Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

καλημερα

και εμενα μου αρεσει το φορουμ, στο φβ με βρισκουν και "αλλοι" και μου πιανουν κουβεντα , τα νευρακια μου ομως δεν ειναι για πολλα πολλα!

Δεν μου λέτε τι γίνεται εδώ???

Σαν πολύ ερημιά δεν έχει πέσει?

Όλες στο FB τρομάρα σας???

Εγώ επειδή δεν το πολυχωνεύω (για την ακρίβεια δεν το προλαβαίνω)

Θα σας τα πω από εδώ:

-Πήγα στο γιατρό σήμερα (στο Έλενας).

Με βρήκε καλή κ εμένα κ τις μικρές.

Είπε να σταματήσω utrogestan από σήμερα κ yutopar από Τετάρτη κ να ξαναπάω Πέμπτη.

Αν είμαι αρκετά έτοιμη από άποψη τραχήλου-μήτρας μπορεί να με βάλει την Πέμπτη, αλλιώς Παρασκευή πρωί πρόκληση. (Δεν μπορώ να πω ότι χάρηκα- η ιδέα της πρόκλησης με χαλάει απίστευτα). Τεσπά, τι να κάνουμε, αρχή 38ης εβδομάδας με δίδυμα, άλλος νάτανε θα τάχε πάρει...

Οπότε κοριτσάρες, αν δεν κάνει καμιά άλλη της έκπληξη, θα είμαι εγώ η επόμενη...

-Επισκέφτηκα την impatient (Λένα).

Ήταν πολύ χαρούμενη κ ευτυχισμένη με την κοριτσάρα της, τον ευτυχή χαζομπαμπά κ τους χαζοπαππούδες γονείς της.

Γέννησε με ραχιαία αναισθησία κ καισαρική κ ευχαριστήθηκε τον τοκετό της.

Η δε μικρή... κούκλα!!!

και εγω πεμπτη παρασκευη μου ειπε , αρα μαζι θα ειμαστε!

Κρίστυ μου συμφωνώ, κι εγώ προτιμώ το φόρουμ από το fb αλλά από ότι φαίνεται όλες οι άλλες όχι... :?

Μια χαρά τα νέα από τις μικρές ε; Στα δίδυμα οι 38 εβδομάδες είναι οι μάξιμουμ δηλαδή; Αλλιώς γιατί να στις πάρει; Αλλά βέβαια πολύ καλά είναι, σε αυτή τη βδομάδα γεννάνε πολλές με ένα μωρό!

Εγώ δεν ξέρω, έχω την εντύπωση ότι την άλλη εβδομάδα μπορεί και να γεννήσω... Βασικά από συσπάσεις τίποτα, αλλά τα πονάκια στη μέση είναι όλο και πιο συχνά και επιπλέον την Τετάρτη το βράδυ πήγα τουαλέτα και είχα κάτι πολύ παχύρρευστα υγρά τα οποία ο γιατρός μου είπε πως μάλλον ήταν τραχηλική βλέννη. Σε συνδυασμό με το ότι ο τράχηλός μου είναι μαλακός, ίσως δεν απέχω και τόσο πολύ από το μεγάλο γεγονός... Βέβαια η μικρή ακόμη δεν έχει εμπεδωθεί...

Πετάει στα σύννεφα η Λένα με τη μπουμπού της ε; Τέλεια!

κονταευεις και εσυ , το τικερακι σου εγινε καρπουζι! ζηλεψα λιγο, με την καλη εννοια, ηθελα ενα καρπουζακι! :cool:

Αυτή τη Δευτέρα, μεθαύριο; Μπορεί να γεννήσεις τόσο σύντομα; Εσύ και η Κρίστυ είστε οι βασικές υποψήφιες για την άλλη εβδομάδα δηλαδή! Ροδούλα μην στενοχωριέσαι πάντως, το μωράκι θα είναι μια χαρά και τώρα να βγει!

ναι την δευτερα εχω ραντευου να δουμε αν με βγαζουν τα υγρα ως την πεμπτη - παρασκευη το κινητο μου δεν με βαζει φβ αλλα στο φορουμ, με βαζει και θα σας ενημερωσω οτι και να γινει!

cristy , μια χαρα τα εχεις παει εως τωρα!!!λιγο εμεινε και θα εχεις αγκαλια τις μικρουλες!!

