Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

coca cola πινετε? εμενα ηταν το πρωτο που μου απαγορεψε! εχω να πιω απο αρχες μαρτη... απο αναψυκτικα γενικα μονο φαντα μπλε με αφηνει και οχι καθε μερα! :cry:

εγω δεν πινω αναψυκτικα ουτε τα αγοραζω για τα παιδια. αλλα οταν εκανα εμετους ο γιατρος μου ελεγε να πηνω λιγο coca cola..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα!! πιο καλα ειμαι didi μου ευχαριστω, κ εγω γιαυτο το λογο δεν θελω να την βαλω αλλα δεν με πιεζει ο γιατρος του λεω οχι κ τελος.. μοιαζουμε μαλλον αλλα μην φοβασαι για λιγο ειναι ο πονος κ μπορει να ειναι τοσο ευκολα που μπορει να γεννησεις με ενα πονο που λενε.. μετα οταν τον πιασεις αγγαλια θα τα ξεχασεις ΟΛΑ!!!!!

ναι, αλλωστε λενε οτι ο πονος της γεννας ξεχνιεται , παραγει μια ορμονη την ωρα της γεννας που σε κανει να ξεχνας τον πονο για να μπορεις να ξαναμπεις σε αυτη τη διαδικασια

εμενα αυτο που με τρομαζει ειναι το νυστερι και τα ραμματα απο κατω , λογω του οτι ειμαι στενη βοβαμαι οτι θα με σκισουν και το μωρο μου νομιζω παινει τα γραμμαρια του πιο πολυ απο τις εβδομαδες του , οποτε φοβαμαι μην ειναι κι αυτος 4 κιλα οταν γεννηθει και δεινοπαθησω...μακαρι να ειναι οπως λες με εναν πονο αλλα δεν νομιζω... εχω παρατηρησει οτι αυτες πυ ειχαν δυσκολη εγκυμοσυνη ειχαν ευκολη γεννα

εγω που εχω ευκολη εγκυμοσυνη , δεν με βλεπω για ευκολη γεννα:rolleyes::rolleyes:

UzVGp2.png

Καλημέρα σε όλες!! Καλε...μη κανετε ετσι με την επισκληριδιο!!! Και μη τα βλεπετε στο youtube...για τους γιατρους ειναι υποθεση ρουτινας, ειναι εξειδικευμενοι να το κανουν αυτο και ειδικα οσοι κανουν τετοιου ειδους ναρκωση. Τωρα αν ειναι να σου κατσει στραβη...και στη πληρη ναρκωση μπορει να γινει, και στο φυσιολογικο και παντου! Ας μην ειμαστε απαισιοδοξοι...να σκεφτομαστε οτιολα καλα θα πανε. Εμενα παντως που δε γινοταν να βγει το 4κιλο με φυσιολογικο...μια χαρα πηγε η επισκληριδιος και ειδα και το μωρακι μου με το που βγηκε και δε πονουσα καθολου. Οι πονοι ειναι μετα, λιγο σε τραβαει η τομη, λιγο που σε τσιτωνουν οι ορμονες...αλλα μεσα σε 40 μερες εισαι περδικι!

εγω γενναω φυσιολογικα κ δεν ειναι απαραιτητο να βαλω επισκληριδιο κ αφου φοβαμαι πιο καλα ειναι να ειμαι ηρεμη. αν γεννουσα με καισαρικη θα την εκανα αναγκαστηκα γιατι ακουσα οτι δεν ειναι κ οτι καλυτερο κ η ολικη. εχω κανει ολικη για μια τομη που εκανα παλια αλλα στην γεννα ακουσα οτι δεν ειναι κ οτι καλυτερο.. ειμαι πολυ φοβητσιαρα:oops:

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

coca cola πινετε? εμενα ηταν το πρωτο που μου απαγορεψε! εχω να πιω απο αρχες μαρτη... απο αναψυκτικα γενικα μονο φαντα μπλε με αφηνει και οχι καθε μερα! :cry:

καλημερα κατια μου!

αναψυκτικα μου εχει πει ο γιατρος να μην πινω πολλα, λογω ζαχαρης

γενικα δεν επινα, τα απεφευγα γιατι παχαινουν

αλλα νομιζω τον τελευταιο μηνα το εχω ξεφτιλισει... ολο κοκα κολα λεμοναδα πορτοκαλαδα και χθες ηπια 7up!

