Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

markela μου ευχαριστω ηταν κατατοπιστηκοτατα κ καταλαβα τα παντα.εισαι πολυ ενημερωμενη για ολα βλεπω!!!

αλλα πολυ ανατριχιαστικα,μουδιασαν τα ποδια μου μωρε,ειμαι κ λιγο αιυσθητη εγω ψιλοταραχτηκα!!!

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας κ απο εμενα....σημερα αυπνιες τρελες ο μπεμπουλης.....εφαγε 12 η ωρα κ μεχρι τις 2 γκρινιαζε σαν να πονουσε η κοιλιτσα...στις 2 καναμε κακακια κ ξαναφαγαμε για λιγο κ πεσαμε στο λικνο αλλα δεν αντεξε παραπανω απο μιση ωρα....παλι κλαμα...παλι ζυζακι κ κοιμηθηκε για λιγο αγκαλιτσα μεχρι να ρευτει....ξανα ξυπνιος σαν να πονουσε η κοιλιτσα....ξανα αγκαλιτσα κ χαιδεματακια στην κοιλιτσα κ κατα τις 5 ξυπνησαμε τον μπαμπα για λιγο γιατι η μαμα κοιμοταν ορθια....σηκωθηκε ο μπαμπακας...εκανε κακακια...ξαναθηλασαμε κ 6 ηωρα μεχρι τις 9.30 υπνοοοοοςςςςς...!!μετα μαμ κ παλι υπνο μεχρι τις 1.30 που ηρθε ο παιδιατρουλης να μας εξετασει...!!

εχουμε ενα πολυ ησυχο κ υγιες παιδι....ολα ειναι τελεια...προσεχει η μανουλα την διατροφη κ συνεχιζουμε κανονικα τον θηλασμο μας αφου χορταινει..νοικιαζουμε ζυγαρια κ μας ενδιαφερει να παιρνει 200 γραμμαρια κ παραπανω την εβδομαδα...!κ του δινουμε κ βιταμινη απο το στοματακι οσο θηλαζουμε....δινετε ολες η μπα????παω να κοιμηθω λιγο οσο κοιμαται κ τον προσεχει η γιαγια για να εχω δυναμεις για το βραδυ κ γιατι σημεερα ζαλιζομαστε λιγακι...

επισης κ στο νοσοκομειο κ ο παιδιατρος μου ειπαν οτι συνισταται οτι γονεις παππουδες κ οσοι εχουν στενη επαφη με τον μπεμπη να κανουν το εμβολιο της γριπης...εσεις τι λετε???

σας ευχαριστω ολες παρα παρα πολυ κ ευχομαι οσες δεν εχετε τα ζουζουνακια σας αγκαλιτσα να τα σφιξετε γερα κ δυνατα....!:D:D

Jr39p2.png

Βιταμινη εννοεις Κ? Δε του εκαναν στο νοσοκομειο? Κι ενταξει για τους παππουδες καλυτερα απο μακρια...γιατι να το φιλησουν το παιδι...αρκει που το βλεπουν μωρε!

Μολις ηρθαμε απο το τελευταιο ΝΣΤ και υπερηχο...ολα καλα, μπαινω Κυριακη απογευμα για εισαγωγη και Δευτερα με εβαλε πρωτη το πρωι αφου κανω επισκληριδιο. Η μικρη ειναι 2.666κ αλλα εχει αποκλιση ο υπερηχος οποτε κανα 3κιλο σιγουρα. Καλη ειναι ...εχω να συγκρινω με το 4κιλο που ηταν ο γιος μου!!

Κατα τάλλα...συσπασουλες, και τραβηγματακια πού και πού αλλά τιποτα τραγικό. Ελπιζω να μη μου κανει καμμια εκπληξη...

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

οχι μπισκοτακι ειναι βιταμινη D...μου ειπαν κ στο νοσοκομειο κ ο παιδιατρος οτι βρεθηκε πως στο μητρικο γαλα υστερει μια βιταμινη γι αυτο τους δινουμε 2 σταγονιτσες την μερα....για κανενα διμηνο....!!αντε με το καλο μπισκοτακι μου να ερθει η ωρα που θα κρατησεις το μικρακι σου αγκαλια..!!