Ροδουλα , ετσι θετικη σκεψη!!ολα θα πανε καλε!!!

Κατ, μωρε και μενα μαρεσει το φορουμ απλα στο φεις βλεπεις και photo και δεν πρεπει να κανεις refresh συνεχεια ειναι live :tongue::tongue::tongue::tongue:

ναι θετικα σκεφτομαι , αλλα εχω και τον βηχα!

μου ξεκινισαν αντιβιωση για 8 μερες ( δεν θα ολοκληρωθουν ομως) γιατι αν κανω ακκροστικα μπορει να εχουμε προβλημα στην επισκηριδιο

ξερει καμια κατο σχετικο;;;;;

φανταζομαι την ιμπατιεν με την κορη της αγκαλιτσα και βουρκωνω

το θαυμα της ζωης!

( και σαν χαζη μου ειμαι ακομα δεν εχω καταλαβει την διαφορα ραχιαιας και επισκληριδιου):shock:

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Άρα Ροδούλα Πέμπτη - Παρασκευή το αργότερο! Έρχεται κι άλλο μωράκι! Και δεν πειράζει, θα γίνει καρπουζάκι στην αγκαλιά σου!!!!!!!!! :tongue: :tongue:

Αυτό που λες για τα ακροαστικά δεν το ξέρω... και ούτε κι εγώ έχω καταλάβει τι ακριβώς είναι η ραχιαία.... Αλλά αφού της ταίριαξε της impatient σαν μέθοδος, αυτό έχει σημασία!

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Άρα Ροδούλα Πέμπτη - Παρασκευή το αργότερο! Έρχεται κι άλλο μωράκι! Και δεν πειράζει, θα γίνει καρπουζάκι στην αγκαλιά σου!!!!!!!!! :tongue: :tongue:

Αυτό που λες για τα ακροαστικά δεν το ξέρω... και ούτε κι εγώ έχω καταλάβει τι ακριβώς είναι η ραχιαία.... Αλλά αφού της ταίριαξε της impatient σαν μέθοδος, αυτό έχει σημασία!

λες και εσυ να γεννησεις μαζι με μενα και την κριστυ;;;; να κανουμε τριο:P

ρωταω να ξερω για την αναισθησια γιατι κανω αντιπηκτικες !θα το ψαξω!

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

λες και εσυ να γεννησεις μαζι με μενα και την κριστυ;;;; να κανουμε τριο:P

ρωταω να ξερω για την αναισθησια γιατι κανω αντιπηκτικες !θα το ψαξω!

Λες;;;; Δεν αποκλείεται!

Α, ψάξτο τότε μήπως είναι καλύτερη η ραχιαία για σένα...

Καλημερα κι απο δω κοριτσια!!τι κανετε?

Η ιμπατιεντ φανταζομαι ευτυχια με την μπουμπου αγκαλια..τι ωραια!!

Την αλλη βδομαδα περιμενουμε 3 μωρακια και μπορει και 4?Αντε κοριτσια με το καλο..ολες!!

Εγω κοριτσια υποφερω απο την κυστη στην ουριτσα..σημερα εχω ραντεβου και απο βδομαδα μαλλον χειρουργειο!! :(

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κι απο δω κοριτσια!!τι κανετε?

Η ιμπατιεντ φανταζομαι ευτυχια με την μπουμπου αγκαλια..τι ωραια!!

Την αλλη βδομαδα περιμενουμε 3 μωρακια και μπορει και 4?Αντε κοριτσια με το καλο..ολες!!

Εγω κοριτσια υποφερω απο την κυστη στην ουριτσα..σημερα εχω ραντεβου και απο βδομαδα μαλλον χειρουργειο!! :(

αντε κοριτσακι μου και εσυ να τελιωνεις και απο αυτο , και να αρχισεις τη γυμναστικη κια να μας φερεις ευχαριστα νεα!

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

αντε κοριτσακι μου και εσυ να τελιωνεις και απο αυτο , και να αρχισεις τη γυμναστικη κια να μας φερεις ευχαριστα νεα!

Να σαι καλα ροδουλα..σε 20 μερες..ενα μηνα το πολυ θα εχω ξεμπερδεψει με αυτο!!Μακαρθ να σας εχουμε ευχαριστα και οι τρεις σε λιγο καιρο!!Εσυ πως εισαι?

