Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, anemoni9 είπε:

Να 'σαι καλά, σε ευχαριστώ πολύ!!

Καλημέρα! Σύνδρομο πολυκυστικών έχω, όχι ΠΩΑ. Δεν ξέρω αν σχετίζονται αυτά τα δύο. Είχα πάρει για κάποιο διάστημα glucophage για ρύθμιση περιόδου, αλλά τζίφος, έπαιρνα και inofert. Έχω κάνει για θυροειδή αιματολογικές για τον φάκελο του ΕΟΠΥΥ, μου έκανε και υπέρηχο η ενδοκρινολόγος. Γενικά όσες φορές έχω πάει ενδοκρινολόγο μου γράφουν ινσουλίνη, γλυκοζυλιωμένη, γενικές αίματος κλπ. Είχαμε ρωτήσει τον ανδρολόγο για το DFI, μας είπε ότι αν δεν πάει καλά η πρώτη προσπάθεια να το δούμε και αυτό, μην δώσουμε 200 ευρώ χωρίς λόγο. Βέβαια και εγώ είμαι της άποψης ότι καλύτερα να τσεκάρουμε όσα παραπάνω γίνεται για να μη χάνουμε χρόνο και χρήμα και να επιβαρυνόμαστε ψυχολογικά. Τώρα για το ουρεόπλασμα δεν ξέρω, αυτό έγραφε το αποτέλεσμα, ασθενώς θετικό 3*10 και από όσο διάβασα και ρώτησα οι απόψεις διίστανται για το αν κάνει κακό. Άλλοι λένε ότι είναι μέρος της φυσιολογικής χλωρίδας, άλλοι ότι θέλει προσοχή γιατί μπορεί να είναι και αιτία αποβολών. Θα το συζητήσω ξανά με τον γυναικολόγο όμως. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως για την απάντηση σου!!

Καλημέρα, 

τα 200€ μπροστά στα 3.000€ δεν είναι τίποτα. Το να μην πάει καλά μια προσπάθεια εξωσωματικής, πέρα από το οικονομικό, είναι το ψυχολογικό και το σωματικό. Εχεις κάνει τόσες εξετάσεις, θα πάρεις τόσα φάρμακα , θα κάνεις ωολληψια, και για 200€ θα διακινδυνεύσετε να μην πάρετε βλαστοκύστες; 

Just now, Xristina96 είπε:

Καλημέρα, 

τα 200€ μπροστά στα 3.000€ δεν είναι τίποτα. Το να μην πάει καλά μια προσπάθεια εξωσωματικής, πέρα από το οικονομικό, είναι το ψυχολογικό και το σωματικό. Εχεις κάνει τόσες εξετάσεις, θα πάρεις τόσα φάρμακα , θα κάνεις ωολληψια, και για 200€ θα διακινδυνεύσετε να μην πάρετε βλαστοκύστες; 

Ή το χειρότερο , να μην εμφυτεύονται στις εμβρυομεταφορες (1000) η φορά , ή να έχεις αυτόματες αποβολές και παλινδρομήσεις. 
      κάνετε ότι είναι να κάνετε πριν ξεκινήσετε. 

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Μπαρμπουλα ευχαριστω πολυ!να σου ζησει το μωρακι σου!!βλεπω εισαι φρασκια μανουλα!!!

Μαρκελα δεν εχω τι να πω!ο Θεος δινει δυναμη να αντιμετωπησουμε τα παντα τελικα!οπως ειπες..το αγγελουδι σου σου εστειλε ενα αδερφακι να σας δωσει ολη την ευτυχια του κοσμου!!Σου ευχομαι να πανε ολα καλα..και θα πανε μιας και βρικατε τι εφταιξε!φιλακια!

1η IVF Φεβρουαριος 2012 αρνητικη

2η IVF Μαιος 2012 βιοχημικη κυηση

Νοεμβριος 2012 Φυσιολογικη συλληψη!!!!

