Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Αν έχεις χρόνια στην υπηρεσία οπότε έχεις κ αρκετές μέρες αναρρωτικής, σου γράφει ο γιατρός σου τις αναρρωτικες μέχρι να βγεις σε άδεια κύησης. Ίσως σε καλέσουν από την επιτροπή που όπως έχω καταλάβει δεν πας εσύ αλλά κάποιος δικός σου, συνήθως ο σύζυγος. Τώρα αν είσαι νέα υπάλληλος κ δεν έχει πολλές μέρες αναρρωτικής έχει λίγη διαδικασια

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Καλησπέρα κορίτσι μου! Επειδή είμαι και εγώ νεοδιοριζομενη δημόσια υπάλληλος μήπως ξέρεις την διαδικασία για να πάρω την άδεια επαπειλούμενης;

Πολύ όμορφο που πάνε καλά τα μωράκια σου! Να είναι όλα καλά και στην αυχενική εύχομαι 🥰🥰

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτισια!! Ευχαριστώ για τα καλωσορίσματα! Μόλις βρω χρόνο θα φτιάξω και το τικεράκι μου γιατί γράφει άλλα ντ' άλλων... Ο γιος μου είναι 1 έτους και είμαι έγκυος στη 12η εβδομάδα όπως είπα και χτες στο δεύτερο. Αυχενική έχετε κάνει όλες; Μάλλον ναι γιατί απ' ότι βλέπω είστε πιο προχωρημένες από μενα. Μέχρι ποια εβδομάδα την κάνουμε; Εγώ θα την κάνω την τελευταία δυνατή ημερομηνία, ελπίζω να δείξει σωστά. Επίσης, ποιες έχετε "ακούσει" τα μωράκια σας και σε ποια περίπου εβδομάδα; Τον πρώτο τον άκουσα 17η-18η, άργησα δηλαδή αλλά ήταν φυσιολογικό για πρώτο, λένε ότι το δεύτερο το ακούς νωρίτερα αλλά ακόμα τίποτα... Σας φιλώ όλες!

καλημερα οτίλια να σου ζησει ο γιοκας σου κ με το καλο κ το μωρακι σου!! εγω 4 σεμπτεμβη εχω β΄επιπεδου ειναι κοριτσακι κ αυτο. ακουω το μωρο μου αλλα οχι οπως θα επρεπε δυνατες κλωτσιες κ συνεχεια καθε μερα βεβαια δυναμωνει!! τωρα το δευτερο θα το ακουσεις το φτερουγισμα στη 15η εβδο σιγουρα.:P

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

χαχαχαχα δεν μπορουμε να κανουμε κ κατι αλλο!!!!

ωραιααα εσυ τον γεννησες κιολας!!!

ανυπομονω να τον παρω αγκαλια, να τον χαζευω ολη μερα, νομιζω θα παθω εξαρτηση οταν γεννησω, θα κανω μαθημα και θα σκεφτομαι ποτε θα δω τον γιο μου!!!!αλλα κι αλλα θα λεω στα παιδακια!!!

UzVGp2.png

ανυπομονω να τον παρω αγκαλια, να τον χαζευω ολη μερα, νομιζω θα παθω εξαρτηση οταν γεννησω, θα κανω μαθημα και θα σκεφτομαι ποτε θα δω τον γιο μου!!!!αλλα κι αλλα θα λεω στα παιδακια!!!

:P:p δεν θα μπορεις να τον αφηνεις για πολυ ωρα θα σου λειπει!! didi πριν να παω στο γιατρο αν θελεις να το ρωτησω κατι πες μου σιγουρα θα ρωτησω για την κλινικη κ για το επιδομα..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

καλημερααααα! Τι κανετε; Καλωσοριζουμε και τις καινουριες! Λοιπον σημερα μπαινω στον 5ο και αναρωτιεμαι ποτε θα αρχισω να φαινομαι εγκυος και οχι μια κοιλαρου που εχει το θρασσος να φοραει κολλητα μπλουζακια! Χαχα! Οχι οτι δε μου αρεσει η κοιλιτσα μου αλλα ανεκαθεν ειχα θεματακια με την εμφανιση μου και τωρα εχω φρικαρει λιγο με την εικονα μου! Σκεφτομαι να κανω καμια διατροφουλα, να φαινεται τουλαχιστον η κοιλια που πρεπει και οχι και το λιπακι. Εχει καμια κανενα διαιτολογιο για εγκυους?

