Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Alex@ είπε:

Αν έχεις χρόνια στην υπηρεσία οπότε έχεις κ αρκετές μέρες αναρρωτικής, σου γράφει ο γιατρός σου τις αναρρωτικες μέχρι να βγεις σε άδεια κύησης. Ίσως σε καλέσουν από την επιτροπή που όπως έχω καταλάβει δεν πας εσύ αλλά κάποιος δικός σου, συνήθως ο σύζυγος. Τώρα αν είσαι νέα υπάλληλος κ δεν έχει πολλές μέρες αναρρωτικής έχει λίγη διαδικασια

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Με το καλό η αυχιενικη ! Εκανες πάλι για κύτταρο μεγαλοιο; Τα συμπτώματα Πνε και ερχονται

εγω είχα πολλές ζαλάδες και εμετούς 12+1 μέρα σταμάτησαν ως δια μαγείας !!!

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

με το χερι?????????

παναγια μου!!!!!!!!!!!!:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:ολο το χερι μεσα????? ποσο μεσα???????? δεν χωραει καλε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

οϊ οϊ οϊ οϊ οϊ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:P:p:p:p:p:p ενω να βγει ολοκληρο παιδι, εεε? ευκολα.... :P:p:p:p:p:p

Καλημερα κι απο μενα σε ολες!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εμενα που θα κανω καισαρικη πρεπει να μου βαλει χερι?????????

στις τελειομηνες κανουν δακτυλικη εξεταση για να δουν οτι εχει μαλακωσει ο τραχηλος και οτι εχουν διαστολη! οχι με ολο το χερι... και εννοειται οτι οταν πας προγραμματισμενα με καισαρικη, οχι, δεν κανεις, δεν εχει νοημα, το αντιθετο θες... να μην σπασουν τα νερα, κλπ

1lqJp2.png

EO6lp3.png

με το χερι?????????

παναγια μου!!!!!!!!!!!!:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:ολο το χερι μεσα????? ποσο μεσα???????? δεν χωραει καλε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

οϊ οϊ οϊ οϊ οϊ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

οχι καλε... χαχαχαχχαχ δαχτυλα!!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

στις τελειομηνες κανουν δακτυλικη εξεταση για να δουν οτι εχει μαλακωσει ο τραχηλος και οτι εχουν διαστολη! οχι με ολο το χερι... και εννοειται οτι οταν πας προγραμματισμενα με καισαρικη, οχι, δεν κανεις, δεν εχει νοημα, το αντιθετο θες... να μην σπασουν τα νερα, κλπ

Ωραια! Ευχαριστω για την πληροφορια! Χαχα Didi εγω τη γλυτωσα!

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!

τι κάνετε;;; Κορίτσια εχω λίγο φοβηθεί!!!! Το μωρό μου δεν το νιώθω πολύ έντονα. Τις προηγούμενες ημέρες έκανε πολλές βόλτες κ κλωτσούσε. χθες κ σημερα, σχεδον τίποτα. αυτή τη στιγμή έχω μπροστά μου το μελι κ τρωω λίγο να το αναστατώσω, για να το νιώσω έντονα. Φαντάζομαι ( Παναγιτσα μου ανατριχιάζω), αν κατι παει στραβα, θα το καταλάβω γιατι θα δω αιμα, σωστά;;;

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

τι κάνετε;;; Κορίτσια εχω λίγο φοβηθεί!!!! Το μωρό μου δεν το νιώθω πολύ έντονα. Τις προηγούμενες ημέρες έκανε πολλές βόλτες κ κλωτσούσε. χθες κ σημερα, σχεδον τίποτα. αυτή τη στιγμή έχω μπροστά μου το μελι κ τρωω λίγο να το αναστατώσω, για να το νιώσω έντονα. Φαντάζομαι ( Παναγιτσα μου ανατριχιάζω), αν κατι παει στραβα, θα το καταλάβω γιατι θα δω αιμα, σωστά;;;