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

ειμαι χαλια ελενακι με τον βηχα , αλλα μου ξεκινησε αντιβιωση και ελπιζω σε καλυτερες μερες

παντως οτι δεν θες σου τυχαινει: αντιβιωση δεν θελω και δεν πινω σχεδων ποτε

ευχομαι και οι τρεις να μεινετε συντομα και να εχετε πολυ καλες εγκυμοσυνες!

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

ειμαι χαλια ελενακι με τον βηχα , αλλα μου ξεκινησε αντιβιωση και ελπιζω σε καλυτερες μερες

παντως οτι δεν θες σου τυχαινει: αντιβιωση δεν θελω και δεν πινω σχεδων ποτε

ευχομαι και οι τρεις να μεινετε συντομα και να εχετε πολυ καλες εγκυμοσυνες!

Σε καταλαβαινω και γω δεν θελω φαρμακα πολυ πολυ..ελπιζω να περασει συντομα!!

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Καλησπερα!

Καταρχην να σας ευχαριστησω ολες για τις ευχες σας! Ειμαι ακομα στο μαιευτηριο, ευτυχως απο χτες αδειασε μονοκλινο και μας μετεφεραν στον 6ο. Το δωματιο ειναι σουπερ, μεγαλο, φωτεινο, με ψυγειακι (και ναι Κριστυ, εχει χαρτι τουαλετας! χαχα!)

Να σας περιγραψω με τη σειρα μου την εμπειρια μου, ωστε να προετοιμαζονται τυχον ενδιαφερομενες! Μπηκα στο μαιευτηριο Πεμπτη πρωι κατα τις 7.30 και μετα την εισαγωγη μου εδωσαν παραπεμπτικο για καρδιογραφημα. (Υποκλυσμο και καλλωπισμο γλυτωσα, γιατι ειχα κανει απο το σπιτι.) Επειτα εγιναν καποιες εξετασεις αιματος, με εντυσαν με ενα γαλαζιο ρομπακι και με φορειο με πηγαν στον οροφο που ειναι τα χειρουργεια. Με εβαλαν σε ενα δωματιακι μονη μου, να περιμενω τη σειρα μου, γιατι ειχαν αρκετες γεννες. Σε εκεινο το δωματιο διαδραματιστικε και η πιο τραυματικη εμπειρια απο τον τοκετο μου. Δεν θελω να τρομαξω καμια, αλλα ενα θα πω, 3 αποτυχημενες αποπειρες για φλεβοκαθετηρα... Πονεσα τοσο πολυ που σκεφτομουν οτι δεν θελω καν την ενεση της ραχιαιας, "θα κανω ολικη" σκεφτομουν, μεχρι που αρχισαν κατι κλαματα απ'εξω.. Μια κοπελα εκλαιγε με αναφιλητα, στην αρχη σκεφτηκα οτι ισως κατι δεν πηγε καλα με τον δικο της τοκετο, μετα αρχισε να γινεται πιο εκφραστικη και να λεει "ποναω, ποναω" ενω συνεχιζε τα κλαματα. Η συγκεκριμενη κοπελα λοιπον μολις ειχε βγει απο καισαρικη με ολικη, ξυπνησε στραβα μαλλον, και ενω ολοι την καθησυχαζαν οτι της εχουν βαλει παυσιπονο και οτι το μωρο της ειναι καλα, αυτη συνεχιζε να κλαιει και να σφαδαζει επι μιαμιση ωρα. Ως και ψυχολογους εφεραν για να την ηρεμησουν.. Καπου εκει λοιπον ξαναλλαξα γνωμη για την αναισθησια, και λεω "οκ, οχι ολικη". Και ερχεται η ωρα που με παιρνουν για μεσα... Ο γιατρος ειδοποιει συζυγο και γονεις που περιμενουν απο εξω και η τελεια αναισθησιολογος μου κανει την τελευταια, εντελως ανωδυνη και επιτυχημενη εισαγωγη φλεβοκαθετηρα! Μου κανουν την ραχιαια αναισθησια (4-5 ενεσεις πρεπει να ηταν οι οποιες σε σχεση με τον παλιοφλεβοκαθετηρα δεν πονεσαν καθολου) και με ξαπλωνουν στο κρεβατι. Πιεσομετρο στο ενα χερι, ορο στο αλλο, παραβαν μπροστα μου και αρχιζουν! Ενιωσα την ολη διαδικασια σαν ενα απαλο μασαζακι στην κοιλια! Η αναισθησιολογος ηταν ολη την ωρα στο κεφαλι μου, καναμε πλακες, μου χαιδευε το κεφαλι και ελεγε "σε 3 λεπτα θα δεις το μωρακι σου"... Το μασαζ στην κοιλια συνεχιζεται, μια γιατρος μου πατα το στομαχι για να κατεβει το μωρο και ο γιατρος κανει σχολια για το χρωμα των μαλλιων της "μελαχροινη ειναι" μου λεει. Μου την δειχνουν, και την πανε για περιποιηση! Πληροφοριακα, απο τη στιγμη που μου εκαναν την ραχιαια μεχρι τη στιγμη που βγηκε το μωρο, μεσολαβησαν 5 λεπτα ακριβως. Ακουω το κλαμα της οση ωρα την πλενουν και μετα μου την φερνουν διπλα μου. Της φιλαω τα μαγουλακια και το μασαζ στην κοιλια συνεχιζεται για λιγη ωρα ακομα. Με πανε στην αιθουσα ανανηψης και αρχιζω τη συζητηση με μια αλλη κοπελα που ειχε κανει μολις καισαρικη, με επισκληριδιο αυτη. Αστειευομαστε με το τρεμουλο που μας εχει πιασει και με το οτι δεν μπορουμε να κουνησουμε τα ποδια μας, κι αν πιασει φωτια το νοσοκομειο τη βαψαμε. Καπου εκει κανουμε τις πρωτες αποπειρες και τα κουναμε ! Ερχονται οι μαιες, μας πατανε τις κοιλες, χαμπαρι εμεις, ας ειναι καλα η αναισθησια! Νιωθω πολυ χαρουμενη που επελεξα να γεννησω με τον συγκεκριμενο τροπο, ηταν μια πολυ θετικη εμπειρια! Οσον αφορα στο τωρα, ειμαι καθε μερα και καλυτερα, χρειαζομαι ομως 1-2 βολταρεν την ημερα για να αντιμετωπιζω τον πονο, ο οποιος δεν ειναι μεν τραγικος, αλλα με εμποδιζει να ειμαι οσο λειτουργικη θελω. Η μικρη θηλαζει με επιτυχια, ειναι καλα στην υγεια της και Δευτερα περιμενουμε να βγουμε! Ευχομαι σε ολες ο,τι καλυτερο, στις μανουλες να τους ζησουν τα μωρα τους και στις μελλουσες μανουλες, με το καλο!

