Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Καλησπέρα.

Βαστάω κ σήμερα...

θα παω κ στο ιατρειο της γιατρου να μετρησουμε βαρος (στο νοσοκομειο δεν εχεις ωρα για τετοιες πολυτελειες)μην τυχον κ ξεφυγουμε κ ζοριστω κ παμε για καισαρικη μιας κ ειμαστε απο εξωσωματικη!!!

αλλα μαλλον μας βλεπω δευτερα να γεννιομαστε!!!με προκληση!

αχ πειτε μου κατι πως δεν θα μου ανεβει στο 20 η πιεση απο την κυριακη?

κ κατι αλλο οταν πας με προκληση χωρις να θελει το παιδι να βγει λετε η προκληση να δημιουργει τυχον προβληματα?πχ στην υγεια του παιδιου?βλακειες λεω?κ κατι ακομα η επισκληριδιος ποναει?εχω τρομαξει!!!οταν σου σπανε τα νερα οι γιατροι ποναει?

μια γνωστη κοριτσια πηγε να γενησει με προκληση ετυχε της εσπασαν τα νερα κ σε 1,5 ωρα απτην ωρα που την ετοιμασαν γεννησε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!σουπερ ε?:D:D:D

[/color]

Μπράβο σου που αν κ από εξωσωματική θα το πας για φυσιολογικό!!!

(Ποτέ δεν κατάλαβα αυτό που λένε "κάποιοι" εξωσωματική πριν=καισαρική μετά)

Το επιχειρούνε βέβαια κ άλλες, αλλά γενικά οι γιατροί κατευθύνουν προς καισαρική μόνο κ μόνο λόγω εξωσωματικής.

Απαντάω στα ερωτήματα:

Με την πρόκληση δεν δημιουργείται πρόβλημα στο παιδί.

Αυξάνονται οι πιθανότητες όμως να δημιουργηθούν προβλήματα στον τοκετό κ να χρειαστείς τελικά καισαρική.

Η επισκληρίδιος ΔΕΝ πονάει.

Απλά όταν περνάει συνήθως σε πιάνει ένα ηλίθιο τρέμουλο κ αρχίζεις να αναρωτιέσαι τι θα γινόταν αν την είχες αποφύγει.

Όταν σου σπάνε τα νερά οι γιατροί πονάει, όχι ανυπόφορα, αλλά πονάει... μάλλον σαν ενόχληση είναι. Δεν είναι τρελός ο πόνος (ειδικά σε σχέση μ΄ αυτά που ακολουθούν)

Με το σπάσιμο των νερών, φυσικό ή τεχνητό, η διαδικασία του τοκετού προχωράει πολύ πολύ πιο γρήγορα και τελειώνεις τσακ μπαμ. (Αρκεί να έχει ξεκινήσει η διαδικασία του τοκετού).

Υπάρχουν κ περιπτώσεις που σπάνε τα νερά ενώ η μήτρα δεν έχει αρχίσει ακόμη τις συσπάσεις και τότε μπορεί να ξεκινήσει ο τοκετός, μπορεί κ όχι.

(Αυτό που ήθελε να μου κάνει ο γιατρός που είχα)

Ε τότε, επειδή δεν μπορείς να μείνεις κ με σπασμένα τα νερά πολύ ώρα, σου βάζουν ορό με οξυτοκύνη κ συνήθως ...αρχίζει το "πανηγύρι"... Αν ακόμη κ τότε ΔΕΝ... χειρουργείο και Καισαρική Τομή.

Εύχομαι όλα να σου πάνε κατ΄ ευχήν κ να έχεις έναν πολύ πολύ όμορφο τοκετό!!!

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αχ βρε cristy ευχαριστω πολυ για ολα!!!ακομη θυμαμαι ποτε ηταν που ειχαμε κανει την εμβρυομεταφορα κ αγχωνομασταν κ συζητουσαμε κ που ημαστε τωρα!!!

γιατι ξαφνιαζεσαι?κ εσυ με διδυμα για φυσιολογικα δεν πας?

οταν λες επιπλοκες στον τοκετο που οδηγουν σε καισαρικη τι εννοεις?

μας ειπε ο γιατρος οτι κ φυσιολογικα να πας ή με πονους ή με νερα παντα εχεις μια βοηθεια οσον αφορα την προκληση αλλες πιο λιγο αλλες πιο πολυ!!!αναλογα πως κινουντε τα πραγματα!!!