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες!! Καλε...μη κανετε ετσι με την επισκληριδιο!!! Και μη τα βλεπετε στο youtube...για τους γιατρους ειναι υποθεση ρουτινας, ειναι εξειδικευμενοι να το κανουν αυτο και ειδικα οσοι κανουν τετοιου ειδους ναρκωση. Τωρα αν ειναι να σου κατσει στραβη...και στη πληρη ναρκωση μπορει να γινει, και στο φυσιολογικο και παντου! Ας μην ειμαστε απαισιοδοξοι...να σκεφτομαστε οτιολα καλα θα πανε. Εμενα παντως που δε γινοταν να βγει το 4κιλο με φυσιολογικο...μια χαρα πηγε η επισκληριδιος και ειδα και το μωρακι μου με το που βγηκε και δε πονουσα καθολου. Οι πονοι ειναι μετα, λιγο σε τραβαει η τομη, λιγο που σε τσιτωνουν οι ορμονες...αλλα μεσα σε 40 μερες εισαι περδικι!

kalhmera mpiskotaki!

ολα καλα? γυρισες δουλεια ή εισαι σε αδεια ακομη?

επισκληριδιο θα κανω μαλλον αν κανω καισαρικη

αν γεννησω φυσιολογικα δεν θελω γιατι θελω να νιωσω πραγματικα την γεννα στο πετσι μου! ειναι μια εμπειρια που μονο εμεις οι γυναικες μπορουμε να ζησουμε;):D

UzVGp2.png

ναι, αλλωστε λενε οτι ο πονος της γεννας ξεχνιεται , παραγει μια ορμονη την ωρα της γεννας που σε κανει να ξεχνας τον πονο για να μπορεις να ξαναμπεις σε αυτη τη διαδικασια

εμενα αυτο που με τρομαζει ειναι το νυστερι και τα ραμματα απο κατω , λογω του οτι ειμαι στενη βοβαμαι οτι θα με σκισουν και το μωρο μου νομιζω παινει τα γραμμαρια του πιο πολυ απο τις εβδομαδες του , οποτε φοβαμαι μην ειναι κι αυτος 4 κιλα οταν γεννηθει και δεινοπαθησω...μακαρι να ειναι οπως λες με εναν πονο αλλα δεν νομιζω... εχω παρατηρησει οτι αυτες πυ ειχαν δυσκολη εγκυμοσυνη ειχαν ευκολη γεννα

εγω που εχω ευκολη εγκυμοσυνη , δεν με βλεπω για ευκολη γεννα:rolleyes::rolleyes:

μη το λες αυτο. κ μη φοβασαι τα ραμματα, στο γιο μου εκανα 1 ραμμα κ ηταν σα κανενα κ στην κορη που ηταν κ δευτερη γεννα εκανα πολλα αλλα κ να κατσεις μπορεις κ μπανιο εκανα την ιδια ημερα μη φοβασαι καθολου αισιοδοξη να εισαι κ οταν μπεις στην κλινικη να σκεφτεις οτι σε λιγες ωρες θα τον αγγαλιασεις κ θα τον θυλασεις!!!:P

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Τι κανετε κοριτσια?

Περασα μια λαχταρα σημερα....ξυπνησα το πρωι απο πονο στην μεση και μολις πηγα στο μπανιο ενιωθα κατι να κατεβαινει και αεχισε να βγαινει κατι σαν βλεννα με ενα χρωμα που δεν ξερω πως να το πω.....πηγα στο νοσοκομειο γιατι ειμαι στην πολη που μεγαλωσα..και ο γιατρος μου δεν ειναι εδω....μου ειπαν να προσεχω γιατι ειναι χαμηλα ο πλακουντας..επαφες κομμενες και ξεκουραση....σκεφτομαι να αλλαξω γιατρο....δεν ξερω τι να κανω..δεν επρεπε βα μου το πει..ο δικις μου μου ειπε ελευθερα και επαφες και ο πλακουντας μια χαρα....τι να πω..γινετε να μην το ειδε?πριν μια εβδομαδα πηγα....εχω κατι νευρα....εγω μονο ξεκουραση δεν εθχα και επαφη ειχα με τον αντρα μου κσι χορεψα στον αρραβωνα της κολλητης μου

