Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

καλως ηρθες πισω παλι!να ευχηθω καλο χειμωνα τωρα????

με το καλο να δεις το μωρακι σου!πιστευω αν ειναι αγορι θα φανει σημερα, αν φυσικα σου ανοιξει τα ποδαρακια του, εμας ειναι επιδειξιας :D, τα καλη του μας τα εδειξε , τα μουτρα του ντρεποταν στην αρχη!

χαχαχα.....επιδειξίας!!!! :D

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα

Καλημερα σε ολες

οχι δεν τον πηρα....μαλλον γι'αυτο ηταν τα συμπτωματα γιατι πτιν δεν ειχα τπτ..απλα κουραστικα αυτες τις μερες γιατι δεν ηξερα το προβλημα

ελενακι δεν καταλαβα ακριβως τι θες να πεις αλλα τον γιατρο σου αν θες να συνεχισεις με αυτον πρεπει να τον παρεις

πρεπει να ενημερωνουμε τον γιατρο μας

εγω δεν τον πηρα για να μην τον ενοχλησω που ειχα πηρετο και του το ειπα την επομενη μερα που και μου ειπε θα τον παιρνω τηλεφωνο οτι ωρα και να ειναι

UzVGp2.png

καλημερα ελενακι!

να προσεχεις τωρα!

τελικα τι εκανες? τον πηρες τηλεφωνο τον γιατρο σου?

οπως και να εχει πρεπει να τον ενημερωσεις επειδη ειναι ο γιατρος σου, αλλα να του πεις κιολλας γιατρε δεν μου ειπατε να προσεχω κατι ,ειχατε δει τπτ εσεις?

Καλημερα...δεν τον πηρα...ηθελα να παρω να τον ρωτησω αλλα ο αντρας μου δεν θελει με τπτ θελει να παμε κατευθειαν σε αλλον...τρομαξε πολυ και τωρα δεν θελει ουτε να τον ξαναδει....δεν μπορω να καταλαβω πως γινετε να ειπε οτι ολα ειναι κσλα....γινετε .α εινσι πανω ο πλακουντας και να πεσει..δεν καταλαβαινω

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

ελενακι δεν καταλαβα ακριβως τι θες να πεις αλλα τον γιατρο σου αν θες να συνεχισεις με αυτον πρεπει να τον παρεις

πρεπει να ενημερωνουμε τον γιατρο μας

εγω δεν τον πηρα για να μην τον ενοχλησω που ειχα πηρετο και του το ειπα την επομενη μερα που και μου ειπε θα τον παιρνω τηλεφωνο οτι ωρα και να ειναι

κ μενα ετσι μου εχει πει, οτι ωρα κ να ειναι να τον παίρνω τηλ. κ επειδή κανει μαθημα στο πανεπιστημιο, μπορει να το σηκώσει καποιος αλλος,αλλα θα με παρει αυτός αμεσως. μην ξεχνάμε οτι τωρα τους χρειαζόμαστε κ γι αυτό κ τους πληρώνουμε.

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

Καλημερα...δεν τον πηρα...ηθελα να παρω να τον ρωτησω αλλα ο αντρας μου δεν θελει με τπτ θελει να παμε κατευθειαν σε αλλον...τρομαξε πολυ και τωρα δεν θελει ουτε να τον ξαναδει....δεν μπορω να καταλαβω πως γινετε να ειπε οτι ολα ειναι κσλα....γινετε .α εινσι πανω ο πλακουντας και να πεσει..δεν καταλαβαινω

δεν ξερω κοριτσακι μου, το σημαντικο ειναι οτι το μωρακι σας ειναι καλα!

εσυ τον εμπιστευεσαι τον γιατρο σου?

τον ειχες χρονια? σου τον συστισε καποιος? δεν μπορουμε να κρινουμε εναν γιατρο απο μια πραξη του(μπορει να εχει κανει 1000 καλες και 1 στραβη και τον κρινουμε οτι δεν ειναι καλος?) ναι συμφωνω ομως πως να τον εμπιστευτεις στην πορεια????