απτην μια αγχωνομαι μωρε απτην αλλη η μαμα με γενννησε με προκληση γιατι πηγε στο νοσοκομειο γιατι ειχε αιμα.

μια ξαδελφη την πρωτη βδ του μηνα γιατι ειχε μεγαλο μωρο λογω ζαχαρου....

τι να πω?

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

Φουσκιτσα , να μην πεις τπτ!να ξεκουραζεσαι να ηρεμεις και να μην αγχωνεσαι!!!Θα παρεις δυναμη οταν ερθει η ωρα....να προσευχεσαι στην Παναγια και ολα θα πανε καλα...οσα ξερεις φτανουν...μην τρελενεσαι δεν κανει καλο στο μωρο....και οχι δεν θα σου ανεβει η πιεση πρεπει να σκεφτεσαι το μωρο !!!το εχω ξαναπει ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΕΝΝΗΜΕΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΑΝΕΣ!!!

Οτι ειναι να γινει εκεινη την ωρα θα γινει αρκει να εισαι εσυ γερη και το μωρο σου!!Αυτο να σκεφτεσαι και να ηρεμεις σε παρακαλω....!!!:P:p:oops::oops: Φιλια και ολα καλα θα πανε!

Δηλαδη διαβαζω το αγχος σου και αγχωνομαι και εγω!Δεν σου κανει καλο τοσο αγχος ρε κοριτσι μου...χχχ

WvYwp2.png I9Cbp2.png

ΦΟΥΣΚΙΤΣΑΑΑΑΑΑ ΘΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΩ!!!

ΧΑΛΑΡΩΣΕ βρε τρελη! και τι θα γινει κοπελα μου αν πας με προκληση? κι εγω ετσι πηγα!!! κι εχω εναν κουκλο αγκαλια!!! υγιεστατο βγηκε το παιδακι μου και το γεννησα φυσικολογικοτατα και χωρις επιπλοκες! μην τρελενεσαι!!! αν δεν ερθει μονο του, με την προκληση εξασφαλιζεις οτι θα παρεις το παιδακι σου αγκαλια χωρις να αγχωθεις για το ποσο στρεσσαρεται με το στριμωγμα, κλπ! ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ!!! αααααχχχχχ με το καλο και μονο θετικη σκεψη για τη γεννα!!! αυτο και την ευλογια της Παναγιας! φιλακια....:tongue:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

αχ βρε cristy ευχαριστω πολυ για ολα!!!ακομη θυμαμαι ποτε ηταν που ειχαμε κανει την εμβρυομεταφορα κ αγχωνομασταν κ συζητουσαμε κ που ημαστε τωρα!!!

γιατι ξαφνιαζεσαι?κ εσυ με διδυμα για φυσιολογικα δεν πας?

οταν λες επιπλοκες στον τοκετο που οδηγουν σε καισαρικη τι εννοεις?

μας ειπε ο γιατρος οτι κ φυσιολογικα να πας ή με πονους ή με νερα παντα εχεις μια βοηθεια οσον αφορα την προκληση αλλες πιο λιγο αλλες πιο πολυ!!!αναλογα πως κινουντε τα πραγματα!!!

απτην μια αγχωνομαι μωρε απτην αλλη η μαμα με γενννησε με προκληση γιατι πηγε στο νοσοκομειο γιατι ειχε αιμα.

μια ξαδελφη την πρωτη βδ του μηνα γιατι ειχε μεγαλο μωρο λογω ζαχαρου....

τι να πω?

Μην αγχώνεσαι.

απλά στην πρόκληση καμιά φορά μπορεί να μην κατεβαίνει καλά το μωρό, ή να μη γίνει επαρκής διαστολή κλπ.

Σε κάθε περίπτωση κίνδυνος δεν υπάρχει για το μωρό γιατί σε έχουν συνδεδεμένη με τον καρδιοτοκογράφο κ μόλις ανιχνευθεί κάτι "ύποπτο" πας για ΚΤ.

Συνήθως έχεις επισκληρίδιο από πριν, οπότε εντός ολίγων λεπτών ολοκληρώνεται η διαδικασία.

Εγώ κορίτσια ρώτησα τη μαία μου προ ολίγου: "πότε θα γεννήσω"

Και μου απάντησε:

Την Κυριακή έχει πανσέληνο!!!

Το ξέρατε αυτό?

