Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

πολυ χρησιμες οι πληροφοριες για το κλυσμα κοριτσια και αυτο το αγχος το εχω κι εγω!!

μπισκοτακι και φουσκιτσα να εχετε μια τελεια και ανωδυνη γεννα και γρηγορα να επιστρεψετε με τα μωρακια σας αγκαλια να μας πειτε τα νεα σας και να μας βαλετε και καμια φωτο να δουμε να τα χαρουμε τα κουκλια σας!!

μαρκελα μιλαμε τους ταπωσες για τα καλα!!!!και η τωρινη εγκυμοσυνη θα τους βαλει για τα καλα στη θεση τους.θα το φυσανε και δε θα κρυωνει.στεναχωρεθκες τοτε αλλα ολα εδω πληρωνονται τελικα!!!γυριζει ο τροχος μαρκελααααααααααααααα!!!

κριστυ δε νομιζω οτι θα μεινεις για πολυ..θα γεννησεις κι εσυ αυτες τις μερες και θα μεινω μονη μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1:(:(:(:(:(:(:(:(

6KuQp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

real thing , δεν πειραζει μωρε μην βιαζεσαιιιιιιιιιι ειναι τελεια η αισθηση της κλωτσιας θα σου λειπει μετα!!!

Λενακι , barboula , real thing καλα ενοειτε οτι ροδα ειναι και γυριζει καλα να παθουν!!Οταν δεν τους κανουν και ερευνα απο τα κεντρικα στο seattle εκει να δεις με τα @@κια!!!Εγω χαλαρα!!!Μπορω με ηρεμια να απολαυσω την εγκυμοσυνη μου πλεον ας βγαλουν τα δικα τους ματια!!!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Μαρκέλλα μπράβο κορίτσι!!!

Έτσι, να πάρεις το αίμα σου πίσω. Αμάν πια με τους "ανεγκέφαλους".

Σεξ, τι σεξ???

Το θέλω δε λέω, αλλά κορίτσια δεν έχετε ιδέα πως είναι να είσαι τελειόμηνη με δίδυμα. Δεν μπορείς να σταθείς (κ να στηθείς) για "κοκό" με τίποτα. (Δεν ξέρω μήπως με βοήθεια "κοινού" γινόταν κάτι... αλλά μην το ξεφτιλίσουμε κιόλας...)

Περπάτημα κ πάλι περπάτημα.

Αύριο θα κάνουμε λίγο περισσότερο. (με την παντόφλα πάντα έτσι???)

Καλή λευτεριά στα αυριανά κοριτσάκια!

Με το καλό να αγκαλιάσουν τα αγγελούδια τους!!!

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Καλησπέρα!

Μπράβο Μαρκέλα! Καλά να πάθουν! Εσύ τώρα χαλαρά, ηρεμία και να σκέφτεσαι μόνο το μωράκι σου!

Μπισκοτάκι & Φουσκίτσα με το καλό να κρατήσετε τα μωράκια σας!

Cristy δε θα αργήσεις πολύ κι εσύ!

Εγώ κορίτσια νιώθω τόοοοοσο κουρασμένη....! Η Αφροδίτη είναι πέμπτη μέρα σήμερα άρρωστη με αμυγδαλίτιδα. Έχω να κοιμηθώ από την Τρίτη νομίζω...Ευτυχώς τώρα είναι αρκετά καλύτερα και ελπίζω να κοιμηθούμε το βράδυ. Αύριο θα πάω και στο γυναικολόγο να δούμε και τη μικρούλα!

Καλό βράδυ!

487Yp3.png

cYn6p3.png

Μαρκέλλα μπράβο κορίτσι!!!

Έτσι, να πάρεις το αίμα σου πίσω. Αμάν πια με τους "ανεγκέφαλους".

Σεξ, τι σεξ???