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα !

τι κανετε ;;; μαμαδες μωρα και μελλουσες μαμαδες;;;

εγω εδω παλευω με τον βηχα και με την ιωση που δεν λεει να ψοφησει ,ουτε με την 750αρα αντιβιωση που παίρνω!

πηγα σημερα στον γιατρο

ο μπεμπης εξακολουθει να εινια μικρουλης 2400 αλλα απο υγρα δεν παμε καλα ,

ετσι πεμπτη πρωι μπαινουμε για καισαρικη!

τα συναισθηματα ειναι αναμεικτα

θα ηθελα και λιγο παραπανω αλλα και παλι καλα να λεμε και δοξα τον Θεο που τα καταφεραμε !

απουσιες σημερα γεννησε καμια;;;

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

Καλησπέρα.

Είχα μια πολύ γεμάτη μέρα - πήγα για 2η γνώμη κ΄ολα οκ με τα κορίτσια μου. Μπορώ κάλλιστα να αφήσω το "ευτυχές" να συμβεί χωρίς να το προκαλέσω για λίγο καιρό ακόμη...

(στο γιατρό πήγα με την παντόφλα - του συζύγου - η οποία με "έσφιγγε" κιόλας λόγω πρηξίματος...ρεζίλι!!!)

Πρώτη φορά ακούω για προσθήκη βιταμινών σε μωρό που θηλάζει αποκλειστικά...

Βρε μπας κ είναι "μούφα"???

Επίσης μωρά που θηλάζουν αποκλειστικά έχουν τα ίδια μικρόβια με τη μαμά, οπότε τουλάχιστον αυτή δε χρειάζεται να εμβολιαστεί.

Κ για τους άλλους πολύ οικείους έχω την εντύπωση πως δε χρειάζεται, αλλά δεν παίρνω και όρκο.

Φιλάκια πολλά, Καληνύχτα.

fgFzp3.png

pAfOp2.png

οχι μπισκοτακι ειναι βιταμινη D...μου ειπαν κ στο νοσοκομειο κ ο παιδιατρος οτι βρεθηκε πως στο μητρικο γαλα υστερει μια βιταμινη γι αυτο τους δινουμε 2 σταγονιτσες την μερα....για κανενα διμηνο....!!αντε με το καλο μπισκοτακι μου να ερθει η ωρα που θα κρατησεις το μικρακι σου αγκαλια..!!
Καλησπέρα.

Είχα μια πολύ γεμάτη μέρα - πήγα για 2η γνώμη κ΄ολα οκ με τα κορίτσια μου. Μπορώ κάλλιστα να αφήσω το "ευτυχές" να συμβεί χωρίς να το προκαλέσω για λίγο καιρό ακόμη...

(στο γιατρό πήγα με την παντόφλα - του συζύγου - η οποία με "έσφιγγε" κιόλας λόγω πρηξίματος...ρεζίλι!!!)

Πρώτη φορά ακούω για προσθήκη βιταμινών σε μωρό που θηλάζει αποκλειστικά...

Βρε μπας κ είναι "μούφα"???

Επίσης μωρά που θηλάζουν αποκλειστικά έχουν τα ίδια μικρόβια με τη μαμά, οπότε τουλάχιστον αυτή δε χρειάζεται να εμβολιαστεί.

Κ για τους άλλους πολύ οικείους έχω την εντύπωση πως δε χρειάζεται, αλλά δεν παίρνω και όρκο.

Φιλάκια πολλά, Καληνύχτα.

