Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

εμας το μενου εχει : μοσχαρι με μανιταρια αλα κρεμ, με σαλατα για μενα και ρυζακι για τον μπαμπα μας!

μμμμμμ νοστιμοτατο!!!!!

το πιστευεις οτι ο αντρας μου δεν με αφηνει να φαω σαλατα γιατι φοβαται το τοξοπλασμα!!!!!!!!μονο χωριατικη τρωω....

μου ελειψαν οι μαρουλοσαλατες...

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

...και για ρωτα τον, εγω που καλο ειναι να μην τρωω πολλους υδατανθρακες, δηλαδη πατατες, μακαρονια, ρυζι, ψωμια, τι να φαω αμα δεν τρωω και σαλατα? οκ, μια μερα ντοματα, μια μερα μαρουλι, μια μερα χορτα, μια μερα κολοκυθακια, κλπ για να περναει κι η εβδομαδα! καλο πλυσιμο θελει και οκ...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Καλημερα κοριτσια..σημερα με παραπηρε ο υπνος χθες αρραβωνιαζοταν μια φιλη μου και κουραστηκα πολυ....ευτυχως δεν εχω δουλειες γιατι ειμασι στην μανουλα μοθ και με φροντιζει αυτη.....εσεις τι κανετε?

βλεπω φρουτα μεζουρες......διαβαζα πολυ ωρα χθες......ωραια πραγματα

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

τι θα μαγειρεψετε σημερα?

Σημερα ο αντρας μου θα κανει σαλατα του σεφ! Καιρο ειχαμε να τη φαμε και μας ελειψε. Τα μαρουλια τα απεχθανομαι, αλλα πρεπει να τα τρωω που και που. Τα πλενουμε πολυ καλα με ξυδι βεβαια, προς αποφυγην τοξοπλασματος

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Διαφημίσεις

καλημερα!!!!

ελενακι μου μην το σκεφτεσαι καθολου ετσι , γιατι οντως δεν ισχυει, αυτη η ξαδερφη σου μηπως ηταν πιο κοντη απο εσενα? μηπως τρωει σαν βοδι? μηπως εχει να παει τουαλετα καμια εβδομαδα?

παντως η χρουσαλα ειναι τον 5ο μηνα και η δικια μου κοιλια ειναι μεγαλυτερη απο της χρουσαλας!!!!!!

ειναι στο "σκαρι" της γυναικας! μην αγχωνεσαι χωρις λογο!!!!

καλε στον 8ο ειναι η χρουσαλα!

...και για ρωτα τον, εγω που καλο ειναι να μην τρωω πολλους υδατανθρακες, δηλαδη πατατες, μακαρονια, ρυζι, ψωμια, τι να φαω αμα δεν τρωω και σαλατα? οκ, μια μερα ντοματα, μια μερα μαρουλι, μια μερα χορτα, μια μερα κολοκυθακια, κλπ για να περναει κι η εβδομαδα! καλο πλυσιμο θελει και οκ...

νομιζω σας ειπα χθες οτι ειχα φτιαξει αγγιναρες, θα φαω οτι περισεψε και για αντρα-κουμπαρο θα ψησω σουβλακια, κεμπαπ και ρυζι διχρωμο(τουρκικο το λεμε εμεις) =ρυζι με κριθαρακι

τουλαχιστον θα φαω υγιεινα!!!

UzVGp2.png

Σημερα ο αντρας μου θα κανει σαλατα του σεφ! Καιρο ειχαμε να τη φαμε και μας ελειψε. Τα μαρουλια τα απεχθανομαι, αλλα πρεπει να τα τρωω που και που. Τα πλενουμε πολυ καλα με ξυδι βεβαια, προς αποφυγην τοξοπλασματος

στη σαλατα του σεφ βαζετε μαγιονεζα? εμενα μου την απαγορεψε ο γιατρος:(:(

καλε στον 8ο ειναι η χρουσαλα!

ουπς ! μαλλον οι φωτος που ειδα θα ηταν στον 5ο γιατι ειχε ΠΟΛΥ μικρη κοιλια, ηταν σε ενα πειοδικο που ειχε στο ιατρειο του ο γυναικολογος....

UzVGp2.png

εμεις εχουμε παλαμιδα λεμονατη με πατατες!

δεν ξερω αν εχω φαει ποτε παλαμιδα:shock:

τι ακριβως ειναι αυτο? ψαρι ε? μεγαλο να υποθεσω

τα μεγαλα ψαρια μου αρεσουν περισσοτερο , εχουν λιγοτερα κοκκαλα και γενικα καθαριζονται ευκολα(τα κοκκαλα εννοω γιατι τα εντοσθια πριν το ψησιμο δεν ξερω να τα καθαριζω:D:D:D:D:D:D:D)

UzVGp2.png

Καλημερα κοριτσια..σημερα με παραπηρε ο υπνος χθες αρραβωνιαζοταν μια φιλη μου και κουραστηκα πολυ....ευτυχως δεν εχω δουλειες γιατι ειμασι στην μανουλα μοθ και με φροντιζει αυτη.....εσεις τι κανετε?

βλεπω φρουτα μεζουρες......διαβαζα πολυ ωρα χθες......ωραια πραγματα

μια χαρα ελενακι!!!!!

καλη σου μερα!!!!!

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

στη σαλατα του σεφ βαζετε μαγιονεζα? εμενα μου την απαγορεψε ο γιατρος:(:(

ουπς ! μαλλον οι φωτος που ειδα θα ηταν στον 5ο γιατι ειχε ΠΟΛΥ μικρη κοιλια, ηταν σε ενα πειοδικο που ειχε στο ιατρειο του ο γυναικολογος....

αγοραζουμε τη μαγιονεζα της χελμανς που περιεχει παστεριωμενα αβγα. Και τωρα στον 8ο μη νομιζεις, μικρη κοιλια εχει.

Αχ με αυτες τις σαλατες μαρτυριο....εγω στο σπιτι τρωω..μονο εξω δεν τρωω..λαι καθε φορα φαινονται τοσο λαχταριστες με το ζορι κρατιεμαι :rolleyes:

και μενα μου λειπουν!!! ειδικα μια ceasar's των Friday's με κοτοπουλο ψητο... αλλα ουτε εξω βγαινω, ουτε απ'εξω τρωω σαλατες (τοξοπλασμα) και πουλερικα (σαλμονελλα)... ειναι και η μαγιονεζα στις σος, οποτε ... μετα τη γεννα ξανα...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Αχ με αυτες τις σαλατες μαρτυριο....εγω στο σπιτι τρωω..μονο εξω δεν τρωω..λαι καθε φορα φαινονται τοσο λαχταριστες με το ζορι κρατιεμαι :rolleyes:

συμφωνω απολυτα μαζι σου!!!!!

πριν καμια εβδομαδα που ειχαμε παει για πιτσα πηρανε μια σαλατα....ονειρο ητα τοτε που ειχε και καυσωνα και φαινοταν τοοοοοσο δροσιστικη! ειχε και αχλαδι νομιζω μεσα

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...