Το θέλω δε λέω, αλλά κορίτσια δεν έχετε ιδέα πως είναι να είσαι τελειόμηνη με δίδυμα. Δεν μπορείς να σταθείς (κ να στηθείς) για "κοκό" με τίποτα. (Δεν ξέρω μήπως με βοήθεια "κοινού" γινόταν κάτι... αλλά μην το ξεφτιλίσουμε κιόλας...)

Περπάτημα κ πάλι περπάτημα.

Αύριο θα κάνουμε λίγο περισσότερο. (με την παντόφλα πάντα έτσι???)

Καλή λευτεριά στα αυριανά κοριτσάκια!

Με το καλό να αγκαλιάσουν τα αγγελούδια τους!!!

Στο πλαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Cristy στο πλαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!δως του να καταλαβειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι !!!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

Αντε παει και η Αμαρυλιδα!!!

Cristy τι εγινε εσυ????????????

Εγω κοριτσια πηγα σημερα στην δουλεια 9.30 και στις 10.30 ειχα φυγει με αδεια χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!Αυτα ξεκουρασηηηηηηηηηηηηηηη απο εδω και περα!!!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Καλησπέρα.

Ποιο πλάι κ ξεπλάι ρε συ Μαρκέλα?

Άκυρο σου λέω το θέμα...

Πήγα λοιπόν στο γιατρό... κ με βρήκε μια χαρά. Περιμένουμε λέει.

Θα πάω όμως αύριο να κάνω ένα NST για καλό κ κακό για νάμαστε σίγουροι.

Τώρα έχω αρχίσει πραγματικά να πιστεύω ότι μπορεί κ στην κυριολεξία να είμαι κορίτσι του Φλεβάρη...

fgFzp3.png

pAfOp2.png

AAAAAA Cristy ,μολις εγραψα για σενα στο φεις!!!Ειπα και εγω μπας και ειχαμε κανενα 4απλο σημερα!!!Υπομονη , οπως και να χει λιγο εμεινα και μια χαρα τα καταφερες εως εδω!!Σου λενε οι μικρουλες μια χαρα ειναι εδω , τρωμε πινουμε εχει ζεστουλα γιατι να βγουμε!!:P:p:p

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Μαρκελα ετσιιιιιιιιιιιιιι...ετσι πρεπει..να εχεις την ηρεμια σουυυυ εσυ κ το μπεμπεδακι που εχεις στην κοιλιτσα σου κ αστους αυτους τωρα να δουν την γλυκα που πηγαν να στην φερουν τα λαμογια...!!

Κριστυ δεν χαιρεσαι???σπανια διδυμομανουλες αντεχουν τοσο κ εσυ που αντεχεις???ενταξει φανταζομαι πως ειναι να εχεις 2 στην κοιλιτσα σου στις 27 εβδομαδες...εδω εμεις με μια δεν αντεχαμε αλλα κανε υπομονηηηη..!!!αντεεεε..!!!αναμενουμε νεα απο τα κοριτσια μαςςς..!!φιλακιααααααα!!

Jr39p2.png

Γεια σας κοριτσια!πολλες απο εσας δεν με γνωριζετε!ειμαι παλιο μελλος απο το parents ,ξεκινησα μαζι με την Αμαρυλλιδα και στην 2ηπροσπαθεια γνωρησα και την Cristy!ειστε μια ομορφη παρεα αποτι βλεπω!εγω βρισκομαι στο μετα την εμβρυομεταφορα!εμαθα οτι γεννησε η Αμαρυλλιδα και κατασυγκινηθικα!και βλεπω Cristy οτι εχειςμια υγιεστατη εγκυμωσυνη..που οι κορουλες σου αν καταλαβα καλα κοριτσακια περιμενεις,δεν λενε να βγουνε!καλη λευτερια κοριτσακι και σε σενα και σε ολα τα κοριτσακια που ειναι στην αναμονη!!

Αμαρρυλιδακι να σου ζησει το μπεμπακι!!ευχομαι ολα να πηγαν καλα και να ειχες μια ευκολη γεννα!!

