Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

α να σας πω κ τα δικα μας!!!

γυρισαμε απτην γιατρο μας κ με αποκλιση υπερηχου 200γρ πανω κατω μας ζυγισε 3300!!!!!!!!!!!!!!

οποτε αυριο που θα μιλησω με τον μαιευτηρα μαλλον για δευτερα μας βλεπω να μην με αφηνει αλλο γιατι μπορει κ 3100 αλλα μπορει κ 3500 ή κ παλι 3300 για να μην με ζορισει πολυ!!!!

κατα τα αλλα με το κεφαλακι κατω χαμηλωνει συνεχχεια αλλα στην λεκανη ακομη να μπουμε,ελπιζουμε με τις συσπασεις θα κατεβει!!!

να ρωτησω κατι?

ολες που γεννατε σε νοσοκομειο με τον δικο σας γιατρο θα τον πληρωσετε κιολλας?

γιατι εμενα θελει 1000Ε!!!!αλλα τι να κανεις?

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

θα τρελαθω!!!!

τωρα που ολες εμεις γενναμε η μαρκελα περιμενει το δικο της μπουμπουκακι!!!!!!

ποση πιο πολυ μπεμπεδοσκονη θελεις καλε!!!!τοσα γεννητουρια εχουμε!!!!!

ολη η μωρουδοσκονη δικη σου!!!!

πως το εμαθες εκανες τεστ?

εκανα τεστ το πρωι θετικο clear μπλε ξερεις , αλλα περιμενα σε δυο μερες και λεω λες??? και ο αντρας μου με πηγε κατευθειαν για χοριακη και βγηκε θετικηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!ΣΤΕΙΛΕ και εσυυυυυυυυυυυυυυυ μπεμπεδοσκονηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη ααααααααααα!!!!

ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΥΩ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

BTW δεν θα επρεπε να πληρωσεις σε δημοσιο νοσοκομειο!!!πληρωνονται απο το νοσοκομειο κανονικα!!!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

ναι ρε γα..το!!!!αλλα υποτυθεται θελω να με προσεξει παραπανω γιαυτο κ τον πληρωνω(εξτρα).οχι για να ειμαι μαζι με ολη την εφημερεια.

τωρα θα μου πεις 1000ε δεν το λες εξτρα,κανα 300ε λες εξτρα αλλα τελος παντων!!!

ζοριστηκα πολυ μαρκελακι γιαυτο το μωρο,που η λαχταρα μου ειναι τοση να πανε ολα καλα που θα εδινα οτι μου ζητουσαν.

κ αν δεν επιανε η εξωσ θα εκανα συνεχεια καθε οποτε μαζευαμε λεφτα!!!

αλλα δοξα το θεο το παιδακι μου αυτο ειναι ευλογημενο κ το περιμενω στην αγκαλια μας κ εγω κ ο αντρουλης μου!!!:D:D:D

δεν μπενει κ καμια αλλη θελω να ακουσω τα σχολια τους για εσενα!!!

στον γιατρο θα πας?τι θα κανεις τωρα?με την δουλεια τι εγινε?

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

γειά σας κορίτσια!!! τι κάνετε?

ροδούλα, sapi να σας ζήσουν!!!!!!!!!!!!!!!!

μαρκέλα, μπράβο!!!!!!!

να ρωτήσω κάτι??? απο ότι έχω καταλάβει τώρα τελευταία τα λέτε περισσότερο στο facebook. μήπως μπορώ να μπώ και εγώ στην ομάδα σας???

as1cOCx0g411200MDA3NTg3NGJ8MDAwMDQ1ZGJ8ZXJ4ZXRhaSBpIHRzaXBvdXJpdHNhIG1hcy4uLg.gif

Καλησπέρα.

Νομίζω πως γεννάω... αλλά δεν μου έχω κ πολύ εμπιστοσύνη...

Είμαι με πονάκια κάθε 8 λεπτά. Αλλά ούτε νερά σπάσανε ούτε βλέννες ούτε τπτ. Φοβάμαι μήπως είναι απλώς η σκέψη μου...

α να σας πω κ τα δικα μας!!!

γυρισαμε απτην γιατρο μας κ με αποκλιση υπερηχου 200γρ πανω κατω μας ζυγισε 3300!!!!!!!!!!!!!!

οποτε αυριο που θα μιλησω με τον μαιευτηρα μαλλον για δευτερα μας βλεπω να μην με αφηνει αλλο γιατι μπορει κ 3100 αλλα μπορει κ 3500 ή κ παλι 3300 για να μην με ζορισει πολυ!!!!

κατα τα αλλα με το κεφαλακι κατω χαμηλωνει συνεχχεια αλλα στην λεκανη ακομη να μπουμε,ελπιζουμε με τις συσπασεις θα κατεβει!!!

να ρωτησω κατι?

ολες που γεννατε σε νοσοκομειο με τον δικο σας γιατρο θα τον πληρωσετε κιολλας?

γιατι εμενα θελει 1000Ε!!!!αλλα τι να κανεις?