εσυ ξερεις οπως νιωθεις αλλωστε και οι γιατροι ανθρωποι ειναι οχι Θεοι και μπορει να κανουν λαθος...

μπορει και να μην ειδε κατι , και μετα την επαφη και το χορο που εριξες να προκληθηκε αυτο και να μην φταιει ο γιατρος...

εσυ τι λες?

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

κ μενα ετσι μου εχει πει, οτι ωρα κ να ειναι να τον παίρνω τηλ. κ επειδή κανει μαθημα στο πανεπιστημιο, μπορει να το σηκώσει καποιος αλλος,αλλα θα με παρει αυτός αμεσως. μην ξεχνάμε οτι τωρα τους χρειαζόμαστε κ γι αυτό κ τους πληρώνουμε.

δεν τους πληρωνουμε τωρα... αλλα στο τελος θα τους πληρωσουμε ολα μαζεμενα!ενα χιλιαρικο!!!!!!!!

UzVGp2.png

καλως ηρθες πισω παλι!να ευχηθω καλο χειμωνα τωρα????

με το καλο να δεις το μωρακι σου!πιστευω αν ειναι αγορι θα φανει σημερα, αν φυσικα σου ανοιξει τα ποδαρακια του, εμας ειναι επιδειξιας :D, τα καλη του μας τα εδειξε , τα μουτρα του ντρεποταν στην αρχη!

Όχι και καλό χειμώνα αν και η αλήθεια είναι πως ανυπομονώ γιατί φέτος θα μου φέρει το μωράκι μου! Πάντως από ότι ακούω, μέσα στην εβδομάδα και το ΣΚ θα έχουμε πάλι 38-39 βαθμούς εδώ οπότε πάλι για μπανάκι θα πάω! :cool:

Ελπίζω να μάθουμε σήμερα, θα σκάσω! :rolleyes:

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

να τον παρεις, να τον ρωτησεις και να επιμεινεις για ολες τις λεπτομερειες!!! δεν θελω να σε ανησυχησω, ειμαι σιγουρη οτι ολα θα πανε καλα, αλλα επειδη εγω καηκα...(η ιστορια μου λιγο πολυ γνωστη)... ρωτα τον για ολα! γιατι δεν ειδε θεση πλακουντα ή τη θεση ειχε στον τελευταιο υπερηχο, ωριμανση πλακουντα, μηκος τραχηλου, κλπ... αν ψαξεις λιγο και στο παρεντς, η θεση του πλακουντα ειναι σημαντικη (π.χ. ακομα και για να ξερεις αν πας για καισαρικη, κλπ). οχι απαραιτητα επιφοβη για κατι, αλλα πρεπει να ειναι στα υποψην!!!αν παλι, νιωσεις οτι χανεις την εμπιστοσυνη σου, ζητα 2η γνωμη! ευχομαι ολα καλα και μη σε παρει απο κατω! ΠΕΙΣΜΑ, ΠΙΣΤΗ & ΚΑΛΗ ΨΥΧΟΛΛΟΓΙΑ... ;)

Ξερω οτι ειναι πολυ σημαντικο...γι'αυτο και θα παω αλλου τωρα

για τον τραχηλο το ειχε ψαξει δεν μπορω να πω...αλλα για τον πλακουντα μου ειχε πει πως ειναι χαμηλα στην αρχη και μετα μου ειπε οτι ανεβηκε κι ολα καλα..ακομα και πριν μια εβδομαδα ολα καλα μου ειπε και μου εδωσε ολο το ελευθερο για επαφες κατο που ξερω πως αν ειναι χαμηλα ο πλακουντας απαγορευετε

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Όχι και καλό χειμώνα αν και η αλήθεια είναι πως ανυπομονώ γιατί φέτος θα μου φέρει το μωράκι μου! Πάντως από ότι ακούω, μέσα στην εβδομάδα και το ΣΚ θα έχουμε πάλι 38-39 βαθμούς εδώ οπότε πάλι για μπανάκι θα πάω! :cool:

Ελπίζω να μάθουμε σήμερα, θα σκάσω! :rolleyes:

ελπιζω σε καθαρη θαλασσα ε?

