Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Κοριτσακια γεια σας!!!ολο το μεσημερι μονη κ δεν ειχα ιντερνετ.επιτελους το εφτιαξε ο αντρας μου κ μπηκα να δω τα νεα σας κ να σας πω τα δικα μας!!!

δευτερα γενναμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

επιτελους θα δω τα ματια του παιδιου μου θα ερθουμε προσωπο με προσωπο χιχι!!!θα τον μιρυσω!!!!!!!!!!!!!!!αχ παναγιτσα μου!!!

θα παω πρωι στην εφημερεια κ αφου μου κανουν εξετασεις οταν τελειοσουμε θα ανεβω στον οροφο για ετοιμασιες!!!

ουφ!!!

θα παω ''τακτοποιημενη'' εγω αλλα κλισμα σου κανουν αυτοι ετσι εκει?

ειπαμε να κανω κ επισκληριδιο,φοβαμαι αλλα οπως ειπε κ ο γιατρος''πας για φυσιολογικη γεννα κ φοβασαι τον πονο την επισκληριδιου?''

ειπα να κανω γιατι να μην ξαλαφροσω λιγο απτον πονο?

τεσ πα αυτα προς το παρον!!!!!

ολα καλα παντως!!!:D:D:D

τι αλλο?δεν θυμαμαι!θα σας ενημερωνω!!!!

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

φουσκιτσα μουυυυ...μπραβο...θα μυρισεις το μωρουλακι σου την Δευτερα επιτελους...θα το κρατησεις γλυκα αγκαλιτσα κ οοοοολα τελεια θα ειναι...οσο για τον πονο της επισκληριδιου επειδη ξεκινησε η διαδικασια να μου την κανουν κ εμενα δεν ειναι τιποτα απολυτως...εγω τουλαχιστον δεν πονεσα καθολου αφου σου κανουν τοπικη αναισθησια κ μετα σου βαζουν την επισκληριδιο σιγα σιγα...!χαλαρα...κ με το καλο...ναι ναι το κλυσμα δεν το γλιτωνεις...!κ εγω παλι καλα ημουν περιποιημενη...ελα θα εισαι κ προετοιμασμενη ψυχολογικα ολα μια χαρααααααα!!

Jr39p2.png

Καλησπέρα.

Δεν γέννησα χτες. Σήμερα μια από τα ίδια... πόνοι ανά 10λεπτο...

Δεν δίνω σημασία πια.

Με "κοροϊδεύουν" οι μικρές.

Αχχχ όλες θα γεννήσετε κι εγώ ακόμα θα περιμένω...

Φουσκιτσα , μην κανετε συζητηση για χρηματα!!!Πατε με το καλο και οταν γεννησεις και αν και ντε και καλα θελετα να του δωσετε δως τε 500 ευρω και ας πει ο αντρας σου αυτα ειναι δωρο για σας γιατρε ευχαριστω!!!Μα πληρωνονται απο το νοσοκομειο....Δεν υπαρχει λογο να το συζητησεις μαζι του , εγω ετσι θα εκανα παντως!!!Σορρυ κιολας αλλα γιαυτο πας σε δημοσειο....αντε τετοια βλεπει και ο αντρας μου και τα παιρνει με τους συναδελφους του!

Με την ίδια ακριβώς λογική πήγαινα κι εγώ στο γιατρό μου στο Έλενα Μαρκέλλα μου κ μια χαρά τα "βόλεψε" ο γιατρός να μου το θέσει το θέμα ώστε να μην θέλω να τον ξαναδώ στα μάτια μου!!!

fgFzp3.png

pAfOp2.png

κ εγω απο τοτε που μπηκα στον μηνα μου εχω εντονη βλενα.δεν ρωτησα τον γιατρο μαλλον φυσιολογικο θα ειναι ε?

Η βλέννα σημαίνει πως έχει αρχίσει κ ανοίγει ο τράχηλος κ διαστέλλεται... τυχερή...

Εγώ ελάχιστες βλέννες... έως καθόλου θάλεγα.

Μετά κι από σένα πάω επομένως...

ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ???

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Καλημερα κοριτσοπουλα!!!!!!!

πως ειμαστε?

εμεις μια χαρα,σημερα χαλαρα.......!!!

αλλα ερχονται κ στιγμες που λεω ''δεν θελω να παωωωωωωωωω''

να ρωτησω κατι?μετα το κλισμα που σου κανουν πηγαινεις κ πλενεσαι?δεν ξερω δεν εχω κανει ποτε μου ουτε εγχειρηση κ εχω αγνοια?

