Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Ellidr είπε:

Μπράβο κορίτσια εγώ έχω πλακωθει σε βιταμίνες και προβιοτικα και το χω ρίξει στο σεχ μπας και .....

Λέμε τώρα.

Αλλιώς από αρχές του χρόνου θα πάρω πάλι αγκαζε τον γιατρουλη μου και όπου πάμε 

Χαχα

Λοιπόν χωρίς πλάκα τώρα, το σεξ μην το υποτιμάς... υπάρχει κοπέλα που είχε κάνει 4 εμβρυομεταφορες με κουλούρα χοριακη και πριν την 5η εμβρυομεταφορα έμεινε μόνη της έγκυος σε ηλικία 42,5 παρακαλώ! Είναι και η τύχη στη μέση. Στο εύχομαι να μη χρειαστείς το γιατρό πάρα μόνο για οδηγίες εγκυμοσύνης! 

Κορίτσια ερώτηση. Είναι κάποια κοπέλα που είναι έγκυος και δουλεύει στο δημόσιο να μου πει τι κάνει με την άδεια?.... τα χω ξεχάσει.... προς το παρόν πήρα 3 ημέρες αναρρωτικη μέχρι να κάνω και τη 2η χοριακη γιατί δε θέλω ακόμη να ανακοινώσω την εγκυμοσύνη. 

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ok κορίτσια ευχαριστώ! Εγώ θα είμαι ουσιαστικά στην 13η όταν θα κάνω την αυχενική. Από κιλά είμαι +3 αλλά ξεκίνησα από χαμηλά, οπότε δε σκιάζομαι. Άλλωστε και στο πρώτο τα έχασα όλα πολύ εύκολα και γρήγορα με το θηλασμό.

VbTYp1.png

κάποιος φίλος μας είχε πει, οτι οταν ραβουν την γυναίκα, είναι πιο στενή κ απο παρθένα....χαχαχαχα... κ ήθελε στο δευτερο να πει στον γιατρό να την ραψει ακόμα περισσσοτερο.

επαφές ετσι κ αλλιως αφου σαραντη΄σουμε

θα με κοροιδευετε τωρα με αυτο που θα πω:oops::oops:... ετσι κι αλλιως νιωθω σαν να ειμαι παρθενα... φανταζομαι μετα τη γεννα ετσι οπως τα λετε...!

ε οχι και να πω στο γιατρο να με ραψει περισοτερο!!!!!!!

UzVGp2.png

χαχαχαχαχα διαβαζω και μου φτιαχνει η διαθεση!!

didi στον 8 ξεχνα τον υπνο!!ναι ναι ναι θΑ ξυπνας καθε δυο ωρες για να πας τουαλετα.βλεπεις η φυση τα εχει προβλεψει ολα και σε προετοιμαζει γιατι μετα θα ξυπνας ετσι και αλλιως για να ταισεις το μωρο!

μηπως η φυση θα επρεπε να μας αφησει και να κοιμηθουμε λιγο πριν την γεννα για να γεμισουμε τις μπαταριες μας???:tongue::tongue::tongue::tongue:

καθε 2 ωρες θα τρωει το μωρο??????????:eek:

UzVGp2.png

θα με κοροιδευετε τωρα με αυτο που θα πω:oops::oops:... ετσι κι αλλιως νιωθω σαν να ειμαι παρθενα... φανταζομαι μετα τη γεννα ετσι οπως τα λετε...!

ε οχι και να πω στο γιατρο να με ραψει περισοτερο!!!!!!!

χαχααχ περισσοτερο?? παμε καλα??

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

μηπως η φυση θα επρεπε να μας αφησει και να κοιμηθουμε λιγο πριν την γεννα για να γεμισουμε τις μπαταριες μας???:tongue::tongue::tongue::tongue:

ναι τον πρωτο καιρο αν εισαι τυχερη καθε δυο ωρες ειναι νορμαλ:-P

εγω δεν ενιωθα κουραση καθολου μετα τις 32 εβδομαδες παρολο που δεν κοιμομουν.οι ορμονες βλεπεις εκαναν δουλεια.