Περιμενα την απαντηση σου Κριστυ μου...κι εγω πρωτη φορα το ακουω αυτο με τη βιταμινη D...μηπως το ειδαν λιγο κιτρινο το παιδι και φοβηθηκαν για ικτερο? Πραγμα το οποιο ειναι φυσιολογικο για μωρακι που θηλαζει. Και ποια ερευνα ειναι αυτη που βρεθηκε οτι το γαλα "υστερει" σε βιταμινη ντε??? Τελοσπαντων, ο καθενας ο,τι θελει τι να πω...κακο δε κανει αλλα γιατι?

Δε κοιμηθηκα ολη νυχτα παιδακια,,,,συσπασεις, οχι συχνες αλλα οταν γινονταν νομιζα οτι πνιγομουνα!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

καλημερα κοριτσια μου...σημερα καναμε τρελους υπνους φτου φτου φτου....2.30 -6.30 κοιμηθηκαμε για τα καλα...!!τελεια ηταν..εξ ουρανου αυτος ο υπνος ηρθε...

για το εμβολιο αποφασισαμε να μην το κανουμε...ο γιατρος μας ειπε αν θελουμε κ ο αμορες που το συζητησαμε δεν ειναι κ πολυ υπερ....!!οσο για την βιταμινη το μωρουλακι εχει ικτερο ετσι κ αλλιως γι αυτο ολη μερα κοιμομαστε στο παραθυρο μπροστα αλλα το προτειναν σε ολες τις κοπελες μεσα στο νοσοκομειο που θηλαζαν...κ μου το ειπε κ ο γιατρος μου πριν προλαβω να του πω οτι μας το προτειναν κ στο νοσοκομειο..για καθηστε να δω ακριβως τι ειναι κ θα σας πω....!κ στο φαρμακειο που πηγε ο μπαμπας να την παρει μας ειπε οτι κ η γυναικα του που γεννησε κ θηλαζε εδινε στο μωρακι της αυτη την βιταμινη..!τι να πω δεν ξερω...!lλοιπον βρηκα κ το ακολουθο ...

http://www.intermed.com.gr/el/catalogue/medicines/products/d3-fix-drops/

ροδουλα μου με το καλο να κρατησεις το μπεμπακι σου αγκαλιτσαααααααααα.....κ χαλαρα...ολα θα ειναι τελεια...!!Κριστυ τωρα αφεσου κ εσυ ελευθερη να ερθουν τα νινακια σου...!

μπισκοτακι σιγα σιγα πλησιαζει κ η δικη σου η ωρα...!!χεχε!

Jr39p2.png

γεια σας κορίτσια! τι κάνετε?

barboula, impatient να σας ζησουν, να είναι γερά, δυνατά και καλότυχα!

σε όλες τις υπόλοιπες που περιμένουμε, με το καλό.........

Ευχαριστουμε!!! Κι εσυ ο,τι ποθεις!

Βγηκαμε χτες απο το μαιευτηριο με ικτερο 13,3 και σημερα πηγαμε για επανελεγχο. 15,5 η σημερινη τιμη και αυριο ξαναπαμε.. Ειπαν οτι στο 21 μπαινουμε λαμπα και εχω αγχωθει, τη μικρη την εχω ολη μερα διπλα στη τζαμοπορτα και η παιδιατρος σημερα μου ειπε να της δινω και λιγο ξενο γαλα, 2 φορες απο 40 γρ. Επισης Πεμπτη πρεπει να ξαναπαμε στο Ελενα για να την εξετασει καρδιολογος, γιατι ο επιμελητης παιδιατρος ακουσε φυσιματακι και πρεπει να το ελεγξουμε. Οπως καταλαβαινετε, εχουμε μετακινησεις καθημερινα..

Κριστυ μπορεις να χαλαρωσεις λοιπον ε?

Ροδουλα με το καλο κοριτσι μου!

Οι υπολοιπες πως ειστε?

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Διαφημίσεις

κοριτσακια αν ξερει καποια μπορει να με ενημερωσει τι ακριβως ειναι η επισκληριδιος κ ποτε γινεται?

υπαρχουν κ αλλες μεθοδοι?

γενικα οποια ξερει πραγματακια ας με ενημερωσει σας παρακαλω πολυ!!!!

