Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

5 κιλά πήρες μεχρι στιγμής στην εγκυμοσυνη; εγω ειχα χασει 2 στην αρχη κ τα πηρα ξανα, αλλα συχνα γευματα μικρά, κυριως ντοματα με τυρι τρωω. τα γλυκά δεν υπάρχουν...τον τελευταιο καιρο που εχουν ερθει καποιοι φιλοι πηγαμε για βαφλα, εφαγα το γαλακτομπούρεκο χθες κ της Παναγια πολύ λιγο γλυκό σε μια επισκεψη. γενικά δεν τρωω γλυκα, γιατι μου ειχε πει ο γιατρός να προσεχω, δεν κανει καλό στην εγκυμοσύνη κ το τηρώ. εχω κ τον κερβερο βεβαια τον αντρα μου, που μου μετραει τις μπουκιές.....χαχαχα. αυτό που εχω στερηθεί ειναι το παγωτο :mad::(

να 5 ολοκληρα κιλα! Και οκ, ενω γενικοτερα μου αρεσουν τα γλυκα, τωρα εχω απιστευτη ορεξη για αλμυρες χαζομαρες που πριν δεν μου ελεγαν και πολλα. Μια χαρα σε βρισκω εσενα! Εχεις αυτοσυγκρατηση!

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

εγώ έχω πάρει γύρω στα 3 αλλά δεν τρώω γλυκά...απλά παχαίνω...:D

άσχετο, καφέδες πίνετε?

εγω δεν επινα κ πριν καθόλου. σοκολάτα επινα αλλα κομμενη κ αυτή. φυσικό χυμό μονο :tongue:

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

εγω δεν επινα κ πριν καθόλου. σοκολάτα επινα αλλα κομμενη κ αυτή. φυσικό χυμό μονο :tongue:

Οριστε! Μαλλον θα πρεπει να σε εχω σαν παραδειγμα προς μιμηση! Εγω πινω ντεκαφ, 1 την ημερα, σε τσακιρ κεφια 2

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Διαφημίσεις

δες σε youtube πως βαζουν επισκληριδιο.. καλα εγω ετσι κ αλλιως δεν θα εβαζα καθησα κ ειδα κ λεω σιγα μη βαλω..

καλημερα!!!!!!!!

δεν θελω να το δω:shock::shock::shock::shock::shock: εχω ακουσει ομως οτι ειναι μια μεγαλη βελονα σου την βαζουν στην σπονδυλικη στηλη κι αν κουνηθεις και δεν μπει στο σωστο σημειο μπορεις να μεινεις αναπηρος ή με κουσουρι(να κουτσενεις πχ) γι'αυτο ειναι ο ενας λογος που δεν θελω, ο αλλος ειναι γιατι θελω να την νιωσω την γεννα , τα παντα ολα της!!!(μαζοχα?)

εσυ πως εισαι σημερα πονας????

UzVGp2.png

καλημερα κοριτσιαααααα!!! εγω καφεδες επινα 2 την ημερα κ απο τοτε που εμεινα εγκυος μου βρομουσανε κ δεν πινω αλλα στα αλλα τα παιδια επινα 1 την ημερα! κ εγω πριν ενα μηνα που πηγα στο γιατρο ημουν -1 κιλο δεν ειχα βαλει καθολου αλλα εχασα κιολας.. τωρα τρωω παλι αλλα μην φανταστιστε οτι τρωω για 2, τρωω λιγο γιατι μου φερνει δυσφορια, κ εγω γλυκα δεν μπορω γιατι ανακατευομαι. τρωω ελιες ξυδατες για την ανακατοσουρα..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Τι κανετε κοριτσια?

Περασα μια λαχταρα σημερα....ξυπνησα το πρωι απο πονο στην μεση και μολις πηγα στο μπανιο ενιωθα κατι να κατεβαινει και αεχισε να βγαινει κατι σαν βλεννα με ενα χρωμα που δεν ξερω πως να το πω.....πηγα στο νοσοκομειο γιατι ειμαι στην πολη που μεγαλωσα..και ο γιατρος μου δεν ειναι εδω....μου ειπαν να προσεχω γιατι ειναι χαμηλα ο πλακουντας..επαφες κομμενες και ξεκουραση....σκεφτομαι να αλλαξω γιατρο....δεν ξερω τι να κανω..δεν επρεπε βα μου το πει..ο δικις μου μου ειπε ελευθερα και επαφες και ο πλακουντας μια χαρα....τι να πω..γινετε να μην το ειδε?πριν μια εβδομαδα πηγα....εχω κατι νευρα....εγω μονο ξεκουραση δεν εθχα και επαφη ειχα με τον αντρα μου κσι χορεψα στον αρραβωνα της κολλητης μου

καλημερα ελενακι!