Όσο πλησιάζουμε την Πανσέληνο, τόσο αυξάνουν οι πιθανότητες να "σπάσουν τα νερά" λόγω της βαρυτικής επίδρασης που ασκεί η Σελήνη στη Γη κ κυρίως στα νερά της (βλ. Παλίρροιες). Συγκεκριμένα η αύξηση στα "σπασίματα των νερών" (που είναι ετοιμόγεννες βέβαια) σημειώνεται κατά την παραμονή, την ημέρα κ την επομένη της Πανσελήνου.

Μας βλέπω όλες τις "έτοιμες" για Σάββατο-Κυριακή-Δευτέρα. Ετοιμαστείτε!!!

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Διαφημίσεις

Φουσκιτσα χαλααρωσε καλεεεεεεεεεεεε....!!το πιο σημαντικο απο ολα ειναι να κρατησεις ενα γερο μωρουλακι στην αγκαλιτσα σου κ να εισαι κ εσυ γερη κ δυνατη...κ η Κατια μας με προκληση πηγε...κ αλλες πολλες κοπελες....χαλαρααααα..!!!μην τρελαινεσαι...ολα εκεινη την ωρα θα κυλησουν οοοοπως πρεπει να ξερεις..ουτε που θα το καταλαβεις ποτε θα μπεις...ποτε θα το παρεις αγκαλια κ ποτε θα γυρισετε σπιτι...!!σου ευχομαι να γεννησεις τοσο ευκολα οσο κ εγω κ ακομη καλυτερα...!!:D:D

Κριστυ σε ολα επηρεαζει η πανσεληνος..ο πατερας μου που ασχολειται λιγο με ολα αυτα μου τα εχει εξηγησει πολλες φορες...ακομα κ οταν ηταν να αρραβωνιαστουμε μου ελεγε να κοιταξουμε να γεμιζει το φεγγαρι...κ οταν εμαθαα οτι ειμαι εγκυος ελεγε οτι θα βγει γιος γιατι γεμιζε το φεγγαρι..κ γενικως το φεγγαρι πιστευω κ εγω οτι επηρεαζει σε ΟΛΑ...!!

εγω αναμενω να ξυπνησει ο μπεμπης μας...να πλυθουμε...να κανουμε μαμ..να ρευτουμε κ πρωτα ο Θεος να κανουμε νανακια παλι...κατα τις 2...αν ξυπνησει σε κανενα 20λεπτο που υπολογιζω γιατι αλλιως θα κοιμηθω κ εγω...!!αχαχα!!:D:D

Jr39p2.png

κατια_82 : ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 19-11-12) ΛΗΤΩ να μας ζησει! (17-11-12, 18:00, 3.270)

didi&k: ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ28-1-13) euromedica rhodes να μας ζησει! (25-12-12)

ritsa3 :ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 06-01-2013) euromedica rhodes να μας ζησει! (27-12-12)

Vassouli:ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 8-2-13) ΡΕΑ να μας ζησει (12/1/13, 2.650)

barboula: ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 31-1-13) ΑΤΤΙΚΟ να μας ζήσει! (14/1/2013, 23:25, 3.140)

eleni_dimitris : ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 23/1/2013) να μας ζήσει! (15/1/2013, 22:35)

impatient (lena): ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 17-1-13) ΕΛΕΝΑ να μας ζήσει! (17/1/2013, 2.950)

kat32: ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 6-2-2013) ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ να μας ζησει! (20/1/13, 3.230, 52εκ)

Ροδουλα77: ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ18-2-2013) ΜΗΤΕΡΑ να μας ζησει! (24/1/13)

Sapi(Σοφία): ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 12-2-13) ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ να μας ζησει! (25/1/2013, 02:15, 3.050, 50εκ)

FilioPi : ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 2-2-13) ΡΕΑ

τσιπουριτσαΚΟΡΙΤΑΚΙ (ΠΗΤ 9/2/13)

MARITA 1982 : ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ:11/2/2013) ΡΕΑ

Φουσκιτσα : ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ12-2-13)

ΤαμαρΚΟΡΙΤΣΙ( ΠΗΤ 12/2/13)

mpiskotaki: ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 13-2-13) ΕΠΑΡΧΙΑ

cristy : ΚΟΡΙΤΣΙΑ (ΠΗΤ 13-02-2013)

Katerinoula-Spiros : ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 14/02/2013)

Sophia! : ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 16/02/2013) ΜΗΤΕΡΑ

nantia: ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 19/2/13) Διαβαλκανικό θεσσαλονίκη

realthing: ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 21-2-13) ΙΑΣΩ

ioanna2013:........(ΠΗΤ 23-2-13)Erbach ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

behappy: ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 7-3-13) ΜΗΤΕΡΑ

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Sapi και Ροδούλα να σας ζήσουν τα μωράκια σας!!!

