Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μάλλον να πάρουμε ε; Γιατι με το βρεγμένο μαλλί καταχείμωνο δε λέει! Είναι και δημόσια μαιευτήρια και μπορεί να μην έχουν πετρέλαιο! :?:shock:

Αν πας στις 38 εισαι μια χαρα πιστεύω! Και για μονή κύηση μια χαρά ειναι οι 38!Λογικό είναι να μη βολεύονται μωρέ, 2 είναι, πόσο χώρο να έχουν πια στην κοιλίτσα σου; Γιατί ανησυχείς όμως; Αφού το έχεις ξανακάνει! Εϊναι δίδυμα βέβαια και θα είναι αλλιώς! Μάλλον απλά ανυπομονησία έχεις! :P

Ωραίο αυτό με τη μπανιέρα, χαλαρωτικό... Να το κάνω κι εγώ!

Πετρέλαιο ή όχι, πάντως μια χαρά ζέστη έχουν εκεί μέσα. Μην ανησυχείς γι΄ αυτό.

Με τα δίδυμα και το φυσιολογικό τοκετό το μεγάλο στοίχημα είναι η έξοδος του 2ου μωρού. Εκεί είναι που πρέπει να είναι έμπειρος ο μαιευτήρας γιατί θα χρειαστεί ενδεχομένως ειδικούς χειρισμούς κλπ

Επίσης ανησυχώ πολύ για το σύζυγο. Δεν είμαι καθόλου σίγουρη αν τον θέλω δίπλα μου ή όχι. Φοβάμαι πως έχει μια τάση να τα "ελαφραίνει" κάπως τα πράγματα και την ώρα της μεγάλης εξόδου θα ουρλιάζω: "πετάχτε τον έξω τον Μ....."!!!

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Κορίτσια ΓΕΝΝΗΣΣΑ!!!!Χθές 22:35,γεννήθηκε ο μπέμπης μου....ο τοκετός κράτησε 3,5 ώρες!Περισσότερες λεπτομέριες ΑΡΓΟΤΕΡΑ!!!!! :D

Να σας ζησει Ελενη μου!!Γερος και καλοτυχος σε ολη του την ζωη!!

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Κορίτσια ΓΕΝΝΗΣΣΑ!!!!Χθές 22:35,γεννήθηκε ο μπέμπης μου....ο τοκετός κράτησε 3,5 ώρες!Περισσότερες λεπτομέριες ΑΡΓΟΤΕΡΑ!!!!! :D

Να σας ζησειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!:P:p:p

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

talking-pictures-card-congratulations-on-the-birth-of-your-baby-boy-375_2.jpg

να σας ζησει! τυχερος, γερος και ευλογημενος! φιλια

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Να τον χαιρεστε Ελενη μου!!! Δεν σε ταλαιπωρησε το μικρουλι σου ε? Γρηγορα βγηκε! Να τον δειτε οπως επιθυμειτε!!

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Καλησπέρα.

Τι έγινε βρε κορίτσια?

Η μπαρμπ?

Καμιά άλλη?

Εγώ ακόμα αντέχω...

Έχω φτιάξει δυο σακβουαγιαζάρες ΝΑΑΑ!!! (τα καλά των Δημόσιων μαιευτηρίων σε συνδυασμό με το να γεννάς δίδυμα).

Στον 5ο όροφο του Έλενα μου είπαν: πετσέτες (γα μας) - χαρτί υγείας - σερβιέτες κ πάνες για τα μωρά έχουν. Το μόνο θεματάκι ότι οι τελευταίες σερβιέτες λοχείας που τους έστειλαν είναι πιο μικρές απ΄ ότι συνήθως και καλά θα ήταν να έχουμε και κανένα πακέτο δικές μας (εγώ πήρα ΤΕΝΑ νο 5- τεράστιες μου φαίνονται, αλλά τεσπά, κάλλιο γαϊδουρόδενε...)

Λογικά την Παρασκευή που θα με δει ο γιατρός μου θα σούρθω, εκτός κι αν γεννήσω νωρίτερα, οπότε θα σου στείλω κι εγώ μήνυμα...

Συμβουλή αναίσθητης που κατάλαβε ότι γεννούσε τελευταία στιγμή:

Βάλε από καλλυντικά ότι έχεις σε δείγματα στην βαλιτσούλα σου και τα λοιπά καθημερινής χρήσης στην τσάντα την καθημερινή σου. Και κάθε μέρα για να βαφτείς ή να βάλεις αποσμητικό πχ αντί να ανοίγεις το νεσεσέρ θα ανοίγεις την τσάντα σου. Και το κεφάλι σου ήσυχο θα έχεις και δεν θα ξεχάσεις τπτ...

Σας φιλώ, τα λέμε αύριο.

