Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

88 εκ κ εισαι 4 εβδομάδες λιγότερο απο μένα;;;; που πάω εγω, καλα μου λενε σαν να εχω φαει 2 μπιφτεκια ειμαι...... τι θα βγάλω;;; παιδί ή γατι;;;;

καλημερα!!!!!!!!!!! μη το λες αυτο ελενη στην κορη μου εβαλα 5.5 κιλα ειχα μια κοιλια τεραστια οποιος εβλεπε την κοιλια νομηζε πως ειχα δυδυμα κ τελικα εβγαλα ενα γατακι 2700.. κ ακουω αλλες να μην εχουν κοιλια κ κανουν μεγαλα μωρα..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Καλημερα!! Τι κανετε??? Μετριεστε?? Χαχα! Εμεις πηγαμε χτες στο γιατρο και φυλο παλι δεν αποκαλυφθηκε γιατι ο γιατρος δεν ηταν και πολυ σιγουρος γι αυτο που ειδε! Σεπτεμβριο τωρα! Βγαλαμε ομως μια τρισδιαστατη φωτο οπου το μπεμπεκι εχει τις γροθιες στα αυτακια και τον δεικτη τεντωμενο, σαν να κλεινει τα αυτια του ενα πραγμα!

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

καλημερα!!!!!!!!!!! μη το λες αυτο ελενη στην κορη μου εβαλα 5.5 κιλα ειχα μια κοιλια τεραστια οποιος εβλεπε την κοιλια νομηζε πως ειχα δυδυμα κ τελικα εβγαλα ενα γατακι 2700.. κ ακουω αλλες να μην εχουν κοιλια κ κανουν μεγαλα μωρα..

Καλημέραααα!!!!!!

ισως να το εχω ξαναγραψει, αλλα συγχωρέστε με αν επαναλαμβάνω. Της Παναγιας βρήκε η μαμα μου μια ξαδερφη μου μακρινη κ ειναι εγκυος. την ρωταει ποσο μηνων κ λεει 4. με παιρνει η μαμα μου τηλ μου το λεει κ μου λεει επισης οτι η κοιλια της ειναι διπλάσια απο την δική μου. Χαζό αυτό που λέω, αλλα το μυαλό μου παει κ λίγο στο κακό. λέω, λές να μην αναπτύσσεται σωστα;;;;;

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

Καλημέραααα!!!!!!

ισως να το εχω ξαναγραψει, αλλα συγχωρέστε με αν επαναλαμβάνω. Της Παναγιας βρήκε η μαμα μου μια ξαδερφη μου μακρινη κ ειναι εγκυος. την ρωταει ποσο μηνων κ λεει 4. με παιρνει η μαμα μου τηλ μου το λεει κ μου λεει επισης οτι η κοιλια της ειναι διπλάσια απο την δική μου. Χαζό αυτό που λέω, αλλα το μυαλό μου παει κ λίγο στο κακό. λέω, λές να μην αναπτύσσεται σωστα;;;;;

Για να σε καθησυχασω, γνωστη μου στον 5ο μηνα φαινοταν λες και απλα ειχε πιει μερικες μπυρες και εγκυος φανηκε στον 7ο. Γεννησε μωρακι 3100

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Διαφημίσεις

Καλημέραααα!!!!!!

μην ανυσηχεις δεν ειναι οτι δεν αναπτυσετε το μωρο, εγω που κανω μια κοιλια γιγας?? κ δεν χαιρεσε που ειναι μικρη??

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Καλημερα!! Τι κανετε??? Μετριεστε?? Χαχα! Εμεις πηγαμε χτες στο γιατρο και φυλο παλι δεν αποκαλυφθηκε γιατι ο γιατρος δεν ηταν και πολυ σιγουρος γι αυτο που ειδε! Σεπτεμβριο τωρα! Βγαλαμε ομως μια τρισδιαστατη φωτο οπου το μπεμπεκι εχει τις γροθιες στα αυτακια και τον δεικτη τεντωμενο, σαν να κλεινει τα αυτια του ενα πραγμα!

δεν ειναι τελεια??? σε κανει να θελεις να πηγαινεις καθε μερα να το βλεπεις!!!!!:P:p

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Καλημέραααα!!!!!!

Κοριτσακι μου, διαβασε στον υπερηχο σου το μηκος και το βαρος του μωρου και θα ξερεις αν αναπτυσσεται σωστα... η κοιλια δεν ειναι δεικτης! εεε...ενταξει οταν πια φτασει το μικρακι σου να ζυγιζει κανα 2 κιλα... θα χεις κοιλαρα σε σχεση με τωρα! υπομονη!!! οταν θα βαρυνεις θα λες παλι καλα... αντε! και καλη διαθεση, πρωι-πρωι!!! :tongue::tongue::tongue:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

καλημερα!!!!

ελενακι μου μην το σκεφτεσαι καθολου ετσι , γιατι οντως δεν ισχυει, αυτη η ξαδερφη σου μηπως ηταν πιο κοντη απο εσενα? μηπως τρωει σαν βοδι? μηπως εχει να παει τουαλετα καμια εβδομαδα?

παντως η χρουσαλα ειναι τον 5ο μηνα και η δικια μου κοιλια ειναι μεγαλυτερη απο της χρουσαλας!!!!!!

ειναι στο "σκαρι" της γυναικας! μην αγχωνεσαι χωρις λογο!!!!

UzVGp2.png

καλημερα!!!!

ελενακι μου μην το σκεφτεσαι καθολου ετσι , γιατι οντως δεν ισχυει, αυτη η ξαδερφη σου μηπως ηταν πιο κοντη απο εσενα? μηπως τρωει σαν βοδι? μηπως εχει να παει τουαλετα καμια εβδομαδα?

παντως η χρουσαλα ειναι τον 5ο μηνα και η δικια μου κοιλια ειναι μεγαλυτερη απο της χρουσαλας!!!!!!

ειναι στο "σκαρι" της γυναικας! μην αγχωνεσαι χωρις λογο!!!!

Καλημερα... και μιας και πιασαμε τις γνωστες... την Καλομοιρα στον 4ο την ειδατε? ετσι ειναι η δικη μου τωρα! εεε... εχει διδυμα, εβαλε ηδη 9 κοιλα, ειναι πιο κοντη! αστα καθε μια εχει τον τυπο της! ...ακομα και στο τι κοιλια θα κανει ως εγκυος! :P:p:p

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα... και μιας και πιασαμε τις γνωστες... την Καλομοιρα στον 4ο την ειδατε? ετσι ειναι η δικη μου τωρα! εεε... εχει διδυμα, εβαλε ηδη 9 κοιλα, ειναι πιο κοντη! αστα καθε μια εχει τον τυπο της! ...ακομα και στο τι κοιλια θα κανει ως εγκυος! :P:p:p

την καλομοιρα δεν την εχω πετυχει πουθενα!!!!!!(τηλεοραση-περιοδικο εννοω)

αφου μου ερχεται να την γκουγκλαρω και να πατησω εικονες για να την δω!:D:D:D:D

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...