περιμενουμε τα νεα σου το απογευμα!!!! ροζ ή γαλαζια????:D:D:D:D

UzVGp2.png

δεν τους πληρωνουμε τωρα... αλλα στο τελος θα τους πληρωσουμε ολα μαζεμενα!ενα χιλιαρικο!!!!!!!!

Εσείς δεν πληρώνετε την επίσκεψη; Εγώ γιατί ξεπαραδιάζομαι κάθε φορά???? :evil:

Διαφημίσεις

δεν ξερω κοριτσακι μου, το σημαντικο ειναι οτι το μωρακι σας ειναι καλα!

εσυ τον εμπιστευεσαι τον γιατρο σου?

τον ειχες χρονια? σου τον συστισε καποιος? δεν μπορουμε να κρινουμε εναν γιατρο απο μια πραξη του(μπορει να εχει κανει 1000 καλες και 1 στραβη και τον κρινουμε οτι δεν ειναι καλος?) ναι συμφωνω ομως πως να τον εμπιστευτεις στην πορεια????

εσυ ξερεις οπως νιωθεις αλλωστε και οι γιατροι ανθρωποι ειναι οχι Θεοι και μπορει να κανουν λαθος...

μπορει και να μην ειδε κατι , και μετα την επαφη και το χορο που εριξες να προκληθηκε αυτο και να μην φταιει ο γιατρος...

εσυ τι λες?

Συμφωνω οτι ολοι κανουμε λαθη και δεν λεω οτι δεν ειναι καλος ουτε προκειται βα τον εκθεσω και να πω κατι παραεξω αλλα δεν τον εμπιστευομαι πια......δεν τον ηξερα χρονια τωρα πηγα πρωτη φορα....η γιατρος που πηγαινα χρονια βρισκεται σε αλλη πολη

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Εσείς δεν πληρώνετε την επίσκεψη; Εγώ γιατί ξεπαραδιάζομαι κάθε φορά???? :evil:

στην αρχη μας επαιρνε 40 ευρω

2-3 φορες που πηγα γιατι ειχα δει αιμα κι τη αλλη που ειχα πηρετο δεν μας πηρε τπτ

στην αυχενικη και στο α τεστ μας πηρε 50

UzVGp2.png

Συμφωνω οτι ολοι κανουμε λαθη και δεν λεω οτι δεν ειναι καλος ουτε προκειται βα τον εκθεσω και να πω κατι παραεξω αλλα δεν τον εμπιστευομαι πια......δεν τον ηξερα χρονια τωρα πηγα πρωτη φορα....η γιατρος που πηγαινα χρονια βρισκεται σε αλλη πολη

ε τοτε εφοσον δεν τον ηξερες και δεν τον εμπιστευεσαι πλεον , ψαξε νωρις για αλλο γιατρο!!!

ποτε γυρνας στην πολη σου?

με το που γυρισεις να κλεισεις ραντεβου με καποιον αλλο

στο λεω να το κανεις συντομα γιατι καποιοι γιατροι μπορει να μην σε αναλαβουν εχω ακουσει απο μια κοπελα (στο αλλο φορουμ) οτι δεν την αναλαμβανει γιατι ειναι προχωρημενη εγκυμοσυνη

ειπαμε το σημαντικο ειναι οτι το μωρακι σας ειναι καλα!

UzVGp2.png

στην αρχη μας επαιρνε 40 ευρω

2-3 φορες που πηγα γιατι ειχα δει αιμα κι τη αλλη που ειχα πηρετο δεν μας πηρε τπτ

στην αυχενικη και στο α τεστ μας πηρε 50

Εμένα σε κάθε επίσκεψη 50 ευρώ για τον υπέρηχο. Αλλά έχω ακούσει περιπτώσεις που δεν τους παίρνουν τίποτα μέχρι τη γέννα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...