Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια καλημερα!!!τι κανετε?σιγα σιγα πληθαινουν οι μανουλες!!!!!

εχουμε κανενα νεο απτην barboula μας?

η impatient τι να γινεται ξερει καμια?

εχουμε γεμισει μωρακια κ δεν εχουμε πολυ χρονο για συζητησεις!!!!!!

θελω βοηθεια!!!!!!!

ειναι καλο να γεννας προγραματισμενα με προκληση?ασχετος αν δεν εχει ερθει η ωρα σου!!!

εδω θεσ/νικη εφημερευει μια το ενα νοσοκομειο μια το αλλο οποτε πας οπου εφημερευει.

αλλα αν θεες τον γιατρο σου κανονιζεις κ πας σε μια εφημερεια με τον γιατρο αν δεν εχεις γεννησει πιο πριν απο μονη σου!!!

κ λεω ''τι καλα θα εχω τον γιατρο μου, αλλα θα ειναι με προκληση προγραματισμενα κολπικα ομως η γεννα''

'' ή μηπως να περιμενω να ερθει η ωρα μου κ να γεννησω οππου εφυμερευει οπως τοσες κ τοσες γυναικες?''

δεν ξερω τι να κανω βοηθεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

Κοριτσια καλημερα!!!τι κανετε?σιγα σιγα πληθαινουν οι μανουλες!!!!!

εχουμε κανενα νεο απτην barboula μας?

η impatient τι να γινεται ξερει καμια?

εχουμε γεμισει μωρακια κ δεν εχουμε πολυ χρονο για συζητησεις!!!!!!

θελω βοηθεια!!!!!!!

ειναι καλο να γεννας προγραματισμενα με προκληση?ασχετος αν δεν εχει ερθει η ωρα σου!!!

εδω θεσ/νικη εφημερευει μια το ενα νοσοκομειο μια το αλλο οποτε πας οπου εφημερευει.

αλλα αν θεες τον γιατρο σου κανονιζεις κ πας σε μια εφημερεια με τον γιατρο αν δεν εχεις γεννησει πιο πριν απο μονη σου!!!

κ λεω ''τι καλα θα εχω τον γιατρο μου, αλλα θα ειναι με προκληση προγραματισμενα κολπικα ομως η γεννα''

'' ή μηπως να περιμενω να ερθει η ωρα μου κ να γεννησω οππου εφυμερευει οπως τοσες κ τοσες γυναικες?''

δεν ξερω τι να κανω βοηθεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Γεια σου φουσκιτα!!

απο την ιμπατιεντ δεν εχουμε νεα ακομα!!

η μπαρμπουλα ειναι καλα..εγραψε πως ειχε ευκολη γεννα και αυριο βγαινουν!!

στα αλλα δυστυχως δεν μπορω να σε βοηθησω!!

με το καλο και σενα το μωρακι σου..οπως κι αν επιλεξεις!!

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Καλημέρα.

Χτες το βράδυ δεν έμπαινα στο ίντερνετ κ έτσι δεν έχω/έγραψα νέα...

Στο Αρεταίειο δεν γεννά καμιά σας;

Πολύ θα το ήθελα, αλλά ... δεν μου "έκατσε" γιατρός εκεί... αποφάσισα βλέπεις να πάω Δημόσια "αργά" γι΄ αυτούς...

Νομίζω η Ελένη θα γεννούσε εκεί.

Κορίτσια ΓΕΝΝΗΣΣΑ!!!!Χθές 22:35,γεννήθηκε ο μπέμπης μου....ο τοκετός κράτησε 3,5 ώρες!Περισσότερες λεπτομέριες ΑΡΓΟΤΕΡΑ!!!!! :D

Να σας ζήσει!!!

Να είναι γερός κι ευτυχισμένος.

Καλή ανάρρωση σε σένα.

Περιμένουμε λεπτομέρειες.

Α, εσυ καλο μου θα εισαι στον 5ο, γι αυτο θα εχετε και χαρτι! Εμεις του εκτου, τπτ :P Αν γεννησεις μεχρι την Κυριακη που θα ειμαι μεσα, ευχαριστως να ανταλλαξουμε επισκεψεις! Θα χαρω πολυ να δω κι εσενα και τις μπουμπουκες σου! Ειδες παντως που εφτασες στην 36η??? Ουτε το περιμενες! Και να που τα μωρα σου αν και συνωστισμενα, εχουν βολευτει μια χαρα και δεν θελουν ακομα να κανουν την ηρωικη εξοδο! Προσπαθησε να χαλαρωνεις με οποιον τροπο σε ευχαριστει, ζητα και κανενα μασαζακι απο τον συζυγο!

