θα πανε καλα!!!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

σου μιλαω με ολες τις τυψεις που κουβαλαω ακομα για καποια πραγματα που εκανα (ψωνια, δουλειες, ορθοστασια, σεξ, κλπ) χωρις να ξερω την τοτε μου κατασταση... ομως δεν ειμαστε γιατροι! δεν μπορουμε να ξερουμε αν δεν μας πουνε τα ΜΗ και τα ΟΧΙ!!! το μονο που μετανιωνω και με πονα ακομα ειναι η επιλογη του γιατρου... εχεις το θαυματακι σου εκει, φυλαγμενο ακομα καλα... ετσι θα ναι μεχρι τελους! στο ευχομαι και θα μπειτε κι εσεις στην προσευχη μου! κανε μου ομως τη χαρη, να σαι ψυχραιμη, να πιστευεις και να εχεις καλη διαθεση! μιλα στο μικρακι σου!!! θα σου δωσει δυναμη και θα το κανει, αν και ειναι μικρουλι, να δεθει μαζι σου και να σου σταθει! η ζωη ειναι μαχη και για μας και για αυτα! ειστε τρεις και πρεπει να στε μαζι, δυνατοι και ενωμενοι! ολα θα πανε καλα!!!

σ'ευχαριστω παρα πολυ....με συγκινεις πραγματικα!!!!

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

klahmera

μεγαλη κουβεντα πιασατε για τους γιατρους!

πονεμενη ιστορια για πολλες

ο καλυτερος γιατρος για την μια μπορει να ειναι ο χειροτερος για μια αλλη

Δεν ειναι Θεοι και δεν πρεπει και εμεις να τους Θεοποιουμε!

Απλα πρεπει να εχει καθε γιατρος εκτως απο γνωσεις( που αμφιβαλω για πολλους) και ΦΙΛΟΤΙΜΟ-ΑΝΘΡΩΠΙΑ

τι παει να πει δεν σηκωνει το τηλεφωνο;;;;;

στο τελος θα τα τσεποσει τα χιλιαρικακια του για μια μερα δουλεια, ειναι υποχρεομενος να το σηκωνει!

οσο για τα λευτα δινω 80 για καθε υπερηχο, ευτυχος μου γραφει τα φαρμακα και τις εξετασεις! στο τελος δεν ξερω ποσο θ αμου παρει αλλα εδω στην Αθηνα το εχουν συστημα

οσο το μαιευτητριο τοσο και ο γιατρος

στη κορουλα μου εδωσα 2300! και ειπα και ευχαριστω πολυ . ( και 2300 στο μητερα,εκτος τ αλευτα που εδωσα για το μωρο , μονο τα δικα μου)

τωρα εχω δωσει ηδη 3500 για την εξωσωματικη ( χωρια τις προηγουμενες προσπαθιες, αποξυσεις, εξετασεις και μια επεμβαση χολης )συνολο: 15000 ευρω μεσα σε 1,5 χρονο

ουτε που ηξερα οτι ειχμε τοσα λευτα!

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

klahmera

μεγαλη κουβεντα πιασατε για τους γιατρους!

πονεμενη ιστορια για πολλες

ο καλυτερος γιατρος για την μια μπορει να ειναι ο χειροτερος για μια αλλη

Δεν ειναι Θεοι και δεν πρεπει και εμεις να τους Θεοποιουμε!

Απλα πρεπει να εχει καθε γιατρος εκτως απο γνωσεις( που αμφιβαλω για πολλους) και ΦΙΛΟΤΙΜΟ-ΑΝΘΡΩΠΙΑ

τι παει να πει δεν σηκωνει το τηλεφωνο;;;;;

στο τελος θα τα τσεποσει τα χιλιαρικακια του για μια μερα δουλεια, ειναι υποχρεομενος να το σηκωνει!