Εγώ γι΄ αυτό συγχίστηκα κ άλλαξα γιατρό τελευταία στιγμή.

Ήθελε πάνω από 1000 για να με φέρει προγραμματισμένα σε μέρα κ ώρα που είναι έτσι κι αλλιώς στο νοσοκομείο...

Καλά δεν ντρέπονται???

Τόσο πολύ "πατάνε" στην ανάγκη μας???

εκανα τεστ το πρωι θετικο clear μπλε ξερεις , αλλα περιμενα σε δυο μερες και λεω λες??? και ο αντρας μου με πηγε κατευθειαν για χοριακη και βγηκε θετικηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!ΣΤΕΙΛΕ και εσυυυυυυυυυυυυυυυ μπεμπεδοσκονηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη ααααααααααα!!!!

BTW δεν θα επρεπε να πληρωσεις σε δημοσιο νοσοκομειο!!!πληρωνονται απο το νοσοκομειο κανονικα!!!

Εγώ σε φύσηξα???

Πάρε κι από μένα νάχεις:

ΦΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ.................

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα.

Νομίζω πως γεννάω... αλλά δεν μου έχω κ πολύ εμπιστοσύνη...

Είμαι με πονάκια κάθε 8 λεπτά. Αλλά ούτε νερά σπάσανε ούτε βλέννες ούτε τπτ. Φοβάμαι μήπως είναι απλώς η σκέψη μου...

Εγώ γι΄ αυτό συγχίστηκα κ άλλαξα γιατρό τελευταία στιγμή.

Ήθελε πάνω από 1000 για να με φέρει προγραμματισμένα σε μέρα κ ώρα που είναι έτσι κι αλλιώς στο νοσοκομείο...

Καλά δεν ντρέπονται???

Τόσο πολύ "πατάνε" στην ανάγκη μας???

Εγώ σε φύσηξα???

Πάρε κι από μένα νάχεις:

ΦΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ.................

πωπωπωπωπω το δικο σου ειναι και διπλοοοοοοοοοοοοοο!!!Αντε με το καλο με το καλο και με δυο πονους!!!!χχχχ

WvYwp2.png I9Cbp2.png

γειαααααααααααα...!!μπαινουμε οντως πιο πολυ στο φεης.....οποτε οποια θελει ας μου στειλει μνμ να της προσθεσουμε στο παρεακι μαςςςς..!!!

Μαρκελα μου ξανα μπραβοοοοοο κοπελαρα μου κ παρε απλετη μπεμπεδοσκονη...ειπαμε παμε για το refil που λεει κ η Κατια...αδειαζουν κοιλιτσες γεμιζουν νεες κοιλιτσες...!!

Κριστυ μαλλον γενναςςς...με 2 πονους που λεει κ η πλεον εγκυμονουσα Μαρκελα μας !!!

Φουσκιτσα μου με το καλο το μπεμπακιιιιι σου λοιπον....τωρα για τα λεφτα κ εγω θεμα ειχα....μου ειχε ζητησει χαριστικα 1500 ενω γεννησα σε δημοσιο νοσοκομειο κ το ειχα αφησει πανω στον αμορε....ο οποιος τελικα του εδωσε 1000..βεβαια χωρις να ξερει οτι ο γιατρος δεν εκανε τιποτα παρα να μου πει να σπρωξω κ να κρατησει το παιδι που βγηκε αφου ολα τα υπολοιπα τα εκαναν αλλοι....!!αλλα ειπε οτι αφου ειναι γερο το παιδακι του κ η γυναικα του χαλαλι....!!εγω παλι θυμωμενη ειμαι με τον γιατρο κ μετα το σαραντησμα που θα κανω κ το παπ θα τον αλλαξω κατα 90%....!!τωρα κοιμαται ο μπεμπουλης μας εμας κ σημερα εχει αναλαβει ο μπαμπας μαςαν γκρινιαξει να τον κρατησει κ εγω μονο να τον θηλαζω...κ για ολο το σκ αυτοοο..!!δεν το πιστευω οτι ειναι μια εβδομαδα που γυρισαμε σπιτακι μας...!!!κ παλι καλα που εχω την βοηθεια της μαμας μου κοριτσια κ οποτε κοιμαται ο μπεμπης τον βαζει στο παραθυρο διπλα της ενω κανει δουλειες κ εγω ταβλιαζομαι γιατι αλλιως...θα τα ειχα παιξει...ρεεεε πως τα καταφερναν οι μαμαδες μας παλια....μαλλον οσο πιο πολυ μας αφηνουν τοσο πιο ευκολα καλομαθαινουμε...αν δεν ειχα την βοηθεια θα τα εκανα ολα εγω αλλα αφου την εχω....;);););)

Jr39p2.png

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!

μακρι κριστυ να γεννας!!!!με δυο πονους οντως,ολα να πανε με την ευχη της παναγιας!!!

οσο για τα λεφτα που λεμε,εμενα η εξωσωματικος μου την ειχα ρωτησει ποσα θελει γιατι ηταν επιστημονικος συνεργατης στο νοσοκομειο οποτε θα ερχοταν εξτρα κ μου ειχε πει 1000 αλλ κ στην κλινικη τοσα επερνε.

