Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

καλημερα!

τι κανετε κοριτσια;;;

αυριο μπαινουμε στο μητερα!

επιτελους εφτασε η ωρα!

θελω να σας ευχαριστησω γιατι ησασταν μια φωτινη ηλιαχτιδα στις ανασφαλιες που ειχα και στην πολυ κακια μου ψυχολογια ( οποιος καει στο χυλο φυσα και το γιαουρτι) περασαν ετσι οι μηνες λιγο πιο ανωδυνα

φυσικα ειχαμε και τις ατυχες στιγμες μας , δεν λεω ....αλλα και οι δυναμη της ψυχης των κοριτσιων που εληξε αδοξα η εγκμοσυνη τους, εμενα πρωσωπικα μου εδωσε κουραγιο και με ταρακουνουσε οταν ξεκινουσε η γκρινια μου.

Ευχομαι στα κοριτσια της προσπαθειας συντομα να αποκτησουν γερα μωρα!

Φιλια σε ολες , στις κοιλιτσες και στα μωρακια σας!

και παλι σας ευχαριστω!

Ροδουλααααααααα με το καλο ο αγοραρος να εχεις μια ευκολη και ανωδινη οσο γινεται γεννα ευχομαι με ενα κουκλο και γεματο υγεια αντρακι!!:P:p:p:p

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ευχαριστουμε!!! Κι εσυ ο,τι ποθεις!

Βγηκαμε χτες απο το μαιευτηριο με ικτερο 13,3 και σημερα πηγαμε για επανελεγχο. 15,5 η σημερινη τιμη και αυριο ξαναπαμε.. Ειπαν οτι στο 21 μπαινουμε λαμπα και εχω αγχωθει, τη μικρη την εχω ολη μερα διπλα στη τζαμοπορτα και η παιδιατρος σημερα μου ειπε να της δινω και λιγο ξενο γαλα, 2 φορες απο 40 γρ. Επισης Πεμπτη πρεπει να ξαναπαμε στο Ελενα για να την εξετασει καρδιολογος, γιατι ο επιμελητης παιδιατρος ακουσε φυσιματακι και πρεπει να το ελεγξουμε. Οπως καταλαβαινετε, εχουμε μετακινησεις καθημερινα..

Κριστυ μπορεις να χαλαρωσεις λοιπον ε?

Ροδουλα με το καλο κοριτσι μου!

Οι υπολοιπες πως ειστε?

ολα καλα θα πανε κοριτσι μου θα δεις!!Να σκεφτεσαι θετικα και οπως ειπε και η Κριστυ , ντυσε το μωρο και βγαλτο στον ηλιοοοο!!!!Πες μας τα αποτελεσματα οταν γυρισεις ευχομαι ολα να πανε τελεια!!!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Ροδουλα ενα πραγμα κ μονο σου ευχομαι ναναι η παναγια διπλα σε σενα κ το μωρακι σου!!!

να το κρατησεις γερο στην αγκαλια σου!!!!!!

τα καλυτερα σου ευχομαι!!!!:D

γιατι πατε αυριο,καισαρικη ή φυσιολογικα?

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

Γεια σας κορίτσια! Τι κάνετε; Να ζήσουν τα μωράκια που έχουν έρθει με το καλό και στις υπόλοιπες φουσκωμένες κοιλίτσες! Είδα την λίστα σας και διαπίστωσα πως είμαι η επόμενη ημερολογιακά αλλά πολλά μωράκια μας περάσανε και ήρθαν νωρίτερα ε; Εμάς ο μπέμπης είναι βολεμένος και δεν τον βλέπω να βγαίνει πριν την ΠΗΤ! Εκτός κιαν συμβεί κάτι αναπάντεχα ευχάριστο! Ενοχλήσεις πάντως δεν έχω καθόλου. Και ο γιατρός με εξέτασε την Παρασκευή και μου είπε δεν είμαι έτοιμη! Τώρα αυτή την Παρασκευή θα πάμε πάλι να τον δούμε τον μάγκα! Οι τελευταίες μέρες είναι πολύ παράξενες! Νιώθω η μόνη δουλειά που έχω να κάνω είναι να περιμένω το μωρό!!!!