να τον παρεις, να τον ρωτησεις και να επιμεινεις για ολες τις λεπτομερειες!!! δεν θελω να σε ανησυχησω, ειμαι σιγουρη οτι ολα θα πανε καλα, αλλα επειδη εγω καηκα...(η ιστορια μου λιγο πολυ γνωστη)... ρωτα τον για ολα! γιατι δεν ειδε θεση πλακουντα ή τη θεση ειχε στον τελευταιο υπερηχο, ωριμανση πλακουντα, μηκος τραχηλου, κλπ... αν ψαξεις λιγο και στο παρεντς, η θεση του πλακουντα ειναι σημαντικη (π.χ. ακομα και για να ξερεις αν πας για καισαρικη, κλπ). οχι απαραιτητα επιφοβη για κατι, αλλα πρεπει να ειναι στα υποψην!!!αν παλι, νιωσεις οτι χανεις την εμπιστοσυνη σου, ζητα 2η γνωμη! ευχομαι ολα καλα και μη σε παρει απο κατω! ΠΕΙΣΜΑ, ΠΙΣΤΗ & ΚΑΛΗ ΨΥΧΟΛΛΟΓΙΑ... ;)

1lqJp2.png

EO6lp3.png

εμενα μου ελεγε να πινω λιγη κολα οταν ειχα τις πολλες αναγουλες, και οντως με ανακουφιζε. Τωρα πινω πολυ σπανια, μια φορα τις 2 βδομαδες, αν τυχει.

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Οριστε! Μαλλον θα πρεπει να σε εχω σαν παραδειγμα προς μιμηση! Εγω πινω ντεκαφ, 1 την ημερα, σε τσακιρ κεφια 2

καλημερα κ στα υπόλοιπα κοριτσια!!!!!!!

εχω θεμα με τον καφε, την μπύρα κ τα ποτα. το μονο που επινα ειναι ενα ποτηρι κρασακι του μπαμπα μου. τ αλλα ουτε να τα μυρισω.

οσο για την κοκα κολα, επινα πριν 1 ποτηρι κ ειδικα αν ηταν παγωμενη, καίγονταν τα σωθικά μου. τώρα πίνω μια γουλιά κ μόνο απο τον αντρα μου κ καλα για την ζηλεια. κάποιες φορες εχω πιει λίγη πορτοκαλαδα με κ χωρις ανθρακικό.

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

Διαφημίσεις

καλημερα κ στα υπόλοιπα κοριτσια!!!!!!!

εχω θεμα με τον καφε, την μπύρα κ τα ποτα. το μονο που επινα ειναι ενα ποτηρι κρασακι του μπαμπα μου. τ αλλα ουτε να τα μυρισω.

οσο για την κοκα κολα, επινα πριν 1 ποτηρι κ ειδικα αν ηταν παγωμενη, καίγονταν τα σωθικά μου. τώρα πίνω μια γουλιά κ μόνο απο τον αντρα μου κ καλα για την ζηλεια. κάποιες φορες εχω πιει λίγη πορτοκαλαδα με κ χωρις ανθρακικό.

Απο την 18η εβδομαδα που θα αρχισει να ακουει, νομιζω δεν θα ξαναπιω αναψυκτικο γιατι εχω ακουσει οτι το ενοχλει το ανθρακικο.

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Καλημέρα κορίτσια! Ουφ, δυστυχώς τέλος οι διακοπές... Πάλι στο γραφείο από σήμερα.... Διάβασα και τα νέα σας! Εγώ έχω σήμερα ραντεβού με το γιατρό και θα τον ρωτήσω κι εγώ για τον τράχηλο γιατί με έχετε ανησυχήσει... Πρέπει να με δει κολπικά για να καταλάβει;

Ως προς το αν καταλαβαίνω το μωρό, δεν είμαι σίγουρη. Ώρες ώρες νομίζω πως κάτι νιώθω αλλά σκέφτομαι πως ίσως είναι και ιδέα μου... Θα το δω όμως σήμερα να δω ότι είναι καλά και θα ηρεμήσω! Ίσως μας πει και κάτι για το φύλο, έστω και ένα "μάλλον"...!

Καφέδες και αναψυκτικά μου τα έχει κόψει από την αρχή. Πίνω μια γουλιά coca cola το μήνα από τον άντρα μου άμα μου έρθει επιθυμία! Καφέ καθόλου γιατί μου είπε πως και ο ντεκαφεϊνέ δεν είναι καλός. Μου είπε καλύτερα ελληνικό, αλλά εμένα δεν μου αρέσει!

