Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Ellidr είπε:

Μπράβο κορίτσια εγώ έχω πλακωθει σε βιταμίνες και προβιοτικα και το χω ρίξει στο σεχ μπας και .....

Λέμε τώρα.

Αλλιώς από αρχές του χρόνου θα πάρω πάλι αγκαζε τον γιατρουλη μου και όπου πάμε 

Χαχα

Λοιπόν χωρίς πλάκα τώρα, το σεξ μην το υποτιμάς... υπάρχει κοπέλα που είχε κάνει 4 εμβρυομεταφορες με κουλούρα χοριακη και πριν την 5η εμβρυομεταφορα έμεινε μόνη της έγκυος σε ηλικία 42,5 παρακαλώ! Είναι και η τύχη στη μέση. Στο εύχομαι να μη χρειαστείς το γιατρό πάρα μόνο για οδηγίες εγκυμοσύνης! 

Κορίτσια ερώτηση. Είναι κάποια κοπέλα που είναι έγκυος και δουλεύει στο δημόσιο να μου πει τι κάνει με την άδεια?.... τα χω ξεχάσει.... προς το παρόν πήρα 3 ημέρες αναρρωτικη μέχρι να κάνω και τη 2η χοριακη γιατί δε θέλω ακόμη να ανακοινώσω την εγκυμοσύνη. 

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

μη στεναχωριεσαι ! θα προσεξεις τωρα οσο μπορεις και μετα ξαναπας στο γιατρο σου και τον ξαναβλεπετε τον πλακουντα σε τι θεση ειναι. Παντως γνωστη μου με χαμηλο πλακουντα μια χαρα το γεννησε το μωρουλι της, απλα ηθελε λιγη ξεκουραση και προσοχη παραπανω

Αυτο θα κανω....απλα αναρωτιεμαι ο γιατρος μου δεν επρεπε να το δει αυτο πριν μια εβδομαδα που πηγα....και να μου πει να προσεχω....εμενα μου ειπε κανενα προβλημα και επαφες και ολα....και τωρα το ανακαλυψα στο νοσοκομειο και οχι σε αυτον που με παρακολουθει

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αυτο θα κανω....απλα αναρωτιεμαι ο γιατρος μου δεν επρεπε να το δει αυτο πριν μια εβδομαδα που πηγα....και να μου πει να προσεχω....εμενα μου ειπε κανενα προβλημα και επαφες και ολα....και τωρα το ανακαλυψα στο νοσοκομειο και οχι σε αυτον που με παρακολουθει

λογικα θα επρεπε να το δει.. κολλημενος ειναι πλακουντας, δεν κανει βολτες μεσα στη μητρα.. εμενα και οι 3 γιατροι που μου εκανα υπερηχο, σημειωναν ολοι τη θεση του πλακουντα, ακομα και ο ειδικευομενος στο Ελενα. Επισημανε του οτι ειναι πολυ σημαντικο για σενα να ξερεις λεπτομερειες, ετσι ωστε να παιρνεις τις προφυλαξεις σου

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

δες σε youtube πως βαζουν επισκληριδιο.. καλα εγω ετσι κ αλλιως δεν θα εβαζα καθησα κ ειδα κ λεω σιγα μη βαλω..

Εγω παλι εκανα δεν ειναι τοσο τραγικο.Με βοηθησε για το μετα που επρεπε να κανω εξωθησεις και ειχα περισσοτερες αντοχες.Παντως σε θαυμαζω που εχεις το κουραγιο και το εκανες και θα το ξανακανεις χωρις επισκληριδιο!!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

τελικά κορίτσια, το μωράκι μου ζωήρεψε ξανα. εκτος απο το μελι ππου εφαγα κ το τσίπουρο που μύρισα κ εβαλα στην κοιλιά μου, ήρθε το αγόρι της αδερφής μου κ μου εφερε γαλακτομπούρεκο απο το γνωστο μαγαζι κ.....ν!!!!! το χτυπησα το κομματακι κ θα φαω κ αλλο 1 αργότερα. το μωρό μου εχει περίπου 2 ώρες που χορεύει, καρσιλαμα-πεντοζαλη-καλαματιανο ή πηδηχτό Ρόδου.....δεν εχω καταλάβει ακόμα. παντως εγώ ηρέμησα που το νιώθω. :);)