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

:P:p δεν θα μπορεις να τον αφηνεις για πολυ ωρα θα σου λειπει!! didi πριν να παω στο γιατρο αν θελεις να το ρωτησω κατι πες μου σιγουρα θα ρωτησω για την κλινικη κ για το επιδομα..

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

οχι δεν εχω κατι στο μυαλο μου !!δως του χαιρετισματα!!!!!

αν και τωρα που το λες κατι θυμηθηκα... η κατια μας λεει οτι πρεπει να μας μετραει και τον τραχηλο

εμενα γιατι δεν τον εχει μετρησει? εσενα στον εχει μετρησει?

μηπως τον μετραει στην β επιπεδου?

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτισια!! Ευχαριστώ για τα καλωσορίσματα! Μόλις βρω χρόνο θα φτιάξω και το τικεράκι μου γιατί γράφει άλλα ντ' άλλων... Ο γιος μου είναι 1 έτους και είμαι έγκυος στη 12η εβδομάδα όπως είπα και χτες στο δεύτερο. Αυχενική έχετε κάνει όλες; Μάλλον ναι γιατί απ' ότι βλέπω είστε πιο προχωρημένες από μενα. Μέχρι ποια εβδομάδα την κάνουμε; Εγώ θα την κάνω την τελευταία δυνατή ημερομηνία, ελπίζω να δείξει σωστά. Επίσης, ποιες έχετε "ακούσει" τα μωράκια σας και σε ποια περίπου εβδομάδα; Τον πρώτο τον άκουσα 17η-18η, άργησα δηλαδή αλλά ήταν φυσιολογικό για πρώτο, λένε ότι το δεύτερο το ακούς νωρίτερα αλλά ακόμα τίποτα... Σας φιλώ όλες!

Καλημέρα! Εγω έκανα αυχενικη όταν ήμουν 12 εβδομάδων και 3 ημερων. Νομίζω μέχρι τη 13η εβδομάδα μπορείς να την κανεις την αυχενικη. Εγω τώρα είμαι στη 15η εβδομάδα κι πριν λίγες μέρες άρχισα να νιώθω το μικρουλι μου!!!!!!! Ειναι τέλειο!!!!! Αν και πρώτο νωρίς ξεκίνησα!!!

ODhsp2.png

as1cOCA0g410000NDczOTBifDU3YmR8U2UgcGVyaW1lbm91bWUgc2UuLi4.gif

καλημερααααα! Τι κανετε; Καλωσοριζουμε και τις καινουριες! Λοιπον σημερα μπαινω στον 5ο και αναρωτιεμαι ποτε θα αρχισω να φαινομαι εγκυος και οχι μια κοιλαρου που εχει το θρασσος να φοραει κολλητα μπλουζακια! Χαχα! Οχι οτι δε μου αρεσει η κοιλιτσα μου αλλα ανεκαθεν ειχα θεματακια με την εμφανιση μου και τωρα εχω φρικαρει λιγο με την εικονα μου! Σκεφτομαι να κανω καμια διατροφουλα, να φαινεται τουλαχιστον η κοιλια που πρεπει και οχι και το λιπακι. Εχει καμια κανενα διαιτολογιο για εγκυους?[/quote

καλημερα να ευχαριστηθεις την εγκυμοσυνη σου κ οσο για την διαιτα να την κανεις μετα αφου γεννησεις!! καθε γυναικα ειναι διαφορετικη.. εγω δεν τρωω πολυ κ εκανα κ εμετους κ δεν εβαζα κιλα κ πριν ενα μηνα ημουν -1 κιλο κ τωρα δεν νομιζω να εχω βαλει κιλα αντε 1-2 αλλα νιωθω σαν κιτος. κ εχει αλλες που τρωνε εχουν πολυ καλη εγκυμοσυνη ειναι πιο πολλων εβδομαδων απο εμενα κ ειναι μια χαρα μικρη κοιλια φενονται σαν αδυνατες τι να πωωω???? αλλα δεν με νοιαζει γιατι περασα ασχημα στην αρχη κ λεω ας ειμαι καλα κ ας βαλω κιλα...