Οσο για τις σερβιετες, η ξαδερφη μου που γεννησε τον Μαιο, μου ειπε οτι οι σερβιετες που σου δινουν στο νοσοκομειο δεν διασφαλιζουν την μη υπαρξη διαρροων, επομενως πηρα κι εγω κατι παμπερς απο την ΤΕΝΑ. Νομιζω το Νο2 πηρα. Και τωρα που τις ανοιξα, μου φαινονται μεγαλες. Ελπιζω να ειναι εξισου απορροφητικες, μιας και την πρωτη μερα λογω ραχιαιας δεν θα μπορω να σηκωθω.

Εμ, εμένα ο σύζυγος θέλει να με πάει στα "λουξ". Προσωπικά ούτε με νοιάζει... Έχω δε την εντύπωση ότι του 6ου είναι πολύ φωτεινότερα, πράγμα καλύτερο για τα μωράκια κ τον ενδεχόμενο ίκτερο.

Μασαζάκι από το σύζυγο δεν "παίζει" δυστυχώς... Πιο πολύ με πονάει κ γελάει κ λέω άσε καλύτερα!

Κι εγώ "πάμπερς" της ΤΕΝΑ νο2 - medium όσον αφορά το μέγεθος. Όσον αφορά την απορροφητικότητα όμως, είναι νο6. Το νο2 είναι λιγότερο κι από τις κανονικές σερβιέτες.

θελω βοηθεια!!!!!!!

Το καλύτερο είναι - εφόσον υπάρχουν οι προϋποθέσεις - να γεννάς χωρίς πρόκληση.

Όταν "προκαλείς" τη μήτρα αυξάνεις τις πιθανότητες να μην εξελιχθούν τα πράγματα όπως πρέπει κ τελικά να πρέπει να κάνεις καισαρική.

Βεβαίως, όταν συντρέχουν σοβαροί λόγοι αφάλειας, όπως πχ στην περίπτωση της Ρίτσας που χωρίς πρόκληση διακινδύνευε να γεννήσει στο νησί της αβοήθητη ή εν πλω ή στον αέρα κατά την αεροδιακομοιδή, το πράγμα αλλάζει.

Τώρα στη δική σου περίπτωση είναι και δεν είναι θέμα ασφάλειας. Έχεις εξασφαλίσει ότι θα είναι νοσοκομειακό περιβάλλον έτσι κι αλλιώς κ άρα ασφαλές. Βεβαίως και η παρουσία του δικού σου γιατρού σου δημιουργεί πρόσθετο αίσθημα ασφάλειας.

Δεν γνωρίζω τι θα έκανα στην περίπτωσή σου.

Μάλλον θα προτιμούσα να έχω δική μου μαία κ να πάω μαζί της να γεννήσω οπουδήποτε ασχέτως γιατρού. Αυτό όμως δεν το επιτρέπουν τελικά τα Δημόσια μαιευτήρια, παρά σε εξαιρετικές περιπτώσεις κ με την προϋπόθεση να συμφωνεί ο γιατρός. Οπότε πάλι εξαρτάσαι από τον δικό σου γιατρό...

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Διαφημίσεις

Γέννησε και η Impatient μας! Να της ζήσει και να είναι πάντα ευτυχισμένη η μικρή Ίρις!

Η επόμενη!!!!!!!!!!!????

Εγώ συμφωνώ με την Κρίστυ, πως καλό είναι να αποφεύγεις την πρόκληση αλλά από την άλλη εννοείται ότι καταλάβαινω το να θες το γιατρό σου... Αν είναι να πας με πρόκληση, τουλάχιστον να πας όταν θα είσαι προχωρημένη, δηλαδή μετά την 38η. Να μείνει το μωράκι λίγο ακόμη μέσα στην κοιλίτσα σου!