WvYwp2.png I9Cbp2.png

πιπι σου κανεις δεν ποναει ουτε εχει φοβο για κατι.. οσο για τα αλλα εγω απο το φοβο πονουσα κ σφιγγομουνα πιο πολυ. επαφες δεν εχεις μεχρι να σε δει ο γιατρος στις 40 ημερες κ να σου δωσει το οκ.. κοριτσια εγω γεννησα χωρις επισκληριδιο κ ουτε τωρα θα βαλω.. μη φοβαστε την ωρα που γεννουσα παρολο τους πονους παρακαλαγα την παναγια να μου χαρισει τα παιδια μου.. πιο πολυ φοβαμαι τους 9 μηνες παρα τη γεννα! η γεννα θα σας χαρισει τα αγγελουδια σας!! γιαυτα δεν υποφερετε τωρα?? αυτο να σκεφτεστε κ τιποτα αλλο!!

κι εγω το σκεφτομουν να μην κανω επισκληριδιο και αν δεν καταφερω να γεννησω μεσα σε 2 ωρες τοτε πια να μου κανουν

αλλα καπου μου ειπαν οτι αν εχεις διαστολη πανω απο 5 μετα δεν σου κανουν επισκληριδιο κανεις ολη τη γεννα φυσιολογικα!!

οταν ερθει ο καιρος θα το συζητησω με το γιατρο...

UzVGp2.png

εμενα ο γιος μου ξυπνουσε 2 φορες καθε βραδυ η κορη μου μια φορα κ μολις σαραντησε δεν ξυπναγε καθολου κ μου ελεγα να την ξυπναω για να τρωει μη χανει τη σειρα τις. αν την ξυπναγα θα την χαλαγα κ αντε να την μαθεις μετα να κοιματε. αν το παιδι σας δεν ξυπναει το βραδυ μη το ξυπνατε. μπορει κ ο παιδιατρος να σας πει να τα ξυπνατε μη κανετε αυτη τη βλακεια.. αν πειναει θα ξυπνησει..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

ok κορίτσια ευχαριστώ! Εγώ θα είμαι ουσιαστικά στην 13η όταν θα κάνω την αυχενική. Από κιλά είμαι +3 αλλά ξεκίνησα από χαμηλά, οπότε δε σκιάζομαι. Άλλωστε και στο πρώτο τα έχασα όλα πολύ εύκολα και γρήγορα με το θηλασμό.

μια χαρα ειναι στη 13η εβδομαδα για την αυχενικη! καλη επιτυχια !!!

UzVGp2.png

κι εγω το σκεφτομουν να μην κανω επισκληριδιο και αν δεν καταφερω να γεννησω μεσα σε 2 ωρες τοτε πια να μου κανουν

αλλα καπου μου ειπαν οτι αν εχεις διαστολη πανω απο 5 μετα δεν σου κανουν επισκληριδιο κανεις ολη τη γεννα φυσιολογικα!!

οταν ερθει ο καιρος θα το συζητησω με το γιατρο...

εγω την επισκληριδιο πρωτο την φοβαμαι κ δευτερο γιατι να δωσω αλλα 300ε??

μια φυσικοθεραπευτρια εκανε 2 παιδια χωρις επισκληριδιο δεν την ηθελε καθολου λογικα κατι ξερει

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

εμενα ο γιος μου ξυπνουσε 2 φορες καθε βραδυ η κορη μου μια φορα κ μολις σαραντησε δεν ξυπναγε καθολου κ μου ελεγα να την ξυπναω για να τρωει μη χανει τη σειρα τις. αν την ξυπναγα θα την χαλαγα κ αντε να την μαθεις μετα να κοιματε. αν το παιδι σας δεν ξυπναει το βραδυ μη το ξυπνατε. μπορει κ ο παιδιατρος να σας πει να τα ξυπνατε μη κανετε αυτη τη βλακεια.. αν πειναει θα ξυπνησει..