Εγώ εχθές πήγα για doppler. Η μικρούλα μου είναι 2670gr. Στην αρχή ήταν σε εγκάρσια προβολή και αγχώθηκα λίγο αλλά μετά γύρισε ξαφνικά σε κεφαλική κι ελπίζω να μείνει έτσι. Όλα καλά τα βρήκανε και τώρα τη Δευτέρα θα πάω στο γυναικολόγο.

Η Αφροδιτούλα μου είναι ακόμα αρρωστούλα. :(

Φουσκίτσα μην αγχώνεσαι, όλα καλά θα πάνε!

Cristy με το καλό λοιπόν!

Φιλάκια!

487Yp3.png

cYn6p3.png

Καλημέρα!!!

Γεννησαμε.......!!!!!!!!!:-P:P:D:):o:eek::cry::cry::cry:

Συγχαρητήρια!!!

Να σας ζήσει!

Απρογραμμάτιστη η κυρία απ΄ ότι κατάλαβα ε?

Ήρθε η ώρα της κι έκανε "τσα". ΤΕΛΕΙΑ!!!

Περιμένουμε λεπτομέρειες.

Καλή ξεκούραση.

Ροδούλα να σας ζήσει!!!

Περιμένουμε νέα από το "event".

ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ???

Έχετε αρχίσει κ γεννάτε οι μονές κυήσεις με ΠΗΤ κοντά στη δική μου...

Καλοπερνάνε μου φαίνεται τα "καμάρια" μου...

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσαρες ΜΟΥ!!!!!!!!!

καλα ειλικρινα το ποσο μου φτιαξατε την διαθεση δεν μπορω να σας το περιγραψω κ ουτε να το πιστεψετε!!!!

αυτη η παρεα ειλικρινα το ποση επιδραση ασκει πανω μας απιστευτο!!!!!!

εχω 3,30 ραντεβου στην γιατρο μου ,οχι στον μαιευτηρα μου,θα σας πω τα νεοτερα αργοτερα!!!!

πωπω περιμενω νεα απο ροδουλα κ sapi!!!!!

καλα για την πανσεληνο δεν θα το σχολιασω...........................!!!

λετε εκει που θα ειμαι νοσοκομειο δευτερα να σπασουν τα νερα οσο θα ειμαστε στην αναμονη?

ΟΥΑΟΥ!!!ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!!!!!!!!!!!!!!

Κ κατια ασε τους σκωτομους εχεις γιο να μεγαλωσεις!!!

οσο για τις κορες σου κριστυ,τι να σου πω?τεμπελουλες τις βρισκω καλοβολευτηκαν κ δεν λενε να βγουν!!!!!!!!!!

:D:D:D

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

Γειά σας. Σαπι μου να σας ζήσει. Καλό σαράντησμο. Εμείς γέννησαμε , όλα καλά. Το μωρουλι είναι μικρό και είναι στην παρακολούθηση. Σήμερα έπιασε στήθος και δευτέρα πάμε σπίτι μας. Τι έγινε με το μωρακι της λένας; δεν εχω φσ και δεν ξέρω. Βγήκαν;

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

Ροδουλ , μπραβο γεροοοοοοοοοοοο και καλοτυχο και ολα θα πανε καλα!!!

Η Λενα βγηκε και θα ξαναπαει παλι για τσεκ

και τελος ειμαι ΕΓΚΥΟΣ!!!!!ΣΤΕΙΛΕ ΜΠΕΜΠΕΔΟΣΚΟΝΗ φρεσκιααααααααα!!!!:tongue::tongue::tongue:

WvYwp2.png I9Cbp2.png

αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

θα τρελαθω!!!!

τωρα που ολες εμεις γενναμε η μαρκελα περιμενει το δικο της μπουμπουκακι!!!!!!

ποση πιο πολυ μπεμπεδοσκονη θελεις καλε!!!!τοσα γεννητουρια εχουμε!!!!!

ολη η μωρουδοσκονη δικη σου!!!!

πως το εμαθες εκανες τεστ?

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...