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

κατια_82 : ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 19-11-12) ΛΗΤΩ να μας ζησει! (17-11-12, 18:00, 3.270)

didi&k: ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ28-1-13) euromedica rhodes να μας ζησει! (25-12-12)

ritsa3 :ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 06-01-2013) euromedica rhodes να μας ζησει! (27-12-12)

Vassouli:ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 8-2-13) ΡΕΑ να μας ζησει (12/1/13, 2.650)

barboula: ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 31-1-13) ΑΤΤΙΚΟ να μας ζήσει! (14/1/2013, 23:25, 3.140)

eleni_dimitris : ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 23/1/2013) να μας ζήσει! (15/1/2013, 22:35)

impatient (lena): ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 17-1-13) ΕΛΕΝΑ να μας ζήσει! (17/1/2013, 2.950)

FilioPi : ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 2-2-13) ΡΕΑ

kat32: ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 6-2-2013) ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

τσιπουριτσαΚΟΡΙΤΑΚΙ (ΠΗΤ 9/2/13)

MARITA 1982 : ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ:11/2/2013) ΡΕΑ

Φουσκιτσα : ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ12-2-13)

Sapi(Σοφία): ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 12-2-13) ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ

ΤαμαρΚΟΡΙΤΣΙ( ΠΗΤ 12/2/13)

mpiskotaki: ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 13-2-13) ΕΠΑΡΧΙΑ

cristy : ΚΟΡΙΤΣΙΑ (ΠΗΤ 13-02-2013)

Katerinoula-Spiros : ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 14/02/2013)

Sophia! : ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 16/02/2013) ΜΗΤΕΡΑ

Ροδουλα77: ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ18-2-2013) ΜΗΤΕΡΑ

nantia: ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 19/2/13) Διαβαλκανικό θεσσαλονίκη

realthing: ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 21-2-13) ΙΑΣΩ

ioanna2013:........(ΠΗΤ 23-2-13)Erbach ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

behappy: ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 7-3-13) ΜΗΤΕΡΑ

γεια σας κοριτσια

να μας ζησουν οι νεες αφιξεις

ελενη-δημητρης γερο και δυνατο το μωρακι σας

ιμπατιεν να σας ζησει , περιμενουμε αναλυτικα νεα

εγω ακομα αρρωστη ( δεν παλευετε ο βηχας)

πηγα ξανα για ντοπλερ

πλακουντας οκ , υγρα τελιωνουν επικινδυνα!

στην αρχη μου ειπε: πεμπτη - παρασκευη γεννας , αλλα μετα μου ειπε , ελα μια την δευτερα να το ξανατσεκαρουμε γιατι μπορει και πιο νωρις!το μωρακι ειναι 2170 ελαχιστη μετρηση( ισως ειναι και καμια 200αρια γρ παραπανω) και ειναι μικρουλης

κανουμε τον σταυρο μας να γλιτωσουμε θερμοκοιτηδες και ολα τα συναφη

Στην αρχη με πιασαν τα κλαμματα , αλλα μετα το σκεφτικα ψυχραιμα και ειπα:

εχω κοπιασει παρα πολυ για αυτο το μωρουλι , αν πρεπει να μπει θερμοκοιτηδα ας μπει , εγω θα σκεφτομαι θετικα και θα ζω για την μερα που θα το παρουμε γερο στο σπιτι!

αυτα!

κριστυ σε βλεπω να τον κλεινεις τον 9ο χαχαχα!

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

Καλησπέρα.

Λένα να σας ζήσει!!!

Εμείς σήμερα αλλάξαμε το αυτοκίνητό μου με οικογενειακό που χωράει 3 παιδικά καθισματάκια και καρότσι για δίδυμα... Μια θλίψη, ένα "κάτι" με έπιασε. Δύσκολοι οι αποχωρισμοί.

Μετά σκεφτόμουν 3 παιδιά να κάνουν "διάφορα" στο πίσω κάθισμα κ μ΄ έπιασε πανικός να το πω? άγχος να το πω? ένα "κάτι" πάντως μ΄ έπιασε...

Ρίτσα... τα φώτα σου...

fgFzp3.png

pAfOp2.png

να σας ζήσουν όσα υποδεχτήκατε και με το καλό τα επόμενα...σήμερα γεννησε γεννάει καμία?θα έχουν ίδια μέρα γενέθλια με τον γιό μου!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Δεν μου λέτε τι γίνεται εδώ???

Σαν πολύ ερημιά δεν έχει πέσει?

Όλες στο FB τρομάρα σας???

Εγώ επειδή δεν το πολυχωνεύω (για την ακρίβεια δεν το προλαβαίνω)

Θα σας τα πω από εδώ:

-Πήγα στο γιατρό σήμερα (στο Έλενας).

Με βρήκε καλή κ εμένα κ τις μικρές.

Είπε να σταματήσω utrogestan από σήμερα κ yutopar από Τετάρτη κ να ξαναπάω Πέμπτη.