LyVGp3.png

oJ6fp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσια!πολλες απο εσας δεν με γνωριζετε!ειμαι παλιο μελλος απο το parents ,ξεκινησα μαζι με την Αμαρυλλιδα και στην 2ηπροσπαθεια γνωρησα και την Cristy!ειστε μια ομορφη παρεα αποτι βλεπω!εγω βρισκομαι στο μετα την εμβρυομεταφορα!εμαθα οτι γεννησε η Αμαρυλλιδα και κατασυγκινηθικα!και βλεπω Cristy οτι εχειςμια υγιεστατη εγκυμωσυνη..που οι κορουλες σου αν καταλαβα καλα κοριτσακια περιμενεις,δεν λενε να βγουνε!καλη λευτερια κοριτσακι και σε σενα και σε ολα τα κοριτσακια που ειναι στην αναμονη!!

Αμαρρυλιδακι να σου ζησει το μπεμπακι!!ευχομαι ολα να πηγαν καλα και να ειχες μια ευκολη γεννα!!

Τα νεα μου εμενα ειναι,πως μετα απο 2 αποτυχιμενες εμβρυομεταφορες ηρθε μονο του το μπεμπακι μου στην κοιλιτσα μου και ευχομαι σε εξι μηνες να το εχω στην αγκαλια μου!φιλακια!!!

Μπραβο Ευη!!Με το καλο το μωρακι σας!!Τι ωραια οταν συμβαινουν τετοια ευχαριστα..!!

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Γεια σας κοριτσια!πολλες απο εσας δεν με γνωριζετε!ειμαι παλιο μελλος απο το parents ,ξεκινησα μαζι με την Αμαρυλλιδα και στην 2ηπροσπαθεια γνωρησα και την Cristy!ειστε μια ομορφη παρεα αποτι βλεπω!εγω βρισκομαι στο μετα την εμβρυομεταφορα!εμαθα οτι γεννησε η Αμαρυλλιδα και κατασυγκινηθικα!και βλεπω Cristy οτι εχειςμια υγιεστατη εγκυμωσυνη..που οι κορουλες σου αν καταλαβα καλα κοριτσακια περιμενεις,δεν λενε να βγουνε!καλη λευτερια κοριτσακι και σε σενα και σε ολα τα κοριτσακια που ειναι στην αναμονη!!

Αμαρρυλιδακι να σου ζησει το μπεμπακι!!ευχομαι ολα να πηγαν καλα και να ειχες μια ευκολη γεννα!!

Τα νεα μου εμενα ειναι,πως μετα απο 2 αποτυχιμενες εμβρυομεταφορες ηρθε μονο του το μπεμπακι μου στην κοιλιτσα μου και ευχομαι σε εξι μηνες να το εχω στην αγκαλια μου!φιλακια!!!

Μπράβο Εύη! Με το καλό να έρθει το μωράκι σου σε έξι μήνες!

487Yp3.png

cYn6p3.png

κατια_82 : ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 19-11-12) ΛΗΤΩ να μας ζησει! (17-11-12, 18:00, 3.270)

didi&k: ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ28-1-13) euromedica rhodes να μας ζησει! (25-12-12)

ritsa3 :ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 06-01-2013) euromedica rhodes να μας ζησει! (27-12-12)

Vassouli:ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 8-2-13) ΡΕΑ να μας ζησει (12/1/13, 2.650)

barboula: ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 31-1-13) ΑΤΤΙΚΟ να μας ζήσει! (14/1/2013, 23:25, 3.140)

eleni_dimitris : ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 23/1/2013) να μας ζήσει! (15/1/2013, 22:35)

impatient (lena): ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 17-1-13) ΕΛΕΝΑ να μας ζήσει! (17/1/2013, 2.950)

kat32: ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 6-2-2013) ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ να μας ζησει! (20/1/13, 3.230, 52εκ)

Ροδουλα77: ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ18-2-2013) ΜΗΤΕΡΑ να μας ζησει! (24/1/13)

Sapi(Σοφία): ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 12-2-13) ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ να μας ζησει! (25/1/2013, 02:15, 3.050, 50εκ)

Φουσκιτσα : ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ12-2-13) να μας ζησει! (28/1/2013)

mpiskotaki: ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 13-2-13) ΕΠΑΡΧΙΑ να μας ζησει! (28/1/2013)

FilioPi : ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 2-2-13) ΡΕΑ

τσιπουριτσαΚΟΡΙΤΑΚΙ (ΠΗΤ 9/2/13)

MARITA 1982 : ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ:11/2/2013) ΡΕΑ

ΤαμαρΚΟΡΙΤΣΙ( ΠΗΤ 12/2/13)

cristy : ΚΟΡΙΤΣΙΑ (ΠΗΤ 13-02-2013)

