Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

δεν τους πληρωνουμε τωρα... αλλα στο τελος θα τους πληρωσουμε ολα μαζεμενα!ενα χιλιαρικο!!!!!!!!

εγω πληρωνω 100 καθε επισκεψη κ μαλλον 2000 στο τελος, ασε δραμα η κατάσταση, αλλά εχω εμπιστσύνη κ ξέρω οτι θα κανει τα παντα για μενα κ το μωρο μου.

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Συμφωνω οτι ολοι κανουμε λαθη και δεν λεω οτι δεν ειναι καλος ουτε προκειται βα τον εκθεσω και να πω κατι παραεξω αλλα δεν τον εμπιστευομαι πια......δεν τον ηξερα χρονια τωρα πηγα πρωτη φορα....η γιατρος που πηγαινα χρονια βρισκεται σε αλλη πολη

Εγώ στη θέση σου θα τον έπαιρνα τηλέφωνο να του το πω και να τον ρωτήσω πως δεν το είδε. Βέβαια αυτός θα προσπαθήσει να βρει δικαιολογίες, αλλά ίσως όντως να ήταν κάτι που προέκυψε μέσα σε αυτή τη μία εβδομάδα που είχες να τον δεις, λόγω χορού και λοιπά...

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

εγω πληρωνω 100 καθε επισκεψη κ μαλλον 2000 στο τελος, ασε δραμα η κατάσταση, αλλά εχω εμπιστσύνη κ ξέρω οτι θα κανει τα παντα για μενα κ το μωρο μου.

100 ευρω???? και 2000 γεννα?????ο Χριστος κι η Παναγια!!!

λογικα θα ειναι απο τα πρωτα ονοματα

αν εχεις ονομα βαρας τις τιμες...

UzVGp2.png

Εγώ στη θέση σου θα τον έπαιρνα τηλέφωνο να του το πω και να τον ρωτήσω πως δεν το είδε. Βέβαια αυτός θα προσπαθήσει να βρει δικαιολογίες, αλλά ίσως όντως να ήταν κάτι που προέκυψε μέσα σε αυτή τη μία εβδομάδα που είχες να τον δεις, λόγω χορού και λοιπά...

κι εγω συμφωνω μαζι σου!

αλλα το ελενακι εχει χασει την εμπιστοσυνη της...

UzVGp2.png

ε τοτε εφοσον δεν τον ηξερες και δεν τον εμπιστευεσαι πλεον , ψαξε νωρις για αλλο γιατρο!!!

ποτε γυρνας στην πολη σου?

με το που γυρισεις να κλεισεις ραντεβου με καποιον αλλο

στο λεω να το κανεις συντομα γιατι καποιοι γιατροι μπορει να μην σε αναλαβουν εχω ακουσει απο μια κοπελα (στο αλλο φορουμ) οτι δεν την αναλαμβανει γιατι ειναι προχωρημενη εγκυμοσυνη

ειπαμε το σημαντικο ειναι οτι το μωρακι σας ειναι καλα!

Εκλεισα ηδη ραντεβου σημερα σε αλλον....στην πολη μου δεν θα γυρισω ποτε ξανα μονιμα γιατι ο αντρας μου ειναι απο αλλου και μενουμε εδω τωρα....δεν μπορω να τον εμπιστευτω ξανα γιατι εδω και τρεις επιακεψεις μου ελεγε και ο πλακουντας μια χαρα..δεν ξερω τι να πω θα ρωτγσω τον γιατρο αν γιβετε να ανεβηκε και να να ξανακατεβηκε αν και δεν νομιζω πως γινετε αυτο

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Διαφημίσεις

Εκλεισα ηδη ραντεβου σημερα σε αλλον....στην πολη μου δεν θα γυρισω ποτε ξανα μονιμα γιατι ο αντρας μου ειναι απο αλλου και μενουμε εδω τωρα....δεν μπορω να τον εμπιστευτω ξανα γιατι εδω και τρεις επιακεψεις μου ελεγε και ο πλακουντας μια χαρα..δεν ξερω τι να πω θα ρωτγσω τον γιατρο αν γιβετε να ανεβηκε και να να ξανακατεβηκε αν και δεν νομιζω πως γινετε αυτο

καλα εκανες!περιμενουμε τα νεα σου!και ναι να ρωτησεις και τον γιατρο τι γινεται με τον πλακουντα γιατι ειναι πολυ σημαντικος ο πλακουντας!!!

