Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

περαστικα ριτσα.απο τι μπορει να ειναι?εχεις και τα πιτσιρικια!φανταζομαι ταλαιπωρια!

ασε μαρτυριο δεν μπορω να κατσω να σηκωθω οταν κοιμαμι δεν μορω να αλλαξω πλευρο..δεν αντεχωωωωω

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

μμμμμμ νοστιμοτατο!!!!!

το πιστευεις οτι ο αντρας μου δεν με αφηνει να φαω σαλατα γιατι φοβαται το τοξοπλασμα!!!!!!!!μονο χωριατικη τρωω....

μου ελειψαν οι μαρουλοσαλατες...

Βαλε το μαρουλι μεσα σε ξυδι και νερο και αστο για καμια ωρα και μετα αλλη μια φορα και το ξεπλενεις φυλο φυλο!Δηλαδη την ντοματα την ξεφλουδιζεις απο την χωριατικη ???Γιατι αν δεν την ξεφλουδιζεις το ιδιο πραγμα ειναι.Το τοξοπλασμα βρισκεται πανω στο χωμα και στις ακαθαρσιες απο τα ζωα που μπορει να περασουν πανω απο τα ζαρζαβατικα!Ξυδιιιιι και καλο πλυσιμο και τρωγε αφοβα!!δεν ειναι σωστο να μην τρως!Φολυκο οξι χρειαζεσαι και απο τα πρασινα λαχανικα και πρεπει να τρως γιατι κανουν καλο !!!

Α και κατι αλλο.Τα πρασινα λαχανικα και ειδικα το μαρουλι το χρειαζεσαι γιατι μετα τον 5-6 μηνα θα στουμπωσεις απο ολα τα αλλα και σιγουρα περνεις κια σιδηρο και θα σου χαμογελασουν οι αιμοροιδες και πιστεψε με πονανε πολυ!!!Στο λεω γιατι και εγω ετσι εκανα δεν ετρωγα μαρουλια και γενικα μονο ντοματες και το αποτελεσμα ηταν να μου ανεβει το ουρικο οξυ που ανεβαινει με τις ντοματες και να αποκτησω αιμοροιδες.Μετα αναγκαστηκα ετρωγα οτι πρασινο κυκλοφορουσε απλα τα επλενα 3 φορες και ενα μπουκαλι ξυδι την φορα!!!(και εχω και γατα στο σπιτι υπ οψιν).

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Καλησπέρα μανούλες!!! Είμαι έγκυος στο δεύτερο μωράκι μου αλλά γενάω κάποτε στις αρχές Μαρτίου, είμαι στη 12η εβδομάδα. Ξέρετε αν υπάρχει γκρουπ για τις μανούλες Μαρτίου ή κι εμείς εδώ γράφουμε;

VbTYp1.png

Καλησπέρα μανούλες!!! Είμαι έγκυος στο δεύτερο μωράκι μου αλλά γενάω κάποτε στις αρχές Μαρτίου, είμαι στη 12η εβδομάδα. Ξέρετε αν υπάρχει γκρουπ για τις μανούλες Μαρτίου ή κι εμείς εδώ γράφουμε;

καλως ήρθες!!!! με το καλό το μωράκι σου!!!!

Μην αγχώνεσαι!!! εδω γράφουμε σχεδόν όλες. Γεννάμε απο Νοέμβριο μέχρι Μάρτιο ( αν θυμαμαι κ καλά)!!!!! Μην σε νοιάζει ο τίτλος!!!! :rolleyes:

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

Βαλε το μαρουλι μεσα σε ξυδι και νερο και αστο για καμια ωρα και μετα αλλη μια φορα και το ξεπλενεις φυλο φυλο!Δηλαδη την ντοματα την ξεφλουδιζεις απο την χωριατικη ???Γιατι αν δεν την ξεφλουδιζεις το ιδιο πραγμα ειναι.Το τοξοπλασμα βρισκεται πανω στο χωμα και στις ακαθαρσιες απο τα ζωα που μπορει να περασουν πανω απο τα ζαρζαβατικα!Ξυδιιιιι και καλο πλυσιμο και τρωγε αφοβα!!δεν ειναι σωστο να μην τρως!Φολυκο οξι χρειαζεσαι και απο τα πρασινα λαχανικα και πρεπει να τρως γιατι κανουν καλο !!!