Τα νεα μου εμενα ειναι,πως μετα απο 2 αποτυχιμενες εμβρυομεταφορες ηρθε μονο του το μπεμπακι μου στην κοιλιτσα μου και ευχομαι σε εξι μηνες να το εχω στην αγκαλια μου!φιλακια!!!

1η IVF Φεβρουαριος 2012 αρνητικη

2η IVF Μαιος 2012 βιοχημικη κυηση

Νοεμβριος 2012 Φυσιολογικη συλληψη!!!!

LyVGp3.png

oJ6fp3.png

Διαφημίσεις

Φουσκιτσα και μπισκοτο να σας ζησουυυυυυυυυυυυυυυυυυυννννννννννννννννννννννν γερα και καλοτυχα!!!

Σημερα ενα και ενα βγαλαμε αγορακι κοριτσακι ωραια!!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Γεια σας κοριτσια!πολλες απο εσας δεν με γνωριζετε!ειμαι παλιο μελλος απο το parents ,ξεκινησα μαζι με την Αμαρυλλιδα και στην 2ηπροσπαθεια γνωρησα και την Cristy!ειστε μια ομορφη παρεα αποτι βλεπω!εγω βρισκομαι στο μετα την εμβρυομεταφορα!εμαθα οτι γεννησε η Αμαρυλλιδα και κατασυγκινηθικα!και βλεπω Cristy οτι εχειςμια υγιεστατη εγκυμωσυνη..που οι κορουλες σου αν καταλαβα καλα κοριτσακια περιμενεις,δεν λενε να βγουνε!καλη λευτερια κοριτσακι και σε σενα και σε ολα τα κοριτσακια που ειναι στην αναμονη!!

Αμαρρυλιδακι να σου ζησει το μπεμπακι!!ευχομαι ολα να πηγαν καλα και να ειχες μια ευκολη γεννα!!

Τα νεα μου εμενα ειναι,πως μετα απο 2 αποτυχιμενες εμβρυομεταφορες ηρθε μονο του το μπεμπακι μου στην κοιλιτσα μου και ευχομαι σε εξι μηνες να το εχω στην αγκαλια μου!φιλακια!!!

Μπραβοοοοοοο!!!σου ευχομαι μια καλη και τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!χχχχ

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Μπραβοοοοοοο!!!σου ευχομαι μια καλη και τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!χχχχ

Mαρκελα δεν γνωριζω την ιστορια σου αλλα βλεπω τα υπεροχα νεα σου στο καινουριο σου τικερακι!!!σου ευχομαι να εχεις κι εσυ μια υπεροχη εγκυμοσυνη και σε 9 μηνες να εχεις στην αγκαλια σου ενα γερο μωρο!

1η IVF Φεβρουαριος 2012 αρνητικη

2η IVF Μαιος 2012 βιοχημικη κυηση

Νοεμβριος 2012 Φυσιολογικη συλληψη!!!!

LyVGp3.png

oJ6fp3.png

Mαρκελα δεν γνωριζω την ιστορια σου αλλα βλεπω τα υπεροχα νεα σου στο καινουριο σου τικερακι!!!σου ευχομαι να εχεις κι εσυ μια υπεροχη εγκυμοσυνη και σε 9 μηνες να εχεις στην αγκαλια σου ενα γερο μωρο!

Σ'ευχαριστω πολυ νασαι καλα!!!

Δεν ειναι και πολυ καλη η δικη μου ιστορια αλλα χαιρομαι που τουλαχιστον τα καταφερνω σιγα σιγα...

Εγω εχασα το μωρακι μου 38w 2d αγορακι 3450.Μετα απο 4 μηνες βρηκα την αιτια μεσα απο ενα σωρο εξετασεις....Ηταν η πρωτη μου εγκυμοσυνη!

Αυτα , αλλα τωρα κοιταμε μπροστα και το αγγελακι μας , μας εστειλε ενα αδερφακι και ελπιζω με την βοηθεια της Παναγιας να πανε ολα καλα!!:P:p:p:p

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...