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

αν και τωρα που το λες κατι θυμηθηκα... η κατια μας λεει οτι πρεπει να μας μετραει και τον τραχηλο

μαλλον οχι δεν το μετρησε η το μετραει κ δεν μας το λεει γιατι ειναι καλα δεν ξερω..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

καλημερααααα! Τι κανετε; Καλωσοριζουμε και τις καινουριες! Λοιπον σημερα μπαινω στον 5ο και αναρωτιεμαι ποτε θα αρχισω να φαινομαι εγκυος και οχι μια κοιλαρου που εχει το θρασσος να φοραει κολλητα μπλουζακια! Χαχα! Οχι οτι δε μου αρεσει η κοιλιτσα μου αλλα ανεκαθεν ειχα θεματακια με την εμφανιση μου και τωρα εχω φρικαρει λιγο με την εικονα μου! Σκεφτομαι να κανω καμια διατροφουλα, να φαινεται τουλαχιστον η κοιλια που πρεπει και οχι και το λιπακι. Εχει καμια κανενα διαιτολογιο για εγκυους?

καλημερα!!!!!!στον 5ο ε???μπραβο!!!!!!!μην αγχωνεσαι κολλητα μπλουζακια φοραω και φαινομαι κι εγω κοιλαρου αχαχαχαχαχαχα

διαιτολογιο εψαχνα κι εγω μεσω γκουγκλ για να ξερω τι πρεπει να τρωω περισσοτερο αλλα δεν μου εβγαλε κανενα ημερησιο μου εβγαζε μονο τι πρεπει να τρωω και τι δεν πρεπει , εγω εψαχνα κατι του στυλ(και να ειναι και εβδομαδιαιο ):

δευτερα:

πρωινο:

μεσημεριανο:

απογευματινο:

βραδινο:

τριτη:

κτλ

αλλα δεν βρηκα...

μηπως να φτιαξεις ενα θεματακι στο αλλο φορουμ που ειναι και πιο πολυ της ενημερωσης παρα της καθημερινης επαφης και της παρεας?

UzVGp2.png

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

βεβαια μου ειπε στην αρχη δεν θυμαμαι ποτε οτι κ ο τραχιλος σου ειναι μια χαρα. θα το ρωτησω!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

μαλλον οχι δεν το μετρησε η το μετραει κ δεν μας το λεει γιατι ειναι καλα δεν ξερω..

απο οτι εχω καταλαβει για την μετρηση τραχηλου θελει κολπικο υπερηχο

γενικα εχω καταλαβει, οτι ο δικος μας δεν κανει κολπικους υπερηχους σε εγκυους

ασχετο αλλα πως πατε εσεις στο γιατρο? τι φορατε?

δεν μπορω να βαλω τα καλα εσωρουχα μου γιατι πλεον με ενοχλουν οι δαντελες και τα συνθετικα

βαζω τα βαμβακερα μου και παω (μερικα εχουν και καρτουν πανω... hallo kitty ,bugs bunny) ρεζιλι ε????:oops::oops::oops::oops::oops::oops:

επισης ποτε δεν φοραω φορεμα, μονο φουστες και παντελονια

γιατι με το φορεμα πρεπει να σηκωσω ολο το φορεμα και θα φανει το βρακι μου, ενω με φουστες-παντελονια κατεβαζω λιγο τη φουστα και ανεβαζω το μπλουζακι

UzVGp2.png

απο οτι εχω καταλαβει για την μετρηση τραχηλου θελει κολπικο υπερηχο

γενικα εχω καταλαβει, οτι ο δικος μας δεν κανει κολπικους υπερηχους σε εγκυους

ασχετο αλλα πως πατε εσεις στο γιατρο? τι φορατε?

δεν μπορω να βαλω τα καλα εσωρουχα μου γιατι πλεον με ενοχλουν οι δαντελες και τα συνθετικα

βαζω τα βαμβακερα μου και παω (μερικα εχουν και καρτουν πανω... hallo kitty ,bugs bunny) ρεζιλι ε????:oops::oops::oops::oops::oops::oops:

επισης ποτε δεν φοραω φορεμα, μονο φουστες και παντελονια

γιατι με το φορεμα πρεπει να σηκωσω ολο το φορεμα και θα φανει το βρακι μου, ενω με φουστες-παντελονια κατεβαζω λιγο τη φουστα και ανεβαζω το μπλουζακι