να προσεχεις τωρα!

τελικα τι εκανες? τον πηρες τηλεφωνο τον γιατρο σου?

οπως και να εχει πρεπει να τον ενημερωσεις επειδη ειναι ο γιατρος σου, αλλα να του πεις κιολλας γιατρε δεν μου ειπατε να προσεχω κατι ,ειχατε δει τπτ εσεις?

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα!!!!!!!!

δεν θελω να το δω:shock::shock::shock::shock::shock: εχω ακουσει ομως οτι ειναι μια μεγαλη βελονα ου την βαζουν στην σπονδυλικη στηλη κι αν κουνιθεις και δεν μπε στο σωστο σημειο μποεις να μεινεις αναηρος ή με κουρουρι(να κουτσενεις πχ) γι'αυτο ειναι ο ενας λογος που δεν θελω, ο αλλος ειναι γιατι θελω να την νιωσω την γεννα , τα παντα ολα της!!!(μαζοχα?)

εσυ πως εισαι σημερα πονας????

καλημερα!! πιο καλα ειμαι didi μου ευχαριστω, κ εγω γιαυτο το λογο δεν θελω να την βαλω αλλα δεν με πιεζει ο γιατρος του λεω οχι κ τελος.. μοιαζουμε μαλλον αλλα μην φοβασαι για λιγο ειναι ο πονος κ μπορει να ειναι τοσο ευκολα που μπορει να γεννησεις με ενα πονο που λενε.. μετα οταν τον πιασεις αγγαλια θα τα ξεχασεις ΟΛΑ!!!!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

τελικά κορίτσια, το μωράκι μου ζωήρεψε ξανα. εκτος απο το μελι ππου εφαγα κ το τσίπουρο που μύρισα κ εβαλα στην κοιλιά μου, ήρθε το αγόρι της αδερφής μου κ μου εφερε γαλακτομπούρεκο απο το γνωστο μαγαζι κ.....ν!!!!! το χτυπησα το κομματακι κ θα φαω κ αλλο 1 αργότερα. το μωρό μου εχει περίπου 2 ώρες που χορεύει, καρσιλαμα-πεντοζαλη-καλαματιανο ή πηδηχτό Ρόδου.....δεν εχω καταλάβει ακόμα. παντως εγώ ηρέμησα που το νιώθω. :);)

καλημερα!!!!!!!

ειδες που ανησυχουσες αδικα?

απο εδω και περα σιροπιαστα και ο κερβερος ΜΟΚΟ;);)

αλλα με το πηδηχτο ροδου που ειπς εσκασα στα γελια!!!!αχαχαχαχαχαχα

UzVGp2.png

Καλημέρα σε όλες!! Καλε...μη κανετε ετσι με την επισκληριδιο!!! Και μη τα βλεπετε στο youtube...για τους γιατρους ειναι υποθεση ρουτινας, ειναι εξειδικευμενοι να το κανουν αυτο και ειδικα οσοι κανουν τετοιου ειδους ναρκωση. Τωρα αν ειναι να σου κατσει στραβη...και στη πληρη ναρκωση μπορει να γινει, και στο φυσιολογικο και παντου! Ας μην ειμαστε απαισιοδοξοι...να σκεφτομαστε οτιολα καλα θα πανε. Εμενα παντως που δε γινοταν να βγει το 4κιλο με φυσιολογικο...μια χαρα πηγε η επισκληριδιος και ειδα και το μωρακι μου με το που βγηκε και δε πονουσα καθολου. Οι πονοι ειναι μετα, λιγο σε τραβαει η τομη, λιγο που σε τσιτωνουν οι ορμονες...αλλα μεσα σε 40 μερες εισαι περδικι!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...