Katerinoula-Spiros : ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 14/02/2013)

Sophia! : ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 16/02/2013) ΜΗΤΕΡΑ

nantia: ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 19/2/13) Διαβαλκανικό θεσσαλονίκη

realthing: ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 21-2-13) ΙΑΣΩ

ioanna2013:........(ΠΗΤ 23-2-13)Erbach ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

behappy: ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 7-3-13) ΜΗΤΕΡΑ

1lqJp2.png

EO6lp3.png

καλησπερα μανουλες και απο μενα!εγω εχω πητ 14 μαρτιου με το καλο αλλα ειπα να ποσταρω και δω να βλεπω και δω τις μανουλες!!!!

με το καλο ολες μας!

πρωτη φορα μανουλα και γω στο κοριτσακι μας!!!

πολυ αγχος οσο πλησαζει ο καιρος!!!!

Διαφημίσεις

καλησπερα μανουλες και απο μενα!εγω εχω πητ 14 μαρτιου με το καλο αλλα ειπα να ποσταρω και δω να βλεπω και δω τις μανουλες!!!!

με το καλο ολες μας!

πρωτη φορα μανουλα και γω στο κοριτσακι μας!!!

πολυ αγχος οσο πλησαζει ο καιρος!!!!

Με το καλο Λινα!!!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Γεια σας Ελενακι και Τιτουλα!ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας!!Ελενακι σιγουρα θα ερθει η στιγμη για ολες μας να ζησουμε την ευτυχια μεχρι τελος!!!να το θυμασαι!;)

Τιτουλα με το καλο να δεχτεις το μωρακι σου!!με ενα πονο!εφτασε η στιγμη να νιωσεις αυτη την απεραντη ευτυχια!με το καλο!!:P:p

LyVGp3.png

oJ6fp3.png

Γειά σας κορίτσια! Έκοψε η κίνηση στο καφέ όσο έρχονται τα μωράκια μας παίρνουν τα μυαλά ε;

Με το καλό οι καινούριες μανουλίτσες, να μεγαλώσουν γρήγορα τα μωράκια και να έχετε τελειόμηνες εγκυμοσύνες και γεμάτες αγκαλίτσες σε λίγους μήνες!

Η δική μου αγκαλίτσα τελικά περιμένω να γεμίσει αύριο καινούρια μωρουδίλα. Πάμε με πρόκληση τελικά και ελπίζω να έχω πιο σύντομο τοκετό από ότι στην κόρη μου και να τον έχω κοντά τον μπεμπάκο γιατί η μικρή μου ήταν στην μονάδα. Ελπίζω όλα να πάνε καλά! Νόμιζα δεν θα έχω τόσο άγχος αφού το έχω ξαναπεράσει αλλά τελικά δεν είναι ωραία να ξέρεις τι θα συμβεί. Πιο καλά στην άγνοια! Βέβαια ελπίζω αυτή την φορά να έχει καλύτερη πορεία η ιστορία!!!

Σας χαιρετώ και θα σας πω τα νέα μας με το καλό από την άλλη εβδομάδα!!!!

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

φιλιοπι μαςςςςς με το καλο λοιπον αυριο να κρατησεις τον μπουμπουκο σου αγκαλιτσααααααα...υπεροχααααα...!ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ...κ θα τον κρατησεις κατευθειαν αγκαλιτσα.....!αναμενουμε τα νεα σου οταν επιστρεψεις...!!

Λινα με το καλο κ εσενα το μπεμπακι σουυυυ..

Ευη ναι φρεσκια φρεσκια μανουλιτσα κ εγω....!!

Ελενη συντομαι θα δεις θα γεμισει κ η δικια σου η κοιλιτσαααααααααααααα!!!

Jr39p2.png

Καλησπέρα!!!

Εύη πολύ ευχάριστα τα νέα σου!

Σου εύχομαι ολόψυχα μια υπέροχη κ τελειόμηνη εγκυμοσύνη μ΄ ένα γερό μωρό στην αγκαλιά σου!!!

Φουσκίτσα κ Μπισκοτάκι να σας ζήσουν τα μωράκια!!!

Λίνα καλωσόρισες στην παρέ μας κ με το καλό!!!

Φιλιώ εύχομαι όλα να σου πάνε καλά αύριο και να κρατήσεις το 2ο παιδάκι σου αγκαλιά πολύ γρήγορα κ χωρίς ...παρατράγουδα.