Την αλλη βδομαδα περιμενουμε νεες αφιξεις απο οτι διαβαζω, αντε να κοκκινισουν ολα τα ονοματα!

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα.

(Καλησπέρα θα πήγαινε καλύτερα, αλλά τεσπά)

Είμαι απίστευτα αναστατωμένη όλο αυτό που συμβαίνει με τον τοκετό μου.

Καταρχάς δεν κοιμήθηκα σχεδόν όλο το βράδυ με το θέμα της πρόκλησης και μετά είναι και το άλλο: ο γιατρός μου μίλησε στα ίσα για την "αμοιβή" του κ ταράχτηκα.

Οκ, να "δώσω" κάτι στο γιατρό αν μείνω ευχαριστημένη, που έτσι κι αλλιώς τον επέλεξα, αλλά γιατί να μου το θέσει Εκείνος από πριν???

Και μετά, εφ΄ όσον θέλει να πάω σε μέρα / ώρα που έτσι κι αλλιώς θα είναι εκεί, από που εξυπακούεται ότι πρέπει να του δώσω?

Για την πρόκληση δε, δεν το συζητάω... οκ, μπορεί να έχουν περάσει οι μέρες που θεωρούν ότι είναι απόλυτα ασφαλείς για τα δίδυμα, με τα δικά τους κριτήρια πάντα, αλλά δεν θάπρεπε τουλάχιστον να μου προτείνει πχ συχνή υπερηχογραφική παρακολούθηση, να βλέπει πλακούντες, νερά, να κάνω καρδιοτοκογράφους (NST) κ σύμφωνα μ΄ αυτά να δει μέχρι πόσο μπορεί να με πάει?

