Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

kahmera κοριτσια!!!!

που ειστε καλε ολες?

κυριακη σημερα!οχι οτι για εμενα υπαρχει καποια αλλαγη στο προγραμμα μου:D

markela35 η βρωμη ειναι ενα στρογγυλο κουτι με εναν σαν..... τον ναπολεον?ή και τα γουιτμπιτς ειναι βρωμη?

τα κελλογκς και τα φιτνες δεν ειναι ε?

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερααα!!!!! τι κανετε??? καλα τα λες didi τη κυριακη? τη δευτερα ?για μας ειναι ολες ιδιες... καλα εισαι?? εγω εδω κ δυο ημερες περιπου σα να ερχετε η χαμενη ενεργεια μου σιγα σιγα.. μακαρη να μπορω να κανω τις δουλειες μου οπως θελω χωρις να ζαλιζομαι..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

ντιντι προχθες το εφτιαξα το πιλαφακι που λες

( μικρασιατισσα γιαγια)

το εφτιαξα 1η φορα και η μικρη μου ξετρελαθηκε

το συνοδευουμε με γιαουρτακι!

ριτσα μου ρωτα αν μπορεις να παρεις κατι

παναντολ ας πουμε!

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

ριστα μου σε κρατησε πολυ εσενα! εμενα μετα την 11η 12η εβδομαδα γεμισαν οι μπαταριες μου!!!

ο αντρας μου με κοροιδευε "σιγα καλε απο τι κουραστηκες? απο το καθησιο?"

ακομη δεν ξεκινησε να κλωτσαει....χθες στη θαλασσα ενιωσα μια κραμπα λιγο πιο κατω απο τον σλωληκοειδητη και τρομαξα γιατι μετα απο αυτο δεν τον ενιωθα καθολου, μεχρι μελι εφαγα μπας και ξυπνησει, μεχρι που στο τελος πηγαμε για σουβλακια και αρχισε να με γαργαλαει:D και ησυχασα!!!:D:D:D

οσο για τα μαρουλια , δεν πειραζει θα περιμενω να ερθει η εποχη τους, αφου λετε οτι ειναι σαν λαστιχο τωρα

ροδουλα εσυ τι κανεις?

UzVGp2.png

( μικρασιατισσα γιαγια)

παναντολ ας πουμε!

κατσε γιατι μπερδευτηκα, το γιουβετσακι εννοεις ε?

και μιας και λεμε για πιλαφι και γιαγια , η γιαγια μου εφτιαχνε πιλαφι (νομιζω υζι γλασε πρεπει να εβαζε) σε μεγαλη πηλινη γαστρα με κοτοπουλο ντοματα φρεσκια σε ροδελες βουτηρο και κυμινο !!μιαμ μιαμ

τωρα το φτιαχνει και ο παππους μου οποτε μας εχει καλεσμενους τα χριστουγεννα (φτου φτου σκορδα στον παππου)

UzVGp2.png

( μικρασιατισσα γιαγια)

παναντολ ας πουμε!

καλημερα ροδουλα μου! επηδει ειχα το προβλημα με το ισχιον μου κ παλια τωρα μαλλον που ανοιγει η λεκανη οσο να ναι θα πηρα κ κανα κιλο θα ξερω σε 1 εβδομαδα ποναει κ μαλλον θα με παει ετσι μεχρι να γεννησω κ θα κανω υπομονη κ ξεκουραση.. ημουν χαλια γιατι μεχρι κ 4 μηνων κ λιγο ακομη εκανα εμετους κ ειχα ζαλαδες κ ψιλοσυνερχομαι τωρα..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτισια!! Ευχαριστώ για τα καλωσορίσματα! Μόλις βρω χρόνο θα φτιάξω και το τικεράκι μου γιατί γράφει άλλα ντ' άλλων... Ο γιος μου είναι 1 έτους και είμαι έγκυος στη 12η εβδομάδα όπως είπα και χτες στο δεύτερο. Αυχενική έχετε κάνει όλες; Μάλλον ναι γιατί απ' ότι βλέπω είστε πιο προχωρημένες από μενα. Μέχρι ποια εβδομάδα την κάνουμε; Εγώ θα την κάνω την τελευταία δυνατή ημερομηνία, ελπίζω να δείξει σωστά. Επίσης, ποιες έχετε "ακούσει" τα μωράκια σας και σε ποια περίπου εβδομάδα; Τον πρώτο τον άκουσα 17η-18η, άργησα δηλαδή αλλά ήταν φυσιολογικό για πρώτο, λένε ότι το δεύτερο το ακούς νωρίτερα αλλά ακόμα τίποτα... Σας φιλώ όλες!

VbTYp1.png

υπομονη σταφυλακι !!!!

παντως εγω σημερα στον υπνο μου ειχα γεννησει και χαζευα τον γιοκα μου!!!!!!!

χαχαχαχα δεν μπορουμε να κανουμε κ κατι αλλο!!!!

ωραιααα εσυ τον γεννησες κιολας!!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Καλημέρα κορίτισια!! Ευχαριστώ για τα καλωσορίσματα! Μόλις βρω χρόνο θα φτιάξω και το τικεράκι μου γιατί γράφει άλλα ντ' άλλων... Ο γιος μου είναι 1 έτους και είμαι έγκυος στη 12η εβδομάδα όπως είπα και χτες στο δεύτερο. Αυχενική έχετε κάνει όλες; Μάλλον ναι γιατί απ' ότι βλέπω είστε πιο προχωρημένες από μενα. Μέχρι ποια εβδομάδα την κάνουμε; Εγώ θα την κάνω την τελευταία δυνατή ημερομηνία, ελπίζω να δείξει σωστά. Επίσης, ποιες έχετε "ακούσει" τα μωράκια σας και σε ποια περίπου εβδομάδα; Τον πρώτο τον άκουσα 17η-18η, άργησα δηλαδή αλλά ήταν φυσιολογικό για πρώτο, λένε ότι το δεύτερο το ακούς νωρίτερα αλλά ακόμα τίποτα... Σας φιλώ όλες!

καλημερα οτιλα!

αυχενικη εκανα 12w+3d

και τον μπεμπη μου τον "ακουσα" σχετικα νωρις θα ελεγα...14w+?d

βασικα ενιωσα μια σαρανταποδαρουσα στην κοιλια μου και σκουνταω την κοιλια μου και του λεω "βρε εσυ ησουν?" και το ξαναενιωσα!!! τωρα αυτο το νιωθω συχνα, αλλα κλωτσια δεν εχω φαει ακομη ειναι πολυ νωρις αυτη τη στιγμη ειναι οσο η χουφτα μου!:D ενας τοσοδουλης!!!

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...