Αν είμαι αρκετά έτοιμη από άποψη τραχήλου-μήτρας μπορεί να με βάλει την Πέμπτη, αλλιώς Παρασκευή πρωί πρόκληση. (Δεν μπορώ να πω ότι χάρηκα- η ιδέα της πρόκλησης με χαλάει απίστευτα). Τεσπά, τι να κάνουμε, αρχή 38ης εβδομάδας με δίδυμα, άλλος νάτανε θα τάχε πάρει...

Οπότε κοριτσάρες, αν δεν κάνει καμιά άλλη της έκπληξη, θα είμαι εγώ η επόμενη...

-Επισκέφτηκα την impatient (Λένα).

Ήταν πολύ χαρούμενη κ ευτυχισμένη με την κοριτσάρα της, τον ευτυχή χαζομπαμπά κ τους χαζοπαππούδες γονείς της.

Γέννησε με ραχιαία αναισθησία κ καισαρική κ ευχαριστήθηκε τον τοκετό της.

Η δε μικρή... κούκλα!!!

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Κρίστυ μου συμφωνώ, κι εγώ προτιμώ το φόρουμ από το fb αλλά από ότι φαίνεται όλες οι άλλες όχι... :?

Μια χαρά τα νέα από τις μικρές ε; Στα δίδυμα οι 38 εβδομάδες είναι οι μάξιμουμ δηλαδή; Αλλιώς γιατί να στις πάρει; Αλλά βέβαια πολύ καλά είναι, σε αυτή τη βδομάδα γεννάνε πολλές με ένα μωρό!

Εγώ δεν ξέρω, έχω την εντύπωση ότι την άλλη εβδομάδα μπορεί και να γεννήσω... Βασικά από συσπάσεις τίποτα, αλλά τα πονάκια στη μέση είναι όλο και πιο συχνά και επιπλέον την Τετάρτη το βράδυ πήγα τουαλέτα και είχα κάτι πολύ παχύρρευστα υγρά τα οποία ο γιατρός μου είπε πως μάλλον ήταν τραχηλική βλέννη. Σε συνδυασμό με το ότι ο τράχηλός μου είναι μαλακός, ίσως δεν απέχω και τόσο πολύ από το μεγάλο γεγονός... Βέβαια η μικρή ακόμη δεν έχει εμπεδωθεί...

Πετάει στα σύννεφα η Λένα με τη μπουμπού της ε; Τέλεια!

γεια σας κοριτσια

να μας ζησουν οι νεες αφιξεις

ελενη-δημητρης γερο και δυνατο το μωρακι σας

ιμπατιεν να σας ζησει , περιμενουμε αναλυτικα νεα

εγω ακομα αρρωστη ( δεν παλευετε ο βηχας)

πηγα ξανα για ντοπλερ

πλακουντας οκ , υγρα τελιωνουν επικινδυνα!

στην αρχη μου ειπε: πεμπτη - παρασκευη γεννας , αλλα μετα μου ειπε , ελα μια την δευτερα να το ξανατσεκαρουμε γιατι μπορει και πιο νωρις!το μωρακι ειναι 2170 ελαχιστη μετρηση( ισως ειναι και καμια 200αρια γρ παραπανω) και ειναι μικρουλης

κανουμε τον σταυρο μας να γλιτωσουμε θερμοκοιτηδες και ολα τα συναφη

Στην αρχη με πιασαν τα κλαμματα , αλλα μετα το σκεφτικα ψυχραιμα και ειπα:

εχω κοπιασει παρα πολυ για αυτο το μωρουλι , αν πρεπει να μπει θερμοκοιτηδα ας μπει , εγω θα σκεφτομαι θετικα και θα ζω για την μερα που θα το παρουμε γερο στο σπιτι!

αυτα!

κριστυ σε βλεπω να τον κλεινεις τον 9ο χαχαχα!

Αυτή τη Δευτέρα, μεθαύριο; Μπορεί να γεννήσεις τόσο σύντομα; Εσύ και η Κρίστυ είστε οι βασικές υποψήφιες για την άλλη εβδομάδα δηλαδή! Ροδούλα μην στενοχωριέσαι πάντως, το μωράκι θα είναι μια χαρά και τώρα να βγει!

cristy , μια χαρα τα εχεις παει εως τωρα!!!λιγο εμεινε και θα εχεις αγκαλια τις μικρουλες!!

Ροδουλα , ετσι θετικη σκεψη!!ολα θα πανε καλε!!!

Κατ, μωρε και μενα μαρεσει το φορουμ απλα στο φεις βλεπεις και photo και δεν πρεπει να κανεις refresh συνεχεια ειναι live :tongue::tongue::tongue::tongue:

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...