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Διαφημίσεις

impatient μην στεναχωριεσαι,τωρα θα μου πεις ''εσυ δεν θα στεναχωριοσουνα?''

κ βεβαια σοβαρα μιλας,χαζομαρες θα λεμε?

αλλα ο ικτερος ναναι το τελαιυτεο πραγμα,περναει πανευκολα,ετσι νομιζω τουλαχιστον.

θεωρω απο μονη μου πως 1 στα 2 μωρακια εχουν ικτερο κ 1 στα 3 παρακολουθειτε!!!

ολα με το καλο ευχομαι!!!!

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

καλησπέρα,

Η Αφροδίτη ξύπνησε σήμερα με 38,5 οπότε δεν είμαστε και πολύ καλά...τώρα είχε πάλι 38,2. Ελπίζω να μη συνεχιστούν αυτά όταν θα έρθει και η μικρούλα.

FilioPi, με το καλό κι εσύ! Έλεγα οτι θα είχε γεννήσει...;)

Μαρκέλα καλή τύχη με τη δουλειά!

Ροδουλα με το καλό το μωράκι!!!

Cristy ωραία νέα. όλα καλά λοιπόν!

impatient, υπομονή. Διάβασα ότι σας κράτησαν. Για πόσο θα μείνει ξέρετε? Μην ανησυχείς πάντως όλα καλά θα πάνε.

Φιλιά σε όλες!

487Yp3.png

cYn6p3.png

Ροδουλα με το καλο....ολα να πανε τελεια!!!!

Κριστυ μη συγχιζεσαι!!! Κι εγω ετσι νευριαζω με τα προμο των εταιριων που θελουν να σου πασαρουν οτιδηποτε!! Να φανταστεις τον αντρα μου οτν τον ρωτανε να δωσουν φυτικα προιοντα στα παιδια...απανταει με το κλασικο δεν εχω διαβασει καποια ερευνα για αυτα και αν νομιζετε οτι δε θα πειραξει το παιδι δωστε.

Μετραω μερες κοριτσια μετραω μερες!!!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

ησυχια ε?

εμεις αυριο το πρωι εχουμε ραντεβου στο νοσοκομειο,ελπιζω να μου κανει κανενα υπερηχο ο γιατρος κ να με εξετασει γιατι στο νοσοκομειο περα απτην καρδουλα του μωρου,βαρος σου κ μικρ. εξετασεις δεν κανουν τιποτα αλλο.

οχι τιποτα αλλα το 30αρι στο ταξι σκεφτομαι.

ουφ!!!

αν δεν γεννησω απο μονη μου κοριτσια μεχρι την κυριακη,την αλλη βδομαδα γενναμε μεχρι τις 1 φλεβαρη!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

Ροδουλα ενα πραγμα κ μονο σου ευχομαι ναναι η παναγια διπλα σε σενα κ το μωρακι σου!!!

να το κρατησεις γερο στην αγκαλια σου!!!!!!

τα καλυτερα σου ευχομαι!!!!:D

γιατι πατε αυριο,καισαρικη ή φυσιολογικα?

υγρα τελος, και το μωρουλι ειναι λιγο μικρουλι αλλα τι να κανουμε;; τουλαχιστων φτασαμε στο τελος ! καισαρικη με επισκληριδιο! το εχω ξανα κανει το σπορ, δεν αγχονομαι για μενα , μονο για το να ειναι καλα το μωρακι!

Γεια σας κορίτσια! Τι κάνετε; Να ζήσουν τα μωράκια που έχουν έρθει με το καλό και στις υπόλοιπες φουσκωμένες κοιλίτσες! Είδα την λίστα σας και διαπίστωσα πως είμαι η επόμενη ημερολογιακά αλλά πολλά μωράκια μας περάσανε και ήρθαν νωρίτερα ε; Εμάς ο μπέμπης είναι βολεμένος και δεν τον βλέπω να βγαίνει πριν την ΠΗΤ! Εκτός κιαν συμβεί κάτι αναπάντεχα ευχάριστο! Ενοχλήσεις πάντως δεν έχω καθόλου. Και ο γιατρός με εξέτασε την Παρασκευή και μου είπε δεν είμαι έτοιμη! Τώρα αυτή την Παρασκευή θα πάμε πάλι να τον δούμε τον μάγκα! Οι τελευταίες μέρες είναι πολύ παράξενες! Νιώθω η μόνη δουλειά που έχω να κάνω είναι να περιμένω το μωρό!!!!