οσο για τα λευτα δινω 80 για καθε υπερηχο, ευτυχος μου γραφει τα φαρμακα και τις εξετασεις! στο τελος δεν ξερω ποσο θ αμου παρει αλλα εδω στην Αθηνα το εχουν συστημα

οσο το μαιευτητριο τοσο και ο γιατρος

στη κορουλα μου εδωσα 2300! και ειπα και ευχαριστω πολυ . ( και 2300 στο μητερα,εκτος τ αλευτα που εδωσα για το μωρο , μονο τα δικα μου)

τωρα εχω δωσει ηδη 3500 για την εξωσωματικη ( χωρια τις προηγουμενες προσπαθιες, αποξυσεις, εξετασεις και μια επεμβαση χολης )συνολο: 15000 ευρω μεσα σε 1,5 χρονο

ουτε που ηξερα οτι ειχμε τοσα λευτα!

Τι εννοείς 2300 μόνο για τα δικά σου; Την αμοιβή του γιατρού για τη γέννα δηλαδή; Και τι εννοείς όταν λες τα λεφτά που έδωσες για το μωρό;

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια!!! εγω πιστευω οτι ο γιατρος πρεπει σαν γιατρος να ειναι καλος αλλα κ να ειναι κ ανθρωπος, να σου εμπνεει μια εμπιστοσυνη να εχεις θαρρος κ οχι να φοβασαι για κατι που θελεις να ρωτησεις!! δεν παμε να γραψουμε φαρμακα παμε για να μας φερει ενα μωρο στο κοσμο αλλα κ για εμας τις ιδιες γιατι ναι μεν να γεννησουμε αλλα μην παθουμε κ εμεις κατι. εμπιστοσυνη στο γιατρο αυτο πιστευω εγω!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

εγω σκεφτομαι συνεχεια το γαλακτομπουρεκο της φωτο, που ειδα το πρωι...

να πας να παρεις γαλακτομπουρεκο τωρα που ειναι νωρις μη σε πιασει καμια τρελα το βραδυ κ στελνεις τον αντρα σου να ψαχνει χαχαχα

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

εγω σκεφτομαι συνεχεια το γαλακτομπουρεκο της φωτο, που ειδα το πρωι...

αχ τι σου εκανε η ροδουλα...

παντως πριν 1 εβδομαδα εφαγα το γαλακτομπουρεκο μου! ο εφτιαξε η αδερφη μου

τωρα πρεπει να σκεφτω αλλο γλυκο ...(η αδερφη μου εφυγε για κρητη οποτε θα το φτιαξει η μαμα)

πολυ θα ηθελα μια lemon pie με την μαρεγκα απο πανω!!(σιγα μην μου τη φτιαξει η μανα μου!!! οποτε πρεπει να σκεφτω αλλο γλυκο να της παραγγειλω...)

UzVGp2.png

καταρχην ηθελα γλυκο...

μετα ελεγα να φαω αλλο ενα κομματι μουσακα που εφτιαξα για να μου φυγει η επιθυμια

και τελικα ηπια γαλα με νες κουικ

εσυ???

πιο καλο απο ολα ειναι το γαλα! μακαρι να μπορουσα να πιω με ανακατευει:(

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

να πας να παρεις γαλακτομπουρεκο τωρα που ειναι νωρις μη σε πιασει καμια τρελα το βραδυ κ στελνεις τον αντρα σου να ψαχνει χαχαχα

δεν κανει μωρε... μου χει πει ο γιατρος να τα αποφευγω! και επειδη το σαββατο που ερχεται θα χει γεννεθλια ο αντρας μου, λεω να κρατηθω για τοτε! ααααχχχχ...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

αχ τι σου εκανε η ροδουλα...

παντως πριν 1 εβδομαδα εφαγα το γαλακτομπουρεκο μου! ο εφτιαξε η αδερφη μου

τωρα πρεπει να σκεφτω αλλο γλυκο ...(η αδερφη μου εφυγε για κρητη οποτε θα το φτιαξει η μαμα)

πολυ θα ηθελα μια lemon pie με την μαρεγκα απο πανω!!(σιγα μην μου τη φτιαξει η μανα μου!!! οποτε πρεπει να σκεφτω αλλο γλυκο να της παραγγειλω...)

κ εγω πριν λιγο σκεφτομουνα να κανω κανενα κουλουρακι αλλα θα με πιασει η μεση μου τοση ωρα ορθια..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...