Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Ellidr είπε:

Μπράβο κορίτσια εγώ έχω πλακωθει σε βιταμίνες και προβιοτικα και το χω ρίξει στο σεχ μπας και .....

Λέμε τώρα.

Αλλιώς από αρχές του χρόνου θα πάρω πάλι αγκαζε τον γιατρουλη μου και όπου πάμε 

Χαχα

Λοιπόν χωρίς πλάκα τώρα, το σεξ μην το υποτιμάς... υπάρχει κοπέλα που είχε κάνει 4 εμβρυομεταφορες με κουλούρα χοριακη και πριν την 5η εμβρυομεταφορα έμεινε μόνη της έγκυος σε ηλικία 42,5 παρακαλώ! Είναι και η τύχη στη μέση. Στο εύχομαι να μη χρειαστείς το γιατρό πάρα μόνο για οδηγίες εγκυμοσύνης! 

Κορίτσια ερώτηση. Είναι κάποια κοπέλα που είναι έγκυος και δουλεύει στο δημόσιο να μου πει τι κάνει με την άδεια?.... τα χω ξεχάσει.... προς το παρόν πήρα 3 ημέρες αναρρωτικη μέχρι να κάνω και τη 2η χοριακη γιατί δε θέλω ακόμη να ανακοινώσω την εγκυμοσύνη. 

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

εκανε καταληψη στο λαπτοπ ο αντρας μου και ετσι εκανα δουλιτσες εγω

ουφ ελιωσα! καλε παλι ζεστη εχουμε???

οντως εχεις δικιο κατια ολοκληρο μωρο θα βγει , το χερι με τρομαξε???

αλλα κι αυτην την απορια την εχω πως θα βγει???? θα με σκισουν ή θα με σκισει απο κατω το μωρο? ποναει αν σε κοβουν απο κατω οι γιατροι? ή το εκαναν μονο παλια αυτο με το νυστερι

οϊ παναγια μου....impatient εσυ οντως τη γλυτωσες! πως θα κανεις καισαρικη με επισκληριδιο ή με ναρκωση?

ελενακι ειδες το πρωι που ειπα κι εγω οτι μετα την κραμπα στην κοιλια δεν τον ενιωθα και μετα απο 2-3 ωρες εφαγα μελι

αλλα παλι δεν αντεδρασε

οποτε μην σε τρομαζει!

σημερα εφαγα 2-3 μπουκιες απο το τοστ του αντρα μου(βουτηρο τυρι ζαμπον μαγιονεζα κετσαπ μουσταρδα ) και ο μικρουλης εκανε τουμπες μεσα απο τη χαρα του:D

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

α κι αυτο με το ουζο οντως μου το ειπε χθες η πεθερα μου που κλαιγομουν βεβαια δεν το εκανα γιατι δεν ηθελα να τον τρομαξω...

αλλα εφαγα σοκοφρετα με την οποια παλι δεν ενεργοποιηθηκε..

UzVGp2.png

κοριτσια το βραδυ κοιμοσαστε καλα??? εγω ξυπναω συνεχεια κ δεν βολευομαι βαζω μαξιλαρι αναμεσα στα ποδια μου!

καταρχην ξυπναω παντα 1 ή 2 φορες καθε βραδυ για πιπι δηλαδη στον 8ο θα ξυπναω καθε 2 ωρες????

παντως πιο πολυ με βολευει απο τη δεξια μερια και με ενα μαξιλαρι στο ποδι

UzVGp2.png

εκανε καταληψη στο λαπτοπ ο αντρας μου και ετσι εκανα δουλιτσες εγω

ουφ ελιωσα! καλε παλι ζεστη εχουμε???

οντως εχεις δικιο κατια ολοκληρο μωρο θα βγει , το χερι με τρομαξε???

αλλα κι αυτην την απορια την εχω πως θα βγει???? θα με σκισουν ή θα με σκισει απο κατω το μωρο? ποναει αν σε κοβουν απο κατω οι γιατροι? ή το εκαναν μονο παλια αυτο με το νυστερι

οϊ παναγια μου....impatient εσυ οντως τη γλυτωσες! πως θα κανεις καισαρικη με επισκληριδιο ή με ναρκωση?

ελενακι ειδες το πρωι που ειπα κι εγω οτι μετα την κραμπα στην κοιλια δεν τον ενιωθα και μετα απο 2-3 ωρες εφαγα μελι

αλλα παλι δεν αντεδρασε

οποτε μην σε τρομαζει!