UzVGp2.png

Καλημερα...δεν τον πηρα...ηθελα να παρω να τον ρωτησω αλλα ο αντρας μου δεν θελει με τπτ θελει να παμε κατευθειαν σε αλλον...τρομαξε πολυ και τωρα δεν θελει ουτε να τον ξαναδει....δεν μπορω να καταλαβω πως γινετε να ειπε οτι ολα ειναι κσλα....γινετε .α εινσι πανω ο πλακουντας και να πεσει..δεν καταλαβαινω

Καταρχην, πρεπει να αποφασισετε και οι δυο, το μωρο ειναι και των δυο, αλλα κυριως εσυ! εισαι κι εσυ στα χερια του και θα μπεις κι εσυ στο χειρουργειο μαζι του! αφηνετε στην ευθυνη του 2 ψυχες... γι'αυτο και ο αντρας σου αντιδρα ετσι! τον δικαιολογω απολυτα!!!

Διαφωνω με τη didi στο " δεν ξερω κοριτσακι μου, το σημαντικο ειναι οτι το μωρακι σας ειναι καλα!

εσυ τον εμπιστευεσαι τον γιατρο σου?

τον ειχες χρονια? σου τον συστισε καποιος? δεν μπορουμε να κρινουμε εναν γιατρο απο μια πραξη του(μπορει να εχει κανει 1000 καλες και 1 στραβη και τον κρινουμε οτι δεν ειναι καλος?) ναι συμφωνω ομως πως να τον εμπιστευτεις στην πορεια????

εσυ ξερεις οπως νιωθεις αλλωστε και οι γιατροι ανθρωποι ειναι οχι Θεοι και μπορει να κανουν λαθος...

μπορει και να μην ειδε κατι , και μετα την επαφη και το χορο που εριξες να προκληθηκε αυτο και να μην φταιει ο γιατρος...

εσυ τι λες? "

και μενα ενα ηταν το λαθος του, αλλα μας στοιχισε και θα μας στοιχιζει για παντα!!!

οσο για το αν τον πληρωνεις δε λεει και πολλα! ο "παλιος" δικος μου επαιρνε 150-200 την επισκεψη, γιατι ηταν ονομα κολωνακιου και διευθυντης ιδιωτικου μαιευτηριου... αλλα αποδειχθει απανθρωπος, ελεινος και κατε με επικινδυνος!!!

λαχειο... αυτο ειναι ο γιατρος!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

δεν αλλαζει ετσι ευκολα θεση ο πλακουντας! χωρις αποκολληση και αιμα εννοω....

1lqJp2.png

EO6lp3.png

καλα εκανες!περιμενουμε τα νεα σου!και ναι να ρωτησεις και τον γιατρο τι γινεται με τον πλακουντα γιατι ειναι πολυ σημαντικος ο πλακουντας!!!

Θα τον ρωτησω εννοειται....θα σας ενημερωσω το απογευμα

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Καταρχην, πρεπει να αποφασισετε και οι δυο, το μωρο ειναι και των δυο, αλλα κυριως εσυ! εισαι κι εσυ στα χερια του και θα μπεις κι εσυ στο χειρουργειο μαζι του! αφηνετε στην ευθυνη του 2 ψυχες... γι'αυτο και ο αντρας σου αντιδρα ετσι! τον δικαιολογω απολυτα!!!

Διαφωνω με τη didi στο " δεν ξερω κοριτσακι μου, το σημαντικο ειναι οτι το μωρακι σας ειναι καλα!

τον ειχες χρονια? σου τον συστισε καποιος? δεν μπορουμε να κρινουμε εναν γιατρο απο μια πραξη του(μπορει να εχει κανει 1000 καλες και 1 στραβη και τον κρινουμε οτι δεν ειναι καλος?) ναι συμφωνω ομως πως να τον εμπιστευτεις στην πορεια????

εσυ ξερεις οπως νιωθεις αλλωστε και οι γιατροι ανθρωποι ειναι οχι Θεοι και μπορει να κανουν λαθος...

μπορει και να μην ειδε κατι , και μετα την επαφη και το χορο που εριξες να προκληθηκε αυτο και να μην φταιει ο γιατρος...

εσυ τι λες? "

και μενα ενα ηταν το λαθος του, αλλα μας στοιχισε και θα μας στοιχιζει για παντα!!!

οσο για το αν τον πληρωνεις δε λεει και πολλα! ο "παλιος" δικος μου επαιρνε 150-200 την επισκεψη, γιατι ηταν ονομα κολωνακιου και διευθυντης ιδιωτικου μαιευτηριου... αλλα αποδειχθει απανθρωπος, ελεινος και κατε με επικινδυνος!!!

