Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

και μενα μου λειπουν!!! ειδικα μια ceasar's των Friday's με κοτοπουλο ψητο... αλλα ουτε εξω βγαινω, ουτε απ'εξω τρωω σαλατες (τοξοπλασμα) και πουλερικα (σαλμονελλα)... ειναι και η μαγιονεζα στις σος, οποτε ... μετα τη γεννα ξανα...

Λοιπον κοριτσια εμενα σιζαρς κανει ο αντρας μου και δεν εχω δοκιμασει καλυτερη οπου κι αν εχω φαει. Ειπαμε , μαγιονεζα της χελμανς με παστεριωμενα αβγα, κοτοπουλο καλα ψημενο και μαρουλια πλυμενα δις και τρις με ξυδι. Δεν ειναι αναγκη να τα στερουμαστε αφου υπαρχουν εναλλακτικες!

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αγοραζουμε τη μαγιονεζα της χελμανς που περιεχει παστεριωμενα αβγα. Και τωρα στον 8ο μη νομιζεις, μικρη κοιλια εχει.

κι εμενα χελμανς ειναι αυτη που εχω στο ψυγειο!!!!!:D

UzVGp2.png

Λοιπον κοριτσια εμενα σιζαρς κανει ο αντρας μου και δεν εχω δοκιμασει καλυτερη οπου κι αν εχω φαει. Ειπαμε , μαγιονεζα της χελμανς με παστεριωμενα αβγα, κοτοπουλο καλα ψημενο και μαρουλια πλυμενα δις και τρις με ξυδι. Δεν ειναι αναγκη να τα στερουμαστε αφου υπαρχουν εναλλακτικες!

και καλαμποκι να βαζεται! γινεται πολυ νοστιμη!!!

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

impatient καθε φορα που γραφεις χαζευω τη μυτουλα του μωρου στο tickerακι σου.... τι καλο που ειναι, το ζουζουνι μου!!!

θα κοιταξω να ανεβασω τη φωτο που βγαλαμε χτες και κλεινει τα αυτια του! Ολα τα λεφτα λεμε!

θα κοιταξω να ανεβασω τη φωτο που βγαλαμε χτες και κλεινει τα αυτια του! Ολα τα λεφτα λεμε!

κι ο δικος μου τα εκλεινε στην αυχενικη! τωρα τα βαζει στο προσωπο, στο στομα, μας μουτζωσε (ή χαιρετησε με ανοιχτη παλαμη, οπως ειπε μια κοπελα προχτες).... εχουν κι αυτα λιγα πραγματα για να παιξουν εκει μεσα! θαυματακια ειναι!!!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Εγω παλι οταν τρωω εξω τρωω παντα κοτοπουλο..δεν ειναι καλο?προσεχω παντα οταν το κοβω αν ειναι ψημενο και μετα το τρωω

καλο ειναι να τα αποφευγεις γενικα...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

κι ο δικος μου τα εκλεινε στην αυχενικη! τωρα τα βαζει στο προσωπο, στο στομα, μας μουτζωσε (ή χαιρετησε με ανοιχτη παλαμη, οπως ειπε μια κοπελα προχτες).... εχουν κι αυτα λιγα πραγματα για να παιξουν εκει μεσα! θαυματακια ειναι!!!

δεν μπορεσα τελικα να την ανεβασω...

Διαφημίσεις

δεν μπορεσα τελικα να την ανεβασω...

δεν πειραζει, κοπελα μου! ειμαι σιγουρη πως θα ναι μια ζωγραφια! αρκει που το βλεπεις εσυ μεχρι τον επομενο υπερηχο... αυτο κανω κι εγω! κοιταω τις φωτο, το dvd και του μιλαω συνεχεια! τωρα που κλωτσαει κιολας... φανταζεσαι!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...