σημερα εφαγα 2-3 μπουκιες απο το τοστ του αντρα μου(βουτηρο τυρι ζαμπον μαγιονεζα κετσαπ μουσταρδα ) και ο μικρουλης εκανε τουμπες μετα απο τη χαρα του:D

εμενα στο γιο μου η με σκισανε η σκιστικε δεν ξερω κ εφαγα ενα ραμμα, στην κορη με σκισανε κ το ενιωσα εντονα γιατι ειχε κολλησει το μωρο κ δεν κατεβενε κ εφαγα αρκετα πονουσα αλλα ενταξει φυσιολογικα δεν επινα παυσιπονο. θελανε με το ετσι θελω να μου βαλουν υποθετο κ τους λεω δεν ποναω κ λεγανε πρεπει τελικα δεν εβαλα το ειπα του γιατρου κ μου λεει αν δεν πονας μη βαλεις.. με ενοχλουσανε λιγο οταν καθομουνα στο δευτερο στο πρωτο ολα μια χαρα.. το τριτο να δουμε.. αλλα ποτε δεν φοβηθηκα..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια το βραδυ κοιμοσαστε καλα??? εγω ξυπναω συνεχεια κ δεν βολευομαι βαζω μαξιλαρι αναμεσα στα ποδια μου!

έγω το μόνο άσχημο είναι οτι πάντα κοιμόμουν μπρούμυτα κ τώρα δεν μπορώ. κοιμάμαι στο πλάι με το μαξιλάρι του άντρα μου αγκαλιά. Χθές που πήγα στα τζαμπο βρήκα ένα μαξιλαράκι- σφήνα. κρατάει την κοιλιά πιό ψηλά. 5 ευρώ κάνει. δοκιμάστε το κ ίσως να σας βολέψει.

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

καταρχην ξυπναω παντα 1 ή 2 φορες καθε βραδυ για πιπι δηλαδη στον 8ο θα ξυπναω καθε 2 ωρες????

παντως πιο πολυ με βολευει απο τη δεξια μερια και με ενα μαξιλαρι στο ποδι

εγω απο την αριστερη πιο πολυ.. ακομη δεν σηκωθηκα βραδυ για τουαλετα.. ξυπναω γιατι δεν βολευομαι..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

εμενα στο γιο μου η με σκισανε η σκιστικε δεν ξερω κ εφαγα ενα ραμμα, στην κορη με σκισανε κ το ενιωσα εντονα γιατι ειχε κολλησει το μωρο κ δεν κατεβενε κ εφαγα αρκετα πονουσα αλλα ενταξει φυσιολογικα δεν επινα παυσιπονο. θελανε με το ετσι θελω να μου βαλουν υποθετο κ τους λεω δεν ποναω κ λεγανε πρεπει τελικα δεν εβαλα το ειπα του γιατρου κ μου λεει αν δεν πονας μη βαλεις.. με ενοχλουσανε λιγο οταν καθομουνα στο δευτερο στο πρωτο ολα μια χαρα.. το τριτο να δουμε.. αλλα ποτε δεν φοβηθηκα..

ωχχχχχχχχχχχχ:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

μετα φυσικα δεν εχει επαφες ε?(οχι οτι θελω αλλα ρωταω για να ξερω αν θα μπορω να γλυτωσω απο τον αντρα μου:rolleyes::rolleyes::rolleyes:)

και στην τουαλετα οταν παμε δεν υπαρχει φοβος να σπασουν τα ραμματα?

και με το πιπι δεν υπαρχει φοβος μολυνσης εκει που ειναι τα ραμματα?

UzVGp2.png

έγω το μόνο άσχημο είναι οτι πάντα κοιμόμουν μπρούμυτα κ τώρα δεν μπορώ. κοιμάμαι στο πλάι με το μαξιλάρι του άντρα μου αγκαλιά. Χθές που πήγα στα τζαμπο βρήκα ένα μαξιλαράκι- σφήνα. κρατάει την κοιλιά πιό ψηλά. 5 ευρώ κάνει. δοκιμάστε το κ ίσως να σας βολέψει.