ευκολα παιδακια εχεις!!!!!

γιος σου περασε καθολου κολικους?ειναι δυσκολο?

η ξαδερφη μου , μου ειπε οτι συνιθως τα πιανουν γυρω στις 7-9 το βραδυ κι αν τα πας μια βολτα με το αμαξι τα βοηθαει να ηρεμουν

αχ δεν ξερω αν θα αντεχω να τον ακουω να κλαιει , θα σπαραζει η καρδια μου....

UzVGp2.png

ευκολα παιδακια εχεις!!!!!

γιος σου περασε καθολου κολικους?ειναι δυσκολο?

η ξαδερφη μου , μου ειπε οτι συνιθως τα πιανουν γυρω στις 7-9 το βραδυ κι αν τα πας μια βολτα με το αμαξι τα βοηθαει να ηρεμουν

αχ δεν ξερω αν θα αντεχω να τον ακουω να κλαιει , θα σπαραζει η καρδια μου....

ναι ειχε αλλα λιγο!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Τι κανετε κοριτσια?

Περασα μια λαχταρα σημερα....ξυπνησα το πρωι απο πονο στην μεση και μολις πηγα στο μπανιο ενιωθα κατι να κατεβαινει και αεχισε να βγαινει κατι σαν βλεννα με ενα χρωμα που δεν ξερω πως να το πω.....πηγα στο νοσοκομειο γιατι ειμαι στην πολη που μεγαλωσα..και ο γιατρος μου δεν ειναι εδω....μου ειπαν να προσεχω γιατι ειναι χαμηλα ο πλακουντας..επαφες κομμενες και ξεκουραση....σκεφτομαι να αλλαξω γιατρο....δεν ξερω τι να κανω..δεν επρεπε βα μου το πει..ο δικις μου μου ειπε ελευθερα και επαφες και ο πλακουντας μια χαρα....τι να πω..γινετε να μην το ειδε?πριν μια εβδομαδα πηγα....εχω κατι νευρα....εγω μονο ξεκουραση δεν εθχα και επαφη ειχα με τον αντρα μου κσι χορεψα στον αρραβωνα της κολλητης μου

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Τι κανετε κοριτσια?

Περασα μια λαχταρα σημερα....ξυπνησα το πρωι απο πονο στην μεση και μολις πηγα στο μπανιο ενιωθα κατι να κατεβαινει και αεχισε να βγαινει κατι σαν βλεννα με ενα χρωμα που δεν ξερω πως να το πω.....πηγα στο νοσοκομειο γιατι ειμαι στην πολη που μεγαλωσα..και ο γιατρος μου δεν ειναι εδω....μου ειπαν να προσεχω γιατι ειναι χαμηλα ο πλακουντας..επαφες κομμενες και ξεκουραση....σκεφτομαι να αλλαξω γιατρο....δεν ξερω τι να κανω..δεν επρεπε βα μου το πει..ο δικις μου μου ειπε ελευθερα και επαφες και ο πλακουντας μια χαρα....τι να πω..γινετε να μην το ειδε?πριν μια εβδομαδα πηγα....εχω κατι νευρα....εγω μονο ξεκουραση δεν εθχα και επαφη ειχα με τον αντρα μου κσι χορεψα στον αρραβωνα της κολλητης μου

μη στεναχωριεσαι ! θα προσεξεις τωρα οσο μπορεις και μετα ξαναπας στο γιατρο σου και τον ξαναβλεπετε τον πλακουντα σε τι θεση ειναι. Παντως γνωστη μου με χαμηλο πλακουντα μια χαρα το γεννησε το μωρουλι της, απλα ηθελε λιγη ξεκουραση και προσοχη παραπανω

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...