Α και κατι αλλο.Τα πρασινα λαχανικα και ειδικα το μαρουλι το χρειαζεσαι γιατι μετα τον 5-6 μηνα θα στουμπωσεις απο ολα τα αλλα και σιγουρα περνεις κια σιδηρο και θα σου χαμογελασουν οι αιμοροιδες και πιστεψε με πονανε πολυ!!!Στο λεω γιατι και εγω ετσι εκανα δεν ετρωγα μαρουλια και γενικα μονο ντοματες και το αποτελεσμα ηταν να μου ανεβει το ουρικο οξυ που ανεβαινει με τις ντοματες και να αποκτησω αιμοροιδες.Μετα αναγκαστηκα ετρωγα οτι πρασινο κυκλοφορουσε απλα τα επλενα 3 φορες και ενα μπουκαλι ξυδι την φορα!!!(και εχω και γατα στο σπιτι υπ οψιν).

εγώ τώρα το καλοκαίρι τρώω μόνο ντοματοσαλάτα. τα μαρούλια είναι εκτος εποχής κ δεν θέλω. τα έχω συνδιασει με τον χειμώνα. λές να χω κανένα πρόβλημα;;;;:o

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

Διαφημίσεις

Καλωσηρθες..με το καλο το μωρακι σου!!!!

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

εγώ τώρα το καλοκαίρι τρώω μόνο ντοματοσαλάτα. τα μαρούλια είναι εκτος εποχής κ δεν θέλω. τα έχω συνδιασει με τον χειμώνα. λές να χω κανένα πρόβλημα;;;;:o

τρωγε οτιδηποτε ειναι πλουσιο σε φυτικες ινες και βρωμη που κανει καλο και παρα παρα πολυ νεροοοοοο!!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

se eυχαριστω πολυ μαρκελα μου!!!

και σε συμπαθησα διπλα γιατι κι εγω εχω γατουλα μεσα στο σπιτι:D

αλλα με το σιδηρο που εχω ηδη ξεκινησει δεν ειδα να δυσκολευομαι περισσοτερο... το αντιθετο θα ελεγα:rolleyes:εχω απο την τριτη που παω καθε μερα!απιστευτο μου φαινεται...

δεν ηξερα οτι το ουρικο οξυ συμβαλει στις αιμοροιδες να εμφνιστουν...

κομμενες οι ντοματες!!!!μονο αγγουρι :D:D:D:D:D:D

UzVGp2.png

καλως ηρθες και με το καλο το μωρακι σου!:D

δεν ξερω αν εχει δημιουργηθει γκρουπ για μαρτιο αλλα εμεις σε καλωσοριζουμε στο δικο μας, ελπιζω να μειεις μαζι μας κι ας γεννας μαρτιο

κι εγω ιανουαριο γενναω:D

UzVGp2.png

se eυχαριστω πολυ μαρκελα μου!!!

και σε συμπαθησα διπλα γιατι κι εγω εχω γατουλα μεσα στο σπιτι:D

αλλα με το σιδηρο που εχω ηδη ξεκινησει δεν ειδα να δυσκολευομαι περισσοτερο... το αντιθετο θα ελεγα:rolleyes:εχω απο την τριτη που παω καθε μερα!απιστευτο μου φαινεται...

δεν ηξερα οτι το ουρικο οξυ συμβαλει στις αιμοροιδες να εμφνιστουν...

κομμενες οι ντοματες!!!!μονο αγγουρι :D:D:D:D:D:D

Βρε , να τρως ντοματες αλλα να μην τρως ΜΟΝΟ ντοματες!!Να τρως απ ολα τα λαχανικα.Μετα τον 5μηνα ερχεται το σφηξιμο που ευχομαι να μην σου ερθει γιαυτο σου λεω να τρως και μαρουλια και απ ολα.Εγω στις 32 εβδομαδες επαθα αιμοροιδες και 2 μηνες μετα την γεννα ακομα να μου φυγουν!Η προληψη ειναι οτι καλυτερο μπορεις να κανεις.Να τρως και βρωμη το πρωι με γαλατακι και αν δεν σαρεσει βαλε μεσα και σταφιδες καρυδια και μελι η κανενα μπισκοτο.:-P

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...