Από που εξυπακούεται ότι επειδή είναι δίδυμα "μπορεί να ζοριστούν"???

Δεν πρέπει να διαπιστώσουμε πρώτα ότι όντως ζορίζονται???

Ο σύζυγός μου δε, με βλέπει έτσι κι έχει σαλτάρει... Φοβάμαι μην αρχίσει και παίρνει τηλ γιατρούς και βρίζει αριστερά δεξιά και στο τέλος δεν έχω που να πάω να γεννήσω...

Σας ζάλισα πάλι...

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Ροδουλα , για να κανεις επισκληριδιο θα πρεπει να κοψεις τις αντιπηκτικες 48 ωρες πριν , αλλιως μονο ολικη...Ετσι ξερω απο την αιματολογο δεν ρωτας τον γιατρο σου να εισαι σιγουρη ??

Γιατι το ρωτησα και εγω και μου ειπαν οτι αν φτασω εως εκει και μου σπασουν τα νερα πριν τις 36 εβδομαδες και πρεπει να κανω καισαρικη γινεται μονο με ολικη ,αν δε παω κανονικα και φυσιολογικα και περιμενω να μου σπασουν τα νερα δεν μπορω να κανω επισκληριδιο εαν κανω αντιπηκτικες!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Εινα διαφορετικη μεθοδος που γινεται σε αλλο μερος και οχι ακριβως πανω στην σπονδυλικη στηλη οπου γινεται η επισκληριδιος...Ο Αντρας μου , μου ειπε οτι ειναι πιο παλια μεθοδος η ραχιαια αλλα ειναι εξισου καλη αν ειναι καλος ο αναισθησιολογος οπως και η επισκληριδιος...

WvYwp2.png I9Cbp2.png

impatient να σας ζησει η κορουλα σας!!!

ναναι γερη και καλοτυχη σε ολη της τη ζωη μαζι με ανθρωπους που την αγαπουν,την στηριζουν κ ξερουν να την κανουν ευτυχισμενη!!!!

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

impatient μου, όλα καλά δηλαδή εκτός από το θέμα με το φλεβοκαθετήρα στην αρχή... Και πάλι να σου ζήσει η κορούλα σου και με το καλό να γυρίσετε σπιτάκι σας!

Κρίστυ, δυστυχώς οι γιατροί απέχουν πολύ από το "λειτούργημα" που υποτίθεται πως κάνουν... Τώρα για την πρόκληση δεν ξέρω τι να σου πω, ίσως εγώ να σκεφτόμουν πως είναι καλύτερα από τη στιγμή που θα είναι τελειόμηνα αλλά δεν παύει να μην είναι η στιγμή που επέλεξαν τα ίδια να βγουν...

Εγώ πάλι από το απόγευμα ταλαιπωρούμαι... Βασικά χτες το βράδυ έπεσα για ύπνο και πονούσε η μέση μου σαν την περίοδο και έτσι ξύπνησα κιόλας το πρωί. Αλλά κατά τις 3-4 το μεσημέρι άρχισα να έχω έντονες σουβλιές οι οποίες όσο πήγαιναν και πύκνωναν... Μίλησα με τη μαία και το γιατρό μου αλλά ακόμη και όταν έφτασαν σε συχνότητα τα 10 λεπτά, μου είπαν πως δεν είναι πόνοι γέννας αλλά απλά προπαρασκευαστικοί γιατί δεν πέτρωνε η κοιλιά μου. Πήρα και ένα σπασμολυτικό χάπι που μου είπε ο γιατρός αλλά ο πόνος παραμένει ακόμη και τώρα... Έτσι έχω κοιμηθεί συνολικά κανένα δίωρο ως τώρα και δεν ξέρω πως θα συνεχιστεί η υπόλοιπη νύχτα....Το θέμα είναι πως αν αυτοί είναι απλά προπαρασκευαστικοί πόνοι πότε θα σταματήσουν; Είναι λίγο ανυπόφοροι ιδίως από τη στιγμή που έρχονται κάθε 10 λεπτά... Πάντως μάλλον τη βδομάδα δε θα τη βγάλω με κοιλιά! :shock::rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...