με το καλο! ποτε δεν ξερεις η αληθεια ειναι ποτε θα αποφασησουν να βγουν τα μικρουλια μας !

την λιστα την εχασα που ειναι;;;

καλησπέρα,

Η Αφροδίτη ξύπνησε σήμερα με 38,5 οπότε δεν είμαστε και πολύ καλά...τώρα είχε πάλι 38,2. Ελπίζω να μη συνεχιστούν αυτά όταν θα έρθει και η μικρούλα.

FilioPi, με το καλό κι εσύ! Έλεγα οτι θα είχε γεννήσει...;)

Μαρκέλα καλή τύχη με τη δουλειά!

Ροδουλα με το καλό το μωράκι!!!

Cristy ωραία νέα. όλα καλά λοιπόν!

impatient, υπομονή. Διάβασα ότι σας κράτησαν. Για πόσο θα μείνει ξέρετε? Μην ανησυχείς πάντως όλα καλά θα πάνε.

Φιλιά σε όλες!

σε ευχαριστω παρα πολυ!

Ροδουλα με το καλο....ολα να πανε τελεια!!!!

Κριστυ μη συγχιζεσαι!!! Κι εγω ετσι νευριαζω με τα προμο των εταιριων που θελουν να σου πασαρουν οτιδηποτε!! Να φανταστεις τον αντρα μου οτν τον ρωτανε να δωσουν φυτικα προιοντα στα παιδια...απανταει με το κλασικο δεν εχω διαβασει καποια ερευνα για αυτα και αν νομιζετε οτι δε θα πειραξει το παιδι δωστε.

Μετραω μερες κοριτσια μετραω μερες!!!

αστα μπλεξιμο μεγαλο με τα φαρμακα, απο την μια δεν θελω να τις δινω ουτε φυτικα ουτε ααπο τα κανονικα, απο την αλλη οταν την ακουω να βηχει ολο το βραδυ και να μην κοιμαται και να βασανιζεται ,παιρνω την παιδιατρο και ττης λεω " δωσε και σωσε"

κια αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι τελικα πρεπει να την αντιμετωπισεις την ιωση απο την αρχη και κραταει λιγοτερες μερες , αν το αφησεις, χωρις βοηθεια αρχιζουν τα ακροαστικα , οι οτιτιδες κτλ!

επισης δεν θυμαμαι εμεις να αρρωστεναμε σε αυτον το βαθμο, και οταν το ειπα στον παθολογο μου ειπε οτι φταιμε εμεις που εχουμε υπερκαταναλωση στις αντιβιωσεις και εχουν γινει τα μικροβια πιο ανθεκτικα!

τι να πω ;;; γιατρος δεν ειμαι! απλα τρελαμενη μανα ειμαι που μου κοβονται τα ποδια οταν το κοριτσακι μου το βλεπω να αρρωστενει!

αυτα ! και φιλια σε ολες , θα προσπαθησω να σας ξαναγραψω αν εχω σημα στην κλινικη!

υ.σ. δεν καταλαβα ;;; το κρατησαν το μωρακι της ιμπατιεν ;;, που στο παιδων;;;

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

Διαφημίσεις

Impatient

Κουράγιο κ υπομονή κοπέλα μου. Σύντομα να περάσει κι αυτό.

Markella

Καλή επιτυχία αύριο με τη δουλειά. Δος τους να καταλάβουν.

Ροδούλα

με το καλό αύριο κι εσένα το μπεμπάκι σου.

Titoula

περαστικά σας.

Filliopi

καμιά φορά έρχονται κι εκεί που δεν το περιμένουμε τα ζουζούνια. Όταν είσαι στο μήνα σου από τη μια στιγμή στην άλλη μπορεί να πάρει φόρα το μπεμπέ κ να κάνει την έκπληξη.