Α, εσυ καλο μου θα εισαι στον 5ο, γι αυτο θα εχετε και χαρτι! Εμεις του εκτου, τπτ :P Αν γεννησεις μεχρι την Κυριακη που θα ειμαι μεσα, ευχαριστως να ανταλλαξουμε επισκεψεις! Θα χαρω πολυ να δω κι εσενα και τις μπουμπουκες σου! Ειδες παντως που εφτασες στην 36η??? Ουτε το περιμενες! Και να που τα μωρα σου αν και συνωστισμενα, εχουν βολευτει μια χαρα και δεν θελουν ακομα να κανουν την ηρωικη εξοδο! Προσπαθησε να χαλαρωνεις με οποιον τροπο σε ευχαριστει, ζητα και κανενα μασαζακι απο τον συζυγο!

Οσο για τις σερβιετες, η ξαδερφη μου που γεννησε τον Μαιο, μου ειπε οτι οι σερβιετες που σου δινουν στο νοσοκομειο δεν διασφαλιζουν την μη υπαρξη διαρροων, επομενως πηρα κι εγω κατι παμπερς απο την ΤΕΝΑ. Νομιζω το Νο2 πηρα. Και τωρα που τις ανοιξα, μου φαινονται μεγαλες. Ελπιζω να ειναι εξισου απορροφητικες, μιας και την πρωτη μερα λογω ραχιαιας δεν θα μπορω να σηκωθω.

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Διαφημίσεις

Συγχαρητηρια!!!! /Να σου ζησει::)

Μολις γυρισα απτο γιατρο κοριτσια...ενω χτες και προχτες δε σταματανε οι Braxton η μικρη ηταν ησυχη στον ΚΤΚ και μου εδωσε για εισαγωγη 27 και 28 καισαρικη...

Δευτερα θα ξαναπαω για NST παλι. Βαρος δε μου ειπε αλλα ολα αντιστοιχουν στην 36η βδ. που ειμαι αρα 2.800 περιπου.

Να σας πω την αληθεια περιμενα να μου πει για 21 αλλα τζιφος...βαρεθηκα να περιμενω...ολο καουρες ξινιλες και αυπνιες...ουτε εγω κοιμηθηκα καλα χτες βραδυ και σκεφτομουνα και τον μλκ τν προεδρο στη δουλεια..τι σκατα θα μου βαλει να κανω οταν γυρισω και αγχωθηκα..

Τεσπα...αντε να παιρνουμε σειρα!!!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

κατια_82 : ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 19-11-12) ΛΗΤΩ να μας ζησει! (17-11-12, 18:00, 3.270)

didi&k: ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ28-1-13) euromedica rhodes να μας ζησει! (25-12-12)

ritsa3 :ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 06-01-2013) euromedica rhodes να μας ζησει! (27-12-12)

Vassouli:ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 8-2-13) ΡΕΑ να μας ζησει (12/1/13, 2.650)

barboula: ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 31-1-13) ΑΤΤΙΚΟ να μας ζήσει! (14/1/2013, 23:25, 3.140)

eleni_dimitris : ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 23/1/2013) να μας ζήσει! (15/1/2013, 22:35)

impatient (lena): ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 17-1-13) ΕΛΕΝΑ

FilioPi : ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 2-2-13) ΡΕΑ

kat32: ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 6-2-2013) ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

τσιπουριτσαΚΟΡΙΤΑΚΙ (ΠΗΤ 9/2/13)

MARITA 1982 : ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ:11/2/2013) ΡΕΑ

Φουσκιτσα : ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ12-2-13)

Sapi(Σοφία): ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 12-2-13) ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ

ΤαμαρΚΟΡΙΤΣΙ( ΠΗΤ 12/2/13)

mpiskotaki: ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 13-2-13) ΕΠΑΡΧΙΑ

cristy : ΚΟΡΙΤΣΙΑ (ΠΗΤ 13-02-2013)

Katerinoula-Spiros : ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 14/02/2013)

Sophia! : ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 16/02/2013) ΜΗΤΕΡΑ

Ροδουλα77: ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ18-2-2013) ΜΗΤΕΡΑ

nantia: ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 19/2/13) Διαβαλκανικό θεσσαλονίκη

realthing: ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 21-2-13) ΙΑΣΩ

ioanna2013:........(ΠΗΤ 23-2-13)Erbach ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

behappy: ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 7-3-13) ΜΗΤΕΡΑ

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

να σας ζησει ο μπεμπης σας!!!!!!!!!!περιμενουμε λεπτομερειες!ελπιζω να μην ταλαιπωρηθηκες!!!

6KuQp2.png

Κοριτσια μου καλησπερα!!!

βλεπω κ αλλα ευχαριστα!!!αντε ολες με το καλο φιλες!!!

εμεις αυριο εχουμε επισκεψη στο νοσοκομειο κ μαλλον θα κανονισουν κ ημερομηνια με προκληση τοκετου εκτος κ αν ερθει εκτακτα το αγορι μας!!!!!

εκανα εξετασεις για στρεπτοκοκο κ βγηκα θετικη!!!

αγχωθηκα κ στεναχωρεθηκα αλλα η γιατρος ειπε οτι αφου το βρηκαμε θα παρω αντιβιωση μια βδομαδα κ ολα καλα!!!!ουφ!!!

:D:D:D

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...