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

τελικά κορίτσια, το μωράκι μου ζωήρεψε ξανα. εκτος απο το μελι ππου εφαγα κ το τσίπουρο που μύρισα κ εβαλα στην κοιλιά μου, ήρθε το αγόρι της αδερφής μου κ μου εφερε γαλακτομπούρεκο απο το γνωστο μαγαζι κ.....ν!!!!! το χτυπησα το κομματακι κ θα φαω κ αλλο 1 αργότερα. το μωρό μου εχει περίπου 2 ώρες που χορεύει, καρσιλαμα-πεντοζαλη-καλαματιανο ή πηδηχτό Ρόδου.....δεν εχω καταλάβει ακόμα. παντως εγώ ηρέμησα που το νιώθω. :);)

Ενα αλλο κολπο ειναι να πιεις ενα ποτηρι παγωμενο νερο και να ξαπλωσεις αμεσως απο την αριστερη πλευρα και μετα απο 2 λεπτα θα χοροπηδαει σαν τρελο!Οποτε δεν χρειαζεσαι παντα τις εξτρα θερμιδες :tongue:

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα

νομιζω σας ειπα χθες οτι ειχα φτιαξει αγγιναρες, θα φαω οτι περισεψε και για αντρα-κουμπαρο θα ψησω σουβλακια, κεμπαπ και ρυζι διχρωμο(τουρκικο το λεμε εμεις) =ρυζι με κριθαρακι

τουλαχιστον θα φαω υγιεινα!!!

αυτο το πιλαφακι εφτιαξα καλε! εμεις το λεμε ασπρο -μαυρο ή παντρεμενο. ο αντρας μου μου ειπε να μην το ξανα κανω η κορη μου ομως ξετρελαθηκε( και ειναι ο μονος τροπος να φαει γιαουρτι)

αχ ποτε θα περασει ο καιρος να γεννησουμε??

αμην!

Καλημέρα κορίτισια!! Ευχαριστώ για τα καλωσορίσματα! Μόλις βρω χρόνο θα φτιάξω και το τικεράκι μου γιατί γράφει άλλα ντ' άλλων... Ο γιος μου είναι 1 έτους και είμαι έγκυος στη 12η εβδομάδα όπως είπα και χτες στο δεύτερο. Αυχενική έχετε κάνει όλες; Μάλλον ναι γιατί απ' ότι βλέπω είστε πιο προχωρημένες από μενα. Μέχρι ποια εβδομάδα την κάνουμε; Εγώ θα την κάνω την τελευταία δυνατή ημερομηνία, ελπίζω να δείξει σωστά. Επίσης, ποιες έχετε "ακούσει" τα μωράκια σας και σε ποια περίπου εβδομάδα; Τον πρώτο τον άκουσα 17η-18η, άργησα δηλαδή αλλά ήταν φυσιολογικό για πρώτο, λένε ότι το δεύτερο το ακούς νωρίτερα αλλά ακόμα τίποτα... Σας φιλώ όλες!

με το καλο να κρατησεις και το 2ο μωρακι σου στην αγκαλια σου!

εμενα ο γιος μου ξυπνουσε 2 φορες καθε βραδυ η κορη μου μια φορα κ μολις σαραντησε δεν ξυπναγε καθολου κ μου ελεγα να την ξυπναω για να τρωει μη χανει τη σειρα τις. αν την ξυπναγα θα την χαλαγα κ αντε να την μαθεις μετα να κοιματε. αν το παιδι σας δεν ξυπναει το βραδυ μη το ξυπνατε. μπορει κ ο παιδιατρος να σας πει να τα ξυπνατε μη κανετε αυτη τη βλακεια.. αν πειναει θα ξυπνησει..

αχ!εγω την ξυπναγα καθε 2ωρες μεχρι να σαραντισει και μετα καθε 3

ηταν προωρουλι και ειχε παληνδρομηση, επρεπε να πινει λιγο και πολλες φορες!και αφου την ταϊζα την κραταγα σε ορθια σταση περιπου για μιση ωρα για να μην κανεις εμετο. ευτυχως με εσωσε ο θηλασμος γιατι δεν ειχα μεσα στην νυχτα να φτιαχνω γαλα και να βαζω αποστηρωσεις! μετα τους 3 μηνες κοιμοταν 7 ωρες σερι!ηταν και ειναι πολυ ευκολο και καλο παιδακι ! να δω τι θα ειναι τωρα αυτο που ερχετε:eek:

αρα ξερουμε , γαλακτομπουρεκο!