φιλακια κ καλο μεσημερι!!!

Φουσκιτσα εστω και αργα σου απανταω για να σε ενημερωσω για την ραχιαια αναισθησια που εκανα εγω. Δεν ξερω τις ιατρικες λεπτομερειες, αλλα θα σου πω πως την βιωσα. Σε βαζουν να σκυψεις οσο εισαι καθισμενη στο κρεβατι του χειρουργειου και σου κανουν καποιες ενεσεις στη σπονδυλικη στηλη. 4-5 πρεπει να ηταν, δεν θυμαμαι ακριβως και δεν πολυπονανε. Σε λιγα λεπτα μουδιαζεις απο τη μεση και κατω, εχεις μεν αισθηση οτι σε αγγιζουν αλλα δε νιωθεις πονο. Κραταει σχετικα λιγο, δηλαδη φαντασου στην ανανηψη μπορουσα μεσα σε 10 λεπτα να κουνησω τα ποδια μου, τα οποια ομως παρεμειναν μουδιασμενα για μιση ωρα ακομα τουλαχιστον. Το κακο με τη ραχιαια, ειναι οτι δεν πρεπει να πολυκουνας το κεφαλι σου, και δεν μπορεις να σηκωθεις απο το κρεβατι το ιδιο βραδυ, προς αποφυγην ημικρανιων. Σε φορουμς εχω διαβασει οτι εχει δημιουργησει πονοκεφαλους και εμβοες σε κοπελες, σε μενα δεν υπηρξε καμια παρενεργεια. Ελπιζω να σε βοηθησα!

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Ευχαριστουμε!!! Κι εσυ ο,τι ποθεις!

Βγηκαμε χτες απο το μαιευτηριο με ικτερο 13,3 και σημερα πηγαμε για επανελεγχο. 15,5 η σημερινη τιμη και αυριο ξαναπαμε.. Ειπαν οτι στο 21 μπαινουμε λαμπα και εχω αγχωθει, τη μικρη την εχω ολη μερα διπλα στη τζαμοπορτα και η παιδιατρος σημερα μου ειπε να της δινω και λιγο ξενο γαλα, 2 φορες απο 40 γρ. Επισης Πεμπτη πρεπει να ξαναπαμε στο Ελενα για να την εξετασει καρδιολογος, γιατι ο επιμελητης παιδιατρος ακουσε φυσιματακι και πρεπει να το ελεγξουμε. Οπως καταλαβαινετε, εχουμε μετακινησεις καθημερινα..

Ροδουλα με το καλο κοριτσι μου!

Οι υπολοιπες πως ειστε?

καλησπερα

ολα καλα θα πανε , πολλα μωρακια κανουν ικτερο , δεν ειναι κατι

οσο για το φυσημα αυτο σου δινω τον λογο μου οτι δεν ειναι τιποτα

εμας ειχε η μικρη και δεν μας το ειπαν ,ωστοσο σε μια εξεταση μετα απο μια λιποθυμια που ειχε 18 μηνων ( απο την τρομαρα της , ενα παιδι επεσε πανω της σε παιδικο παρτυ) το διαπιστωσαμε.

απο τοτε την ελενχαμε τακτικα και φετος τον τον Απριλιο μας ειπε ο καρδιολογος οτι εκλεισε η τρυπουλα και οτι ετσι γινετε παντα! κλεινουν τα φυσιματα απο μονα τους , και ουσιαστικα δεν χρειαζοταν να το κοιταμε καθε χρονο- η παιδιατρος μας ειναι λιγο υπερβολικη, αλλα καλυτερα γαϊδουροδενε παρα γαϊδουρογυρευε!

να σου πω πως ολα αυτα τα χρονια ειχε κανονικες δραστηριοτητες , κολυμπι , τρεξιμο, ποδηλατο και ατελιωτες ωρες τραμπολινου!( μια φορα ξεκινησε στις 9 το βραδυ και σταματησε στις 2 το πρωι:shock: , η καημενη δυο μερες δεν μπορουσε να ανεβει τις σκαλες)

το φυσιματακι λοιπον θα κλεισει με τον καιρο, μην ανησυχεις καθολου!