τωρα ο μαιευτηρας μου (που μου τον συστησε η γιατρος μου γιατι τον εμπιστευεται) δεν μου ειχε αναφερει τιποτα για λεφτα κ ρωτησα εγω το χαιβανι.!!!

κ μου λεει ''εγω μεχρι τωρα δεν σου ζητησα τιποτα γιατι ανοιγεις εσυ το θεμα αυτο,χαλαρωσε κ κοιτα να μενεις ηρεμη''

ναι ρε κοριτσια ηθελα να ρωτησω γιατι αν μου ζητουσε τιποτα αστρονιμικα ποσα?????????????να μην ξερω?

τωρα λεει ο αντρας μου αυριο που θα παμε να μιλησουμε τελευταια φορα να τον πει οτι δεν μπορουμε τοσα κ θα παρει 500 π.χ.

αλλα λεω κ αν στραβωσει τελευαται στιγμη?

τι να κανουμε μωρε για να ειμαι ηρεμη την δευτερα πρεπει να προσευχηθω στην παναγια κ να ξερω οτι θα εχω ενα γιατρο απικο απο πανω μου!!!

τωρα πως θα εξελιχθουν τα πραγματα δεν ξερω....?

α ειπε πως αν κανω κ επισκληριδιο (που μαλλον ετσι τβλεπει λεει,δεν ξερω απο που) απο τα 1000 θα δωσει κατι κ σρον ανισθησιολογο.

χωρια που ειπε τον αντρα μου οτι να δωσει ενα ''μπουρμπουαρ'' κ στις μαιες.

αυτο ηταν το λιγοτερο.αυτες σε κοιτανε ολη την ωρα,ναναι κ 5 κοπελες να δωσεις κ ενα 100ρικο χαλαλι!!!!!!

ουφ αγχωθηκα αστο καλο!!!!!

τα τσιμπηματακια που εχω απο κατω ειπε ειναι των ημερων,προσπαθει να ''βγει'' το μωρο μας!!!

κ εγω απο τοτε που μπηκα στον μηνα μου εχω εντονη βλενα.δεν ρωτησα τον γιατρο μαλλον φυσιολογικο θα ειναι ε?

παμε για υπνο αντε να δουμε παλι πως θα βολευτουμε με τον μπεμπη μας!!!!

:D:D:D

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

Τι τελεία μαρκέλα μπράβο . Σου εύχομαι μια τελειομηνη και ήρεμη εγκυμοσύνη. Ήταν τα καλύτερα νέα. Και πάλι μπράβο.

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

Διαφημίσεις

Μαρκελα τι ομορφο νεακι! Σε συνεχαρην και στο φορουμ αλλα χαιρομαι τοσο πολυ που θα σε συγχαρω κι απο δω! Σου ευχομαι να πανε ολα τελεια, εχεις ολη τη θετικη μας ενεργεια, τοσα κοριτσια και μωρα εδω μεσα σου στελνουν την αγαπη τους!

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Καλημερα!!Ροδουλα να σας ζησει ο μικρος!!Γερος..τυχερος και χαμογελαστος παντα!!Με το καλο να γυρισετε σπιτι σας!!

Ελενακι μετα τη μαρκελα ειναι η σειρα σου για refill!

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Ελενακι μετα τη μαρκελα ειναι η σειρα σου για refill!

Ναι ναι θα προσπαθησω συντομα να ακολουθησω τα βηματα της Μαρκελας ας βγαλω τα ραμματα και θα το ριξω στην γυμναστικη χαχαχαχα και ευχομαι να τριτωσει με την υρις!!

Εσεις τι κανετε?

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Φουσκιτσα , μην κανετε συζητηση για χρηματα!!!Πατε με το καλο και οταν γεννησεις και αν και ντε και καλα θελετα να του δωσετε δως τε 500 ευρω και ας πει ο αντρας σου αυτα ειναι δωρο για σας γιατρε ευχαριστω!!!Μα πληρωνονται απο το νοσοκομειο....Δεν υπαρχει λογο να το συζητησεις μαζι του , εγω ετσι θα εκανα παντως!!!Σορρυ κιολας αλλα γιαυτο πας σε δημοσειο....αντε τετοια βλεπει και ο αντρας μου και τα παιρνει με τους συναδελφους του!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Μαρκελα τι ομορφο νεακι! Σε συνεχαρην και στο φορουμ αλλα χαιρομαι τοσο πολυ που θα σε συγχαρω κι απο δω! Σου ευχομαι να πανε ολα τελεια, εχεις ολη τη θετικη μας ενεργεια, τοσα κοριτσια και μωρα εδω μεσα σου στελνουν την αγαπη τους!

Να σαι καλα Σ'ευχαριστω πολυ πολυ!!!Ετσι λεω και εγω τοσες μαμαδες και μαμαδες το be και τοσα μωρα ειμαι η πιο ευτυχισμενη γυναικα στον κοσμο απο τοσες ευχες!!χχχχ

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...