ο αντρας μου που εκανε εγχειρηση τον αφησανε κ πληθηκε αλλα στην γεννα πως γινεται ξερετε?:D:D:D

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσοπουλα!!!!!!!

πως ειμαστε?

εμεις μια χαρα,σημερα χαλαρα.......!!!

να ρωτησω κατι?μετα το κλισμα που σου κανουν πηγαινεις κ πλενεσαι?δεν ξερω δεν εχω κανει ποτε μου ουτε εγχειρηση κ εχω αγνοια?

ο αντρας μου που εκανε εγχειρηση τον αφησανε κ πληθηκε αλλα στην γεννα πως γινεται ξερετε?:D:D:D

ναι ναι εγω μολις εκανα το κλισμα και τελειωσα και τα εβγαλα ολα μου ειπαν να κανω μπανιο....φανταζομαι οτι ετσι κανουν....Βεβαια παρε και καμια πετσετα μαζι σου δεν ξερω τι θα σου δωσουν εκεινη την στιγμη!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Μαρκελαααα τελεια τα νεα σου!!!!!

Φουσκιτσα μαζι γενναμε?????

Εγω ετοιμαζομαι για την εισαγωγη σημερα και αυριο πρωι πρωι θα με βαλει πρωτη με επισκληριδιο και καισαρικη! Ουφ...αντε πια φτου ξελευτερια!!!

Σας ευχαριστω κοριτσαρες μου για την υποστηριξη...σαν χτες ηταν που λεγαμε για τη χοριακη μας και την α επιπεδου και τα αγχη μας!!!!Πραγματικά...δεν εχω λογια!

Θα επικοινωνησω μαζι σας-αν παει καλα κι ο θηλασμος και δε με εχει παρει απο κατω- να σας πω τα νεα μου...ή οπου βρω ιντερνεττ στο νοσοκομειο!!!

Σας φιλω και καλες μας γεννες!!!!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

ναι ναι εγω μολις εκανα το κλισμα και τελειωσα και τα εβγαλα ολα μου ειπαν να κανω μπανιο....φανταζομαι οτι ετσι κανουν....Βεβαια παρε και καμια πετσετα μαζι σου δεν ξερω τι θα σου δωσουν εκεινη την στιγμη!

το κλισμα σηκωνεσαι κ στο κανουν στην τουαλετα?

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

Μαρκελαααα τελεια τα νεα σου!!!!!

Φουσκιτσα μαζι γενναμε?????

Εγω ετοιμαζομαι για την εισαγωγη σημερα και αυριο πρωι πρωι θα με βαλει πρωτη με επισκληριδιο και καισαρικη! Ουφ...αντε πια φτου ξελευτερια!!!

Σας ευχαριστω κοριτσαρες μου για την υποστηριξη...σαν χτες ηταν που λεγαμε για τη χοριακη μας και την α επιπεδου και τα αγχη μας!!!!Πραγματικά...δεν εχω λογια!

Θα επικοινωνησω μαζι σας-αν παει καλα κι ο θηλασμος και δε με εχει παρει απο κατω- να σας πω τα νεα μου...ή οπου βρω ιντερνεττ στο νοσοκομειο!!!

Σας φιλω και καλες μας γεννες!!!!

Αντε με το καλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!Να εχεις μια τελεια γεννα με ενα γερο μωρακι στην αγκαλια σου!!!Αντε να ροζισει η ζωη σου!!!!

το κλισμα σηκωνεσαι κ στο κανουν στην τουαλετα?

Εμενα με ξαπλωσαν μου εκαναν το κλισμα και μετα καθησα καθιστη οσο αντεχα και μετα ετρεξα στην λεκανι για κακακια!!!Μην αγχωνεσαι γιατι και εγω ειχα αγχος για το κλισμα αλλα τελικα μια βλακεια ειναι δεν ειναι τπτ!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

Ακόμη να γεννήσω!!!

Πίσω και σας έφαγα...

Πήγα και για περπάτημα σήμερα, μπας και...

να ρωτησω κατι?μετα το κλισμα που σου κανουν πηγαινεις κ πλενεσαι?

Χαχα.

Συνηθισμένο το "δε θέλω να πάω"...

Με πιάνει κι εμένα ώρες ώρες. Και πιστεύω κ όλες λίγο πολύ.