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Καλησπέρα!

Κ επίσημα άλλος ο γιατρός μου πλέον κ γεννάω στο Γαία μαζί του κ με τη μαία μου.

Κι αν κάνω τελικά καισαρική θα είναι κατόπιν ενάρξεως τοκετού (εκτός απροόπτου βέβαια) κ όχι προγραμματισμένα. Κ με επισκληρίδιο κ όχι ολική κλπ.

Κ τελικό κόστος κατάτι - πολύ λίγο όμως- περισσότερο από το Έλενα.

Κ πολύ πιο κοντά στο σπίτι μου κ χωρίς να πρέπει να σκέφτομαι πόσες βαλίτσες επιπλέον να πάρω κλπ

ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΑΝΑΔΩ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΓΙΑΤΡΟΥ ΜΟΥ!!!

λοιπον βρηκα κ το ακολουθο ...

http://www.intermed.com.gr/el/catalogue/medicines/products/d3-fix-drops/

Το παραπάνω είναι περίπου διαφήμιση του προϊόντος. Σόρυ, αλλά δεν θα το πάρω!

Δε κοιμηθηκα ολη νυχτα παιδακια,,,,συσπασεις, οχι συχνες αλλα οταν γινονταν νομιζα οτι πνιγομουνα!

Άιντε... σούρχεται κι εσένα το μπεμπέ!!!

η παιδιατρος σημερα μου ειπε να της δινω και λιγο ξενο γαλα, 2 φορες απο 40 γρ.

Άλλο πάλι κ τούτο!

Συνηθισμένο σαν δικαιολογία βέβαια δε λέω, αλλά δε στέκει!

Μπες στο site της la leche league Ελλάδος για νάσαι σίγουρη πως θα το χειριστείς.

Και ψυχραιμία. Σε πολλά μωράκια συμβαίνει αυτό. Κι η δικιά μου είχε τόσο ίκτερο κ τελικά δε χρειάστηκε λάμπα. Την έβγαζα στον ήλιο βέβαια συνέχεια. Κάνει καλό καιρό τώρα- ντύστην καλά κ καρότσι έξω!

Για το φύσημα υπομονή-στα περισσότερα μωράκια δεν είναι τίποτα, απλά θα φας λιγουλάκι ταλαιπωρία ακόμη.

Κουράγιο.

Και ναι, μπορώ να χαλαρώσω λίγοοο τα πόδια μου όμως δεν νομίζω ότι θα αντέξουν πολύ ακόμη. Έχω την εντύπωση ότι κάθε μέρα έχουν τριπλασιαστεί σε σχέση με την προηγούμενη!!!

Σας φιλώ.

Καληνύχτα.

fgFzp3.png

pAfOp2.png

καλημερα!

τι κανετε κοριτσια;;;

αυριο μπαινουμε στο μητερα!

επιτελους εφτασε η ωρα!

θελω να σας ευχαριστησω γιατι ησασταν μια φωτινη ηλιαχτιδα στις ανασφαλιες που ειχα και στην πολυ κακια μου ψυχολογια ( οποιος καει στο χυλο φυσα και το γιαουρτι) περασαν ετσι οι μηνες λιγο πιο ανωδυνα

φυσικα ειχαμε και τις ατυχες στιγμες μας , δεν λεω ....αλλα και οι δυναμη της ψυχης των κοριτσιων που εληξε αδοξα η εγκμοσυνη τους, εμενα πρωσωπικα μου εδωσε κουραγιο και με ταρακουνουσε οταν ξεκινουσε η γκρινια μου.

Ευχομαι στα κοριτσια της προσπαθειας συντομα να αποκτησουν γερα μωρα!

Φιλια σε ολες , στις κοιλιτσες και στα μωρακια σας!

και παλι σας ευχαριστω!

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...