δεν κανει κολπικο ο γιατρος μας μονο μια εβομαδα περιπου πριν γεννησουμε.. φοραω παντελονι δηλ η κολαν που τωρα λογικα θα με σφιγγει η μια βερμουδα που εχει λαστιχο μαλακο φουστανια δεν βαζω κ εγω για να μην τα σηκωσω ολα πανω:oops: οσο για τα εσωρουχα αγορασα κ εγω κατι εσωρουχα πιο φαρδια αλλα μην ντρεπεσαι αφου κατεβαινουν δεν τα βλεπει.. κ ειναι κ πολυ διακριτικος δεν σε κομπλερη.. οταν ειναι για να σε δει κολπικα θα μπεις να ετοιμαστεις θα σου δωσει σεντονακι κ θα σε εξεταση χωρις να κοιτα κ οχι με υπεριχο αλλα με το χερι :oops: μετα ποναει λιγο. ετσι ειδε τον γιο μου κ εφυγα για κλινικη. στον υπεριχο ηταν μια χαρα μου λεει δεν εχουμε ακομη γεννα βεβαια θα πεζοτανε μια με δυο ημερες. κ με το που βαζει χερι μου λεει γενναμε εχεις 3 διαστολη κ κρεμασανε τα νερα σου εγω δεν ειχα καθολου πονους ομως. κ μου βαλανε πονους κατα τις 1 το μεσημερι σιγα σιγα μεχρι να κανω διαστολη κ μετα δυναμωσανε κ γεννησα 7 κ 20 το απογευμα..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

καλημερα!!!!!!στον 5ο ε???μπραβο!!!!!!!μην αγχωνεσαι κολλητα μπλουζακια φοραω και φαινομαι κι εγω κοιλαρου αχαχαχαχαχαχα

διαιτολογιο εψαχνα κι εγω μεσω γκουγκλ για να ξερω τι πρεπει να τρωω περισσοτερο αλλα δεν μου εβγαλε κανενα ημερησιο μου εβγαζε μονο τι πρεπει να τρωω και τι δεν πρεπει , εγω εψαχνα κατι του στυλ(και να ειναι και εβδομαδιαιο ):

δευτερα:

πρωινο:

μεσημεριανο:

απογευματινο:

βραδινο:

τριτη:

κτλ

αλλα δεν βρηκα...

μηπως να φτιαξεις ενα θεματακι στο αλλο φορουμ που ειναι και πιο πολυ της ενημερωσης παρα της καθημερινης επαφης και της παρεας?

μπα, εχω χασει καθε συναισθηματικη επαφη με το παρεντς! Χαχα! μαλλον θα ακολουθησω το διαιτολογιο που ειχα απο καποια διαιτολογο πριν χρονια, ηταν ισορροπημενο απο οτι θυμαμαι. Εσυ εισαι ηδη στον 5ο και μια βδομαδα! Τα ελεγα χτες σε μια φιλη και της εξηγουσα οτι οχι, δεν ειμαι 5 μηνων, ειμαι 4ων ακριβως και αρα στον 5ο.. Πολυ μπερδευτικη αυτη η μετρηση ρε παιδι μου αλλα γεμιζει το στομα σου να λες "ειμαι στον 5ο"! δικαιολογειται και η κοιλια! Χαχα!

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

δεν κανει κολπικο ο γιατρος μας μονο μια εβομαδα περιπου πριν γεννησουμε.. φοραω παντελονι δηλ η κολαν που τωρα λογικα θα με σφιγγει η μια βερμουδα που εχει λαστιχο μαλακο φουστανια δεν βαζω κ εγω για να μην τα σηκωσω ολα πανω:oops: οσο για τα εσωρουχα αγορασα κ εγω κατι εσωρουχα πιο φαρδια αλλα μην ντρεπεσαι αφου κατεβαινουν δεν τα βλεπει.. κ ειναι κ πολυ διακριτικος δεν σε κομπλερη.. οταν ειναι για να σε δει κολπικα θα μπεις να ετοιμαστεις θα σου δωσει σεντονακι κ θα σε εξεταση χωρις να κοιτα κ οχι με υπεριχο αλλα με το χερι :oops: μετα ποναει λιγο. ετσι ειδε τον γιο μου κ εφυγα για κλινικη. στον υπεριχο ηταν μια χαρα μου λεει δεν εχουμε ακομη γεννα βεβαια θα πεζοτανε μια με δυο ημερες. κ με το που βαζει χερι μου λεει γενναμε εχεις 3 διαστολη κ κρεμασανε τα νερα σου εγω δεν ειχα καθολου πονους ομως. κ μου βαλανε πονους κατα τις 1 το μεσημερι σιγα σιγα μεχρι να κανω διαστολη κ μετα δυναμωσανε κ γεννησα 7 κ 20 το απογευμα..

με το χερι?????????

παναγια μου!!!!!!!!!!!!:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:ολο το χερι μεσα????? ποσο μεσα???????? δεν χωραει καλε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

οϊ οϊ οϊ οϊ οϊ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...