Κλίσμα:

Ξαπλώνεις. Γυρνάς στο πλάι. Στο βάζουν. Περιμένεις όπως είσαι όσο αντέξεις. Μετά φεύγεις τρέχοντας για εκεί που φαντάζεσαι. Η τουαλέτα έχει και ντουζιέρα κ κάνεις κανονικό ντουζάκι. ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ. Σου έχουν πετσετούλες.

Βγαίνεις έξω "ξαλαφρωμένη" και "αναζωογονημένη" τυλιγμένη στην πετσέτα σου.

Ίδια διαδικασία και για γέννα και για χειρουργείο.

Με το καλό!

Με το καλό κι εσύ Μπισκοτάκι!

Θα περιμένουμε νέα σας κορίτσια.

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Cristy , δεν κανεις λιγο σεξ να βοηθησεις την κατασταση ??????????????!!!!:tongue:

Λοιπον Κοριτσια ,

οσο αφορα την δουλεια , ανακαλεσαν την καταγγελια και με καλεσαν την δευτερα το πρωι στις 9¨30 να παω πισω στα καθηκοντα μου!!!χαχαχαχαχαχαχα τι βλακες!!!Αυτο ειναι το ενα , το αλλο ειναι οτι ειχα στειλει γραμμα στα κεντρικα μας στην αμερικη στο seattle οπου μου απαντησαν την παρασκευη οτι θα το κανουν investigate το θεμα μου κοινως θα τους μπιππππππππ εδω στην ελλαδα ε και το τριτο ειναι οτι αυριο που θα παω θα τους πω οτι ειμαι εγκυος σε κυηση υψηλου κινδυνου κλπ κλπ μου εστειλε ενα εμαιλ η γιατρος με τα πρεπει και τα μη και οπως καταλαβαινετε θα παω λιγες μερες(μια δυο μερες μου ειπε η επιθεωρηση μονο και μονο για να μην φανει δολος ) και μετα αδειαρα!!!!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

αντε αντε 2 2 τωρα πια γεννες εεεε???χεχεχε..!με το καλο κοριτσια μου κ η Παναγια μαζι σας...!

οσο για το κλυσμα φουσκιτσα ακριβως τα ιδια αναρωτιομουν κ εγω...κ τελικα δεν ειναι τιποτα...!!εγω μεσα στον πονο μου μου ελεγαν να γυρισω κ για κλυσμα...σου βαζουν το κλυσματακι ...κ σου λενε οποτε θες να πας τουαλετα....πας σε δευτερολεπτα...μετα κανεις ντουζακι ....μονο που εμενα δεν ειχε πετσετα κ σκουπιζομουν με χαρτι.....αχαχαχα(δημοσιο νοσοκομειο)μια χαρα θα εισαι δεν ειναι τιποτα...εδω τα καταφεραμε εμεις με διαστολη 3 κ καναμε κ ντουζακι...εγω εκανα κ 2 φορες ντουζακι αφου εκανα εμετο....δεν θα τα καταφερεις εσυ που εισαι κ προετοιμασμενη..!!αντεεεεεεεεεεεε!!

Κριστυ τεμπελουλες οι μικρες σου εεε???αχαχαχαχα......αραξεεεεεεεεεεεε!!!:D:D:D

Jr39p2.png

τελεια Μαρκελα....αρα λοιπον οσο Σκ@τεξ κ αν ξεκινησει το 2013 εξελισσεται σε μια υπεροχηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη χρονια....χεχε..!!αντε να παιρνουν σειρα κ η ΕΛΕΝΗ μας κ η Υρις...Υπεροχααααααααααααααααααααα!!!!:D:D:D:D:D

Jr39p2.png

Μπισκοτακι και Φουσκιτσα με το καλο αυριο να κρατησετε τα μωρακια σας γερα στην αγκαλια σας!!

Κριστυ υπομονη που θα παει αππο μερα σε μερα θα τις κρατας και συ τις μπεμπουλες σου!!

Μαρκελα τελικα ολα αλλαζουν σε μια στιγμη..ευχομαι αυτη η ευτυχια που νιωθεις να μεινει για παντα και να μεγαλωσει με τον ερχομο του μωρου σας..οσο για την δουλεια αυτο θα πει ολα εδω πληρωνονται και ευτυχως που βλεπουμε και ανθρωπους να δικαιωνονται μεσα σε ολο αυτο το χαος που ζουμε!!!!

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...