Εγώ σήμερα είχα κλείσει μασάζ σε πόδια (κυρίως), πλάτη, κοιλίτσα, πλευρά κ είμαι λίγο καλύτερα, αν κ εξακολουθώ ταλαιπωρημένη τρελά.

Αύριο καταφτάνουν και τα πεθερικά... (no comment) εκ της επαρχίας. Θα μας συντροφεύσουν για το event. Οκ, μέχρι εδώ δεν παρεξηγώ κι εγώ αν περίμενα αφίξεις εγγονιών θα ήθελα να ήμουν κοντά...

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Καλημερα φατσουλες!!!πρωινη πρωινη σημερα εγω ε?ειναι που θα παω επισκεψη στον γιατρο ,αντε να δουμε τι θα μας πει!!!εδω χθες ξυπνησαμε με ανοιξη σημερα βρεχει!!!

περιμενουμε καινουριες αφιξεις σημερα στην παρεα ε?ουφ αντε με το καλο περιμενουμε νεα!!!

ρε κοριτσια τι αγχος ειναι αυτο?δεν μπορω να κοιμηθω ετσι κιαλλος καθε φορα που γυρναω ξυπναω αλλα κ αυτα τα ονειρα πια ελεος!!!!!!!!!!!!!!!!

την βροχερη μου καλημερα!!!!!!!!

:D:D:D

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

καλημερα κοριτσια μουυυυυυυυ...τι κανουμε???εμεις παλι κοιμηθηκαμε μια χαρουλα σουπερ 4 ωριτσες...ειχαμε το βραδυ εναν μαραθωνιο..μαμ...ρεψιμο...κακα....πλυσιματακι....κ ξανα απο την αρχη...παραλειπαμε το νανι...αλλα ενταξει΄....στις 2 κοιμηθηκε μεχρι τις 6.30 παλι...!!κ τωρα πηραμε τον παιδιατρο μας να ρωτησουμε γιατι ματωνε ο αφαλουλης μας αλλα ειναι φυσιολογικο...!

φουσκιτσα μου περιμενουμε τα νεα σου απο τον γιατρο...!

Ροδουλα μου με το καλοοοοο...αναμενουμε οποτε μπορεις νεα σουυυυυ...!!

εμεις τωρα ξανακοιμηθηκαμε κ παει κ η μαμα για λιγο νανι....!!φιλακιαααααααα!!:D:D

Jr39p2.png

γυρισαμε!!!!

καλα ο γιος μου ολα τα λεφτα!!!μου εβγαζε την γλωσσιτσα του!!!!λετε να με κοροιδευε του στυλ ''περιμενε με αργω να βγω ακομα!!!''

θα παω κ στο ιατρειο της γιατρου να μετρησουμε βαρος (στο νοσοκομειο δεν εχεις ωρα για τετοιες πολυτελειες)μην τυχον κ ξεφυγουμε κ ζοριστω κ παμε για καισαρικη μιας κ ειμαστε απο εξωσωματικη!!!

αλλα μαλλον μας βλεπω δευτερα να γεννιομαστε!!!με προκληση!

αχ πειτε μου κατι πως δεν θα μου ανεβει στο 20 η πιεση απο την κυριακη?

κ κατι αλλο οταν πας με προκληση χωρις να θελει το παιδι να βγει λετε η προκληση να δημιουργει τυχον προβληματα?πχ στην υγεια του παιδιου?βλακειες λεω?κ κατι ακομα η επισκληριδιος ποναει?εχω τρομαξει!!!οταν σου σπανε τα νερα οι γιατροι ποναει?

μια γνωστη κοριτσια πηγε να γενησει με προκληση ετυχε της εσπασαν τα νερα κ σε 1,5 ωρα απτην ωρα που την ετοιμασαν γεννησε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!σουπερ ε?:D:D:D

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

μια χαρα φουσκιτσααααααα τελεια....!τωρα για τις πληροφοριες που ζητας δεν ξερω να σου απαντησωουτε σε μια......χαχαχαχα..συγγνωμη !!!

σημασια εχει οτι θα κρατησεις το μπεμπακι σου αγκαλιτσα σου συντομα κ θα ειναι γερο κ δυνατο...!!αντεαντε με το καλοοοοοοοοοοοοο!!!:D:D

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...