το αποφασισαμε θα παμε αλλου...θα τον ρωτησω βεβαια τον γιατρο για σιγουρα αλλα δεν νομιζω να υο προκαλεσα εγω....ειπα για χορο αλλα μην φανταστειτε οτι χοροπηδουσα τους πιο σιγανους παραδοσιακους χορους ψορεψα μετα στο τραπεζι....τεσπα θα δειξει το απογευμα...ας πανε ολα καλα με το μωρακι νας και δεν με νοιαζρο τπτ αλλο

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Διαφημίσεις

δεν αλλαζει ετσι ευκολα θεση ο πλακουντας! χωρις αποκολληση και αιμα εννοω....

Μάλλον έχεις δίκιο, κι εμένα δύσκολο μου φαίνεται να έγινε κάτι τόσο σύντομα! Απλά σκέφτομαι αν πρέπει να καταδικάσει τόσο γρήγορα το γιατρό της... Αλλά εννοείται πως όπως νιώθει πρέπει να πράξει. Αφού έκλεισε ήδη ραντεβού με τον άλλο γιατρό, ας ρωτήσει αυτόν.

το αποφασισαμε θα παμε αλλου...θα τον ρωτησω βεβαια τον γιατρο για σιγουρα αλλα δεν νομιζω να υο προκαλεσα εγω....ειπα για χορο αλλα μην φανταστειτε οτι χοροπηδουσα τους πιο σιγανους παραδοσιακους χορους ψορεψα μετα στο τραπεζι....τεσπα θα δειξει το απογευμα...ας πανε ολα καλα με το μωρακι νας και δεν με νοιαζρο τπτ αλλο

Εννοείται, αυτό είναι το πιο σημαντικό! Να ξεκουράζεσαι τώρα και να μας πεις τα νέα το απόγευμα.

εσυ τι λες? "

εχεις δικιο κατια μου γιατι εσενα αυτο το ενα λαθος σου κοστισε μια ζωουλα...:cry:

τελικα δεν εχει σημασια ουτε ονομα να ειναι ο γιατρος... ακομη κι αυτοι σε ξεπετανε , εισαι μονο λεφτα γι'αυτους...:evil:

UzVGp2.png

Απλά σκέφτομαι αν πρέπει να καταδικάσει τόσο γρήγορα το γιατρό της... Αλλά εννοείται πως όπως νιώθει πρέπει να πράξει. Αφού έκλεισε ήδη ραντεβού με τον άλλο γιατρό, ας ρωτήσει αυτόν.

Το λεμε ετσι, ελαφρα τη καρδια, γιατι το μωρακι της ειναι καλα... στην δικη μου περιπτωση ομως, οπως και σε αλλες πολλες μανουλες δεν υπηρχε δυστυχως το περιθωριο να ρωτησουμε ή να διαμαρτυρηθουμε ή να αλλαξουμε γιατρο!!! εγω ξαφνικα, χωρις αλλο προβλημα, βρεθηκα να γενναω προωρα στην 20η εβδομαδα στα επειγοντα του ΕΛΕΝΑ, γιατι ο "κυριος" δεν απαντουσε στο τηλεφωνο του... και οταν τον βρηκε ο αντρας μου, του ειπε οτι αυτα συμβαινουν... και δεν προβλεπεται απο το πρωτοκολλο η εξεταση τραχηλου, μονο σε μετεπεβατικες περιπτωσεις, πολυδιμες και μετα απο καθ'εξην αποβολες... οσο για τον νεο γιατρο, υπαρχει κατι που λεγεται συναδελφικη αλληλεγυη... το λεω γιατι το ενιωσα! μην ψαξεις ελενη μου να βρεις ποιον θα στον κατηγορησει! βρες μονο εναν επιστημονα που να μπορεις να εμπιστευτεις και ταυτοχρονα ανθρωπο που μπορεις να ακουμπησεις πανω του ευθυνες, αγωνιες, ονειρα, αποριες, χαρες, ολα!!!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

εχεις δικιο κατια μου γιατι εσενα αυτο το ενα λαθος σου κοστισε μια ζωουλα...:cry:

τελικα δεν εχει σημασια ουτε ονομα να ειναι ο γιατρος... ακομη κι αυτοι σε ξεπετανε , εισαι μονο λεφτα γι'αυτους...:evil:

δεν πιστευω οτι ειναι ολοι ετσι... εχω πιστη στους ανθρωπους και προσευχομαι να με βγαζει ο δρομος πανω σε οσους εχουν ηθικη, απλα δεν μπορω να δεχτω οτι καποιοι ξεχνουν τη βαρυτητα των πραξεων και της θεσης τους, κρυβονται πισω απτη φημη τους και ειναι καποιοι με τα λεφτα που τους σκας, ενω στα δυσκολα βρισκουν πλατες...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...