κοριτσακι μου, καταρχην χαλαρωσε! οταν στρεσσαρεσαι, του μεταδιδεις αγχος και το φοβιζεις... ειναι πολυ μικρακι και ειναι λογικο ποτε να το καταλαβαινεις πιο πολυ και ποτε οχι. μην πλακωνεσαι στο μελι, γιατι δεν ειναι οτι ντε και καλα θα κουνηθει... χαλαρα! δοκιμασε κατι διαφορετικο (εννοω απ οτι τρως συνηθως), ή και κατι κρυο, που οπως μου ειπαν και ειδα πιανει, και μιλα του ηρεμα!!! ολα θα ναι μια χαρα!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Ελενη, εγω προχτες στην εξεταση ετρωγα σοκολατακια και ουτε κουνηθηκε, επομενως μην ανησυχησεις αν δεν φερει αποτελεσμα το μελι. Οσο για το αν παει κατι στραβα, εμενα στη δευτερη αποβολη μου ειχε περασει μια βδομαδα και αιμα δεν ειχα δει. Επομενως δεν ειναι απολυτο αυτο με το αιματακι. Αν εχεις αγχωθει, μπορεις να πας στο νοσοκομειο για εναν υπερηχο στα γρηγορα.

τι κάνετε;;; Κορίτσια εχω λίγο φοβηθεί!!!! Τα το μωρό μου δεν το νιώθω πολύ έντονα. Τις προηγούμενες ημέρες έκανε πολλές βόλτες κ κλωτσούσε. χθες κ σημερα, σχεδον τίποτα. αυτή τη στιγμή έχω μπροστά μου το μελι κ τρωω λίγο να το αναστατώσω, για να το νιώσω έντονα. Φαντάζομαι ( Παναγιτσα μου ανατριχιάζω), αν κατι παει στραβα, θα το καταλάβω γιατι θα δω αιμα, σωστά;;;

ελενι πριν 1 εβδομαδα το ενιωθα συνεχεια πριν 3-4 ημερες τιποτα αρχισα να γυρηζω συνεχεια μια απο την αριστερη μια απο την δεξια να χαιδευω την κοιλια να τεντωνωμε τιποτα αυτο αρχισα να ανησηχω κ εγω κ ελεγα αν δεν το ακουσω κ την αλλη μερα θα το πω στο γιατρο κ μετα απο πολυ ωρα το ενιωσα ελαφρια κ ελεγα καλα αντι να ειναι πιο δυνατο ειναι πιο αδυναμο?? μεχρι κ ουζο εβαζα στη κοιλια μου τελικα το ενιωσα ξανα αλλα ειναι μικρο κ ειναι λογικο.. καλα εσενα ειναι το πρωτο εμενα που ειναι το τριτο αλλα οσα παιδια κ να εχεις το αγχος ειναι αγχος.. ηρεμησα κ θα το νιωσεις. β

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστώ όλες σας. Δεν εχω πει σε κανενα αυτό, ούτε στον άντρα μου. Αύριο έχω ραντεβού έτσι κι αλλιώς με τον γιατρό μου. Ελπίζω όλα να ναι καλά. κάθε φορά που φτάνω έξω απο το ιατρείο του, κόβονται τα πόδια μου απο το φοβο αν είναι όλα καλά.

Όταν είμαι τελείως ανάσκελα με τεντωμένα πόδια τότε το νιώθω, αλλά όχι στην ένταση των προηγούμενων ημερών, κ λέω μήπως είναι το έντερό μου;;;

ritsa αν πιω λιγο τσίπουρο;;; δεν έχω ούζο :(

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

Σας ευχαριστώ όλες σας. Δεν εχω πει σε κανενα αυτό, ούτε στον άντρα μου. Αύριο έχω ραντεβού έτσι κι αλλιώς με τον γιατρό μου. Ελπίζω όλα να ναι καλά. κάθε φορά που φτάνω έξω απο το ιατρείο του, κόβονται τα πόδια μου απο το φοβο αν είναι όλα καλά.

Όταν είμαι τελείως ανάσκελα με τεντωμένα πόδια τότε το νιώθω, αλλά όχι στην ένταση των προηγούμενων ημερών, κ λέω μήπως είναι το έντερό μου;;;

αυτο ειναι!!! μην αγχονεσαι ολα ειναι μια χαρα πιες λιγο..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

να γιατι δεν ανυπομονω να αρχισω να το νιωθω. Ειμαι που ειμαι τρομοκρατημενη λογω κακου παρελθοντος, αν εχω και τετοιες στιγμες με βλεπω να βγαζω την υπολοιπη εγκυμοσυνη με λεξοτανιλ. Ελπιζω να ειναι ολα καλα ελενη μου και να το νιωσεις τωρα κι ολας να κουνιεται. Κι αυριο να το δεις να σε ξαναχαιρεταει!

δεν χρειαζεται να το πιεις! και λιγο να βαλεις στην κοιλια το καταλαβαινουν... και σκετο οινοπνευμα η κολωνια κανει...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...