Τα δικά μου:

Χτες μεσημέρι είχα ραντεβού με το γιατρό στο μαιευτήριο για NST.

Υποτίθεται θα κράταγε μισή ώρα, αλλά επειδή είχα συσπάσεις τακτικές (σημ.: εδώ και 4 μέρες τις είχα, αλλά αφού δεν προχώραγαν δεν έδωσα σημασία) με κράτησαν 1,5 ώρα για καταγραφή... ΠΕΘΑΝΑ από το αναγκαστικό ανάσκελα και την συνεπακόλουθη καούρα!

Ο γιατρός κατέβηκε, με εξέτασε κ είπε: "διαστολή 2. Έχεις φτάσει στο τέρμα. Θες να βάλουμε λίγη οξυτοκύνη να γεννήσεις? Ή να φύγεις και να έρθεις όποτε είσαι πιο έτοιμη? Τα μωρά σου είναι καλά"

Το κουβέντιασα με το σύζυγο κ αποφασίσαμε να μπούμε να τελειώνουμε...

5 η ώρα το απόγευμα έκανα εισαγωγή

Πόνοι έρχονταν, αλλά η διαστολή κολλημένη!!!

8 η ώρα το πρωί εξαγωγή - ήρθα σπίτι μου κ ξεράθηκα στον ύπνο.

Τρελή εξάντληση - απίστευτη ταλαιπωρία.

Δεν είχα υπομονή ούτε καισαρική να κάνω μετά από αυτό.

(Με διαβεβαίωσε κι ο γιατρός ότι τα μωρά είναι καλά κ μπορώ να περιμένω λίγες μέρες ακόμα)

Οπότε αν δεν υπάρχει εξέλιξη, θα πάω πάλι το Σάββατο (κ αποφασίζουμε για "μαχαίρι").

Τώρα ειλικρινά, αισθάνομαι πως έφτασα στα όριά μου!!!

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Διαφημίσεις

Cristy , το φανταστηκα οτι μπορει να εμεινες μεσα αλλα ηλπιζα οτι θα ειχες γεννησει!!Ξεκουρασου και ευχομαι να πανε ολα καλα και να γεννησεις πριν χρειαστει το μαχαιρι!!!χχχχ

WvYwp2.png I9Cbp2.png

αντεεεεεε βρε Κριστυ κ ειχα αρχισει να πιστευω οτι οι διδυμουλες σου εκαναν το ΜΠΑΜ...!!δεν πειραζει ξεκουρασου λιγακκιιιι ακομη οσο μπορεις κ θα περιμενουμε νεα σουυυυυ!!:D:D:D:D:D:D

Jr39p2.png

Γεια σας κοριτσια!!

Ευη το θυμαμαι..παντα το θυμαμαι!! :wink:

Λινα καλωσηρθες και με το καλο το μπεμπακι σου!!

Φιλιοπι μαλλον θα εχεις γεννησει τωρα οποτε να σας ζησει και παντα τυχερο!!

Κριστυ αντε πλησιαζουν οι μερες..ολα καλα λοιπον..με το καλο να ερθει η ωρα!!

Φιλια σε ολες!!

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Γεια σας κι απο εμενα!!

Cristy καταρχην μπραβο στον γιατρο σου που δεν σε εχει βαλει για καισαρικη και σε βοηθαει ψυχολογικα να γεννησεις με φυσιολογικο τοκετο!μιας και ολα πανε τοσο καλα σου ευχομαι το Σαββατο να αποφασησουν οι μπεμπουλες σου απο μονες τους να βγουν και να μην χρειαστει "μαχαιρι"!με το καλο κοριτσακι!περιμενουμε τα νεα σου!!!:P

LyVGp3.png

oJ6fp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Όλα καλά κ σήμερα:

περπάτησα, περπάτησα (σαν την ανάπηρη πάω, αλλά δε γμτ..) πήγα για καφέ - ψώνια-κομμωτήριο... Η πίεση πίεση εκεί "κάτω", αλλά νερά δε σπάσανε κ ούτε οι συσπάσεις έγιναν πιο τακτικές.

Πολύ πείσμα ρε παιδάκι μου αυτές οι μικρές!!!

Σας αφήνω, καλό βράδυ!

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...