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

να τον παρεις, να τον ρωτησεις και να επιμεινεις για ολες τις λεπτομερειες!!! δεν θελω να σε ανησυχησω, ειμαι σιγουρη οτι ολα θα πανε καλα, αλλα επειδη εγω καηκα...(η ιστορια μου λιγο πολυ γνωστη)... ρωτα τον για ολα! γιατι δεν ειδε θεση πλακουντα ή τη θεση ειχε στον τελευταιο υπερηχο, ωριμανση πλακουντα, μηκος τραχηλου, κλπ... αν ψαξεις λιγο και στο παρεντς, η θεση του πλακουντα ειναι σημαντικη (π.χ. ακομα και για να ξερεις αν πας για καισαρικη, κλπ). οχι απαραιτητα επιφοβη για κατι, αλλα πρεπει να ειναι στα υποψην!!!αν παλι, νιωσεις οτι χανεις την εμπιστοσυνη σου, ζητα 2η γνωμη! ευχομαι ολα καλα και μη σε παρει απο κατω! ΠΕΙΣΜΑ, ΠΙΣΤΗ & ΚΑΛΗ ΨΥΧΟΛΛΟΓΙΑ... ;)

ελενακι η κατια εχει πολύ δικαιο. το εχω γραψει κ στο παρεντσ, στις αρχες του 2ου μήνα ειδα την 1 μερα καφε κ την 2η λιγο αίμα. εχασα τον κοσμο κατω απο τα πόδια μου, κλαμα κ ψυχολογία χάλια γιατι νομιζα οτι εχασα το αγγελούδι μου. πηρα τον γιατρό κ μου ειπε ξαπλα κ να παίρνω τα χαπια. πηγα για υπέρηχο κ ειδε οτι ο πλακούντας είναι χαμηλα, αλλά με τα χαπια συν τ ο οτι ημουν μεχρι τέλος του τριτου ξαπλα, όλα πάε καλά. συγκεκριμενα ο γιατρος μου ειπε οτι το 85% των γυναικών εχουν αυτό το προβληματάκι. μην ανησυχείς, απλά ενημερώσου απο τον γιατρό σου.

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

Καλημέρα κορίτσια! Ουφ, δυστυχώς τέλος οι διακοπές... Πάλι στο γραφείο από σήμερα.... Διάβασα και τα νέα σας! Εγώ έχω σήμερα ραντεβού με το γιατρό και θα τον ρωτήσω κι εγώ για τον τράχηλο γιατί με έχετε ανησυχήσει... Πρέπει να με δει κολπικά για να καταλάβει;

Ως προς το αν καταλαβαίνω το μωρό, δεν είμαι σίγουρη. Ώρες ώρες νομίζω πως κάτι νιώθω αλλά σκέφτομαι πως ίσως είναι και ιδέα μου... Θα το δω όμως σήμερα να δω ότι είναι καλά και θα ηρεμήσω! Ίσως μας πει και κάτι για το φύλο, έστω και ένα "μάλλον"...!

Καφέδες και αναψυκτικά μου τα έχει κόψει από την αρχή. Πίνω μια γουλιά coca cola το μήνα από τον άντρα μου άμα μου έρθει επιθυμία! Καφέ καθόλου γιατί μου είπε πως και ο ντεκαφεϊνέ δεν είναι καλός. Μου είπε καλύτερα ελληνικό, αλλά εμένα δεν μου αρέσει!

καλως ηρθες πισω παλι!να ευχηθω καλο χειμωνα τωρα????

με το καλο να δεις το μωρακι σου!πιστευω αν ειναι αγορι θα φανει σημερα, αν φυσικα σου ανοιξει τα ποδαρακια του, εμας ειναι επιδειξιας :D, τα καλη του μας τα εδειξε , τα μουτρα του ντρεποταν στην αρχη!

UzVGp2.png

τον γιατρο σου τον πηρες να του το πεις?γιαυτο κιολας ειχες αυτα τα συμπτωματα?ξεκουρασου γλυκια μου.ολα καλα ειναι.

Καλημερα

Καλημερα σε ολες

οχι δεν τον πηρα....μαλλον γι'αυτο ηταν τα συμπτωματα γιατι πτιν δεν ειχα τπτ..απλα κουραστικα αυτες τις μερες γιατι δεν ηξερα το προβλημα

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...