κ εγω παντα μπρουμητα αχ!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

εμενα στο γιο μου η με σκισανε η σκιστικε δεν ξερω κ εφαγα ενα ραμμα, στην κορη με σκισανε κ το ενιωσα εντονα γιατι ειχε κολλησει το μωρο κ δεν κατεβενε κ εφαγα αρκετα πονουσα αλλα ενταξει φυσιολογικα δεν επινα παυσιπονο. θελανε με το ετσι θελω να μου βαλουν υποθετο κ τους λεω δεν ποναω κ λεγανε πρεπει τελικα δεν εβαλα το ειπα του γιατρου κ μου λεει αν δεν πονας μη βαλεις.. με ενοχλουσανε λιγο οταν καθομουνα στο δευτερο στο πρωτο ολα μια χαρα.. το τριτο να δουμε.. αλλα ποτε δεν φοβηθηκα..[/quote

εγώ οταν έρθει με το καλό εκείνη η ωρα, θα κάνω επισκληρίδιο. μου έχει κολλήσει στο μυαλό οτι μπορει να ποναω παρα πολυ κ να λιποθυμήσω, άρα να δημιουργήσω κ προβλημα στο μωρο. σιγουρα υπερβολικές φοβιες είναι αυτά που έχω.

Όσο για το σχίσιμο, έχω ακούσει οτι σε σχίζουν αν δεν μπορει να βγεί το παιδι κ σου κάνουν ράμματα. :confused::eek:

Διαφημίσεις

μετα φυσικα δεν εχει επαφες ε?(οχι οτι θελω αλλα ρωταω για να ξερω αν θα μπορω να γλυτωσω απο τον αντρα μου:rolleyes::rolleyes::rolleyes:)

κάποιος φίλος μας είχε πει, οτι οταν ραβουν την γυναίκα, είναι πιο στενή κ απο παρθένα....χαχαχαχα... κ ήθελε στο δευτερο να πει στον γιατρό να την ραψει ακόμα περισσσοτερο.

επαφές ετσι κ αλλιως αφου σαραντη΄σουμε

χαχαχαχαχα διαβαζω και μου φτιαχνει η διαθεση!!

didi στον 8 ξεχνα τον υπνο!!ναι ναι ναι θΑ ξυπνας καθε δυο ωρες για να πας τουαλετα.βλεπεις η φυση τα εχει προβλεψει ολα και σε προετοιμαζει γιατι μετα θα ξυπνας ετσι και αλλιως για να ταισεις το μωρο!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

πιπι σου κανεις δεν ποναει ουτε εχει φοβο για κατι.. οσο για τα αλλα εγω απο το φοβο πονουσα κ σφιγγομουνα πιο πολυ. επαφες δεν εχεις μεχρι να σε δει ο γιατρος στις 40 ημερες κ να σου δωσει το οκ.. κοριτσια εγω γεννησα χωρις επισκληριδιο κ ουτε τωρα θα βαλω.. μη φοβαστε την ωρα που γεννουσα παρολο τους πονους παρακαλαγα την παναγια να μου χαρισει τα παιδια μου.. πιο πολυ φοβαμαι τους 9 μηνες παρα τη γεννα! η γεννα θα σας χαρισει τα αγγελουδια σας!! γιαυτα δεν υποφερετε τωρα?? αυτο να σκεφτεστε κ τιποτα αλλο!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

με το χερι?????????

παναγια μου!!!!!!!!!!!!:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:ολο το χερι μεσα????? ποσο μεσα???????? δεν χωραει καλε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

οϊ οϊ οϊ οϊ οϊ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χαχαχαχαχαχαχχαχα μια χαρα χωραει το χερι !!!οταν δε κανεις διαστολη εκει να δεις δυο χερια χωρανε!Εγω εβγαλα 3450 παιδακι χωρις ουτε ενα ραμα!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

πιπι σου κανεις δεν ποναει ουτε εχει φοβο για κατι.. οσο για τα αλλα εγω απο το φοβο πονουσα κ σφιγγομουνα πιο πολυ. επαφες δεν εχεις μεχρι να σε δει ο γιατρος στις 40 ημερες κ να σου δωσει το οκ.. κοριτσια εγω γεννησα χωρις επισκληριδιο κ ουτε τωρα θα βαλω.. μη φοβαστε την ωρα που γεννουσα παρολο τους πονους παρακαλαγα την παναγια να μου χαρισει τα παιδια μου.. πιο πολυ φοβαμαι τους 9 μηνες παρα τη γεννα! η γεννα θα σας χαρισει τα αγγελουδια σας!! γιαυτα δεν υποφερετε τωρα?? αυτο να σκεφτεστε κ τιποτα αλλο!!

σοφα λογια απο μια μανουλα.

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...