υπαρχει δηλαδη περιπτωση αυτην την εβδομαδα να το ακουσω και εγω;;; την μικρη μου την ακουσα 18-19η εβδ

το πρωι εφυγα βιαστικα και ουτε γεια δεν ειπα αλλα βρηκα τον μπελα μου με τον Ροδουλο: αποφασησε να φτιαξει fb και δεν σηκωθηκε ολη μερα απο το λαμπιτοπι για να βρει οοοοοολους τους φιλους του! και καθως ειναι ασχετος με την τεχνολογια με ΕΠΡΙΞΕ :evil::evil:

αυτα ! φιλια και καληνυχτα

υ.σ. τα πρωινα δουλευει αρα θα τα λεμε!:P

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

τον γιατρο σου τον πηρες να του το πεις?γιαυτο κιολας ειχες αυτα τα συμπτωματα?ξεκουρασου γλυκια μου.ολα καλα ειναι.

6KuQp2.png

Μια χαρα! Τελικα γαλακτομπουρεκο ηθελε το μωρο ε; Κοιτα το γλυκατζουδικο! Και προσπαθουσες εσυ με ταπεινο μελακι! Χαχα! Εχει αποψη το πιτσιρικι!! Να απολαυσεις τους χορους τωρα!

Διαφημίσεις

Μια χαρα! Τελικα γαλακτομπουρεκο ηθελε το μωρο ε; Κοιτα το γλυκατζουδικο! Και προσπαθουσες εσυ με ταπεινο μελακι! Χαχα! Εχει αποψη το πιτσιρικι!! Να απολαυσεις τους χορους τωρα!

ναι ναι εχει αποψη απ οτι φαίνεται. αν μοιάσει απο τον μπαμπα, την εβαψα. ο αντρας μου καθε μέρα μετα το μεσημεριανό ύπνο, θα φάει γλυκό του κουταλιού. παράδοση εχει καταντήσει.....χαχαχαχα. κ το ζαχαρό του πάντα χαμηλό :mad:

ναι ναι εχει αποψη απ οτι φαίνεται. αν μοιάσει απο τον μπαμπα, την εβαψα. ο αντρας μου καθε μέρα μετα το μεσημεριανό ύπνο, θα φάει γλυκό του κουταλιού. παράδοση εχει καταντήσει.....χαχαχαχα. κ το ζαχαρό του πάντα χαμηλό :mad:

Ετσι ειμαι κι εγω, υπογλυκαιμικη κατα φαντασιαν! βεβαια το ζαχαρο δεν μου κανει την τιμη να ειναι χαμηλο,. Αρχισα διατροφη σημερα! 5 κιλα συν ρε συ! Θα γινω βουβαλακι...

Ετσι ειμαι κι εγω, υπογλυκαιμικη κατα φαντασιαν! βεβαια το ζαχαρο δεν μου κανει την τιμη να ειναι χαμηλο,. Αρχισα διατροφη σημερα! 5 κιλα συν ρε συ! Θα γινω βουβαλακι...

5 κιλά πήρες μεχρι στιγμής στην εγκυμοσυνη; εγω ειχα χασει 2 στην αρχη κ τα πηρα ξανα, αλλα συχνα γευματα μικρά, κυριως ντοματα με τυρι τρωω. τα γλυκά δεν υπάρχουν...τον τελευταιο καιρο που εχουν ερθει καποιοι φιλοι πηγαμε για βαφλα, εφαγα το γαλακτομπούρεκο χθες κ της Παναγια πολύ λιγο γλυκό σε μια επισκεψη. γενικά δεν τρωω γλυκα, γιατι μου ειχε πει ο γιατρός να προσεχω, δεν κανει καλό στην εγκυμοσύνη κ το τηρώ. εχω κ τον κερβερο βεβαια τον αντρα μου, που μου μετραει τις μπουκιές.....χαχαχα. αυτό που εχω στερηθεί ειναι το παγωτο :mad::(

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...